Kablo TV Ürünleri, Fiber Optik Pasif, Uydu Ekipmanları, Fiber Optik İletim Ekipmanları, Dijital Baş Uç Ekipmanları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou Softel Optic Co., Ltd. (Brand: SOFTEL), Hangzhou Yüksek Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde bulunan 2006 yılında kuruldu. Modern yayın ve optik fiber iletişim teknolojisinden yararlanan CATV sistem ekipmanlarının AR-GE alanında uzmanlaştık ve bu alanda güçlü AR-GE özelliğine sahip HFC geniş bant Optik Şanzıman ekipmanının lider üreticisi olarak çalışmaktayız.
Mobil Telefon Kılıfları, Araç Telefon Tutucu, Bluetooth Hoparlör, Tablet Kılıfı, Kablosuz Şarj Aleti, Güç Bankası, Kulaklık, Uzaktan Kumandalı Dronlar, Tüketici Elektroniği, Güvenlik Kameraları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2008'de kurulan TVCMALL, cep telefonu aksesuarları için tek duraklı B2B mağazandır.
Modülatör, Kodlayıcı, IP Geçidi, IRD, Optik Verici, EDFA, IPTV Sistem Sunucusu, Set Üstü Cihaz
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
Şirket Profili:
CatCast Technology Co., Ltd., Çin'in Chengdu, CATV, IPTV ve fiber optik aktarım ekipmanları için 20 yıldan uzun süredir araştırma, üretim, satış ve mühendislik hizmetleri alanında uzmanlaşmıştır.
Shenzhen Fushicai Electronic Technology Co., Ltd., video frekansının ana üreticilerinden biri, TV/Bilgisayar/Dizüstü bilgisayar için ses frekansı ürünleridir. Şirketimiz BT'nin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve satışına ve genel olarak elektronik ürün kullanımına odaklanır. Televizyon kartı, bilgisayar televizyon alıcısı (televizyon kutusu olarak da adlandırılır), uydu televizyon alıcısı, TV Alıcısı, Video Dönüştürücü vb. konularında uzmanlaştık.
FM Verici, IPTV/Ott Çözümü, Kodlayıcı, TV Kutusu, 4K Kodlayıcı, Transkoder, CAS, Set Üstü Kutusu, TV Anteni, Ipqam
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1993 yılında kurulan Gospell Digital Technology Co Ltd (GOSPELL). Dijital TV/OTT ile ilgili projeler için eksiksiz bir DTV ve üçlü oyun çözüm sağlayıcısı olarak görev yapan Ar-Ge, üretim, iş danışmanlığı ve planlama, ticaret, teslimat, proje uygulama ve satış sonrası hizmetleri sunan özel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Merkezi Chenzhou'daki GOSPELL SANAYI PARKINDA bulunan ve CPE ile ilgili üretim üretimi için Hunan Eyaleti olan GOSPELL, iş/pazarlama yönetimi ve yönetimi için Shenzhen'deki ofisine, Ar-Ge için Chengdu'da ve merkezi/verici sistemi üretimi/hata ayıklama ve Müşteri Hizmetleri Merkezi'nde sahiptir, Çin'deki 12 şehrin yanı sıra Hindistan, Afrika ve Meksika'daki uluslararası ofisler. GOSPELL'e toplam 125 milyon RMB yatırım yapıldı. 100'den fazla modern ve son teknoloji ürünü üretim hattı bulunan 150, 000 metrekarelik bir endüstriyel park bulunmaktadır. Bu ayrıca bir Ar-Ge ve Servis Merkezi, Müşteri Hizmetleri merkezi, etkileyici showroom'lar ve pazarlama ve satış ağımız ile birlikte kullanılabilir. Gospell ayrıca tedarik zinciri yönetimi boyunca ve üretim süreci ve lojistik yönetimi ve profesyonel ekipler genelinde uygulanan özel bir Kalite Güvence sürecine de sahiptir. 350 çalışan, Dijital TV ve üçlü oyun çözüm alanında sunduğumuz ürün çeşitlerini kapsayan GOSPELL AR-GE departmanında uzmanlık sağlar; Gospell'in yıllık üretim kapasitesi 20 milyon LNB, 6 milyon Set Üstü kutu, 3 milyon uydu alıcı anteni ve 5000 set çeşitli başlık ve mikrodalga ekipmanı. Gospell, uluslararası çapta genişledikçe belirgin bir büyüme gösteriyor. 2013'in son rakamları, 1.2 milyar RMB'lik yüksek bir gelir elde etti. Gospell uluslararası piyasalardaki varlığını artırdıkça, bu büyüme de devam edecek.
