LED Çalışma Işığı, LED Patlamaya Dayanıklı Işık, Lazer Işığı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Maxtree olarak her müşteriye yeni ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz. Bu, üretim ve hizmetin her ayrıntısına büyük özen göstermemiz için bize ilham verir.
Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Perde Duvar Profili, Endüstriyel Profil, Pencere ve Kapı, Yapı ve İnşaat Malzemesi, Dekoratif Panel, Ev Mobilyası, Ofis Mobilyası, Güneş Odası, Pergola, Metal H
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Kim olduğumuz: B2B endüstrisinin lider kuruluşlarından olan KEMET, çeşitli yüksek kaliteli alüminyum bina ürünleri, dekoratif alüminyum çözümleri, endüstriyel alüminyum uygulamaları, tüm ev ve özel yapım pencere ve kapılar konusunda uzmanlaşmış modern ve kapsamlı bir şirkettir.
Hehui Genel Ekipman, aşağıdaki sektörleri kapsamlı bir şekilde ele alan bir grup şirkettir: Ham madde üretimi, Emtia ticareti, alüminyum profiller, pencereler ve kapılar, Solar montaj sistemleri Şirketimizin dünya çapında başarılı bir şekilde dağıttığı temel ürünlerimiz,
T8 LED Tüp Işık, LED Acil Ampul, LED Projeksiyon Işığı, LED Panel Işığı, LED Spot Işığı, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Aydınlatma, Asfalt Şingıl, LED Kanepe, LED Sandalye
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SUNLUX ELECTRIC, güçlü finansal ve teknik desteği olan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur; araştırma, CFL ve LED lambaların ve vb. geliştirilmesi ve üretimi, 100'den fazla personel, 5'den fazla mühendis ve QC yöneticisi ve bu aydınlatma endüstrisinde faaliyet gösteren bazı gelişmiş otomatik makineler. Şimdiye kadar her ay 2 milyon BILGISAYAR tedarik edebiliyoruz.
Şok dalga terapisi, hidro facial makinesi, presoterapi makinesi, kriyoterapi makinesi, kriyoskin makinesi, mikro akım RF makinesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Guangzhou Newbelle, güzellik makinesi sektöründe önemli bir rol oynuyor. Satış, tasarım, AR-GE ve üretim departmanları kurduk. Bu departmanlar sadece hem evde hem de salon kullanımı için güzellik makineleri sağlamaya adanmış olan Sağlık ve Güzellik departmanlarına odaklanıyordu.
Alüminyum Profil, Alüminyum Ekstrüzyon, T Kanal, V Kanal, Siyah Alüminyum Profil, Çalışma Masası, SIM Yarış, Açı Braketi, Ekstrüzyon Profili
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Common Metal Products Co., Ltd., Alman yüksek teknoloji profesyonel teknolojisini tanıttı. Kalıp geliştirme, tasarım ve endüstriyel alüminyum ekstrüzyon üretimi, üretim ve endüstriyel alüminyum çerçeve, montaj hatlarının montajı ve montajı ve alüminyum profillerin derin işlenmesi gibi müşterilerden tek bir yerden hizmet almaya çalışıyoruz. Tüm ürünlerimiz ISO 9001:2015 uluslararası kalite yönetim sistemine uygun olarak sıkı bir şekilde üretilmiştir ve müşterilere birinci sınıf ürünler sunar.
Shandong Juli Aluminium Co., Ltd. Alüminyum profil ekstrüzyonu, kalıp tasarımı, hassas işleme ve anot, elektroforez, güç kaplama gibi çeşitli yüzey tedavilerine bağlıdır. Şirket Dongcheng Economic Development Zone, Linqu, Shandong, Çin'de bulunmaktadır. Linqu, "Çin'deki alüminyum endüstrisinin başkenti" olarak bilinir. Toplam 185000 metre karelik bir alanı kaplayan şirket; ekstrüzyon, anot, sert oksidasyon, hassas dairesel boru çizimi, hassas derin işleme, elektroforetik boyama ve toz püskürtme gibi gelişmiş üretim hatları serisine sahiptir.
