Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightsemileds t8 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
semileds t8 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

semileds t810+ fabrikalar doğrulandı

Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd

13 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Tüp Işık, LED Tavan Işığı, LED Panel Işığı, Mıknatıslı Ray Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Sel Işığı, Güneş Işığı, Tavan Vantilatörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd., LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme, satma ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konularında uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.

LUOHE HILIGHT TECHNOLOGY CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
LED Stadyum Işığı, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sokak Işığı, LED Sel Işığı, PAR30/PAR38/AR111 LED Ampul, T5/ T8 LED Tüp, Güneş Enerjili LED Sel Işığı, Güneş Enerjili LED Sokak Işığı, LED Yüksek Direk Işığı, Stadyum Sel Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHENZHEN Hilight Technology Co., Ltd ve LUOHE Hilight Technology Co., Ltd 2010 ve 2015 yıllarında kuruldu. ISO9001 ve ISO14001'e kadar onay alarak Çin'in Shenzhen şehit satış şirketleriyle ihracat odaklı bir üretim kuruluşumuz oluyoruz. Üretim ve ticaret konusunda 10 yıldan fazla profesyonel deneyime sahibiz. Müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli yüksek kaliteli ürünler sunabiliyoruz.

Jinan Honhai Glass Company Limited

5.0
Ana Ürünler:
Borosilikat Cam Boru, Cam Seramik Pyroceram Ceran Neoceram, Lamba Fener Aydınlatma Cam Şamdan Kapağı, Nötr İlaç Cam Vial ve Ampul, Borofloat Borosilikat Cam Levha Corning Pyrex, Isıya Dayanıklı Cam Fırın Kabı, Cam Kozmetik Kabı Parfüm Camı, Cam Sofra Eşyası Mutfak Eşyası Masa Üstü, Soda Kireç Cam Boru, Kurşunsuz Cam Boru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong HonHai Industrial Group Company Limited, borosilikat cam boru, çubuk ve ilgili cam üfleme maddeleri, cam seramik, borosilikat cam levhalar, borosilikat kalıplı cam malzemeler, farmasötik cam ambalajları üreten ve tedarik eden, lamba aydınlatma camı muhafazası ve günlük tüketici cam eşyaları. ShanDong HonHai Industrial Group Company Limited'in bir üyesi olan Jinan HonHai Glass Company Limited, tüm grubun uluslararası işlerini idare etmektedir.

Jiujiang Shiming Glass Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2010 yılında kurulan JIUJIANG SHIMING GLASS Co., Ltd., yeşil aydınlatma ürünlerinin üretiminde uzmanlaşmış olan 38,57 milyon RMB tescilli sermayeye sahip ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşudur: T8 LED borular, kurşunsuz cam borular, yarım tam spiral enerji tasarruflu lambalar vb. fabrikamız Jiujiang City, Jiangxi bölgesinde yer alır ve 170 bin m2'den fazla alanı kapsar. Hengdian Group'tan Zhejiang Tonking New Energy Group ve Zhejiang Tojevo Public Lighting Co., Ltd, toplam 500 milyon RMB'lık yatırımıyla Shaming'DE yatırımcılar. Philips, GE, OSRAM, NVC, YANKON, TOSPO, vs.

Xiamen Seebest Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Xiamen Seebest Technology Co., Ltd., ürün tasarımı, araştırma ve geliştirme, üretim ve satış konularında çalışan Yüksek Teknolojili özel bir kuruluştur. Şirket Çin, Fujian, Guangdong ve Nijerya'da ve diğer yerli ve yabancı bölgelerde sanayi üsleri kurdu. Yüksek Teknoloji Endüstri Parkı'nda (Xiang'an) faaliyet merkezi olan Xiamen, Fujian, Seebest 80, 000 metrekare üretim tesisine ve 2'den fazla 000 çekirdek çalışana sahiptir.

