Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightyönlendirdi t3 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
yönlendirdi t3 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

yönlendirdi t3700+ fabrikalar doğrulandı

Golon Manufacturing Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Aydınlatma, LED Yüksek Tavan Aydınlatması, LED Sokak Aydınlatması, Güneş Enerjili LED Sokak Aydınlatması, Yüksek Direk LED Stadyum Aydınlatması, LED Çatı Aydınlatması, LED Aydınlatma Fabrikası, LED Fırtına Aydınlatması, UFO LED Yüksek Tavan Aydınlatması
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2010 yılında Shenzhen'de bulunan SGS onaylı ve Çin'in önde gelen LED lamba üreticisi olan Establised. 130-190Lm/W süper parlak, yüksek kaliteli LED ışıklar üretin. Giriş gerilimi 120 V, 220 V, 230 V, 277 V, 347 V, 480V seçenekleri. 1 V/PWM/direnç/Dali kısılabilir; PIR/Motions/Fotosel sensör seçenekleri.

Guangzhou Raych Electronic Technology Co., Ltd.

12 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
LED Far, LED Sis Lambası, Motosiklet LED Ampulleri, LED Sürüş Işığı, LED Çalışma Işık Çubukları, LED Sinyal Ampulü, Offroad LED Lambaları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Ruichi Electronic Technology Co., Ltd., HID ve LED ürünlerinin lider üreticilerinden biridir. Bu pazarda 10 yıldan uzun süredir bulunuyoruz ve 8 yıllık ihracat deneyimine sahibiz. Uygun fiyatlara + kaliteli ürünler sunuyoruz: LED Farlar, LED çalışma lambaları, LED aydınlatma çubukları, HID Xenon Kitler, HID Balstlar, Xenon farlar tüm dünyada satılır! OEM hizmeti sağlayın. Mükemmel hizmet ve satış sonrası işler sağlıyoruz. En son sektör bilgileri ve teknik danışmanlar sağlanacaktır.

Foshan Shensheng Building Material Technology Co., Ltd.

6 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Fayans Kenarları, Dekoratif Profil, Süpürgelik, LED Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Shengmeirui Aluminium Co., Ltd. ("Shengmeirui") 2010 yılında kuruldu ve 15 yıldır çalışıyor. İki markaya sahip olan Zhenshangsheng ve Shengmeirui, 13, 000 metre kare alüminyum ekstrüzyon ve alüminyum kaplama üretim fabrikası, 3, 000 metre kare paslanmaz çelik üretim ve işleme fabrikası ve 2, 000 metrekarelik bir envanter fabrikası. Shengmeirui'nin üretim üssü, 80'den fazla çalışanı olan ve alüminyumun başkenti olan Dali, Nanhai, Foshan'da yer alıyor. Tasarım, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden üst düzey bir mimari dekorasyon malzemeleri kuruluşudur.

Ellins Optoelectronics Co., Limited

5.0
Ana Ürünler:
Güneş Sokak Lambası, Güneş Bahçe Lambası, LED Sokak Lambası, LED Yüksek Tavan Lambası, LED Proje Lambası, Güneş Proje Lambası, LED Lineer Lambası, LED Bahçe Lambası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ellins Optoelectronics Co., Ltd, 2010 yılında güçlü Ar-Ge kapasitesi, profesyonel teknik ekibi ve sektördeki zengin deneyimiyle, her yıl müşterilerin beklentilerinin ötesinde yeni ürünler satışa sunarak sektör trendine liderlik ediyoruz.

