Akıllı LED Işık, LED Ampul, LED Filament Lamba Ampulü, LED Projektör Işığı, LED Panel Işığı, LED T5 T8 Tüp, LED Duvar Işığı, LED Dekoratif Ampul, LED Sokak Işığı, LED WiFi Projektör Lambası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek tüm LED ürün çeşitlerini sunan LED ampul lamba çeşitleri sunar.
LED Tüp Işık, LED Üç Kanıt Işık, LED Yüksek Bay Işık, LED Panel Işık, LED Flood Işık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
WINSTAR, 2010'ten bu yana en yeni LED aydınlatma teknolojilerini on yılı aşkın zengin deneyimle birleştirerek LED tüp ışık, üç korumalı ışık, yüksek bölme ışığı ve panel ışığı üretir. 2010-2016'den itibaren Shenzhen'deydik. 2016 Ağustos'tan Dongguan'a taşındık. Şimdi 5000 metrekarelik fabrikamız ve 100 personel var. Güvenilir ve kaliteli ürünler için ortak bir takdire sahip profesyonel ve olgun bir ekibiz. Her zaman zamanında teslimat ve OEM desteklenmektedir. Mühendisler 10 yıldan uzun süredir abinat deneyimi yaşamaktadır. Ekibimiz tüm teknik sorularınız için hazır olacak ve zorlu ve karmaşık projelerinizi geliştirmek için en uygun aydınlatma çözümlerini seçme konusunda sizi memnuniyetle destekleyecektir.
LED Tüp, LED Projektör, LED Işık, LED Panel Işığı, LED Sensör Işığı, LED Batten Işığı, LED Büyüme Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen OuRuiMei Lighting Co., Ltd., 2010 Mart 17 tarihinde kurulmuştur. Bu tarih, Shenzhen ve Hong Kong'da 20 milyon Yuan tutarıyla resmi olarak tescil edilmiştir. LED Enerji tasarruflu lambaların AR-GE ve üretim alanında uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.
Fayans Kenarları, Dekoratif Profil, Süpürgelik, LED Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Shengmeirui Aluminium Co., Ltd. ("Shengmeirui") 2010 yılında kuruldu ve 15 yıldır çalışıyor. İki markaya sahip olan Zhenshangsheng ve Shengmeirui, 13, 000 metre kare alüminyum ekstrüzyon ve alüminyum kaplama üretim fabrikası, 3, 000 metre kare paslanmaz çelik üretim ve işleme fabrikası ve 2, 000 metrekarelik bir envanter fabrikası. Shengmeirui'nin üretim üssü, 80'den fazla çalışanı olan ve alüminyumun başkenti olan Dali, Nanhai, Foshan'da yer alıyor. Tasarım, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden üst düzey bir mimari dekorasyon malzemeleri kuruluşudur.
2009 yılında kurulan Mango Illumination Co., Ltd., 8 yıldan uzun süredir araştırma, geliştirme, üretim ve satış LED lambaları alanında uzmanlaşmıştır. LED tüpleri, LED panelleri, LED projektörler, LED yüksek bölme lambaları ve LED mısır lambaları gibi ana ürünler birçok ulusal projede yaygın olarak kullanılır ve birçok yabancı ülke ve bölgeye satılır.
Otobüs Durağı, Otobüs Durağı Dijital Ekranı, Dış Mekan LCD&LED Dijital Ekranı, Konteyner Ev, Akıllı Bank
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ZEMSO GRUBU 2007 yılında akıllı veri yolu istasyonu görüntüleme sisteminin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi konularında uzmanlaşmış 9 yan şirketle kuruldu.
ShineLong Teknolojisi, tasarım, üretim ve satışları entegre eden pazar odaklı, teknoloji tabanlı bir "Ulusal Yüksek Teknoloji Kuruluşudur". Müşterilere endüstriyel, ticari, ev, biyoloji ve hayvancılık gibi farklı alanlar için LED akıllı aydınlatma ürünleri ve çözümleri sağlamayı amaçlamaktadır.
