Fujian Satlink Electronics Co., Ltd dijital video ekipmanları ve radyo iletişim ekipmanları geliştirme, üretim, satış konularında profesyonel bir üreticidir. Kendi Ar-Ge Merkezi ve üretim atölyesi vardır. Ana ürünler yüksek çözünürlüklü uydu sinyali test cihazıdır (Dijital Uydu Bulucu) ve dijital yayın çıkışı ve giriş ekipmanlarıdır (modülatör). Dijital Uydu Bulucu ve yüksek tanımlı codec, tüm ürün formatlarını ve çeşitlerini içerir.
FM Verici, IPTV/Ott Çözümü, Kodlayıcı, TV Kutusu, 4K Kodlayıcı, Transkoder, CAS, Set Üstü Kutusu, TV Anteni, Ipqam
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1993 yılında kurulan Gospell Digital Technology Co Ltd (GOSPELL). Dijital TV/OTT ile ilgili projeler için eksiksiz bir DTV ve üçlü oyun çözüm sağlayıcısı olarak görev yapan Ar-Ge, üretim, iş danışmanlığı ve planlama, ticaret, teslimat, proje uygulama ve satış sonrası hizmetleri sunan özel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Merkezi Chenzhou'daki GOSPELL SANAYI PARKINDA bulunan ve CPE ile ilgili üretim üretimi için Hunan Eyaleti olan GOSPELL, iş/pazarlama yönetimi ve yönetimi için Shenzhen'deki ofisine, Ar-Ge için Chengdu'da ve merkezi/verici sistemi üretimi/hata ayıklama ve Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde sahiptir, Çin'deki 12 şehrin yanı sıra Hindistan, Afrika ve Meksika'daki uluslararası ofisler. GOSPELL'e toplam 125 milyon RMB yatırım yapıldı. 100'den fazla modern ve son teknoloji ürünü üretim hattı bulunan 150, 000 metrekarelik bir endüstriyel park bulunmaktadır. Bu ayrıca bir Ar-Ge ve Servis Merkezi, Müşteri Hizmetleri merkezi, etkileyici showroom'lar ve pazarlama ve satış ağımız ile birlikte kullanılabilir. Gospell ayrıca tedarik zinciri yönetimi boyunca ve üretim süreci ve lojistik yönetimi ve profesyonel ekipler genelinde uygulanan özel bir Kalite Güvence sürecine de sahiptir. 350 çalışan, Dijital TV ve üçlü oyun çözüm alanında sunduğumuz ürün çeşitlerini kapsayan GOSPELL AR-GE departmanında uzmanlık sağlar; Gospell'in yıllık üretim kapasitesi 20 milyon LNB, 6 milyon Set Üstü kutu, 3 milyon uydu alıcı anteni ve 5000 set çeşitli başlık ve mikrodalga ekipmanı. Gospell, uluslararası çapta genişledikçe belirgin bir büyüme gösteriyor. 2013'in son rakamları, 1.2 milyar RMB'lik yüksek bir gelir elde etti. Gospell uluslararası piyasalardaki varlığını artırdıkça, bu büyüme de devam edecek.
Kablo TV Ürünleri, Fiber Optik Pasif, Uydu Ekipmanları, Fiber Optik İletim Ekipmanları, Dijital Baş Uç Ekipmanları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou Softel Optic Co., Ltd. (Brand: SOFTEL), Hangzhou Yüksek Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde bulunan 2006 yılında kuruldu. Modern yayın ve optik fiber iletişim teknolojisinden yararlanan CATV sistem ekipmanlarının AR-GE alanında uzmanlaştık ve bu alanda güçlü AR-GE özelliğine sahip HFC geniş bant Optik Şanzıman ekipmanının lider üreticisi olarak çalışmaktayız.
Modülatör, Kodlayıcı, IP Geçidi, IRD, Optik Verici, EDFA, IPTV Sistem Sunucusu, Set Üstü Cihaz
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
Şirket Profili:
CatCast Technology Co., Ltd., Çin'in Chengdu, CATV, IPTV ve fiber optik aktarım ekipmanları için 20 yıldan uzun süredir araştırma, üretim, satış ve mühendislik hizmetleri alanında uzmanlaşmıştır.
UHF/VHF/Yagi/TV Anteni, LNB, MMDS Aşağı Çevirici, Güç Kaynağı Adaptörü, Kablolar, Diseqc Anahtarları, Bölücü/Sat-Finder, Seyahat Kupası, Balık Ağı, Güvenlik Mührü, SPD/Thermostat
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
AnHui Dream - China Technology Co., Ltd., ev ürünleri, güvenlik ve koruma ürünlerinin yanı sıra Çin'de imal ve satmaya yönelik uzman bir şirkettir.
