Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightt500 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
t500 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

t500100+ fabrikalar doğrulandı

Jiangsu Qingzhi Zhihua Technology Equipment Manufacturing Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Dikey İşleme Merkezi, CNC İşleme Merkezi, 5 Eksen İşleme Merkezi, Dikey Freze Makinesi, Otomatik Üretim Hattı, CNC Otomasyon Sistemi, Robotik İşleme Hücresi, Vmc İşleme Merkezi, Delik Açma ve Diş Açma Makinesi, CNC Gantry İşleme Merkezi
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Tsingziwa Technology Equipment Manufacturing Co., Ltd., yüksek hassasiyetli CNC Makine İşleme Merkezleri alanında uzmanlaşmış lider bir üreticidir. Küresel endüstriyel müşterilere güvenilir, yüksek performanslı ekipman ve anahtar teslim otomasyon çözümleri sunuyoruz.

Huizhou Simba Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Akıllı Süpürge Robotu, Yapay Zeka Gözlükleri, 4G Akıllı Saat, Akıllı Saat, Bluetooth Kulaklık, Şarj Aleti, Kablo, Bluetooth Hoparlör, Mikrofon
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Huizhou Çin'de bulunan Simba Technology Co. Ltd, 2017'de kurulduğundan bu yana Elektronik ve İletişim endüstrilerinde uzmanlaşmıştır. Ve şimdi bu alandaki mükemmel kalite ve rekabetçi fiyat nedeniyle Çin'in önde gelen profesyonel üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri haline geldik. Akıllı soygun, yapay zeka oyunlarının, Bluetooth kulaklıkların, Akıllı saatin, 4G Akıllı saatin, Şarj cihazı ve kablo, ana ürünlerimizden. Ayrıca CE, RoHS, ticari marka ve Dış tasarım patentleri için de yetkimiz vardır. Eksiksiz bir kalite kontrol sistemine sahip olan 1600 metrekarelik atölye çalışması yapan kendi AR-GE ekiplerimiz var. OEM ve ODM de her zaman mevcuttur. Hem evde hem de binside satış pazarımız var ve IQIY ve XiaoMi gibi Çin'deki bazı ünlü markalarla işbirliği yaptık. Ayrıca ürünlerimiz Amerika, Amerika'nın güneyinde, İngiltere'de, Asya'nın güneyinde, Afrika'da ve diğer ülkelerde müşterilerin popüler olduğu 50'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. İş ortaklarımızın güvendiği küresel bir tedarikçi olarak müşterilerimiz için daha fazla katma değer oluşturmayı amaçlıyoruz.

Guangdong Shenyang New Material Technology Co., Ltd.

12 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Karbon Fiber Kompozit Malzemeler, Karbon Fiber Levhalar, Karbon Fiber Borular, Karbon Fiber Drone Gövde, Karbon Fiber Spor Ekipmanları, Karbon Fiber Otomotiv Parçaları, Karbon Fiber Havacılık Bileşenleri, Karbon Fiber Endüstriyel Ürünler, Karbon Fiber Tıbbi Cihazlar, Karbon Fiber Tüketim Malları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong Shenyang New Material Technology Co., Ltd. Carbon Fiber Solutions Leader 2015 yılından beri (Ulusal Yüksek Teknoloji Kurumsal Sertifikasyon)

WUXI SHENYUN TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO., LTD.

23 yıl·4.8
Ana Ürünler:
Elektrikli Motosiklet, Elektrikli Motosiklet Parçaları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1985 yılında, COSTIND'nin (ulusal savunma sektörü için devlet bilim ve teknoloji kargaşası) büyük desteğiyle Çin'de ilk elektrikli motosikleti üretmeyi başardık ve bu nedenle fabrikamız Bay Zhou Yiping tarafından Wuxi Feihong Vehicle olarak adlandırdık, COSTIND siyasi komissar. Bu arada Çin'deki ilk elektrikli bisikleti tasarladık ve ürettik.

DINGKE MACHINERY & EQUIPMENT CO., LTD.

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Otomatik Delme Makinesi, Otomatik Tapalama Makinesi, Çoklu Spindle Delme Makinesi, Çoklu Spindle Tapalama Makinesi, CNC Torna, CNC Makine Merkezi, Delik Uçları, Makine Aletleri, Kase Besleyici, Otomatik Montaj Makineleri
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1996 yılında kurulan DingKe Machinery & Equipment Co., Ltd. Şirketi, Ningbo City, Zhejiang Eyaleti'nde bulunan üretim üssü, CDK marka tasarımı ve hassas otomatik delme makinesi, hassas otomatik diş açma makinesi, hassas çok eksenli delme/diş açma konusunda çalışan bir profesyonel. Yüksek hassasiyetli güçlü ana mil ve somun sıkma makinesi, çeşitli özel makine ve otomatik montaj makinesi ve diğer ürünlerin tüm otomatik delme/saldırı dişleri, tasarım, üretim, üretim ve satış hizmetleri tanınmış marka kuruluşlarından birinde.

