Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightt8 dönüştür t5 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
t8 dönüştür t5 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

t8 dönüştür t510+ fabrikalar doğrulandı

Jiangsu ChuangXu Optoelectronics Technology Co., Ltd.

11 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Anti UV Serisi; LED Temiz Oda Işığı; Damla Işığı; LED Tüp; Yüksek Tavan Işığı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

CHANGZHOU JKONGMOTOR CO., LTD.

15 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Adım Motorları, Fırçasız DC Motorlar, Entegre Servo Motorlar, Motor Sürücüleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changzhou Jingkong Motor & Electric Appliance Co., Ltd., 2005 yılında Çin'in changzhou bölgesindeki Yüksek Teknoloji Sektörü bölgesinde bulundu, 100'den fazla personele sahip ve 3000 metrekareden fazla alana sahip. Şimdi RoHS ve CE testinden geçtik.

Changzhou DNA International Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changzhou DNA International CO.Ltd, Çin'deki aydınlatma endüstrisinin en önemli şirketlerinden biri ve 2001 yılından beri Aydınlatma ürünleri üretiyor. Artık daha çok LED Yüksek Körfez Işığı, Sokak Işığı, Projektör, Duvar Paketi Işığı, Ampul, Tüp, Panel Aşağı Işığı vb. müşterilerin gereksinimlerine göre tek bir aydınlatma çözümü ve özelleştirme sağlar. 65 ulusal ve uluslararası patente sahiptir. Birçok ışık geliştirdi ve başka bir yerden satın alamıyor. Philips, CREE, Meanwell, MOSO gibi ortak dünyaları vardır. Siemens ve Volkswagen. Lambaları ABD, Şili, Japonya, Singapur gibi birçok ülkeye satış yapmak için İtalya, Almanya ve Slovakya. Dünyayı daha uygun maliyetli bir aydınlatma çözümüyle aydınlatmak için DNA şirketiyle birlikte çalışmanız için samimi bir şekilde hoş geldiniz.

Shenzhen OURUIMEI Lighting Technology Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
LED Tüp, LED Projektör, LED Işık, LED Panel Işığı, LED Sensör Işığı, LED Batten Işığı, LED Büyüme Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen OuRuiMei Lighting Co., Ltd., 2010 Mart 17 tarihinde kurulmuştur. Bu tarih, Shenzhen ve Hong Kong'da 20 milyon Yuan tutarıyla resmi olarak tescil edilmiştir. LED Enerji tasarruflu lambaların AR-GE ve üretim alanında uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.

Zhangjiagang Dayang Aluminum Industry Co., Ltd.

18 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
March2008'de kurulan Zhangjiagang Dayang Aluminium Industry Co., Ltd., Yeni Zelanda'da tamamen sahip olunan bir kuruluştur. 4 milyon ABD doları kayıtlı sermayesi, 40000 m2 alanı ve 300'den fazla çalışanı olan alüminyum profil üretim deneyimi 17 yılı aşkın bir süredir devam ediyor.

Nanjing Jiangning Shuntai Precision Machinery Factory

21 yıl
Ana Ürünler:
Bilyalı Vida, Kurşun Vida, Lineer Kılavuz, Rulman Kılavuz, Dairesel Kılavuz, Kayar Blok, KK Modülü
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Fabrikanın ana ürünleri bilyeli vida, kurşun vida, lineer kılavuz ray, CNC parçaları, döküm parçalarıdır, 20 yıllık zengin üretim deneyimi ve teknoloji, ekipman, ölçek ve marka avantajları, ön kurulum parçaları ve diğer aksesuarlar genişlemeye devam ediyor.

Shenzhen Wandaan Precision Technology Co., Ltd.