ZHONGSHAN BEST LIGHTING TECHNOLOGY CO., LTD.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Guangdong zhongshan henglan'da bulunan Zhongshan Best Lighting Technology Co., Ltd, aydınlatma araştırmalarını, üretimi ve satışı bir araya getirerek ışık kariyerine odaklanmaktadır.

Hongxing Lighting Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Hong Xing Lighting Co., Ltd. 2007 yılında kuruldu. LED aydınlatma ürünleri, enerji tasarruflu LED ürün geliştirme, üretim ve satış alanlarında profesyonel üretim odaklı kuruluşlar. Şirketin bir dizi yüksek kültür, yüksek kalite, yüksek düzeyde Ar-Ge ve yönetim ekibi vardır. Highsong, müşterinin farklı taleplerine göre farklı ürünler geliştirebilir. Tesis Phoenix Village, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen'de, güzel manzarası ve kolay ulaşımıyla yer alır.

Ningbo Lijing Light Imp., & Exp., Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Shaanxi, China
Şirket Profili:
Lijing Lighting Co., Ltd., LED aydınlatma alanında LED fotoelektrik ürünleri üreten ve ham maddeler tedarik eden yüksek teknolojili bir kuruluştur. Güçlü bir araştırma ve geliştirme, kalite kontrolü, üretim ve satış sonrası hizmet grubu ekibine sahiptir. LED aydınlatma öğeleri, akıllı ev zekası, optoelektronik ve dış mekan aydınlatması alanlarını kapsar ve bu alanlar yalnızca Avrupa ve Amerika pazarlarındaki yüksek kalite gereksinimlerini karşılamakla kalmaz, aynı zamanda gelişmekte olan ülkeler için de uygundur. Lambalar, dünyanın birçok ülkesi tarafından hoş karşılanan benzersiz tasarımlara, yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu performansına ve uzun ömürlü lambalara sahiptir.

Yiwu Shuangci Import and Export Firm

5.0
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Yiwu Shuangci Import and Export şirketi özel bir şirkettir, şirketimiz 2020 yılında kurulmuştur ancak ekibimiz 15 yıldan fazla iş deneyimine sahiptir. Ana işletmelerimiz aydınlatma öğeleri, donanım, taşınabilir enerji depolama, kilit, devre kesici ve diğer ürünlerdir. Yurt dışındaki başlıca pazarımız Güney Amerika, Kuzey Amerika, Avrupa, Hindistan, Avustralya ve Orta Doğu'da her ay yaklaşık 10 konteyner ürünü ihraç ve ithal ediyoruz, Çin'de kendi ihracat şirketimiz var ve Çin'de kendi depomuz var, enerji tasarrufu lambası, LED lamba, halojen lamba, akkor ampul ve floresan tüp fabrikaları gibi iyi bir iş ortağımız var, ürünlerimiz, ürün kalitemizi ve maliyet desteğimizi sunarlar. bu nedenle, değerli şirketinizle işbirliği yapmayı dört gözle bekliyoruz. bizimle ilgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Jiangmen Shiquan Lighting Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Jiangmen Shiquan Light Co., Ltd., 10 yıldan uzun süredir LED aydınlatma sektörüne odaklanmaktadır ve ürünlerin yüksek maliyet performansı ve sektör rekabet avantajıyla sürekli yenilik yoluyla olgun endüstri deneyimi kazanmıştır. Aydınlatma üretim sektöründe Upstream ve Downstream Enterprise Ekosferini oluşturmak.

Smooth Lighting Tech Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Biz kimiz?

Lanrui lighting technology Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Baoding Lanbo Enerji verimli Aydınlatma A.Ş., Ltd

Shangyu Huateng Electrical Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Huateng Electrical, Çin'in shangyu şehrinden en gelişmiş üreticilerden biridir. 2011 yılında kurulan şirket, 100'den fazla çalışanın çalıştığı 7, 000suqaremetre üretim alanını işgal ediyor. LED lambalar/lambalar/diğer kapı lambaları üretmede uzmanlaştık. 6, 000 ve 000 PCS'den fazla yıllık üretim.