Fender Flare Tekerlek Kemer Flares, 4X4 Snorkel, Araç Ön Izgara, Araç Tamponları, Kaput Hava Yutakları, Çatı Rafları, 4X4 Gövde Kitleri, Otomatik Işıklar, Çamur Flapları Çamur Koruyucusu, 4X4 arazi Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Haziran 2012'de kurulan Guangzhou Deliang Auto Accessory Co., Ltd, Çin'in Guangpu bölgesinde bulunan 10 kişiden oluşan profesyonel bir satış ekibine sahiptir.
LED Şerit Işık, LED Mısır Işığı, LED Sokak Işığı, LED Tüp Işığı, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Aşağı Işık, LED Panel Işık, Güneş Enerjili LED Işık, LED Dolap Işığı, LED Spot Işık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen topenergys Electronic Co., Ltd, Çin'in Shenzhen, Guangdong şehrinde bulunan iç ve dış mekan LED aydınlatması üreticisidir. Topenergys Electronic, 2012 yılında Hong Kong'da, hizmet yılları boyunca iş geliştirme çalışmaları sonrasında kurulan Shenzhen Topenerji Electronic Co., Ltd. Kuruldu.
LED Işık, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Flood Işığı, LED Sokak Işığı, Güneş Enerjili LED Işık, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, LED Ray Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Rayborn Lighting Industry Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Yüksek teknoloji üretim firmamız ve aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına tek bir durmadan hizmet veren bir aydınlatma çözümü sağlayıcıyız.
LED El Feneri, LED Baş Lambası, Kamp Işığı, Şerit, Çalışma Lambası, Bisiklet Işığı, İç Mekan Işığı, Dekorasyon Işığı, Dış Mekan Aydınlatması, Özel Neon İşareti
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin Zhongyijian Technology Co., Ltd. 2006 yılında kurulan yüksek teknolojili bir kuruluştur. Profesyonel bir üretici olarak LED ürünlerinin tasarımı, üretimi ve pazarlanması konusunda adanmıştır.
Nuotuo Aluminium, alüminyum profillerin her türlü pencere ve kapı için AR-GE, üretim ve dağıtımını entegre eden bir şirkettir. Ayrıca inşaat, dekorasyon ve endüstri kullanımı için çeşitli alüminyum profiller üretir.
Shanghai Zhongduo Aluminium New Material Group Co. Ltd, 10 yıldan uzun süredir endüstriyel alüminyum alaşım ekstrüzyonu ve profilinin profesyonel üreticisidir. Yaklaşık 10 bin 000 metrekarelik inşaat alanı ve toplam yatırım miktarı 1 milyar RMB Yuan civarında. Atölyelerimizde 7 alüminyum ekstrüzyon üretim hattı ve 200'den fazla gelişmiş ekipman seti bulunmaktadır. Bu da bizi Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yeşil üretim tanıtım tesisi haline getirir.
Xiamen ALV, metal yapı malzemelerinin üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir ortak girişim grubudur. Çelik yapıda, alüminyum profil sektörlerinde 15 yıllık deneyime sahip güçlü bir varlık gösteriyoruz.
Özel Halojen Lamba, Metal Halid Lamba, Hava Alanı Lambası, Tren Lambası, Kızılötesi Isıtma Lambası
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1996 yılında kurulan Changzhou Dingming Lighting Equipment Co., Ltd., 10 yıldan uzun bir geçmişe sahiptir ve bu şirket, üretim, geliştirme, ve özel halojen lamba, sahne lambası, zemin aydınlatması, metal halojenli lamba, xenon lamba gibi aydınlatma ürünleri üreten organik bir vücuda pazarlama, Lokomotif lamba, uçak lambası, kızılötesi ısı lambası ve diğer lambalar changzhou, jiangsu, eyalette bulunmaktadır. Çin. Doğuda Şangay şehrine 150 km, batıdaki nanjing'e 120 km uzaklıktadır. Gerçekten harika ulaşım olanaklarına sahip.