25 yıl
Ana Ürünler:
Damgalama Parçaları; Tornalama Parçaları; CNC Parçaları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Wanda an Precision Technology Co., Ltd., Hubei Yixing Intelligent Equipment Co., Ltd.'nin bir yan kuruluşudur. Şirketimiz Temmuz 2001'de kurulmuştur ve Fenghuang çetesi, Xixiang Town, Baoan District, Shenzhen City, Çin'de bulunan 8, 500 metrekare bir alanı kapsar. Satış departmanı, Ar-Ge departmanı, üretim departmanı, QC departmanı, PMC departmanı dahil 8 departman vardır. VM departmanı, Muhasebe departmanı ve Denetim departmanı, 300'den fazla personel ve çalışan burada çalışıyor. Eksiksiz üretim zincirimiz var. 16 set kalıp döküm makinesi, 100 set CNC makine, 690 set kile makine ve 60 set ikincil işleme ekipmanı vb. dahildir. Kendi kalıp üretim departmanımız ve kaplama hattımız var. Ürünü kalıplanabilir ve yüzey işlemesini kendimiz yapabiliriz. Hassas lata parçaları, metal damlama parçaları, metal koruyucu kapak, yalıtım ve termal iletkenlik ürünleri gibi çeşitli teknik özellikler üretmede uzmanlaştık. Yurtiçinde ve yurtdışında sıcak satışta bulunuyorlar. Şirketimiz 9001'de ISO 2008:2007 ürün kalitesi sistem sertifikasını geçmiştir. Şu anda birçok tanınmış şirket tarafından tanınıyor ve benimseniyoruz. ZTE, EAST, KSTAR, Eaton, Voltronic Power, GROWATT, COMBA vb. ürünlerimiz fiber optik iletişim, havacılık, otomotiv ve elektronik alanlarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi durdurulamaz. Şirketimiz, ortak fayda sağlamak ve kazançlı çlı çıkar elde etmek için dünyanın dört bir yanındaki kuruluşlarla samimi bir şekilde işbirliği yapmaya hazırdır.

Suzhou Weipeng Precision Machinery Co., Ltd.

17 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Piston Çubuğu, Lineer Şaft, Lineer Hareket Rulmanı, Bilyalı Vida, Trapez Vida, Lineer Kılavuz, Çapraz Rulman Kılavuzu
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Weipeng Precision Machinery Co., Ltd., uluslararası liman şehri Şangay'ın yanında, dış ticarete yönelik ekonomik gelişmiş bir şehir olan Suzhou'da bulunmaktadır. 2009 yılında kurulan, otomasyon ve silindir alanlarında yaygın olarak kullanılan çeşitli teknik özelliklere sahip piston çubuğu ve doğrusal şaft üretiminde uzmanlaşmış bir üretim şirketiyiz. Ayrıca SUS304 ve SUS303 malzemelerinde paslanmaz çelik taşlama çubuğu üretiyoruz.

Luoxiang Aluminium Co., Ltd.

22 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong luoksiang Aluminium Co., Ltd. Geliştirme ve üretim alanında uzmanlaşmış geniş kapsamlı bir alüminyum profil kuruluşudur. Şirket, mimari alüminyum profilleri, dekorasyon profilleri ve endüstriyel profiller endüstrisindeki lider düzeylerden biri haline geldi.

Dongguan Dengfeng Green Energy Technology Co., Ltd.

