Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightt kodu t300 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
t kodu t300 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

t kodu t30060+ fabrikalar doğrulandı

Suzhou Huai Ren Chemical Fiber Co., Ltd.

12 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Karbon Lif Kumaşı, Karbon Kumaş Prepreg, Karbon ve Aramid Lif Hibrit Kumaşı, Karbon ve Cam Lif Hibrit Kumaşı, Karbon Lif Borusu, Karbon Lif Levhası, Karbon Lif Medikal Tahtası, Kesilmiş Karbon Lif
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou'nun Wujiang İlçesi'nde bulunan Suzhou Huairen Chemical Fiber Co., Ltd. 2014 yılında kurulmuştur. Karbon fiber ve aramid fiber gibi yüksek performanslı elyafların dokuma ve kompozit malzemelerin araştırılması ve geliştirilmesi ile uğraşmaktadır. Kompozit malzemelerin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışlarını entegre eden teknoloji tabanlı bir şirkettir.

Xiamen Cashino Technology Co., Ltd.

15 yıl
Ana Ürünler:
Mobil Yazıcılar, Kiosk Yazıcılar, Panel Yazıcılar, Fiş Yazıcılar, Etiket Yazıcılar, POS Termal Yazıcılar, Yazıcı Mekanizmaları, Tarayıcılar, Termal Yazıcılar, İlgili Aksesuarlar
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Cashino Technology Co., Ltd. (Marka: CASHINO), baskı ekipmanlarının tasarlanması, geliştirilmesi, üretimi ve pazarlanması konusunda son derece uzmandır ve profesyonel baskı çözümü sunar. Xiamen şehrinde bulunan fabrika.

Xiamen Hanin Co., Ltd

14 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Termal Yazıcı Mekanizması, Termal POS Yazıcı, Taşınabilir Yazıcı, Fotoğraf Yazıcı, Etiket Yazıcı, Barkod Yazıcı, Barkod Tarayıcı, TTO Yazıcı, Dijital Tekstil Yazıcı, Tartım Ölçeği
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Hanin Electronic Technology Co., Ltd (HPRT), Çin'in Ar-Ge, üretim, termal yazıcı mekanizmalarının dağıtımı, panel yazıcıları, Kiosk çözümü, fotoğraf yazıcıları ve tarayıcı konularında uzmanlaşmış lider ve profesyonel baskı çözümü sağlayıcılarından biridir.

NINGBO VERNOMAX TECHNOLOGY CO.,LTD

Ana Ürünler:
Vvt Aktüatörü, Vvt Solenoidi, Su Pompası, Yağ Pompası, Zamanlama Zinciri Kiti, Vakum Pompası, Zamanlama Gergisi, Zamanlama Rehberi, Zamanlama Zinciri
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
NINGBO VERNOMAX TECHNOLOGY Co., Ltd, otomotiv endüstrisi için yenilikçi çözümler sağlamaya adanmış yüksek kaliteli otomotiv parçaları ve aksesuarları üreten ve üreten lider kuruluşlardan biridir. Yılların uzmanlığı ve mükemmelliğe olan bağlılığıyla su pompası, yağ pompası ve zamanlama bileşeni gibi çok çeşitli otomotiv komponentleri üretmek için uzmanlaştık. Ürünlerimiz en yüksek endüstri standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır ve her türlü araç için dayanıklılık, güvenilirlik ve optimum performans sağlar.

Ningbo Helm Tower Noda Hydraulic Co., Ltd.

23 yıl
Ana Ürünler:
Hidrolik Motor, Hidrolik Pompa
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Helm Tower Noda Hydraulic Co. Ltd, Poclain MS/Rexroth MCR motorları ve parçaları, Rexroth pompaları ve parçaları için profesyonel tasarımcı, üretici ve ihracatçı olan Ningbo wenkui grubuna ait: A2FO, A2F, A2VK, A4V, A4VF, A6V, A8VO, A10VG, A10V, A10VSO, A11VO, HDC, HTC, HFSeries Tambur kesici, hidrolik vinç.

Shenzhen Shenxiangyu Technology Co.,Ltd.