Çin'in Shenzhen şehit şehit şehit Shenzhen bölgesinde bulunan sat-sources Technology Co., Ltd., Set Üstü Kutu ürünlerinin Ar-Ge, üretim ve ihracatında uzmanlaşmıştır.
Araç DVR, Araç Kamerası, GPS Takip Cihazı, GPS Navigatör, Mini Kamera, Spor Kamerası, Araç MP3 Oynatıcı, Araç FM Verici, Araç Rozeti
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2006 yılında kurulan HK Autoe Industrial Co., Ltd., her türlü MP3/MP4/MP5 oynatıcı, USB flash sürücü, Dijital fotoğraf çerçevesi mobil, bluetoth ve otomobil FM vericisi vb. tedarik etme konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir Dijital Ürün üreticisidir.
Fotovoltaik Panel, Araç Aküsü, Motor Aküsü, Güneş Aküsü, Güneş Fanı, Güneş Buzdolabı, Güneş Paneli, Televizyon
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
GUANGZHOU VV Solar Co., Ltd, bu alanda 10 yılı aşkın tecrübesiyle ve diğer birçok ülke ve bölgede dünya çapında ihracat ile Çin'de 30'den fazla satış şubesi ve acentesi ile elektronik ve elektrikli ekipman üreticisi ve ticaretinde lider bir şirkettir. UPS, Güç invertörü, Pil şarj cihazı, Pil, Güneş enerjisi sokak lambası kiti, güneş enerjisi sistemi, AC gerilim regülatörü ve diğer elektrik gücü ürünlerini üretme ve tedarik etme konusunda uzmanlaştık. ISO sertifikalı bir şirketiz ve tüm ürünlerimiz ISO kurallarına uygun olarak tasarlanmış ve üretilmiştir. Ürünlerin çoğu AB AB AB AB AB AB AB sertifikası olan ABD'den geçmiş. A.
Hubei Chenyu optoelectronic Technology Co., Ltd., sistematik ve stratejik araştırma ve optoelektronik cihazların geliştirilmesinde çalışan yüksek teknolojili bir kuruluştur. Şirket 2008 yılında Wuhan·Çin Optics Valley-Donghu High Tech Development Zone'da kuruldu ve çoğunlukla optik pasif cihazlar ve optik iletişim alt sistemlerinin araştırma, satış ve teknik hizmetlerinde yer alıyordu. Ana ürünler; düzlemsel dalga kılavuzu optik ayırıcılar (PLC ayırıcılar), dizi dalga kılavuzu ızgaraları (AWG'ler) ve mikro ayarlanabilir zayıflatıcılar (MEMS VOA'lar) gibi pasif optik iletişim cihazlarıdır. Şirket kuruluşundan bu yana, çok sayıda yüksek kaliteli profesyonel yeteneği bünyesinde bulunmakla birlikte gelişmiş araştırma ve geliştirme laboratuvarları ve ürün üretim hatları kurdu. Şirket, ürün araştırma ve geliştirme yatırımlarına her zaman büyük önem vermektedir ve güçlü araştırma ve geliştirme yetenekleri şirketin gelişimi için güvence sağlamaktadır. Ürünler sektör tarafından tanınmıştır. Hubei Chenyu Electric optoelectronic Technology Co., Ltd. Şu anda PLC kaplini, FA üretimi, Agilent optik test sistemi gibi yüksek teknolojili ekipmanlara sahip. Şirketin şu anda yıllık üretim kapasitesi 1.8 milyon kanal olan endüstriyel üretim ölçeği bulunmaktadır. Endüstriyel ağımız katı olmalı, mükemmellik yaratmalı, gerçek istemeli ve mükemmellik için çaba göstermektir. Jiuguang Optoelektronik ürünleri, birinci ve müşteri odaklı hizmet kalitesi ilkesine bağlıdır ve kapsamlı bir kalite yönetim sistemi ve pazar servis sistemi kurmuştur. Şirket ISO9001 kalite sistem sertifikasını, tyle ürün sertifikasını ve diğer sertifikaları almıştır. Şirket, ISO9001 kalite sistemi, tal ürün sertifikası ve telkordia uyarınca ürün tasarımı, üretim ve müşteri hizmetlerinin her alanında "gelişmiş teknoloji ile toplumu yenilik ve hizmet etme" pazar stratejisine bağlı kalmaktadır. Şirketin pazar satış ve hizmet ağı Çin'in büyük şehirlerine yayıldı; aynı zamanda uluslararası pazara da odaklanacağız. Küresel ekonomik bütünleşme ve WTO'ya katılım fırsatları ve zorluklarıyla karşı karşıya kalan şirket, "gerçeklerden gerçeklere dayalı gerçeği aramak, öncülük etmek ve girişimci olmak", Çin optik cihaz sektöründe lider bir konuma sahip olmak, uluslararası bir Jiuguang markası yaratmak, ve uluslararası birinci sınıf optik iletişim cihazı üretim ve araştırma ve geliştirme şirketi olun. Yetenek konsepti, insanları tanımanın ve yeteneklerinin en iyi şekilde kullanmanın "önce İnsanları" yönetim felsefesine bağlı kalmaktadır. Çalışan kariyer planlamasına dikkat edin ve her yetenek için gelişim alanı sağlayın
Mobil Telefon Kılıfları, Araç Telefon Tutucu, Bluetooth Hoparlör, Tablet Kılıfı, Kablosuz Şarj Aleti, Güç Bankası, Kulaklık, Uzaktan Kumandalı Dronlar, Tüketici Elektroniği, Güvenlik Kameraları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2008'de kurulan TVCMALL, cep telefonu aksesuarları için tek duraklı B2B mağazandır.
