Avatar
Mr. Max
Sales Manager
Sales Department
Adres:
Lianxing Industrial Park, Qishi Town, Dongguan, Guangdong, China
Hesap kaydı:
2011
İşletme Aralığı:
Araçlar ve Donanım, Elektrik ve Elektronik, Endüstriyel Ekipmanlar ve Bileşenleri, Hafif Sanayi ve Günlük Kullanım, Mobilya, Otomobil, Motosiklet Parçaları ve Aksesuarları, Sağlık ve Tıp, Tüketici Elektroniği, Üretim ve İşleme Makineleri, İnşaat ve Dekorasyon
Yönetim Sistemi Sertifikasyonu:
ISO 9001, IATF16949
İşletme Türü:
Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:

Şirket Tanıtımı

Ticaret Kapasitesi

Üretim Kapasitesi

DongGuan Çin'de bulunan Lituo Metal Döküm Co., Ltd, Çinko ve alüminyum Alaşım kalıp döküm alanında 20 yıldan uzun süredir uzmanlaşmıştır. Üretim yeteneklerimiz ve hizmetlerimiz Kalıp döküm, CNC işleme, döndürme, frezeleme, ilgili alet tasarımından oluşur, Yüzey kaplama ve yüzey kaplama işlemleri için ISO9001:2008 ve IATF 16949:2016 ilgili sertifikalarını geçtik.

12 kalıp döküm makinesi seti ...
DongGuan Çin'de bulunan Lituo Metal Döküm Co., Ltd, Çinko ve alüminyum Alaşım kalıp döküm alanında 20 yıldan uzun süredir uzmanlaşmıştır. Üretim yeteneklerimiz ve hizmetlerimiz Kalıp döküm, CNC işleme, döndürme, frezeleme, ilgili alet tasarımından oluşur, Yüzey kaplama ve yüzey kaplama işlemleri için ISO9001:2008 ve IATF 16949:2016 ilgili sertifikalarını geçtik.

12 kalıp döküm makinesi seti (100T-1200T LK grubu), 15 set CNC freze makinesi (kardeş markası), 6 set CNC karak makinesi gibi gelişmiş ekipman ve cihazlar.

Üstün kalıp döküm ürünlerimiz, elektronik uygulamalar gibi çok çeşitli endüstriyel komponentler için yurtdışında uygulanmaktadır. tıbbi bağlantı parçaları, kozmetik ürünleri, mobilya sertleşmeleri, telekomünikasyon, aydınlatma muhafazası, elektrikli alet parçaları ve otomatik ve motor parçaları.

Otomatik süreç izleme ve süreç teknik uzmanlarından oluşan uzman personeli bir araya getirerek müşterilerimiz için eksiksiz Kalıp Döküm çözümü sunarak müşteri memnuniyetini karşılamak için "önce kalite, önce hizmet, sürekli gelişim ve yenilik" prensibine bağlı kalırız.

Sorular ve Cevap

1.OEM veya ODM fabrikası mısınız?

Cevap: Biz bir OEM fabrikamız ve size göre çizim veya numune üretebiliriz.

2.kendiniz veya dış kaynak kullanarak kalıp döküm kalıpları mı yapıyorsunuz?

Cevap: Kalıp döküm kalıplarını kendimiz yapıyoruz.

3.kaç kalıp döküm makinesi var?

Cevap: 10 kalıp döküm makinaları, çinko döküm döküm için 4 set ve alüminyum döküm için 6 set bulunmaktadır.

4.Öz dökümler için ne kadar tolerans var?

Cevap: Pah dökümü çeşitlerimiz 10 g'dan 10 kg'a kadar; doğruluk oranı 0,01 mm'ye kadar.

5.alüminyum döküm döküm döküm parçaları için hangi malzeme model numarası? Cevap: Kullandığımız alüminyum malzeme genellikle ADC12, veya A380, A360; Çinko 3, 5#, 8#, vb.

6. Malların teslimatı için teslimat süresi nedir? Cevap: Genellikle depozito alındıktan 25 gün sonra.

7.Yükleme portu nedir?

Cevap: Shenzhen.

8.MOQ nedir?

Cevap: 3000PCS

9.alüminyum döküm döküm parçaların avantajları nelerdir?