İyi niyet ilkesine dayalı olarak şirket, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yüksek kaliteli ürünler sunar. Ürünler genellikle Japonya'ya ihraç edilir
LED Büyüme Işığı, LED Esnek Şerit, UL LED Tüp Işığı, UL LED Panel Işığı, LED Üç Kanıt Işığı, UFO LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sel Işığı, LED Sokak Işığı, LED Kontrol Cihazı, LED Güç Kaynağı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan ATA, LED panel ışığı, LED tüp, LED şerit, LED endüstriyel ışık ve LED büyüme ışığı gibi LED ürünlerinin araştırılması, geliştirilmesi, mühendisliği ve pazarlanması konularında uzmanlaşmıştır. 10, 000 metre kare, 200-300 personel tarafından işgal edildi. Yüksek eğitimli operatörler ürünlerin %100 iyi kalitede olmasını sağlar. Profesyonel satış takip etme ve müşterilere dilediğiniz zaman devam etme. İyi kalitesi ve mükemmel satış sonrası servis sayesinde ATA, LED endüstrisinde büyük bir ününün keyfini çıkarıyor!
Fabrikamız 1985 yılında kuruldu ve 300, 000 metrekareden fazla alana 2000'den fazla çalışana sahip. Genel merkezi Çin'in Guangdong eyaletinde bulunan Nanjiang endüstri parkında yer alır. Şirketimiz, alüminyum külçe işleme, alüminyum çubuk üretimi, kalıp geliştirme, yüzey işleme, araştırma ve geliştirme gibi ürünleri entegre eden, sektör lideri bir zincir markasıdır. Çin'deki yüksek kaliteli alüminyum kapı ve Pencere ve tüm alüminyum sistemlerin üretimi, satışı ve servisi.
Zibo Creation Metalware Co., Ltd. 1994 yılında kuruldu ve 40, 000 metrekarelik bir alanı kaplıyor. Endüstriyel Geliştirme alanının kuzeyinde yer alıyoruz, Zibo City, Shandong Province, Çin. Şirketimizin 100'den fazla çalışanı ve mükemmel kalitede 30'den fazla ekipmanı vardır. Bunlar arasında kalıp döküm makineleri, döküm makineleri, CNC latenleri, CNC makine merkezleri vb. sayılabilir. Alüminyum alaşımlı kalıp döküm, çinko kalıp döküm, çinko döküm,
LED Ampul, Enerji Tasarruflu Ampul, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co. Ltd, JIANGMEN City, Guangdong Province, Çin'i bulur. Uygun kara, deniz ve hava taşımacılığına sahip olduğu yerlerde.
LED Işık, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Flood Işığı, LED Sokak Işığı, Güneş Enerjili LED Işık, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, LED Ray Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Rayborn Lighting Industry Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Yüksek teknoloji üretim firmamız ve aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına tek bir durmadan hizmet veren bir aydınlatma çözümü sağlayıcıyız.
ışıklar, enjeksiyon kalıbı, plastik kalıp, silikon kalıp, ürün özelleştirme, soğutucu ve ısıtıcı kutu
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Benma Electric Co., Ltd. 1997 yılında kurulmuştur ve yaklaşık 6, 000 metrekarelik bir alanı kapsar. Çin'in Yangtze Nehri Delta bölgesinde bulunan Ningbo'da bulunan şirket, mükemmel coğrafi avantajlar, zengin kaynaklar ve sorunsuz ulaşım bağlantıları sunan Şangay ve Hangzhou'nun yakınında, uygun bir konumda yer alır.
Shandong Huazhu metal Manufacture Co., Ltd., Çin'in kuzeyindeki önemli çelik makine endüstrisinin bitişiğinde Shandong eyaletinde yer alır. Çelik üretimi, mühendisliği ve ticaretinde zengin deneyim. Her türlü prefabrik/işlenmiş yapı malzemesi ve ilgili hizmetler konusunda uzmanlaştık. Ana ürünlerimiz arasında korten çelik plaka (hava koşullarına dayanıklı çelik plaka)/galvanizli çelik plaka/paslanmaz çelik plaka/paslanmaz çelik boru/galvanize çelik bobin galvanizli çelik boru/kurşun levha/galvanize çelik boru/önceden boyanmış galvanize çelik bobin/oluklu çelik sac vb. bulunur. Kalın duvarda dikişsiz çelik boru/alaşım dikişsiz çelik boru/kaynaklı çelik boru bulunur. Çelik malzemelerin yanı sıra damgalama, kaynak da sağlıyoruz. CNC dönüş, bükme teli, lazer kesme. Şirket 1600 metrekare alanı, 50'den fazla çalışanı, 300000 tonluk yıllık üretim kapasitesini kapsar. Metal ürünleri çizim ve örneklere göre özelleştirebiliriz. Yüksek kaliteli ve istikrarlı kalite, makul fiyat, dakik ödeme süresi, düşünceli ve verimli hizmet, böylece ürünlerimiz Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Güney Kore, Türkiye, Suudi Arabistan'da iyi satış yapsın, Hindistan, Rusya, Amerika Benstein, Tayland, Myanmar, Vietnam, Filipinler, Şili ve diğer ülkeler ve bölgeler. Ürün kalitesini ve hizmet seviyesini sürekli olarak iyileştirmeye, daha fazla müşterinin hizmet verebilmesi için Huazhu'yu tercih edilen çelik ürünleri tedarikçisi haline getirmeye kararlıyız.