Shenzhen ENM Electronic Technology Co., Ltd

Ana Ürünler:
Güneş Enerjili Mobil Işık Kulesi, Rüzgar Türbini, Güneş Enerjili Sokak Lambası, Güneş Enerjili Bahçe Lambası, LED Stadyum Projektörü, LED Sokak Lambası, LED Bahçe Lambası, Endüstriyel LED Işık, LED Duvar Lambası, Ofis Ticari LED Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen ENM electronic Haziran 2019'de kurulan, LED aydınlatma ürünleri, Solar Energy filed ürünleri alanında Ar-Ge, üretim ve pazarlama alanında uzmanlaşmıştır ve uyumlu Çalışma İlişkileri konusunda Ulusal Yüksek Teknoloji Şirketi, Shenzhen Top Markalı Kurumsal ve Çin Gelişmiş Kurumsal olarak onurlandırılmıştır.

Oak Led Co. Ltd

8 yıl
Ana Ürünler:
LED Flood Işıkları, LED Yüksek Tavan Işıkları, LED Sokak Işıkları, LED Stadyum Işıkları, LED Duvar Işıkları, LED Aşağı Işıklar, LED Spot Işıkları, LED Fotoğraf Işıkları, LED Spor Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
* 10 yıldan uzun bir süre boyunca dış mekan ve iç mekan aydınlatması deneyimi SUNAN MEŞE LED, size özel aydınlatma önerileri ve en uygun aydınlatma çözümünü sunar.

Shenzhen Boyuanlighting Co.,Ltd.

Ana Ürünler:
LED Aydınlatma Flood Işıkları, LED Sokak Işıkları, Yüksek Tavan LED Işıkları, Güvenlik Işıkları, Dış Mekan LED Flood Işıkları, LED Lineer Işıkları, LED Ultrathin Işıkları, LED Stadyum Işıkları, LED Tünel Işıkları, Dış Mekan LED Akıllı Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Boyuanlighting, deniz platformu ışığı, deniz platformu, Spot lamba ve arama lambası, yağ ve kimyasal tesis vb. Patlamaya dayanıklı LED aydınlatma ve ağır hizmet tipi endüstriyel madencilik veya sıcak daldırma galvanize Tesisi vb. tehlikeli ve zorlu konum LED aydınlatması.

LUOHE HILIGHT TECHNOLOGY CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
LED Stadyum Işığı, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sokak Işığı, LED Sel Işığı, PAR30/PAR38/AR111 LED Ampul, T5/ T8 LED Tüp, Güneş Enerjili LED Sel Işığı, Güneş Enerjili LED Sokak Işığı, LED Yüksek Direk Işığı, Stadyum Sel Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHENZHEN Hilight Technology Co., Ltd ve LUOHE Hilight Technology Co., Ltd 2010 ve 2015 yıllarında kuruldu. ISO9001 ve ISO14001'e kadar onay alarak Çin'in Shenzhen şehit satış şirketleriyle ihracat odaklı bir üretim kuruluşumuz oluyoruz. Üretim ve ticaret konusunda 10 yıldan fazla profesyonel deneyime sahibiz. Müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli yüksek kaliteli ürünler sunabiliyoruz.

Guangzhou Yingsheng Lighting Co., Ltd.

6 yıl·4.9
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
LED SMD Çip Işık Kaynağı, UV Işık Lambası Modülü, LED Araç Farı, Yüksek Güçlü COB LED Aydınlatma Kaynağı İç Mekan, Dış Mekan LED Lambası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Genellikle iç ve dış mekan aydınlatmasında, projektörlerde, sahne ışıklarında, tıbbi ekipmanlarda, ultraviyole sterilizasyonunda, genel olarak kullanılan LED lamba boncukları, COB, SMD, UV ışık kaynağı satışları ve özelleştirilmiş müşteri lambası tasarımı, Dezenfektio

Guangzhou Beikaer Auto Accessories Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Far, Sis Farları, Arka Işıklar, Çalışma Işıkları, Işık Çubukları, Atmosfer Işıkları, Yan Işıklar, Sinyal Işıkları, Feston Işıkları, Motosiklet Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Bekaer Auto Products Co., Ltd.

Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd.