Cevap: Alüminyum döküm döküm hafif, düşük maliyetli, ince yüzey cidarıdır ve benzersiz gövde kalıp tasarımlarımız üretimi kolay ve rahat hale getirir. Birçok işlem tek seferlik döküm ile mükemmel şekilde yapılabilir.

10.Ürün kalitesini nasıl garanti edersiniz?

Cevap: Ürünlerimiz müşterilere teslim edilmeden önce %100 incelenir.

11.İnceleme için hangi cihazları kullanıyorsunuz?

Cevap: Ölçüm ve test için kontrol merkezimiz var.

Her ürün; kum döküm, CNC, taşlama, temizleme, sızıntı testi işlemlerini yapar, X tarama. Ultrasonik kusur gözcü vb.....

12.şikayetlere nasıl yanıt verirsiniz?

Cevap: Müşterilerden şikayet alır almaz kalite ekibimiz hemen araştırma yapar, temel nedeni ve çözümleri bulur ve 8D raporunu müşterilere gönderir.
Uluslararası Ticari Koşullar (Incoterms):
FOB, Diğerleri
Ödeme Koşulları:
AKREDITIF, T/T, D/P, Western Union
Ortalama Teslim Süresi:
Yoğun Sezon Teslim Süresi: 15 iş günü içinde, Sezon Dışı Teslim Süresi: 15 iş günü içinde
Dış Ticaret Personel Sayısı:
1-3 Kişi
Ana Müşteriler:
Şirket Adı Ülke/Bölge Tedarik Ettiğiniz Ürünler
HACEL İngiliz Virgin Adaları Die casting parts
Solar Lakes Amerikan Samoası die casting parts
4MOD technology Fransa Zinc alloy die castings
Wurthus Amerikan Samoası aluminum alloy die casting parts
İhracat Yılı:
2015-10-13
İhracat Yüzdesi:
21%~30%
Ana Pazarlar:
Kuzey Amerika, Güney Amerika, Afrika, Okyanusya, Batı Avrupa
En Yakın Liman:
Shekou
Yantian
İthalat ve İhracat Modu:
Ajans üzerinden İhracat
Fabrika Adresi:
Lianxing Industrial Park, Qishi Town, Dongguan, Guangdong, China
Ar-Ge Kapasitesi:
OEM, ODM
AR-Ge Personelinin Sayısı:
5-10 Kişi
Üretim Hatlarının Sayısı:
Above 10
Yıllık Çıktı Değeri:
5 Milyon ABD Doları - 10 Milyon ABD Doları
Ana Ürünlerin Yıllar İçerisindeki Üretimi:
Ürün Adı Üretilen Birim (Önceki Yıl)
Die casting for LED housings 500000 Parça
die casting furniture hardwares 300000 Parça
die casting for comunication accessories 200000 Parça
die casting for auto parts 150000 Parça
die casting for medical fittings 120000 Parça
Daha Fazla

Ürün listesi

FOB Fiyatı: $0,45-0,65 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $3,2-3,5 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $1,00 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $1,00-5,00 / Parça
Minimum Sipariş: 10.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $0,68-0,88 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $1,25 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $1,00 / Parça
Minimum Sipariş: 3.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $1,00 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $2,5-2,9 / Parça
Minimum Sipariş: 1.000 Parça
Talep Gönder
FOB Fiyatı: $0,1-0,25 / Parça
Minimum Sipariş: 500 Parça
Talep Gönder

Sizin İçin Seçilmiş Beğenebileceğiniz Tedarikçiler

İşletme Türü:
Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
CNC Parça, Sac Metal Parça, Plastik Parça, Özelleştirilmiş Tornavida Seti Kutusu, Metal Tükenmez Kalem, CPU Stres Topu, Hava Temizleyici Plastik Kasa, Silikon Buz Küpü Tepsisi
Şehir/İl:
Xiamen, Fujian, Çin
İşletme Türü:
Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Parça Üretimi, Döküm Parçaları, Kaldırma Çapa Sistemi, Metal Özel Ürünler, Önceden Dökülmüş Beton Donanımı, Boru Bağlantı Elemanları, Kelebek Vanası, Dövme Flanş
Şehir/İl:
Qingdao, Shandong, Çin
İşletme Türü:
Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Al-Zn alaşımının döküm işlemi, mobilya aksesuarları, araç aksesuarları, makine parçaları için ve metal işleme hizmetleri
Şehir/İl:
Hangzhou, Zhejiang, Çin