Ana Ürünler:
Baskı Başlığı, Mürekkep Başlığı, Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Parçaları, Ana Kart
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2000 yılında tescil edilen Shenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd, yazıcı sarf malzemelerinin ve aksesuarlarının üretimi ve satışına yönelik entegre bir kuruluştur. Çin'in Shenzhen bölgesinde bulunan şirket, üretim yönetiminde ve becerikli satış ekibinde bir dizi gelişmiş deneyim geliştirmiştir. Profesyonel teknik ve mükemmel satış moduna dayanan Shenxiangyu, ofis sarf malzemeleri alanındaki en rekabetçi şirketlerden biri oldu.

Chongqing Ziptek Co., Ltd.

4.4
Ana Ürünler:
Açık Motor Uzun Blok, Tam Silindir Başlığı, Silindir Başlığı, Motor Bloğu, Motor Montajı, Motor Yedek Parçaları, Del Motor
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Chongqing Ziptek Co., Ltd., otomobil motor montajı, eksiksiz silindir kapakları ve diğer motor parçalarını üretme ve tedarik etme konusunda uzmanlaşmıştır. Bağımsız üretim hatları, bağımsız denetim departmanları ve profesyonel AR-GE ekipleriyle gelişmiş üretim ekipmanları ve olgun algılama sistemine sahiptir. Fabrika 5000 metre karelik bir alanı kapsar. Tüm ürünler OEM üretim süreci çalışmasına, %100 fabrika denetimine tamamen uygundur. Ayrıca, tüm motor parçaları orijinal marka motorlarla aynı kalitededir. Otomobil parçası sektörünün ilk beşi olan Ziptek, uzun bloklar ve eksiksiz silindir kafaları tedarik etme konusunda 20 yıldan fazla üretim deneyimine sahiptir ve ürünlerin kalitesini temel olarak alarak mükemmel satış sonrası hizmeti, sürekli olarak yenilik yapan ürünler ve teknolojiler sunar, bu da tüm dünyada iyi bir itibara sahip. Şirket, yüksek kaliteli ürünleri müşterilere makul fiyata tahsis etmeyi taahhüt ederek dürüstlük, pragmatizm, tutku ve adanmışlık ruhunu sürdürmektedir. Samimi işbirliğinizi dört gözle bekliyoruz!

Ruian Runrun Auto Parts Co., Ltd.

12 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Alternatör, Marş Motoru, Voltaj Regülatörü, Dişli Bendiks, Solenoid Anahtar, Alan Bobini Montajı, Düzleştirici Köprü, Armatur, Fırça Tutucu + Karbon Fırçalar, Dur Solenoidi
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ruian RunRun Auto Parts Co., Ltd

Zhejiang Hailiang Machinery Technology Co., Ltd.

7 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Parça Spreyleme
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2008 yılında kurulan Zhejiang Hailiang Machinery Technology Co., Ltd, yüksek kaliteli püskürtme makinesi bileşenlerinin tedarik edilmesi konusunda uzmanlaşmış bir sektörde hız belirleyici nitelik lik lik alanıdır. Müşterilerimize üstün ürünler, olağanüstü hizmetler ve kapsamlı satış sonrası destek sunmaya kararlıyız. Mükemmelliğe olan bağlılığımız sayesinde, dünya çapındaki müşterilerimizin başarılı olmasını ve memnuniyetini sağlayacak şekilde küresel tedarik zincirinin güvenilir bir ortağı olduk.

Guangdong Xin Tongshi Group Co., Ltd.

18 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Otomotiv Soğutma Sistemi ve Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong Xin Tongshi Group Co,. Ltd., Çin'de, müşterinin çizimleri ve örneklerine göre kendini geliştirme, tasarlama ve üretim yapma konusunda güçlü bir kapasiteye sahip profesyonel BIR OTO RADYATÖR üreticisidir. Şirket, Tangtang Town, Fogang County, Qingyuan City'deki 106 ulusal otoyolunun yanında güzel ve rahat bir konumda yer alır.