Fujian Satlink Electronics Co., Ltd dijital video ekipmanları ve radyo iletişim ekipmanları geliştirme, üretim, satış konularında profesyonel bir üreticidir. Kendi Ar-Ge Merkezi ve üretim atölyesi vardır. Ana ürünler yüksek çözünürlüklü uydu sinyali test cihazıdır (Dijital Uydu Bulucu) ve dijital yayın çıkışı ve giriş ekipmanlarıdır (modülatör). Dijital Uydu Bulucu ve yüksek tanımlı codec, tüm ürün formatlarını ve çeşitlerini içerir.
Şubat 2005'de kurulan Shenzhen Junuo Electronic Company, DVB-T2, ISDB-T, ATSC, DVB-S2, Android TV kutusu ve diğer. Dikkatli ve kapsamlı araştırmamız, hassas üretim sürecimiz, iyi niyetle pazara yönelik üretim ve operasyonumuz sayesinde hem yurt içinde hem de yurt dışında iyi bir itibarın tadını çıkarıyoruz.
Çin'in Shenzhen şehit şehit şehit Shenzhen bölgesinde bulunan sat-sources Technology Co., Ltd., Set Üstü Kutu ürünlerinin Ar-Ge, üretim ve ihracatında uzmanlaşmıştır.
Araç DVR, Araç Kamerası, GPS Takip Cihazı, GPS Navigatör, Mini Kamera, Spor Kamerası, Araç MP3 Oynatıcı, Araç FM Verici, Araç Rozeti
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2006 yılında kurulan HK Autoe Industrial Co., Ltd., her türlü MP3/MP4/MP5 oynatıcı, USB flash sürücü, Dijital fotoğraf çerçevesi mobil, bluetoth ve otomobil FM vericisi vb. tedarik etme konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir Dijital Ürün üreticisidir.
Shenzhen Dehoo Technology Co., Ltd 2005 yılında kuruldu. Ulusal Hükümet tarafından "Yüksek Teknoloji Kuruluşları" ve "Yazılım Kuruluşları" olarak yetkilendirildi. 300'den fazla personelimiz var ve bu çalışanlarda 70 üye Ar-Ge uzmanımız var Ürünlerimiz arasında çeşitli HD DVB-T, HD DVB-C, HD DVB-S2, ISDB DVB-T, DMB-TH, Koşullu Erişim Sistemi ve ara yazılım ürünleri. STB alanında zengin AR-GE deneyimimiz var. Belirli müşteri gereksinimlerine göre özelleştirilmiş ürünler geliştirebiliriz. "Yenilik, kazan-kazan" ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerle birlikte gelişim sağlamak için çalışırız.
Uzun yıllar boyunca yüksek frekanslı seri ürünlerin geliştirilmesi, üretimi ve havalandırılmasında çalışırız. Kendi ürünlerimizi çeşitlendirmenin yanı sıra pazara daha uygun hale getirmenin yanı sıra müşterilerden destek ve övgüler alan katı kalite yönetim sistemine ve sürekli olarak kendi kendimizin geliştirilmesine dayanmak. Her türlü organik vs, FS multimedya donanımı, DVB-T-C serisi ürünler üretiyoruz. Bu ürünler genellikle LCD, DVD (DVD-RW) yazıcı, Araç DVD'si, PDP TV, DVB, PCTV.
