Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightgörüş mini t3 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
görüş mini t3 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

görüş mini t310+ fabrikalar doğrulandı

Shanghai Future Vision Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Güvenlik Kamerası, PTZ Kamerası, LCD Ekran, Termal Kamera
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Future Vision Technology Co., Ltd., CCTV gözetim işleri için önde gelen IoT çözüm sağlayıcısıdır. Video kodlama ve kod çözme, akıllı görüntü analizi, gömülü donanım ve yazılım sistemi, bulut bilişim, büyük veri ve derin öğrenme alanındaki temel teknoloji deneyimimizle, tüm sektör taleplerini ve gereksinimlerini karşılamak için en son teknolojiyi geliştirmeye ve tam akıllı yapay zeka ürünü ve çözümü temin etmeyi sürdürmekteyiz.

Yantai Botu International Trade Co., Ltd.

1 yıl
Ana Ürünler:
Termal Görüntüleme Kamerası, Endüstriyel Kamera, Endüstriyel Işık Kaynağı, Endüstriyel Lens
Ülke/Bölge:
Shandong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Yantai Botu International Trade Co., Ltd, küresel müşterilere verimli ve akıllı endüstriyel otomasyon çözümleri sağlamak için tasarlanmış akıllı üretim alanında uzman yüksek teknolojili bir kuruluştur. Şirket; AR-GE, üretim, satış ve hizmet ile otomasyon ekipmanı, akıllı kalite denetim makineleri, yüksek hassasiyetli sayaçlar, endüstriyel akıllı robotlar ve tam otomatik paletli makineler gibi temel ürünleri entegre eder. Bu ürünler elektronik, yeni enerji, tıp, gıda ve lojistik gibi sektörlerin akıllı yükseltme senaryolarında yaygın olarak kullanılır.

Shenzhen Kanion Technology Co., Limited

Ana Ürünler:
İklimlendirme, Klima, Buzdolabı, Ev Aletleri Montaj Hatları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
KANION GRUBU (Shenzhen Kanion Appliance Co., Limited & Shenzhen Kanion Technology Co., Limited dahil şirketler grubu), Çin'de kurulan ev aletleri alanında uzman, yüksek teknoloji ürünü bir girişimdir. Ana hedefimiz,

Komatco Industrial Equipment (Zhengzhou) Co., Ltd.

4 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
İnşaat Makineleri, Mühendislik Ekipmanları, Yol Makineleri, Kaldırma Makineleri, Beton Makineleri, Lojistik Makineleri, Toprak İşleme Makineleri, Delme Makineleri, Kamyon ve Özel Araçlar
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirket Profili:

Shine Peak Group (HK) Limited

16 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Bahçe Aleti, Tarım Aletleri, Tavuk Ekipmanları, Tarım Makineleri, Yumurta Kuluçkası, Testere, Saksı, Fidanağı, Çim Biçme Makinesi, Yapay Çiçek
Ülke/Bölge:
Hubei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shine Peak Group (HK) Limited, Çin'in HongKong şehrinde kurulan bir grup şirketidir. Çin'in iç kesimine birçok fabrika yatırım yaptık ve dünyanın dört bir yanından gelen müşterilerin projelerini tamamlayıp istedikleri en iyi ürünleri elde etmesine yardımcı olduk. Ana işimiz tarım ve bahçe aletleri, kümes hayvanları ekipmanları, sera dikim aksesuarları ve tarım makineleri. Son yıllarda da işimizi mutfak ürünleri, el aletleri ve donanım aletleri için harcadık.

Nanyang Zhongtong Intelligent Technology Group Co., Ltd.

Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Patlama Geçirmez Klima, Patlama Geçirmez Kutu, Patlama Geçirmez Dağıtım Kutusu, Patlama Geçirmez LED Işık, Patlama Geçirmez Kontrol Kutusu, Patlama Geçirmez Işık, Patlama Geçirmez Ev, Patlama Geçirmez Elektrik Kabini, Patlama Geçirmez Basınçlı Kabin, Patlama Geçirmez Kabin
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nanyang Zhongtong Intelligent Technology Group Co., Ltd., merkezi Nanyang City, Henan Eyaleti'nde bulunan ve patlama korumalı elektrikli ekipmanlar için Çin'in üretim üssünde bulunan 2011 yılında kurulan, üst düzey bir teknoloji kuruluşudur. Şirket 80, 000 m 2 alan kaplar. Kapsamlı yönetim uygulamalarımız, ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO45001 İş Sağlığı ve Güvenlik Yönetim Sistemi ve GB/T27922 Satış Sonrası Servis Sistemi için tek bir değerlendirmede sertifika alarak uluslararası en iyi uygulamalarla uyumlu hale getirilmektedir. Ayrıca, AB ATEX, IECEx ve Rusya'nın CU-TR'si de dahil olmak üzere uluslararası patlama korumalı sertifikalara da sahip bulunuyoruz. Ürünlerimiz Avrupa, Güney Amerika, Orta Doğu, Suudi Arabistan, Güneydoğu Asya, Ve Rusya. Ayrıca Sinopec, PetroChina, CNOOC ve China Coal Group gibi büyük şirketlere nitelikli bir tedarikçi olduk.