XINXIANG EVSENT RADIATOR CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
Kamyon Radyatörü, Kamyon Soğutucu, Ekskavatör Radyatörü Yağ Soğutucu Soğutucu, Forklift Radyatörü, Traktör Radyatörü, Jeneratör Seti Radyatörü
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Evsent Radyatör 2010 yılında kurulmuştur ve Evsent Radyatör, termal yönetim çözümleri konusunda uzman profesyonel ve güvenilir bir üretici haline geldi. AR-Ge, üretim ve müşteri hizmetlerine daha iyi odaklanmak için satış ve üretim için ayrı bir operasyonel model benimsiyor. 300 yetenekli çalışandan oluşan özel bir iş gücü ile desteklenen bu ürün, dünya çapındaki müşteriler için zamanında teslimat ve tutarlı tedarik sağlayarak 18, 000 birimlik sağlam bir aylık üretim kapasitesine sahiptir.

Shenzhen Cainuo Technology Co., Ltd.

15 yıl
Ana Ürünler:
Toner Kartuşu; Baskı Mürekkebi; Baskı Kağıdı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, küresel pazarlara yönelik yazıcı aksesuarları alanında bulunan mükemmel tedarikçilerden biridir. Mürekkep ve toner kartuşu doldurma, pazarlama ve servisinde uzmanlaştık.

Ningbo Shengxuan Auto Electrical Co., Ltd.

9 yıl
Ana Ürünler:
Ateşleme Bobini; Buji
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Shengxuan Auto Electrical Co., Ltd., otomobil ateşleme bobinlerinin araştırma, geliştirme, üretim, satış ve satış sonrası alanlarında uzmanlaşmış modern bir kuruluştur.

Hangzhou Benjiaming Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Su Pompası, Yakıt Pompası, Yakıt Enjektörü, Turboşarj, Solenoid Vana, Diferansiyel, Debriyaj, Tüm Arazi Araçları Parçaları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou Benjiaming Technology Co., Ltd., Çin'in Yangtze Nehri Delta bölgesindeki Zhejiang eyaletinin Hangzhou kentinde yer alır. Şirket Çin'de üç üretim tabanı işletiyor ve 12 yılı aşkın endüstri deneyimine sahip profesyonel bir satış ekibine sahip olarak müşteri gereksinimleriyle tam uyum sağlıyor. Temel iş alanları otomotiv bileşenlerini (su pompaları, yakıt pompaları, enjektörler, turboşarjlar, solenoid valfler, Sensörler, yeni enerji araç kontrol sistemleri vb.), inşaat makineleri parçaları ve ATV ve UTV aksesuarları. Çeşitli müşteri gereksinimlerini karşılamak için OEM hizmetleri ve yedek parçalar sunuyoruz. Hangzhou Benjiaming Teknolojisi kalite sayesinde geleceğe önderlik edecek.

Chongqing Xingmenghe Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Otomotiv Yedek Parçaları
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
Şirket Profili:
Chongqing xingmenghe Technology Co., Ltd., Ar-Ge, üretim ve satışları entegre eden otomobil ve kamyon parçalarının tedarikçisidir. Çeşitli silindir kapağı modelleri geliştiriyoruz ve bir montaj tesisimiz var. Monte ettiğimiz başlıca modeller arasında Volkswagen, hyundai, Iveco, Ford, Toyota, ve diğer motor modelleri. Ford transit sıracısı 2.2 arkadan çekişli, önden çekişli, Ford m8d 1.5t, 1,6t, 1kd, D4bb, 4D56/t, Iveco F1C, Nissan ys23, suizuik F10A, K10b, vs. Tüm ana modellerimiz. Yüksek kaliteli motorları monte etmek için çoğunlukla orijinal parçalar kullanıyoruz. Ayrıca, çok rekabetçi fiyatlara ve yüksek kalitede çeşitli silindir kapağı modelleri de sunuyoruz.

Qingdao Songfei Precision Machinery Co., Ltd.