Gotech (www.made-in-china.com/showroom/paul5998) uluslararası dijital TV pazarı için lider bir dijital çözüm sağlayıcısıdır ve dijital set üstü kutular ve dijital TV setleri konusunda uzmandır. Giriş seviyesi alıcılardan entegre veya çıkarılabilir sabit disk sürücüsü olan gelişmiş çok tunerli yüksek tanımlı dijital TV kaydedicilere kadar çok çeşitli dijital STB'leri uydu, karasal, kablo ve IPTV/OTT pazarlarına dağıtır. Avrupa, Orta Doğu, Latin Amerika, Kuzey Afrika ve Avustralya'da cihaz dağıtımı.
Ürünlerimiz çoğunlukla Güney ve Kuzey Azamerica, Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Avustralya ve diğer ülke ve bölgelere ihraç edilmektedir. AR-Ge ve Kalite Kontrol ekibinin desteği ve uzun yıllar süren deneyimiyle dünya çapındaki ortaklarımızla istikrarlı ve iyi ilişkiler kurduk. Pazar zorlukları ve öfkeli yarışmalar karşısında, yalnızca teknolojimizin iyileştirilmesine değil, aynı zamanda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak yeni ürün ve yeniliklerin tasarlanmasına ve araştırmasına da vurgu yapıyoruz.
2000 yılında kurulan AMICORE Ltd., Çin'in önde gelen DVB sistemi sağlayıcılarından biridir. AMICORE, 40'den fazla büyük ağ operatörine DVB ürünleri ve çözümleri sağlamıştır. AMICORE ürünleri şimdi Çin ve diğer ülkelerde 30 milyondan fazla aboneye hizmet vermekte.
Dijital Ekran, LED Ekran, LCD Ekran, Afiş Ekranı, Monitör, 3D Polarize Ekran 2K/4K Monitör, Nake-Göz 3D Ekran, Akıllı TV, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar
Ülke/Bölge:
Fujian, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
QUANZHOU HONGYI Technologies Co., Ltd., 2008 yılından beri yüksek teknolojili bir kuruluş olarak kurulmuştur. KULLANICI SDT, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ürünleri özelleştirebilecek bir OEM/ODM fabrikasıdır. Temel ürünlerimiz Dijital ekran, LED ekran, LCD ekran, Otel ve Ofis ve Perakende mağazaları için iç mekan tabelaları ve Manuefacture! ! Yirmi (20)'den fazla CAD tasarımcısı ve yapı mühendisinden oluşan ekibimiz hayal gücünüzü gerçek ürünlere dönüştürmeyi kesinlikle başaracaktır. Prototipler oluşturmak veya çok özel bir projede toplu üretime başlamak istiyorsanız vizyonlarınızı ve hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.
Guangzhou SOHO Industry Co., Ltd. Tasarım, araştırma ve üretim kapasitelerine sahip uluslararası bir gruptur. 23 yılı aşkın bir süredir Afrika, Asya, Amerika, Avrupa ve Güney Amerika'da geniş bir müşteri ağı oluşturduk. Ürünlerimiz arasında araba hoparlörü, profesyonel sahne hoparlörü, karaoke hoparlörü, LED TV, TV Ana Kartı, TV Paneli ve SKD TV. 1'den fazla, 000 subay ve vasıflı işçi tarafından desteklenen bir merkez ve yedi fabrikasız var.
HDMI Kablosu, Ağ LAN Kablosu, USB Veri Kablosu, Ses & Video Kablosu, Koaksiyel Kablo, Mikrofon Kablosu, Hoparlör Kablosu, Priz, Güç Adaptörü, USB WiFi Adaptörü
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1992 yılında kurulan Ningbo Fulsan Technology Co., Ltd., her türlü telekomünikasyon ürününü araştırma, geliştirme ve üretme konularında uzmanlaşmış modern bir üreticidir. Ana ürünler arasında HDMI kablosu, Scart Kablosu, Bilgisayar konnektörü, Ses ve Video Kablosu, USB kablosu, USB WiFi adaptörü ve diğer aksesuarlar bulunmaktadır. Ürünler, özellikle ABD'ye olmak üzere dünya pazarına tamamen ihraç edilmektedir., Avrupa, Orta Doğu Asya, Rusya, müşterilerimizden büyük bir itibar kazanmıştır.