Haining Fadi Solar Energy Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Güneş Su Isıtıcısı, Güneş Hava Koşulu, Güneş Enerji Sistemi, Güneş Toplayıcıları, Güneş Dondurucu, Güneş Buzdolabı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Kalite güvencesi ve müşteri memnuniyeti Fadi'nin kurumsal felsefesinin merkezinde yer alır. Fadi, güneş enerjisi ısıtıcıları, güneş panelleri ve daha fazlası dahil olmak üzere enerji açısından verimli ve çevre dostu ürünler konusunda uzman en profesyonel üreticilerden biridir. Yıllar süren gelişmenin ardından Fadi Solar güneş enerjisi sektöründe lider bir oyuncu olarak ortaya çıktı. Ürünlerimizi Güneydoğu Asya, Avustralya, Avrupa ve Amerika'daki pazarlara ihraç etme konusunda kapsamlı deneyimlerimiz var. Ürünlerimiz üstün kaliteleri ve rekabetçi fiyatları ile son derece takdir edilmektedir. Müşterilerimize daha kapsamlı hizmet sunmak için Fadi üretim ekipmanlarımızı yükseltti ve üretim teknolojisi ve yönetim sistemlerimizi geliştirdi. Tasarım, üretim, kalite kontrolü ve satışları entegre ederek müşterilerimizin çıkarlarını korumak için Toplam Kalite Yönetimi (TQM) ve diğer gelişmiş üretim tekniklerini (ham maddenin kalite kontrolünden satış sonrası hizmetin geri bildirimine kadar) benimsedik. Yüzyıl, teknoloji ve yönetim modellerindeki yoğun rekabet ile karakterize edilen bilgi ekonomisinin dönemi. Ancak ülke, karşılıklı fayda için çok sayıda fırsat da sunuyor. Yerli ve uluslararası ortaklarımızı Fadi Solar ile işbirliği yapmaya sıcak bir şekilde karşılıyoruz. Karşılıklı refah elde edebileceğimizden ve ortak çabalarımızı geliştirebileceğimizden eminiz. Şu anda CE, ISO9001, SOLAR KEYMARK ve SRCC sertifikalarına sahip, vb.

Shandong Lingong Construction Machinery Co., Ltd

23 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Tekerlekli Yükleyici, Ekskavatör, Yol Silindiri, Orijinal Parçalar, Madencilik Kamyonu, Hava Çalışma Platformları
Ülke/Bölge:
Shandong, China
Şirket Profili:
Shandong Lingong Construction Machinery Co., Ltd. (SDLG), Çin inşaat makineleri endüstrisinde büyük ölçekli bir ana kuruluştur ve ulusal yüksek teknolojili bir kuruluştur. SDLG'nin ana ürünleri arasında Tekerlekli Yükleyici, Ekskavatör ve yol Makineleri, 100'den fazla model bulunmaktadır. SDLG Çin Sanayi sektöründe öncü, Çin Sanayi sektöründe öncü 100 yılının İlk, Ulusal İyi Kredi Şirketi ve Ulusal Mayıs 1 İşçilik Ödülü'ne layık görülmüştür. 2017 yılında SDLG 15. ÇEYREK QP Ödülünü kazandı. 2018 yılında SDLG yine Çin'in en değerli 500 Markasında yer alıyordu. 2019 yılında, EFQM, kalitesi nedeniyle SDLG'ye layık görülen en iyi üç kalite ödülü.

Maxizm Construction Machinery (Qingdao) Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Tekerlekli yükleyici, buldozer, yol silindiri, kamyon vinci, motor grader, forklift, ekskavatör, kamyonlar, beton makineleri, sondaj makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Maxizm Construction Machinery (Qingdao) Co., Ltd., Qingdao Çin'de özellikle inşaat makineleri, ağır endüstriyel ekipmanlar ve araçlar için en iyi paket ekipmanı çözüm sağlayıcısıdır.

Cruking Engineering Equipment (Xiamen) Co., Ltd.

7 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Tekerlekli Yükleyici, Buldozer, Kendinden Yüklemeli Beton Mikseri Kamyonu
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1.CRUKING Mühendislik Ekipmanları, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

Changzhou Shengshijia Electronic Co., Ltd.

Ana Ürünler:
TV Duvar Prizi, TV Dağıtıcı, Uydu TV Dağıtıcı, CATV/Uydu TV Elektronik Ürünleri, Araç PTZ Kamerası, Uzun Menzilli Lazer Termal PTZ Kamerası, 5K Aksiyon Kamerası, El Kolu Jeneratörü, Kalıcı Mıknatıs Jeneratörü, Rüzgar Türbini
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changzhou Shengshijia Electronic Co., Ltd, Changzhou şehrinin güneyinde yer alır ve sadece hava veya deniz yoluyla değil, aynı zamanda oldukça uygun bir ulaşım sağlar. Şangay'a trenle sadece bir saat olması gerekiyor.