19 yıl
Ana Ürünler:
LED Yüksek Tavan Işığı, LED Çalışma Işığı, LED Sokak Işığı, LED Sel Işığı, LED Stadyum Işığı, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Mısır Işığı, LED İskelesi Işığı, LED Direk Üstü Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Romanso Electronic Co., Ltd, LED ürünleri üretmeye odaklanan ISO9001:2015 sertifikalı bir fabrikadır. Ana ürünler arasında LED mısır lambası, LED çalışma lambası, LED stadyum lambası, LED UFO yüksek bölme lambası, LED projektör, LED sokak lambası ve Solar LED sokak lambası vb. bulunur. Ve ilgili ticari ve endüstriyel ışıklar. OEM ve ODM hizmeti mevcuttur. Fabrikamız BV Uluslararası Sertifika Yetkilisi ve Yetkili üçüncü taraf sertifikasyonu tarafından yapılan değerlendirmeyi geçmiştir. <br/><br/>Romanso 2007 yılında kuruldu ve son 14 yılda hızla gelişiyor. Romanso kendi AR-GE ekibine sahip, şirketin ürünlerinin yeniliği ve AR-GE çalışmalarına büyük katkılarda bulunuyor. Romanso, gelişmiş teknoloji ve ekipmanlar getirerek üretim kapasitesini büyük ölçüde artırdı. Bu arada Sphere, IES Test Ekipmanı, Yüksek ve Düşük Sıcaklık/Nem Test Makinesi, tuz Püskürtme Test Makinesi gibi ürün performansını ve kalitesini test etmek için profesyonel ekipmanlarımız da mevcuttur <br/><br/>Şu anda Romanso 30'den fazla ülkeye ihraç edilen ürünler arasında Unite State of America, Kanada, Meksika, Avustralya, Brezilya, İngiltere, Japonya, Almanya, İtalya, İspanya, Rusya, Peru vb. Dahası, Romanso'nun ürünleri profesyonel inşaat projesi ve spor alanında (Olimpiyat Oyunu) kullanıldı. <br/><br/>Romanso, yarı iletken aydınlatma ürünlerinin AR-GE'ye ve tanıtımına bağlıdır ve zengin bir deneyim kazanmıştır. Müşterilere yüksek kaliteli ürünler, mükemmel satış öncesi ve satış sonrası hizmeti sunuyoruz. Amacımız ortak gelişim ve ortak avantajdır. Dünyanın daha fazla müşterimizle işbirliği yapmayı gerçekten dört gözle bekliyoruz. <br/><br/>Günümüzde Romanso, 14 yıllık profesyonel teknoloji ve kurumsal kültüre bağlı kalarak "kalite, yenilik, dürüstlük, hizmet" yönetim fikrine bağlı kalacak, temel itici güç olarak yüksek teknoloji bağımsız yeniliği, enerji tasarrufu ve çevre korumasını kendi sorumluluğumuz olarak koruyacaktır, ve "aydınlatma ömrü, dünyayı aydınlatma" gibi kurumsal bir hedefe ulaşmak için çaba sarf edin. <br/><br/>Birlikte çalışalım, tüm uzunluklara gidelim, çabaları belirleyeyim ve ivmeye devam edelim, yeni bir yol aralım ve yeni bir mükemmellik arayıp Romanso için yeni bir bölüm yazalım.

Ningbo Die Casting Man Energy Co., Ltd.

6 yıl
Ana Ürünler:
Sokak Lambası, Döküm
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Die casting Man Energy Co., Ltd, sokak aydınlatması ve kalıp döküm üretiminde zengin bir deneyime sahiptir ve tasarım, üretim ve satışlara entegre bir üretim hizmeti fabrikasıdır. Destekleyici üretim ekipmanı; kalıp döküm enjeksiyon makineleri, CNC, toz kaplama atölyesi, montaj hattı ve test ekipmanlarını içerir. Şirket, işleme, özelleştirme, OEM ve ODM, montaj, test vb. özelliklerini destekler. Aynı zamanda eksiksiz bir ürün araştırma ve geliştirme ekibine, olgun bir üretim sürecine ve bilimsel kalite yönetim sistemine sahiptir.