Cherubim Lighting Co., Ltd, her müşteriye yeni ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz. Bu, üretim ve hizmetin her ayrıntısına büyük özen göstermemiz için bize ilham verir.
Foshan YingYi Trade Co., Ltd; Ekstrüzyon işleme, kalın levha vakum biçimlendirme işleme, Enjeksiyon Kalıplama işleme, Rotasyonel Kalıplama işleme, Kalıp üretim hizmetleri sağlayan profesyonel bir plastik ürün tedarikçisidir. Ürünlerimiz esas olarak Siyah Masaj Başlığı kapağı, büyük Ölçekli döner plastik kap, döner Kalıplama Sol Amminasyon lambası, Işıklı Sandalye, döner Kalıplama fanı, döner Kalıplama yağı Tankı, Su Tankı, Klima Kabuğu, Soğutma Kabuğu Ekipmanı, Güzellik Yatağı Yatağı Yatağı Yatağı Yatağı Yatağı Yatağı, Güzellik Cihazı Kabuğu, motosiklet Çantası Aksesuarları, buhar Protetion Ekipmanı Kabuğu, Otomobil dekoratif Kabuk Aksesuarları, akrilik Işık Kutusu ve akrilik Ürünleri. Çok küçük boyutlu vakum oluşturan ürünler 4000 * 1800 * 1200 mm'ye (uzunluk * genişlik * yüksek) ulaşabilir ve malzeme kalınlığı 1.5 mm'ye ulaşabilir. Özelleştirilmiş PC/PVC/ABS/PP/PS/PETG/PMMA/HDPE profilleri sayfası Kurumsal politika: Müşteri odaklı, yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler ve müşteri geliştirme ile müşteri memnuniyetini artırın!
LED Yüksek Tavan Işıkları, LED Duvar Paketi Işıkları, LED Çatı Işıkları, LED Benzin İstasyonu Işıkları, LED Ayakkabı Kutusu Sokak Işıkları, LED Çalışma Işıkları, Patlayıcıya Dayanıklı Işık, LED Güneş Enerjili Sokak Lambası, Güneş Enerjili LED Direk Üstü Lambalar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Bbier Lighting Co., Ltd., Bbier lighting'ın tamamına sahip olan yan kuruluşudur. LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.
Güneş Montaj Sistemi, Güneş Montaj Yapısı, Araç Parkı Montaj Sistemi, Çatı Montaj Sistemi, Zemin Montaj Sistemi, Güneş Destek, Güneş Braketi, Güneş Rafı, Tarım Güneş Montaj Sistemi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Goomax Energy Technology Co., Ltd. Fotovoltaik ürünlerin tasarımı, üretimi, satışı ve hizmetleri konusunda uzmanlaşmış yüksek teknoloji şirketlerinden biri. Küresel müşterilere güvenilir ve uygun maliyetli fotovoltaik sistem çözümleri sunmaya kararlıyız. Şu ana kadar Goomax, varlığımızı 100'den fazla ülke ve bölgeye genişletti ve Çin'deki en iyi güneş enerjisi montaj sistemi ihracatçıları arasında yer aldı.
Wuxi YH Internation Co. Ltd Steel Solutions endüstriyel, ticari ve inşaat uygulamaları için yüksek kaliteli çelik ürünlerinin lider dağıtımcısı ve tedarikçisidir.
Çin'de 2009 yılından bu yana Mimarlık, Sanayi, Dekorasyon için alüminyum profilinin ana üreticilerinden olan Shandong YingWei Aluminium Co. Ltd (Marka: SDINWIN ALÜMINYUM), farklı pazarlara uygun farklı renk ve kalınlıkta profiller üretiyoruz.
Alüminyum Profil, Pergola, Tenteler, Çatı, Güneş Odası, Rulolu Perde, Geri Çekilebilir, Pencere, Kapı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.