8 yıl·5.0
Ana Ürünler:
CNC İşleme Özelleştirmesi, Kaynak Ürün Özelleştirmesi, Döküm Özel Hizmeti, Flanş, Otomotiv Parçaları, Bağlantı Elemanları, Sac Metal Ürünleri, Damga Ürünleri
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Songfei Precision Machinery Co., Ltd. 2018 yılında 5 milyon yuan kayıtlı başkente kurulmuştur. Yıllardır süren özel çabalar sayesinde sektörde tanınmış, uzman, sofistike, farklı ve yenilikçi bir şirket haline geldi. Şirketin sırasıyla Kingdao Şehri, Shandong Bölgesi ve Jiaozhou Şehri, Qingdao'nun Batı Kıyısı Yeni bölgesinde yer alan iki üretim tesisi bulunuyor. Batı Kıyısı Yeni bölgesindeki üretim tesisi 6, 200 metre karelik bir alanı kaplıyor ve Jiaozhou'daki fabrika 3, 600 metre karelik bir alanı kaplıyor. İki bitki birlikte çalışır ve çabalarını sinerji gibi çalışır. Şirket, standart dışı hassas metal parçaların ve ürünlerin işlenmesi ve özelleştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır ve kimyasal ekipman, fotovoltaik kesme ekipmanı, petrol makinesi, madencilik ekipmanı, inşaat makineleri, tarım makineleri, otomotiv parçaları ve endüstriyel valfler. Mükemmel ürün kalitesi ve birinci sınıf hizmet standartlarıyla şirket, uluslararası çapta birçok yurt dışı müşterinin güvenini kazanmıştır. Şirket, Japonya'da Sinto, ABD'de Federal Mogul, Japonya'da SAĞ, Kanada'da OASYS, ABD'de WABCO ve Güney Kore'de Posco gibi tanınmış şirketlere uzun süredir özelleştirilmiş hizmetler sunmaktadır. Çin'de şirket aynı derecede saygı görüyor ve Gaoce, CRRC (China Railway Rolling Stock Corporation), Jereh Oilfield Services ve Haimai Group gibi sektörün önde gelen kuruluşlarının stratejik ortaklarından biri. Birlikte ilerler ve kazançlı bir durum yaratıyorlar. Şirket güçlü bir güce sahiptir ve gantri makineleri, yatay/dikey işleme merkezleri, CNC tornaları, lazer kesme makineleri, CNC bükme makineleri gibi 80'den fazla hassas işleme ekipmanı setine sahiptir. döküm ve kaynak ekipmanı. Sağlam bir teknik temele sahip olan şirketin şu anda 150 profesyonel teknisyen de dahil olmak üzere 20 çalışanı bulunuyor. Makine ile işleme, hassas döküm, forging, kaynak ve sac levha işleme gibi çeşitli üretim süreçlerini kapsar. Tasarım konsepti, model oluşturma, ürün üretimi, hassas işleme, bitmiş ürün montajına doğru denetim, her bir bağlantı birbirine yakın ve koordinasyonda verimli bir şekilde çalışırken tek bir yerden kurumsal hizmet yeteneğine sahiptir. Aynı zamanda, ürün kalitesinin mutlak güvenilirliğini sağlamak için şirket; koordinat ölçüm makineleri, projektörler, çekme testi makineleri ve alaşımlı analiz cihazları gibi bir dizi hassas kontrol ekipmanıyla donatılmıştır ve her süreci sıkı bir denetim süreciyle kontrol eder. Yıllar boyunca Qingdao Songfei Precision Machinery Co., Ltd. Her zaman özü olarak kaliteye bağlı kalarak bütünlük ilkesini desteklemiş ve müşteri memnuniyeti ile yönlendirilmiştir. Araştırma ve geliştirmeye sürekli olarak yatırım yapmış, üretim sürecini sürekli optimize etmiştir, maliyet kontrolü potansiyelini derinlemesine keşfetmiştir ve teslimat döngüsünü kısaltmak için her türlü çabayı sarf etmiştir. Önemli teknik birikimi ve profesyonel servis ekibiyle müşteriler için karmaşık parçaların özelleştirme sorunlarını çözüyor ve birinci sınıf metal parça özelleştirme sağlayıcısı olmaya ve kalite ve ustalığa sahip bir endüstri modeli oluşturmaya kararlı.

Nanchang Micare Medical Equipment Co., Ltd.

15 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Operasyon Işık, Gölgeler Olmayan Lamba, Cerrahi Işık, Cerrahi Lamba, Tıbbi Lamba, Tıbbi Ampul
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz 2005 yılında kuruldu ve ameliyat lambaları, gölgesiz lambalar, ameliyat aydınlatma sistemleri, ameliyat odası lambaları, tetkik lambaları, ameliyat lambaları, medikal halojen lambalar, halojen lambalar ve halojen ampuller.

Shenzhen TL New Energy Co., Ltd.