Peony Lighting Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sokak Işığı, LED Flood Işığı, LED Benzin İstasyonu Işığı, LED Ray Işığı, LED Aşağı Işığı, LED Üç Kanıt Işığı, LED Lineer Işığı, LED Stadyum Spor Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Peony Lighting Technology Co., Ltd, 2009 yılında Çin'in shenzhen bölgesinde yer alan, ürün araştırma ve geliştirme, üretim, pazarlama, projeler ve teknik hizmetleri bir araya getiren profesyonel bir LED yüksek teknoloji kuruluşudur. Uzun yıllardır bu konuda olan AR-GE mühendisi, optik, yapısal ve elektronik mühendislerden oluşan deneyimli bir ekibimiz var. Birinci sınıf tam otomatik üretim ekipmanı ve becerikli üretim ekibiyle PL, uluslararası seviye LED uygulama ürünlerini (LED projektör, LED yüksek bölme lambası ve sokak lambası) başarıyla geliştirmiştir. LED izleme lambası, LED aşağı doğru ışık, LED projektör). Ürünlerimiz ABD, Güney Kore, Avustralya, Singapur, İngiltere, İngiltere gibi 100'den fazla ülkede büyük bir popülerliğe sahiptir. Japonya, İspanya, Almanya ve Fransa gibi ülkelerde hem yurt içinden hem de yurt dışından aydınlatma, peyzaj mühendisliği ve aydınlatma projeleri yürütüyoruz.

Rayborn Lighting Industry Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Işık, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Flood Işığı, LED Sokak Işığı, Güneş Enerjili LED Işık, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, LED Ray Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Rayborn Lighting Industry Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Yüksek teknoloji üretim firmamız ve aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına tek bir durmadan hizmet veren bir aydınlatma çözümü sağlayıcıyız.

Ningbo Sunle Lighting Electric Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Dış Mekan Işığı, LED Sel Işığı, Sokak Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sel Işığı, LED Panel Işığı, Yüksek Basınçlı Sodyum Ampuller, Yüksek Basınçlı Metal Halid Lambası, Ateşleyici, Balast
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Sunle Lighting Electric Co., Ltd., ışık kaynağı ve elektrik ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi için çalışan profesyonel bir anonim şirkettir. Ningbo Fenghua Xikou Industrial Park'ta bulunan şirket, 14, 000 metre karelik inşaat alanı, Ningbo Havaalanı ve Beilun Limanı'na 20 kilometre uzaklıktaki 5, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve kolay ulaşımı ve şık bir ortamı vardır.

Dongguan Sense Lighting Technology Co., Ltd.

12 yıl
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Spor Işığı, Stadyum Işığı, Sokak Işığı, Endüstriyel Işık, Flood Işığı, Tünel Lambası, Yüksek Tavan Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Sense Lighting Technology Co., Ltd, Temmuz 2014'te, Changan Town, Dongguan City'de bulunan "Çin Ulusal Yüksek Teknoloji Şirketi" olarak kuruldu. SENSE aydınlatma, çeşitli Dış mekan aydınlatma ürünlerinin saygın bir üreticisidir. AR-Ge, üretim ve satışları entegre etme. Ürün yelpazemizde LED stadyum lambaları, LED Tenis Kortu lambaları, LED Badminton Alan lambaları, LED yüksek direkli lambalar, LED sokak lambaları, LED tünel lambaları ve LED yüksek bölme lambaları ile diğer ürünler ve genel aydınlatma sistemi çözümleri bulunur.

