Özelleştirme: | Mevcut |
---|---|
Satış Sonrası Hizmet: | çevrimiçi ve video teknik desteği |
Garanti: | 1 yıl |
Hala karar veremediniz mi? $ ! örneklerini alın.
Sipariş Örneği
|
Kargo Ücreti: | Nakliye ve tahmini teslimat süresi hakkında tedarikçiyle iletişime geçin. |
---|
Ödeme yöntemleri: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
---|---|
Destek ödemeleri USD cinsinden |
Güvenli ödemeler: | Made-in-China.com'da yaptığınız her ödeme platform tarafından korunmaktadır. |
---|
İade politikası: | Siparişiniz gönderilmezse, kaybolursa veya ürün sorunlarıyla ulaşırsa para iadesi talep edin. |
---|
Doğrulanmış işletme lisanslarına sahip tedarikçiler
Bağımsız bir üçüncü taraf teftiş kuruluşu tarafından denetlenmiştir
Uygulama:
Otomatik şişirilebilir paketleme makinesi patates kızartmaları, patates kızartmaları, pirinç fideler ve diğer atıştırmalık ambalajlarını paketlemek için uygundur. Gıda işleme tesislerinde, büyük atıştırmalık fabrikalarında vb. kullanılır
Özellikler ve Avantajlar:
1.İsteğe bağlı özelleştirme
2.Çince ve İngilizce dokunmatik ekran, birden fazla dil ayarlayabilir, kullanımı kolaydır
3.lapel çanta yapımı, dengeli ve verimli, maliyet tasarrufu
Teknik parametre:
Model | D-320 | D-420 | D-520 | D-620 | D-720 | D-820 | D-920 | D-1200 |
Çantalı | 40-150 mm | 60-200 mm | 80-250 mm | 100-300 mm | 100-350 mm | 160-400 mm | 100-570 mm | 200-580 mm |
Torba Uzunluğu | 50-200 mm | 20-300 mm | 80-380 mm | 80-450 mm | 80-470 mm | 90-500 mm | 100-570 mm | 100-600 mm |
Maks. Rulo film genişlik |
320 mm | 420 mm | 520 mm | 620 mm | 720 mm | 820 mm | 920 mm | 1200 mm |
Film Malzemesi | Isı yalıtımı karmaşık film örn. OPP/CPP/CE MST/PE/PET, etcFilm kalınlığı: 0.04 - 0,08 mm | |||||||
Hız | 5 - 60 (B/M) | 5 - 55 (B/M) | 5 - 55 (B/M) | 5 - 50 (B/M) | 5 - 50 (B/M) | 5 - 45 (B/M) | 5 - 40 (B/M) | 5 - 30 (B/M) |
Güç kaynağı | 220 V 50 Hz | |||||||
Güç | 1,5 kw | 2 kw | 2,5 kw | 2,8 kw | 3,2 kw | 4,2 kw | 5,2 kw | 6,2 kw |
Boyut (mm) | L1350 * W1200 * H1450 | L1350 * W1200 * H1450 | L1500 * W1140 * H1450 | L2230 * W1450 * H2000 | L2230 * W1450 * H2000 |
L2500 * W1600 * H2200 |
L2500 * W1600 * H2200 | L2500 * W1600 * H2200 |
PAKET
Soru 1: Rakiplerinize kıyasla avantajlarınız nelerdir?
Yanıt:
Zengin endüstri deneyimi ve katı Ürün Kalite Kontrol sistemleriyle şunları sağlıyoruz:
1). Makul bir fiyata sabit ve güvenilir ürün
2). İyi müşteri hizmetleri: Her türlü soruya hızlı yanıt
3). Zamanında teslimat.
Soru 2: Üretici mısınız?
Cevap: Evet, 15 yılı aşkın deneyime sahip bir üreticiyiz.
Soru 3: Fiyat şartlarınız nelerdir?
Cevap: Fiyat, FAB, CFR veya CIF, DDP, DDU vb.'ye dayalı olabilir
Soru 4: Ödeme şartlarınız nelerdir?
Cevap: Ödeme T/T, L/C veya D/P vb. tarafından yapılır, bulunduğunuz bölgeye göre önemli ölçüde değişiklik gösterir.
Soru 5: Minimum Sipariş miktarınız nedir?
Cevap: Herhangi bir sipariş miktarı sıcak bir şekilde karşılanır.
Soru 6: Her makine için İngilizce Kılavuzun var mı?
Cevap: Evet. Talimat kılavuzu, test raporu ve ilgili diğer Veri Sayfaları tarafımızdan sağlanacaktır.
Soru 7: Logonuzu makineye yazdırabilir miyim?
Cevap: Evet, tabii.
Soru 8: Makineyi benim için kişiselleştirebilir misiniz?
Cevap: Evet, müşterinin gereksinimlerine göre özelleştirebiliriz.
Soru 9: Arıza durumunda ne yapalım?
Cevap: Arıza nedeniyle yolda kalma durumu gerçekleştiğinde lütfen bize bilgi verin. Garanti süresi boyunca arıza meydana gelirse alıcının bildirimini aldıktan sonra zamanında yanıt veririz. Telefon/faks ile ilgili arızayı ele alacağız veya alıcının gereksinimlerine göre ilgili personeli tesise ayarlayacağız.
Soru 10: Ulaşım modlarınız nelerdir?
Cevap: Kurye hizmeti, Hava taşımacılığı, Deniz taşımacılığı.
Soru 11: Genellikle hangi limanlarda gönderim yapıyorsunuz?
Cevap : kap yükleme: Qingdao, Şanghay, Ningbo, Tianjin, Guangzhou vb.