4.0
Ana Ürünler:
Lityum Pil, Elektrikli Alet Pili, Elektrikli Alet Evrensel Şarj Cihazı, Süpürge Pili, Pil Paketi, Tıbbi Alet Pili, Enerji Depolama Pili, Yangın Ekipmanı Pili, Elektrikli Bisiklet Pili, Masaj Ekipmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
TL, lityum pil ve pille çalışan ürünler alanında yıllarca deneyimli, kıdemli endüstri mühendislerinin liderliğinde teknik bir ekip kurdu ve

Chongqing Xuancheng Import and Export Trade Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Silindir Kapağı, Turboşarj, Direksiyon Pompası, Otomatik Fren Kaliperi, Otomatik Kam Mili, Otomatik Krank Mili, Direksiyon Kutusu, Motor Bloğu, Dizel Motor, Benzinli Motor
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Chongqing Xuancheng Import & AMP; Export Co., Ltd., Çin'in Chongqing bölgesinde 10 yıldan fazla deneyime sahip, tüm otomobil parçalarının profesyonel tedarikçisidir. Fabrikamız, en büyük profesyonel otomobil parçası tedarikçilerinden biridir.

Shandong Justar Industrial Technology Co., Ltd

3 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Karbon Fiber Levha, Karbon Fiber Tahta, Karbon Fiber Boru, Karbon Fiber Çubuk, Karbon Fiber Babic, Karbon Fiber Parçalar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Justar Karbon Fiber, Çin'de bulunan karbon fiber kompozit malzemelerin profesyonel üreticisidir. Şirket kuruluşundan bu yana gelişmiş karbon fiber ürünlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesine adanmıştır. Yıllardır sürekli büyüme ve teknolojiye yatırım yapan Justar, dünya çapında müşterilere hizmet veren güvenilir bir tedarikçi haline geldi.

Jiangsu Jinlu Group Medical Device Co., Ltd.

27 yıl
Ana Ürünler:
Ortopedik İmplantlar, Kilitli Çiviler, Omurga Pedikül Vidalari, Kilitli Plakalar, Travma Kemik Plakaları Vidalari, Dış Fiksatörler, Maksillo Fasiyal Plakalar, Cerrahi Aletler, Kanüllü Vidalari
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ortoedik implantların ve cihazların geliştirilmesi, üretimi ve satışına bağlıyız. Ayrıca, ulusal tıbbi cihazlar ve Çin Tıbbi Cihazlar Sektörü Birliği'nin direktör şirketi için de kilit kuruluşlarıyız.

Shanghai Qualitywell Industrial Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Bimetal Termometre, Basınç Ölçer, Sıcaklık ve Basınç Ölçer, Termowell, HVAC Ölçer, Higrometre, Uzaktan Okuma Termometresi, Yüzey Termometresi, Dijital Termometre, Cam Termometre
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Qualitywell, cihaz sektöründe 20 yılı aşkın deneyime sahip bir şirkettir ve personelin %70'inden fazlası bu öncü işin başlangıcından itibaren birlikte büyümüştür.

Guangdong Shenyang New Material Technology Co., Ltd.

11 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Karbon Fiber Kompozit Malzemeler, Karbon Fiber Levhalar, Karbon Fiber Borular, Karbon Fiber Drone Gövde, Karbon Fiber Spor Ekipmanları, Karbon Fiber Otomotiv Parçaları, Karbon Fiber Havacılık Bileşenleri, Karbon Fiber Endüstriyel Ürünler, Karbon Fiber Tıbbi Cihazlar, Karbon Fiber Tüketim Malları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong Shenyang New Material Technology Co., Ltd. Carbon Fiber Solutions Leader 2015 yılından beri (Ulusal Yüksek Teknoloji Kurumsal Sertifikasyon)

Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd.

4.9
Ana Ürünler:
Kauçuk Takip, Katı Lastik, Kauçuk Pad, Kauçuk Takip Montajı, Kauçuk Takip Şasisi, Ekskavatör Kauçuk Takipleri, Dumper Takibi, Tekerlekler, Kar Motoru Kauçuk Takibi, Dişliler
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Puyi Industrial Co., Ltd Çin'deki kauçuk malzeme tedarikçisi ve Çin'in Şangay'daki kauçuk palet fabrikasıdır.