Henan Gomine Industrial Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Bakır Granülatör, Metal Parçalayıcı, Plastik Kırıcı, PCB Geri Dönüşüm Makinesi, Lityum Pil Geri Dönüşüm Makinesi, Lastik Geri Dönüşüm Makinesi, Alüminyum Plastik Geri Dönüşüm Makinesi, Plastik Geri Dönüşüm Makinesi, Hurda Metal Geri Dönüşüm Makinesi
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
GOMINE, Henan eyaletinin Zhengzhou şehrinde bulunan Ulusal Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan hem yurtiçi hem de sözcük alanında tanınmış bir markadır. Araştırma, üretim, pazar geliştirme ve satış sonrası hizmetleri entegre eden kapsamlı bir şirkettir. Amacımız, müşterilere daha uygun maliyetli ve daha uygun fiyatlı daha iyi çözümler sunmaktır.

Shenzhen Shenxiangyu Technology Co.,Ltd.

4.6
Ana Ürünler:
Baskı Başlığı, Mürekkep Başlığı, Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Parçaları, Ana Kart
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2000 yılında tescil edilen Shenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd, yazıcı sarf malzemelerinin ve aksesuarlarının üretimi ve satışına yönelik entegre bir kuruluştur. Çin'in Shenzhen bölgesinde bulunan şirket, üretim yönetiminde ve becerikli satış ekibinde bir dizi gelişmiş deneyim geliştirmiştir. Profesyonel teknik ve mükemmel satış moduna dayanan Shenxiangyu, ofis sarf malzemeleri alanındaki en rekabetçi şirketlerden biri oldu.

Hangzhou Lulai Technology Co., Ltd.

4.9
Ana Ürünler:
Dizüstü Bilgisayar, Ev Sinema Projektörü, İnsansız Hava Aracı, Klavye
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ürünlerimiz ve ürünlerimiz hakkında: Saygılarımızla Şekiller Kalite, Yüksek uygun maliyetli Kazılar

Shenzhen Ainville Electronics Co.,Ltd.

3 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Kulaklık; Kulaklık; Hoparlör; Şarj Aleti; Telefon Kılıfı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Telefon aksesuarları geliştirme ve sağlama konusunda uzmanlaşmış bir üretimimiz. 10 yıldır profesyonel ve hassas ticaret deneyimimiz var. Kendimizi dünyanın dört bir yanından gelen müşterilere en şık ve yüksek kaliteli ürünleri sağlamaya adadık.

Guangzhou Ningbing Electronic Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Mobil Kılıf, Telefon Kılıfı, Temperli Cam Ekran Koruyucu, Tablet Kapağı, Selfie Çubuğu, Telefon Tutucu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbing Electronic Technology Co., Ltd., Çin'den Akıllı telefon ve Tablet aksesuarları fabrika merkezli ihracatçısı olarak. İyi iş ahlaklarına bağlı kalarak kendimizi tüm müşteriler için ciddi ve güvenilir bir ortak olarak yönlendirdik.

Shenzhen Qdaten Electronics Co., Ltd

4.6
Ana Ürünler:
Kullanılmış Mobil Telefon, İkinci El Telefon, Yenilenmiş Mobil Telefon, Akıllı Mobil Telefon, Mobil Telefon, 4G Mobil Telefon, Akıllı Telefon, Mobil Telefon Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Qdaten Electronics Co., Ltd, dünyanın en büyük elektronik merkezi olan Shenzhen'in Huaqiang Bei'sinde bulunan orijinal marka cep telefonlarının lider tedarikçisidir. Eksiksiz ve gelişmiş tedarik zincirlerine dayanan Qdaten, ikinci el akıllı telefonlar, akıllı cep telefonu, 4G cep telefonu, 5G cep telefonu, cep telefonu yedek parçaları ve aksesuarları gibi rekabetçi fiyatlara sahip, iyi tanıdığı marka orijinal akıllı telefonları sağlayabiliyor. Şimdiye kadar 15 yılı aşkın gelişim sürecimiz sayesinde, sattığımız her bir cep telefonunun en yüksek kalitede olmasını garanti etmek için profesyonel toplama ekibimiz, onarım merkezimiz ve kalite müfettişlerimiz var.