Güç Bankası, Bluetooth Hoparlör, Dijital Fotoğraf Çerçevesi, USB Bellek, Hafıza Kartı, Seyahat Adaptörü, USB Şarj Aleti, Bilgisayar Hoparlörü, Android TV Kutusu, Mini PC
VCAN, 2000 yılında Shenzhen Belediyesi Dış Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Bürosu tarafından onaylanan ve Shenzhen Gümrüğü tarafından tescil edilen tüketici elektroniği konusunda uzman profesyonel bir üretici ve ihracatçıdır.
2002 yılında kurulan Top-Tech, TV ana kartı ve ilgili aksesuarları araştırma, tasarlama, üretme ve satma konusunda uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Merkez, Nanshan bölgesi Shenzhen'de bulunur ve fabrika Baoan bölgesi Shenzhen'de bulunur.
HDMI Kablosu, Ağ LAN Kablosu, USB Veri Kablosu, Ses & Video Kablosu, Koaksiyel Kablo, Mikrofon Kablosu, Hoparlör Kablosu, Priz, Güç Adaptörü, USB WiFi Adaptörü
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1992 yılında kurulan Ningbo Fulsan Technology Co., Ltd., her türlü telekomünikasyon ürününü araştırma, geliştirme ve üretme konularında uzmanlaşmış modern bir üreticidir. Ana ürünler arasında HDMI kablosu, Scart Kablosu, Bilgisayar konnektörü, Ses ve Video Kablosu, USB kablosu, USB WiFi adaptörü ve diğer aksesuarlar bulunmaktadır. Ürünler, özellikle ABD'ye olmak üzere dünya pazarına tamamen ihraç edilmektedir., Avrupa, Orta Doğu Asya, Rusya, müşterilerimizden büyük bir itibar kazanmıştır.
Shenzhen Fushicai Electronic Technology Co., Ltd., video frekansının ana üreticilerinden biri, TV/Bilgisayar/Dizüstü bilgisayar için ses frekansı ürünleridir. Şirketimiz BT'nin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve satışına ve genel olarak elektronik ürün kullanımına odaklanır. Televizyon kartı, bilgisayar televizyon alıcısı (televizyon kutusu olarak da adlandırılır), uydu televizyon alıcısı, TV Alıcısı, Video Dönüştürücü vb. konularında uzmanlaştık.
Shenzhen zhongjing Electronics Co., Ltd., DVB, DVB-T, DVB-S, dongle alıcısı, ürünler ve diğerleri için araştırma, geliştirme ve üretim konularında uzman profesyonel bir üreticidir. Şirketimiz 10, 000 m 2 alan kaplayan Fuyong Town, Bao'an District, Shenzhen City'de yer alır. Şirketimiz, Çin'in önde gelen elektronik tüketici üreticilerinden biri olmaya kendini adamıştır.
Şirketimiz farklı türde ürünler sağlamaktadır. Yüksek kalite ve uygun fiyat. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede tekrar geleceğiz. Yönetim için "önce kalite, önce hizmet, sürekli gelişim ve müşterileri karşılamak için yenilik" ve kalite hedefi olarak "sıfır hata, sıfır şikayet" ilkesine bağlı kalırız. Hizmetimizi mükemmelleştirmek için, uygun fiyata, ürünlerin kalitesini iyi sunuyoruz.