2007 yılında kurulan Chengdu Godshape Sign Co., Ltd., Chengdu'nun Shuangliu semti Jiaolong Industrial Park'ta yer almaktadır. Tasarım, araştırma ve geliştirme, üretim, satış ve yönetim gibi unsurları entegre eden modern tabela tabelalarının profesyonel üreticisidir. Şirketin 6 milyon yuan kayıtlı sermayesi var. ISO9001 kalite yönetim sistemi sertifikasını, ISO14001 çevresel sistem sertifikasını, OHSAS mesleki sağlık sistemi sertifikasını ve kendi fikri mülkiyet hakları ve tescilli ticari markaları ile CE sertifikasını almıştır. 2016 yılından bu yana, ABD'deki Uluslararası İmza Birliği'nin (ISA) bir üyesi
LED Tüp Işık, LED Üç Kanıt Işık, LED Yüksek Bay Işık, LED Panel Işık, LED Flood Işık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
WINSTAR, 2010'ten bu yana en yeni LED aydınlatma teknolojilerini on yılı aşkın zengin deneyimle birleştirerek LED tüp ışık, üç korumalı ışık, yüksek bölme ışığı ve panel ışığı üretir. 2010-2016'den itibaren Shenzhen'deydik. 2016 Ağustos'tan Dongguan'a taşındık. Şimdi 5000 metrekarelik fabrikamız ve 100 personel var. Güvenilir ve kaliteli ürünler için ortak bir takdire sahip profesyonel ve olgun bir ekibiz. Her zaman zamanında teslimat ve OEM desteklenmektedir. Mühendisler 10 yıldan uzun süredir abinat deneyimi yaşamaktadır. Ekibimiz tüm teknik sorularınız için hazır olacak ve zorlu ve karmaşık projelerinizi geliştirmek için en uygun aydınlatma çözümlerini seçme konusunda sizi memnuniyetle destekleyecektir.
LED Üçlü Koruma Işığı, LED Su Geçirmez Aydınlatma Armatürü, LED Panel Işığı, LED Tavan Işığı, LED Duvar Işığı, LED Acil Işığı, LED Tüp, LED Ampul, LED Yüksek Tavan Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ISO 9001-2000 onaylı bir şirket olan şirketimiz, 2010'de kurulduğundan beri Çin'de LED şerit ışık, LED gömme ışık, LED panel ışığı, LED projektör ve floresan lamba, lamba bağlantı parçaları gibi LED lambalar üretiminde faaliyet gösteren ünlü bir üretim grubudur.
1983'den bu yana endüstriyel bıçak ve öğütücü makine üreticisi olan Renda Blades, evde ve binada yüksek kredi kazandı. 35 yıllık geliştirme sürecinden sonra RD grubu 7, metalürji atölyesi, dairesel bıçak atölyesi, özel şekilli mağaza, öğütücü bıçak atölyesi, Doktor bıçakları atölyesi, pres fren aletleri atölyesi, karbür bıçak atölyesi (TC inlay ve HSS inlay), her mağazada sadece bir tip bıçak ürettik, bu da bizi bugün üretti. Zengin üretim deneyimi ve güçlü teknolojiye dayalı olarak, sıkı yönetim ve kalite denetim sistemleri, kalite ve teslimat süresi sağlanır. GD, üretimin gereksinimlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla her bir ürün için bu alandaki en sorumlu tutumu müşterinin özel uygulamalarına uyacak şekilde alır. Son derece deneyimli personel ve yüksek teknoloji düzeyimizle dünya genelindeki birçok sektör ve şirket için eksiksiz bir endüstriyel blade ürün yelpazesi sunuyoruz.
Shanghai Zhongduo Aluminium New Material Group Co. Ltd, 10 yıldan uzun süredir endüstriyel alüminyum alaşım ekstrüzyonu ve profilinin profesyonel üreticisidir. Yaklaşık 10 bin 000 metrekarelik inşaat alanı ve toplam yatırım miktarı 1 milyar RMB Yuan civarında. Atölyelerimizde 7 alüminyum ekstrüzyon üretim hattı ve 200'den fazla gelişmiş ekipman seti bulunmaktadır. Bu da bizi Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yeşil üretim tanıtım tesisi haline getirir.