Jiangsu Hyton Mechanical Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Madencilik Ekipmanları, Döküm Parçaları, Çene Kırıcı Parçaları, Konik Kırıcı Parçaları, VSI Kırıcı Parçaları, Darbe Kırıcı Parçaları, Kule Değirmeni Makinesi için Aşınma Parçaları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hyton Group üyesi olan Hyton (Jiangsu) mekanik Equipment Co. Ltd, Nantong City, Jiang su Eyaleti, Çin'de ileri teknoloji firması ve uzmanlaşmaya yönelik yeni bir kuruluş, Aşınmaya dayanıklı yüksek manganez çeliği dökümler, yüksek krom aşınmaya dayanıklı dökümler, karbon alaşımlı çelik dökümler ve kırma ve eleme Ekipmanları için diğer yedek parçaların üretiminde uzmanlaşan. Hyton'ın ürünleri, birçok kırma ve ekran ekipmanı markası için birçok yedek ve aşınma parçasına uyar (Sandvik, metso, Telsmith, Terex, Trio, Symons, Krupp vb.), şu kelimeyle 30'den fazla ülkeye ihraç edilen ürünler: Rusya, Ukrayna, Japonya, Kore, Tayland, Meksika, Şili, Peru, Avustralya, Güney Afrika vb.

Binjin (Tianjin) New Material Co., LTD

4 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Cam elyaf bezi Cam elyaf ipliği Cam elyaf silikon bezi Karbon elyaf bezi
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz silikon bez, akrilik bez, duman duvarı sarkan yüksek sıcaklıkta alev geçirmez bez, cam fiber folyo bez, cam fiber boyalı bez, alev geçirmez bez ve cam fiber bez ve cam fiber ürünlerin diğer teknik özelliklerini üretmektedir. Ürünler havacılık, kimya, petrol, büyük ölçekli güç üretim ekipmanları, makineler, metalürji, elektrik yalıtımı, inşaat ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Tianjin, Pekin, Şangay, Jiangsu, Hebei, Zhejiang ve Northeast Çin, Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Doğu Avrupa ülkelerine ihracat, kullanıcıların büyük çoğunluğu tarafından tanınan ve takdir edilen ürünler.

Jinan Knoppo Automation Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Lazer Kesim Makinesi, Lazer Kaynak Makinesi, Lazer Temizleme Makinesi, Lazer Markalama Makinesi, Debur Makinesi, Plazma Kesim Makinesi, Pres Freni, CO2 Lazer Kesim Gravür Makinesi, H Işını CNC Kesim Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2004 yılında üretilen Knoppo Laser, lazer akıllı ekipman çözümleri sağlamaya ve dünyanın çeşitli şubelerindeki müşterilerimizin daha verimli ve rekabetçi olmalarını sağlamaya adanmış yüksek teknoloji ürünü endüstriyel lazer çözümleri üreten dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Piyasadaki 15'den fazla, 000'den fazla lazer kesme sistemi ve hızla artan küresel tabanıyla Knoppo Laser, uluslararası müşteri tabanına hizmet vermek için uygun bir konumda bulunuyor ve 100'den fazla ülkede en yüksek kaliteyi ve en kısa yanıt sürelerini garanti ediyor. Tüm bu avantajlar arasında en yüksek çevre dostu ve sürdürülebilirlik düzeylerini üretirken, verimliliği ve esnekliği artırmayı, maliyetleri en aza indirmeyi ve tüm bunları sağlamayı amaçlayan yeniliklere, sürekli gelişime ve hızlı teknoloji geliştirilmesine odaklandık. Endüstri 4.0 ve akıllı fabrikalar için temel teknolojiler ve özelleştirilmiş entegrasyon çözümleri sunmayı amaçlıyoruz ve şirketlerin dijital çağda ortaya çıkan birçok fırsattan mükemmel şekilde faydalanmalarına yardımcı oluyoruz.

HANG ZHOU KOSMETEK INDUSTRY CO., LTD.

Ana Ürünler:
Tetik Sprey, Losyon Pompası, Sis Spreyi, Köpük Pompası, Oje Şişesi, Parfüm Spreyi, Pet Preformları, Oje Pompası, Plastik Kapak, Pet Şişeler
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
KOSMETEK ENDÜSTRISI 2000 yılında, Çin'in en güzel şehriden biri olan Zhejiang'ın Hanghzou kentinde kuruldu.
13