Ürünlerimiz çoğunlukla Güney ve Kuzey Azamerica, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Avustralya ve diğer ülke ve bölgelere ihraç edilmektedir. AR-Ge ve Kalite Kontrol ekibinin desteği ve uzun yıllar süren deneyimiyle dünya çapındaki ortaklarımızla istikrarlı ve iyi ilişkiler kurduk. Pazar zorlukları ve öfkeli yarışmalar karşısında, yalnızca teknolojimizin iyileştirilmesine değil, aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak yeni ürün ve yeniliklerin tasarlanmasına ve araştırmasına da vurgu yapıyoruz.
Dijital Ekran, LED Ekran, LCD Ekran, Afiş Ekranı, Monitör, 3D Polarize Ekran 2K/4K Monitör, Nake-Göz 3D Ekran, Akıllı TV, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar
Ülke/Bölge:
Fujian, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
QUANZHOU HONGYI Technologies Co., Ltd., 2008 yılından beri yüksek teknolojili bir kuruluş olarak kurulmuştur. KULLANICI SDT, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ürünleri özelleştirebilecek bir OEM/ODM fabrikasıdır. Temel ürünlerimiz Dijital ekran, LED ekran, LCD ekran, Otel ve Ofis ve Perakende mağazaları için iç mekan tabelaları ve Manuefacture! ! Yirmi (20)'den fazla CAD tasarımcısı ve yapı mühendisinden oluşan ekibimiz hayal gücünüzü gerçek ürünlere dönüştürmeyi kesinlikle başaracaktır. Prototipler oluşturmak veya çok özel bir projede toplu üretime başlamak istiyorsanız vizyonlarınızı ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.
1999 yılında kurulan HENGLI DIJITAL SANAYI Co., Ltd. Teknoloji tasarımı, üretim ve ticaret alanlarında faaliyet gösteren özel bir anonim şirkettir. HENGLI yaklaşık 300 işçi ve bir dizi olağanüstü teknik gelişim, pazarlama ve yönetim personeli işe alıyor.
Shenzhen zhongjing Electronics Co., Ltd., DVB, DVB-T, DVB-S, dongle alıcısı, ürünler ve diğerleri için araştırma, geliştirme ve üretim konularında uzman profesyonel bir üreticidir. Şirketimiz 10, 000 m 2 alan kaplayan Fuyong Town, Bao'an District, Shenzhen City'de yer alır. Şirketimiz, Çin'in önde gelen elektronik tüketici üreticilerinden biri olmaya kendini adamıştır.
Android TV kutusu, Set üstü kutular (DVB-T/T2, ISDB-T ve DVB-S2/ATSC/DTMB, OTT+DVB, IPTV) vb. araştırma, geliştirme ve üretiminde uzmanlaşmıştır. Shenzhen'de, kolay ulaşım erişimi, bizi ziyaret etmeye hoş geldiniz ve işbirliği ile bulunuyoruz.
Shenzhen Skysun Technology International Co., Ltd, genellikle dijital alıcıların AR-GE, üretim, satış ve servisinde uzmanlaşmıştır. Skart MPEG2 DVB-T alıcılar, HD MPEG4 DVB-T STB, HD ISDB-T ST, USB DVB-T/ISDB-T Dongle'lar vb. bunlar, istikrarlı ve iyi kalite, mükemmel satış sonrası hizmet ve çekici son fiyat temelinde yer almaktadır. Pazarımızı Avrupa, Güney Afirca, Autralia gibi ülkelere genişlettik. Yunanistan, Polonya, Slovenya, Şili, Brezilya gibi ülkeler ürünlerimiz kapsamında yer alıyor.
2012 yılında kurulan Shenzhen Maijar Technology Co., Ltd., Power Bank şarj cihazı ve Android Smart TV Box gibi tüketici elektroniğini yeniden oluşturma, geliştirme, üretim, pazarlama konularında uzman özel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Tüm ürünlerimiz ISO9001-2000 uluslararası kalite standart yönetim sistemine kesinlikle uygundur. CE, FCC, RoHS, FDA ve diğer uluslararası kalite standart sertifikası.
Fall Int'l Commerce Ltd (FIC), Bilgi Sanayi Bakanlığı (MII) tarafından DVB ve CATV ürünü tasarlama, üretme, ihraç etme yetkisi verilen yüksek teknoloji kuruluşudur. FIC, önde gelen yönetim sistemi, ISO9001-2000, CCC ve CE sertifika sistemi grubu olan üstün AR-GE yeteneğine ve QC ekibine sahiptir. Özellikle DVB-S, DVB-T, DVB-C ve LNB (Ku/C bandı) konusunda uzmanlaşmış, mükemmel üretim kalitesine sahip gelişmiş çözüm ürünleri sunmuştur.