Güneş Bahçe Işığı, LED Tavuk Işığı, LED Üçlü Koruma Tüp Işığı, LED Priz Işığı, LED Üçlü Koruma Işığı, LED Kamp Işığı, LED El Feneri, LED Ray Işığı, LED Aşağı Işığı, LED Test Ekipmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen (Huizhou) 2011 yılından beri aydınlatma alanında daha fazla Yeşil ışık bulunmaktadır ve yüksek kaliteli ticari LED aydınlatma ürünleri üretmektedir. Müşterilerimize ticari sektörlerde hizmet veriyoruz ve çok çeşitli teknik özelliklere sahip aydınlatma ürünleri sunuyoruz.
2015 yılında kurulan Hebei Diao kauçuk products Co., Ltd., 8000 m 2 alan kaplayan ve 100'den fazla kişinin çalıştığı Xingtai City, Hebei Eyaleti'nin Qinghe Eyaletinde yer almaktadır. Fabrikamız yüksek kaliteli silikon hortumların, yakıt hortumlarının, radyatör hortumlarının, hava kauçuk hortumlarının, EPDM sızdırmazlık şeritlerinin üretimi ve tedariki konusunda uzmandır. Spiral koruyucu kapaklar ve silikon plakalar ve diğer kamyonlar, otomotiv kauçuk aksesuarları (OEM ve ODM desteği). Diao yıllar boyunca sürekli olarak uluslararası gelişmiş kauçuk hortum üretim hatları ve teknolojisini benimsemiştir, uluslararası standart test ekipmanı satın almıştır, kendi lastik test merkezini kurmuştur ve ISO9001:2000, SGS gibi bir dizi yetkili sertifikasyonu geçmiştir. Profesyonel kalitede denetim ekibimiz ve kalite test ekipmanlarımız vardır. Üretim sürecinde, üretimden sonra ve fabrikadan çıkmadan önce incelemeler yapıyoruz. Ücretsiz numuneler, profesyonel tasarım ekibi kişiselleştirilebilir. İyi satış sonrası hizmet. Kendi fabrikamız üretim süresini ve hızlı nakliye sağlar. Fabrikamız için istediğiniz zaman ziyaret etmeye hoş geldiniz. Ürünlerin profesyonel üretimine güveniyoruz, samimi müşteri hizmetleri kurumsal amacı artık bu alanda lider oldu. Yeni ve eski müşterileri işbirliği hakkında konuşmaya davet etmek
Shenzhen Yistar Technology Co., Ltd., gelişmiş aydınlatma çözümleri konusunda uzmanlaşmış lider bir üreticidir. Misyonumuz, güneş enerjisi ve LED aydınlatma teknolojilerine odaklanarak dünya çapında enerji verimli ve sürdürülebilir ürünler sunmaktır.
Uluslararası sınırlardaki endüstriyel alüminyum profil tasarım konsepti ve Çin'in yerel alüminyum profili ve aksesuarlarıyla bir araya gelen Shanghai JINLV ALÜMINYUM ALAŞIM ÜRÜN Co., Ltd, endüstriyel otomasyon için yüksek kaliteli endüstriyel alüminyum profil ve aksesuar ürünleri sağlamayı taahhüt ederek, müşterilere alüminyum profil tasarımı, hassas işleme, Şu
SEPICN LED aydınlatma, 2006 yılında kurulan profesyonel LED ışık üreticisidir ve yıllar sonra müşterilerimizin en iyi fiyatlarıyla mükemmel LED ışıkları sunabiliriz.
Profesyonel bir acil durum aydınlatma gücü üreticisi olarak Sanforce, çeşitli aydınlatma sistemleri için LED acil durum sürücüleri, floresan acil durum balastları, akü paketleri ve diğer aksesuarlara odaklanır. Değerli tedarik zinciri ile işbirliği yapıyoruz, gelen tüm malzemeleri inceliyor ve üretim sürecimiz sırasında SMT, Otomatik eskime testi, Simülasyon testi gibi katı ürün güvence sistemi kuruyoruz. Çok becerikli ve sorumlu çalışanlarımız var, çoğu 10 yıldan uzun süredir burada çalışıyor. Güçlü teknik destek ve müşteri odaklı hizmet ile Sanforce'un ihtiyaçlarınız ne olursa olsun size destek olmaya hazır olduğundan emin olabilirsiniz.