Shenzhen Ofly Technology Co., Limited

Ana Ürünler:
LED Alüminyum Profil, Gömme LED Profil, Yüzey LED Profil, Mimari LED Profil, Sarkan LED Profil, Plastik LED Profil, Alüminyum LED Profil, Merdiven Kenarı LED Profil, Dairesel LED Profil, LED Silikon Kanal
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2011 yılında kurulan Shenzhen Ofly Technology Co., yeni LED aydınlatma ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışında yer alan CE ve RoHS sertifikalı yüksek teknoloji kuruluşudur.

Dongguan MF Lighting Co., Ltd

Ana Ürünler:
Havacılık Engeli Işığı, Bahçe Işığı, Arama Işığı, Acil Durum Işığı, Ray Işığı, Sel Işığı, Mısır Ampulü, Sahne Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
LED aydınlatma ürünü Dongguan MF Lighting Co., Ltd'nin lider üreticisi olarak 2016 yılında kurulan ve LED aydınlatma ürünlerini ihraç etme konusunda 10 yıldan fazla deneyime sahip. Şirketimiz ISO9001 standardına uygun bir kalite yönetim sistemi kurdu. CE, CB, RoHS, SAA, ETL ürünleri DLC sertifikalı. MF, müşterilerimize çekici aydınlatma donanımı, optimum enerji tasarrufu ve akıllıca aydınlatma çözümleri sunmak amacıyla, işini Avrupa, Amerika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Afrika vb. pek çok ülkeye genişletti. MF, profesyonel Dialux aydınlatma tasarımcısını işe aldı. Ve dünyanın dört bir yanındaki tüm iş ortakları için OEM ve ODM hizmeti sunar. Ana ürünümüz: Uçak engel ışığı, Atletizm lambası, Bahçe lambası, Acil Durum Işığı, Sahne Işığı, Projektör, Arama Işığı, Mısır ampulü, Ampul... tasarımcı ve mühendislerimiz makul ve rekabetçi fiyata yüksek kalite standardı, hızlı teslimat, güven ve dürüst hizmetler vs. Alanında her zaman bunlara dikkat etmeliler

Hong Kong Gainer Technology Limited

9 yıl
Ana Ürünler:
LED Çip, LED Bileşeni, LED Güç Kaynağı, LED Optik Lens, Elektronik Bileşenler, LED Sürücü, Işık Yayan Diyot, Yüksek Güçlü LED, SMD LED, COB LED
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hong Kong Gainer Technology Limited, ana işi LED çipleri olan bir dağıtım ve ticaret şirketidir. 10 yılı aşkın bir süre boyunca geliştirme ve geliştirme çalışmaları sonunda şirket, ürün yelpazsini sürekli olarak zenginleştirip genişletmiş ve ana ürün olarak LED lamba boncukları, optik lensler ve sürücü güç kaynakları ile birlikte ek ürünler olarak kademeli olarak bir iş düzeni oluşturmuştur. çeşitli aydınlatma uygulaması senaryoları için tek bir destek hizmeti sağlamak. Belirli ürünler:

Yangzhou Lecuso New Energy Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Sokak Lambası, LED Sokak Lambası, Güneş Enerjili Sokak Lambası, Lamba Direği, Bahçe Lambası, Güneş Paneli, Güneş Enerji Sistemi, Güneş Kontrol Cihazı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Lecuso, enerji tasarrufu teknolojileri, verimli aydınlatma, yeşil enerji ve uluslararası finans ile yaşam ortamını ve uluslararası işbirliğini geliştirmeye kararlı bilimsel ve teknolojik yenilikler, enerji uygulamaları ve finansal hizmetler sunan çok yönlü bir şirkettir. Güneş enerjisi uygulaması ve LED aydınlatma alanında lider olan Lecuso, gelişmiş teknolojiyi ve profesyonel tasarımı her çözüme entegre ederek müşterilerin ihtiyaçları hakkında her zaman derin bir görüş sağlar. 30, 000 m2'lik fabrikamız, üretim süreci ve kalite denetimi üzerinde sıkı kontroller yaparak yüksek kaliteli ürünlerle büyük üretim kapasitesi sağlar; profesyonel ve deneyimli Ar-Ge ekibimiz güncel teknolojiyi her ürün tasarımında bir araya getirerek müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik güçlü teknik destek sağlar. Güvenilir kaliteli ürünlerimiz ve mükemmel satış sonrası hizmetlerimiz Lecuso'yu dünyanın dört bir yanından müşteriler tarafından iyi tanınan bir marka haline getirir. Lecuso Energy güneş enerjisi sistemi, güneş enerjisi sokak aydınlatma sistemi ve çeşitli güneş enerjisi uygulamalarına odaklanıyor. Lecuso Aydınlatma, LED sokak lambası, güneş ışığı sokak lambası, sokak lambası kutup, güneş enerjisi sistemi vb. konularında uzmanlaşmıştır. Daha fazla ayrıntı için bize ulaşın.