4 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
LED Acil Işık, LED Çıkış Işığı, LED Acil Sürücü, Kesintisiz Güç Kaynağı, Taşınabilir Güç İstasyonu, Elektronik Mum Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Dengfeng Green Energy Technology Co., Ltd. Eylül 2022'de kuruldu. Şenzhen Dengfeng (2009'de kuruldu), Jiangxi Dengfeng (2018'de kuruldu), Dongguan Dengfeng (2022'de kuruldu) olmak üzere üç üretim tesisi bulunuyor. Ürünler arasında şunlar bulunur ancak bunlarla sınırlı değildir: Yeni enerji teknolojisi araştırma ve geliştirme, çevrimiçi ve çevrimdışı enerji depolama güç kaynağı, acil durum güç kaynağı ve aydınlatma ürünü araştırma ve geliştirme, ev enerji depolama şebekesine bağlı veya şebeke dışı güç kaynağı teknolojisi araştırma ve geliştirme, üretim, Satış ve servis, akü satışları, taşınabilir dış mekan güç kaynağı, iletişim UPS, kesintisiz güç kaynağı (UPS), dağıtılmış enerji depolama güç kaynağı (EPS), yarı iletken optoelektronik ürün tasarımı ve geliştirme, satış ve servis; Satış, yatırım, AR-GE, Yeni enerji araçları için şarj tesislerinin tasarımı, kurulumu, yapımı ve bakımı, çalıştırılması vb.. Dengfeng fabrikasının otomatik üretim ekipmanları son derece verimlidir ve test cihazları her bir ürünün yüksek kaliteli ve dengeli ve güvenilir olmasını sağlamak için gelişmiş ve hassastır. Sertifikalar ULETLTUVCBCEROHSDSUN38.3 gibi belgeleri içerir. Dengfeng'in Avrupa'da 3, 000 metrekareden fazla deposu ve Hollanda'da Ar-Ge, satış ve servis ekibinde 30'den fazla kişi bulunuyor.

Xiamen Alv Import and Export Co., Ltd.

4.9
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri, Alüminyum Endüstriyel Ekstrüzyonlar, Çelik Yapılar, Çelik Borular, Alüminyum Alaşımlı Çit, Alüminyum Ekstrüzyon Profilleri, Alüminyum Pencere Kapı Profilleri, Galvanizli Çelik Levha, Alüminyum Pencereler Kapılar, Alüminyum Panjurlu Pencereler
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen ALV, metal yapı malzemelerinin üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir ortak girişim grubudur. Çelik yapıda, alüminyum profil sektörlerinde 15 yıllık deneyime sahip güçlü bir varlık gösteriyoruz.

Shanghai Lixing Imp. & Exp. Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Shanghai, China
Şirket Profili:
Shanghai Lixing Imp & Exp Co., Ltd. Temel olarak aydınlatma ve çiçek ürünleri ihracatında görev alır ve uluslararası satın alma hizmeti de sağlar. Şu anda ana ürünlerimiz arasında şunlar yer almaktadır: Her türlü enerji tasarruflu lamba, akkor lamba, spot aydınlatma ekipmanları, iç mekan aydınlatma armatürü, dış mekan aydınlatma armatürü, Pilot lambalar, elektrikli fener ve diğer özel donanım kullanımı; her türlü akvaryum lamba ve armatür, aku ve çiçek açma ürünleri.

Jiaxing Tianhui Lighting Electrical Equipment Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Jiaxing Tianhui Lighting Elektrik Ekipmanları Co., Ltd. (Eski nri ışık tüpü fabrikası, sonraki tongfa aydınlatma Co., Ltd.), zhejiang'ın kuzeyinde ekonomik olarak geliştirilmiş bir jia göl düzlüğünde, doğudaki kozmopolis Şangay'ın yanındadır. ve kuzeybatıdaki suzhou ve hangzhou ile Şangay-hangzhou otobanı ve demiryolunun içinden geçerek uygun kara ve su trafiğini övün.

Shencai Lighting Electrical Appliances Co.,Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Shencai Lighting Elektrikli Aletleri CO., ekonomik floresan ışık üretimi konusunda uzman profesyonel bir şirket.

Aukes Lighting & Electrical Appliances Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Aukes Lighting & Electrical Appliances Co., Ltd., çeşitli aydınlatma ürünlerinin yapımı ve AR-GE çalışmalarına, Dairesel Floresan lambalar, LinearFloresan lambalar, Enerji Tasarruflu lambalar, Elektronik Balast, Hafif bağlantı parçaları ve benzeri. Şirket, gelişmiş üretim tesisleri ve üst düzey profesyonel teknik geliştirme ve yönetim personelinden oluşan bir ekip ile donatılmıştır.

Jinchi Lighting

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Aydınlatma ve Işık Üreticisi