SHENZHEN KEXINT TECHNOLOGY Co., Ltd, 20 15 yılında Shenzhen'de kurulmuş ve düşme kablosu, iç mekan kablosu ve ilgili ara kablolar gibi FTTH fiber optik seri ürünlerinde uzmanlaşmış. Kablolar. İki yan kuruluşa sahiptir. Ağ kablosu, USB kablosu, koaksiyel kablo ve ağ ara kablosu ürettik. COMELINK Avrupa ve Amerika pazarına odaklanır. Bu, ima, STB, yönlendirici, fiber optik alıcı-verici, optik modül, Hem yurtiçinde hem de yurtdışında tercih edilmeyi başveden bu isim, Rusya, Afrika ve Güneydoğu Asya'da iyi bir itibara sahip.
Faisa, 1960 yılında Lior Fransa'da kuruldu. Şu ana kadar Headquart, HK Branch (brandname & AMP; Administer), Shenzhen Branch (Elektronik ve AMP; cihaz, Açık hava bisikletli spor ekipmanı ürünleri), Zhongshan Şubesi (Sağlık ve AMP; temiz)
D V B-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C set üstü kutuları ve diğer DVB ürünlerini hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda tasarlıyor, üretiyor ve satıyoruz. Chieta, modeller için CE onayının yanı sıra I S O 9 0 0 1, CCC ve HDMI sertifikalarına da ulaştı.
IVcan Group Limited, Çin'in uzun menzilli kablosuz video verici ve alıcı üreticisidir. FPV drronları ve yer robotları için uygun fiyatlı video veri bağlantısı ve telsiz telemetri alanında uzmanlaştık. Kablosuz video kodlayıcıyı ve dekoderi projeniz için özelleştirebiliriz.
Shenzhen zhongjing Electronics Co., Ltd., DVB, DVB-T, DVB-S, dongle alıcısı, ürünler ve diğerleri için araştırma, geliştirme ve üretim konularında uzman profesyonel bir üreticidir. Şirketimiz 10, 000 m 2 alan kaplayan Fuyong Town, Bao'an District, Shenzhen City'de yer alır. Şirketimiz, Çin'in önde gelen elektronik tüketici üreticilerinden biri olmaya kendini adamıştır.
Android TV kutusu, Set üstü kutular (DVB-T/T2, ISDB-T ve DVB-S2/ATSC/DTMB, OTT+DVB, IPTV) vb. araştırma, geliştirme ve üretiminde uzmanlaşmıştır. Shenzhen'de, kolay ulaşım erişimi, bizi ziyaret etmeye hoş geldiniz ve işbirliği ile bulunuyoruz.
Shenzhen Starsky Technology Co., Ltd, Çin'in Shenzhen şehrinde yer alır. Şirketimiz, dijital set üstü kutu ve diğer dijital ürünlerin araştırma, geliştirme, üretim ve satışında yer alan yüksek teknoloji şirketleridir. Ana ürünlerimiz DVB, IPTV kutusu, çanak anten, LNBF ve diğer aksesuarları içerir. Yedi yıllık yanıt verme deneyimiyle zengin insan kaynaklarımızı tam olarak kullanır ve birçok mükemmel mühendis ve satıcı toplarız. Dahası, ürünlerimiz Güney Amerika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Afrika, Avrupa ve tüm dünyada 20'den fazla ülke ve bölgede bulunmaktadır. Ürünlerimiz kullanıcılar tarafından yaygın olarak tanınır ve güvenilirdir ve sürekli gelişen ekonomik ve sosyal ihtiyaçları karşılayabilirler.
VCAN, 2000 yılında Shenzhen Belediyesi Dış Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Bürosu tarafından onaylanan ve Shenzhen Gümrüğü tarafından tescil edilen tüketici elektroniği konusunda uzman profesyonel bir üretici ve ihracatçıdır.