Alüminyum Profil, Alüminyum Ekstrüzyon, Pencereler ve Kapılar için Alüminyum Profil, Alüminyum Ekstrüzyon Profili
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong Haomei New Materials Co., Ltd., 1991 yılında 002988 stok koduyla kurulmuş, Çin'de listelenmiş bir şirkettir. Tayji Industrial Qingyuan City Yüksek teknolojili Endüstriyel Geliştirme bölgesinde (Guangzhou Baiyun Havaalanı yakınında) yer alan Haomei, Çin'in alüminyum inşaat profil endüstrisinin en iyi 10 üreticiden biridir.
Kauçuk Paletler, LED Su Geçirmez Işık, LED Kapak Işığı, Gıda Atık İmha Cihazı, DC Motor, LED Suya Dayanıklı Aydınlatma Armatürü, Güvenlik Kaskı, LED Tavan Işığı, LED Batten Işığı, LED Flood Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
NINGBO SUNNYLUX IMPORT & EXPORT Co., Ltd, Çin'de uluslararası işletmelerin profesyonel hizmetleri için güvenilir ortağınızdır. Ana ihracat ürünlerimizde kauçuk paletler, LED aydınlatma, DC motor, Güvenlik kaskı, Gıda Atık Dağıtımı, Yüz siperi, PPE ürünleri ve diğer ürünler. Ürünlerimizi kullanan kişi için akıllı ve ekolojik bir tasarruf hayatı izleriz.
Ağaç Petek Paneli, Petek Koru, Alüminyum Panel Kaplama, Alüminyum Tavan, Taş Petek Paneli, Paslanmaz Çelik Petek Paneli
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Alucrown İnşaat Malzemeleri Co., Ltd, Çin alüminyum petek panel serisi ürünlerinde çalışan bir profesyoneldir: Perde çeperli alüminyum petek panel, ultra ince taş petek panel, oluklu panel, emaye petek petek panel serisi ürün geliştirme, üretim, Foshan Enterprises satışı, Şirket 3100'lik bir alanı, 2200'lik inşaat alanını kapsar.
2010 yılında kurulan Guangzhou Dongsui Auto Accessories Co., Ltd, Amerikan Yarı Otomatik Kamyon Koruyucu, Kamyonet Devrilme Çubukları, Bull Bar, Step Bar, çamurluk Bayrakları, Avukat Bayrakları, Tonneau Kapak ve Çatı Rafı vs. Fabrikamız Guangzhou'nun Baiyun ilçesinde, Baiyun Havaalanı'nın yakınında yer alır.
16 yıldan uzun süredir mobilite scooter konusunda uzmanlaşmış ODM/OEM, 15 yıldır WUYI JINYUE ENGINE SCIENCE AND TECHNOLOGY CO.Ltd (MAXWHEEL Brand), 2006 yılından beri Zhejiang, Jinhua'da kurulmuştur. Çin'in elektrikli scooter, uçan kaykay, uçan kaykay, profesyonel kalite kontrol sistemi ve güçlü teknik güç ve samimi hizmet ile ilgili olarak 6000 m² üretim alanı ve 2000 birim günlük çıktı ile golf arabası ve elektrikli kaykay. Ürünler dünyanın her yerindeki kullanıcılar tarafından yaygın olarak tanınıyor ve güvenilir, hatta Avrupa ve ABD pazarının %50'ini kaplamış, yıllık gönderi 400-500 bin parçadan fazla, Avrupa'da Walmart ve ABD süpermarketinde Target müşterilerimizin de bu ürünlere güvendiğini ifade ediyor.
Soğutma Ekipmanları, Ticari Buzdolabı, Dondurma Derin Dondurucu, Soğutma Vitrini, Cam Kapaklı Buzdolabı, Buzdolabı, Derin Dondurucu, Mikrodalga Fırın, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao City'de bulunan Qingdao Smeta Electric Appliances Co., Ltd.'ye hoş geldiniz. Smeta, 20 yıldan fazla dış ticaret hizmeti ve soğutma endüstrisinde deneyim sahibi, çeşitli ev aletleri, mağaza ve süpermarket soğutma ekipmanları içerir. Artık çalışanlarımızın yüzde 80'inden fazlası şirketimizde 10 yıldır çalışıyor.