Jiaxing Sinolamp Electronic Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Ampul Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, Dekoratif Lambalar, Şarj Edilebilir LED Ampul, Akıllı LED Ampul, Dış Mekan LED Işığı, Enerji Tasarruflu Ampul
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiaxing Sinolamp Electronic Technology Co., Ltd., 2010 yılında Çin'in Zhejiang şehrinde bulunan Jiaxing City'de kuruldu. Mükemmel bir coğrafi laktasyon ve kullanışlı bir lojistik sistemi ile Şangay Limanı'na yakın bir konumda bulunuyoruz. Fabrikamız Çin'de enerji tasarruflu lambalar ve LED lambalar için eksiksiz ürün yelpazesi geliştirme, üretim ve satış konusunda uzman bir üretici.

Yangzhou Forido Photoelectric Technology Co., Ltd.

16 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Sokak Lambası, Sola Sokak Lambası
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2001 yılında Gaoyou Hongqi Lighting Factory'e dayanan kökleriyle kurulan Yangzhou FORIDO optoelectronic Technology Co., Ltd., 2011 yılında adını resmen Yangzhou FORIDO optoelectronic Technology Co., Ltd. Olarak değiştirdi. Çin'deki sokak lambaları için de bir üretim merkezi olan ünlü tarihi ve kültürel şehir Yangzhou'nun kuzey banliyölerinde bulunan Lingtang Industrial Park'da yer alır. 16, 000 m 2 alan kaplayan şirket, 105.18 milyon RMB'lık kayıtlı bir sermayeye sahiptir.

Hangzhou Pumpkin Electric Appliance Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Lamba, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Panel Işık, LED Tüp Işık, LED Projektör, LED Sokak Işığı, LED Güneş Işığı, LED Filament, LED Batten Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou pumpkin Electric Appliance Co., Ltd., 2009 yılında, Zhejiang eyaletinin Çin Hangzhou şehrinde kuruldu. Profesyonel LED ve CFL üreticisi olarak fabrikamız 30000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır ve 500'den fazla çalışanı vardır ve ayda 2.5 milyon BILGISAYAR üretiyor.

Shenzhen Goongo Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Far Ampulü, Araç LED Işığı, LED Işık Çubuğu, Jeep Far Işığı, Offroad Işık Çubuğu, LED Ampul, Sinyal Ampulü, LED Far, Jeep Far, Çalışma Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
LED far ampulü, LED ışıklı bar ve benzeri araç ürünlerinde 10 yılı aşkın deneyime sahip Shenzhen Goongo.

Shenzhen BBier Lighting Co., Ltd.

14 yıl
Ana Ürünler:
LED Yüksek Tavan Işıkları, LED Duvar Paketi Işıkları, LED Çatı Işıkları, LED Benzin İstasyonu Işıkları, LED Ayakkabı Kutusu Sokak Işıkları, LED Çalışma Işıkları, Patlayıcıya Dayanıklı Işık, LED Güneş Enerjili Sokak Lambası, Güneş Enerjili LED Direk Üstü Lambalar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Bbier Lighting Co., Ltd., Bbier lighting'ın tamamına sahip olan yan kuruluşudur. LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konusunda uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.