Shenzhen Aoweled Co., Ltd.

13 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
LED Ekran, Kiralık LED Ekran, Dış Mekan LED Tabelası, Poster LED Ekranı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Aoweled Co., Ltd., 2007 yılında kurulan ve merkezi Çin'in Shenzhen şehrindedir. Kendi otomatik üretim ekipmanına, profesyonel yönetime, AR-GE'ye, üretim ve güçlü servis ekiplerine sahiptir.

XINGTAI SHINEWAY CORPORATION CO., LTD.

Ana Ürünler:
Karbon Siyahı, Mobilya Dekoratif Kağıdı, Akümülatör, Magnezyum Oksit, Desenli Cam
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xingtai Shineway Corporation Co. Ltd, 1996 yılında kurulmişti. 30 yıllık geliştirme sürecinde, şirketimiz aşağıdaki sektöre dayalı olarak çeşitlendirilmiş bir grup haline gelmiştir:

Dongguan Hongxia Precision Machinery Co., Ltd.

9 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Hassas Makine ve Aksesuarları, Otomasyon Ekipmanları Aksesuarları, Donanım Ürünleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Hongxia Precision Machinery Co., Ltd. 2007 yılında, Çin'in Shenzhen şehrinde genel merkezle kuruldu. Global endüstriyel müşteriler için özel CNC işleme hizmetleri ve hassas üretim çözümleri konusunda uzmanlaştık. Yaklaşık 20 yıllık deneyimimiz sayesinde prototipleme ve toplu üretime kadar yüksek hassasiyetli, hızlı geri dönüş ve uygun maliyetli üretim desteği sağlıyoruz.

Zhengzhou Yomier Machinery Equipment Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Tuvalet Sabunu Yapım Makinesi, Sıvı Sabun Yapım Makinesi, Çamaşır Sabunu Yapım Makinesi, Toz Sabun Yapım Makinesi, Mobil Gıda Araba Traileri Kamyonu/Vanı/Kiosk, Mutfak Ekipmanları
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
** Zhengzhou Yomier Machinery Company, sabun üretim endüstrisi için yenilikçi ve verimli çözümler sağlamak amacıyla yüksek kaliteli sabun üretim makineleri alanında lider bir global tedarikçidir. Yılların uzmanlığı ve mükemmelliğe olan bağlılığıyla, dünya çapındaki müşterilerine en son teknoloji ürünü sabun makineleri tasarlama, üretme ve ihraç etme konusunda uzmanlaştık.

Ningbo Hope Electrical Appliance Co., Ltd

4.0
Ana Ürünler:
Havlu Isıtıcı, Elektrikli Konvektör Isıtıcı, Isıtmalı Havlu Rafı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Havlu ısıtıcı, cam radyatör, konveksiyon paneli ısıtıcı konusunda uzman olan Ningbo Hope Electrical Appliance Co., Ltd

Qingdao Tune Machinery Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Donmuş Patates Kızartması Üretim Hattı, Patates Cipsi Üretim Hattı, Meyve ve Sebze İşleme Ekipmanları, Et Gıda İşleme Ekipmanları, Kızartma Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Tune Machinery Co., Ltd, güzel Qingdao kıyı kentinde yer alır. Burada deniz ve gökyüzü bir arada, sakin ve sakin bir şekilde, en canlı şehir. Pasifik Okyanusu'nun batı sahilinde önemli bir uluslararası ticaret limanı ve deniz taşımacılığı merkezidir. Qingdao Çin'in ikinci dış ticaret milyar ton üretim portuna sahiptir.

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

14 yıl·4.9
Ana Ürünler:
Ultrason Terapi Makinesi, Beyin Fotobiyomodülasyon Kaskı, Kırmızı Işık Terapi Yatağı, Lazer Terapi Saati, Kırmızı Işık Terapi Paneli, Hidrojen Inhalasyon Makinesi, Hidrojen Zengin Su Şişesi, Hidrojen Su Banyosu Jeneratörü, Hiperbarik Oksijen Odası, Terahertz Terapi Makinesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd, 2013 yılında PBM fotobiyomodülasyon cihazlarının ve hidrojen terapisi sağlık ekipmanlarının AR-GE, üretim ve satışlarını entegre eden profesyonel bir üretici ve ihracatçı olarak kuruldu

Shandong Ant Panshi Vehicle Sales Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Traktör Başlığı, Kamyon, Beton Mikseri, Yarı Römork, İnşaat Makineleri, Özel Araçlar, Tarım Araçları, Aksesuarlar, Tuk-Tuk, Sondaj Tezgahı
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Panshi Vehicle Group Co., Ltd., Çin'in otomotiv sektöründe lider bir güç olarak öne çıkan, yüksek performanslı ticari ve genel amaçlı araçların önde gelen üreticisi ve global dağıtımcısı olarak tanınmaktadır. Çeşitli araç kategorilerine yayılan sağlam portföyüyle güçlü traktörler, sağlam damperli kamyonlar, verimli beton mikserler ve çok yönlü yarı römorklar gibi çok çeşitli ağır hizmet tipi kamyonlar üretiyoruz. Ayrıca, Çin'in Sinotruk, Shaanxi Auto Delong, BAIC, FAJ, Müşterilerimizin pazardaki en iyi araçlara erişmelerini sağlayan Dongfeng.

Fancy Home Furniture Co, Ltd.

Ana Ürünler:
Oturma Odası Kanepe, Yatak Odası Yatağı, Kahve Masası, Oturma Odası Sandalyesi, Ofis Mobilyası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Fancy Home Furniture Co., Ltd, Longjiang Town, Shunde District, Foshan, Guangdong, Çin, Güçlü bir bağımsız araştırma ve geliştirme yeteneğimiz var ve kendi bağımsız Araştırma ve Geliştirme departmanımızın 3-7'den fazla çalışanı var. Genellikle genel olarak kanepe, yatar kanepe, köşe kanepe, açılır kanepe, açılır kanepe, Lüks kanepe, dinlenme sandalyesi, yumuşak yatak ve diğer mobilyalar. Ürünlerimiz çoğunlukla ABD, Kanada, Avrupa, Güney Afrika'da 50'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Vb.

Ruian Loyal Machinery Co., Ltd.

9 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Kesme Makinesi, Kağıt Pipet Yapma Makinesi, Kesme Makinesi, Flexo Baskı Makinesi
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'in güneydoğusundaki Ruian City'de bulunan Ruian Sadias Machinery Co. Ltd, etiketleme/esnek paketleme/elektrik koruyucu film/yeni enerji ve kağıt endüstrisi uygulamalarında 10 yıldan uzun bir süre dilimleme makinesi, kalıp kesme makinesi ve baskı makinesi konularında uzmanlaşmıştır.

ZHE MACHINERY CO., LTD

Ana Ürünler:
HDD Delik Çubukları, Aletler, Akışmetre, Keşif Araçları, Tricone Uçlar, Çamur Motoru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2007 yılında kurulan ZHE, HDD, patlatma deliği delme makinesi, sondaj sondaj aletleri vb. ile tanınır. Madencilik, taş ocağı, mühendislik yapımı ve altyapı inşaatı alanlarında uzmandır.

HENAN CRUSHTECHS MACHINERY CO., LTD.

Ana Ürünler:
Kırıcı, Kırıcı Yedek Parçaları, Çene Plakası, Çene Kırıcı Parçaları, Darbe Kırıcı Parçaları, Konik Kırıcı Parçaları, VSI Kırıcı Parçaları, Konik Kırıcı Kapağı, Konik Kırıcı Çukur Liner, Kase Liner
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Henan Crushtechs Machinery Co., Ltd (bundan sonra CRUSHTCHS olarak anılacaktır), tanınmış bir profesyonel tedarikçi ve kırıcı ve kırıcı parçaları ihracatçısıdır. Kırma alanında 10 yılı aşkın deneyimiyle, köklü ekibimiz tüm ezici ve ezici yedek parça ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Zhejiang Hongfei Machinery Manufacturing Co., Ltd.

15 yıl
Ana Ürünler:
Çene Plakası, Kafes, Kase Kaplaması, Darbe Çubuğu, Çekiç, Rulo, Değirmen Halkası, Yan Plaka, Kaplama Plakası, Darbe Bloğu
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'de aşınmaya dayanıklı döküm dökümlerin lider üreticisi olarak Hongfei Manchinery Manufacturing Co., Ltd, yüksek manganez çeliği, yüksek krom dökme demir, 15, 000 ton yıllık üretim ayrımı konusunda uzmanlaştık. Ürünlerimiz; çeneli ezici, koni ezici, darbeli ezici, top değirmeni, Raymond mill, 20 yıldan uzun süredir madencilik, kum, çimento ve kimya sektörlerinde makine ve diğer makine türlerini zımparalama. Ana ürünler şunlardır: Çene plakası, mantle, kase hattı, çekiç, üfleme çubuğu, Astar, rulo, öğütücü halkası vb. HF, 200'den fazla çalışanı olan 50, 000 metrekare'den fazla kapsamlı bir üretim tabanına ve 30'den fazla teknik, AR-GE ve QC ekibine sahiptir.
17