Guangdong Baosong Industry Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Ekstrüzyon, Toz Boyama Alüminyum Profil, Alüminyum Havuz Çiti, Alüminyum Pencereler ve Kapılar, Alüminyum Döküm, İmalat Alüminyum Ürünleri, CNC İşlenmiş Alüminyum Parçalar, Alüminyum Çerçeve, Alüminyum Perde Duvar, LED Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Brilliance Group Corporation, Guangyin Asia Aluminium Factory Co., Ltd, 2002 yılından beri Çin'de alüminyum ekstrüzyon profilleri, üretilmiş alüminyum ürünler, alüminyum çitler ve alüminyum CNC madencilik parçaları vb. için lider bir tedarikçi olarak faaliyet gösteriyor.

Shenzhen Sunshine Opto-Electronics Technology Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Aydınlatma Modülü, LED Lens, LED Güç Kaynağı, Yüksek Güçlü LED'ler, LED Işık Bileşenleri, LED Yenileme Kitleri, SMD LED Modülü, LED Sürücü, Mean Well Güç Kaynağı, LED PCB Modülü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2011 yılında kurulan Shenzhen Sunshine Opto-Electronics Technology Co., Ltd., LED lens, PCB Kartı, LED modülü, alüminyum ısı emicisi ve LED güç kaynağı gibi LED ışıklı SKD parçaları için LED alanlarında 15 yıldan fazla yüksek kaliteli, profesyonel bir tek durak tedarikçisidir.

Jiangsu Intelligent Lighting Technology Co., Ltd.

7 yıl
Ana Ürünler:
Aydınlatma Direkleri, LED Lambalar, Güneş Enerjili Sokak Lambası, Yüksek Direk Işıkları, Trafik Sinyal Direkleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

Ming Feng Lighting Co.,Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
LED Fırtına Işığı, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Duvar Işığı, Üç Kanıt Işığı, Atex Lambası, LED Sokak Işığı, LED Dış Mekan Spot Işığı, LED Stadyum Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2009 yılında kurulan ve LED aydınlatma ürünlerini ihraç etme konusunda 14 yılı aşkın deneyime sahip OLAN MING FENG LIGHTING Co., Ltd LED aydınlatma ürününün lider üreticisi olarak. Üç Korumalı LED lambalar, LED Vapor tayt lambaları, LED Aşağı Işıklar, LED Projektör, LED Spor Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Yüksek Yuva Işığı, Patlamaya karşı Korumalı LED ışığı ve dış mekan LED'i yatay ışığı.

Anhui Baoyang Lighting Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Duvar Işığı, LED Flood Işığı, LED Duvar Yıkayıcı, LED Tuğla Işığı, LED Bahçe Işığı, LED Güneş Işığı, LED Piksel Işığı, LED Sokak Işığı, LED Sarkan Işık, Spc Zemin
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Anhui Baoyang Lighting Technology Co., Ltd., şirketin yüksek kaliteli gelişimine ileriye dönük stratejik vizyon ve sıkı operasyonel felsefesiyle liderlik etme konusunda kararlı, son derece profesyonel ve deneyimli bir yönetim ekibine sahiptir. Bu arada, LED aydınlatma uygulamaları alanında uzmanlığa ve yıllarca pratik deneyime sahip olan kıdemli teknik mühendisler ve AR-GE elitlerinden oluşan bir grup topladık. Bu profesyoneller, LED aydınlatmanın temel teknolojisi ve en son sektör trendleri hakkında derinlemesine bilgi sahibi olarak şirketin teknolojik yenilikçilik ve ürün optimizasyonu alanında lider konumunu korumalarına olanak tanıyor.