Motor Uzun Blok, Motor Silindir Kapağı, Krank Mili, Şanzıman, Motor
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.
Beijing Funch AutoParts Co., Ltd otomotiv parçalarının geliştirilmesi, üretimi ve satışında uzmanlaşmış profesyonel bir şirkettir. Genellikle silindir kapağı, silindir bloğu, eksantrik mili kapağı, turbokompresör, tekerlek yatakları üretiyoruz, tekerlek göbeği ünitesi ve diğer dönen seriler. Mükemmel kalite, makul fiyat ve iyi satış sonrası hizmetleri temel alarak, ürünlerimizi yerli ve yabancı müşterilere satıyor ve iyi bir itibar kazanıyoruz. Gelişmiş uluslararası üretim hatları, profesyonel personel ve yeni otomobil ve marka yönetimi geliştirmeye adanmışız.
Biz, otomatik motor parçaları ve emisyon egzoz sistemleri (Katalitik Konvertör) üreten ve dağıtan bir Grup şirketiz. Çin'deki otomobil parçalarının en büyük toptancısı ve dağıtımcılarından biri olmak için büyüyoruz.
Fren Balataları, Fren Diskleri, Fren Kaliperi, Fren Kaliperi Braketi, Döküm Parçaları, Direksiyon Mili, Otomotiv Parçaları, Araç Aksesuarları, Tarım Makineleri Parçaları, İnşaat Makineleri Parçaları
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2002 yılında kurulan ve merkezi Çin'de bulunan Huarui Group, Otomotiv Fren Sistemi Bileşenleri'nde Lider olarak yer alır. Eski Küresel Fren Sistemi uzmanlarından oluşan bir ekiple Huarui, sürtünme malzemelerinden Tam Fren gruplarına kadar eksiksiz Çözümler sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, UYGUN maliyetli üretimle OE kalitesinde Kalite sunmasına olanak sağlayan CNA'LAR Onaylı Ar-Ge Laboratuvarı ve Gelişmiş Disa Döküm tesislerine sahiptir. Huarui Ürün yelpazesi; Fren balataları, Diskler, kaliperler, braketler, Direksiyon mafsalları, Ve tüm montajlar. Şirket, SAIC GM Wuling, BYD ve Hyundai gibi tanınmış üreticilerle ve ayrıca Küresel Piyasalar Sonrası liderlerle Uzun vadeli Ortaklıklara sahiptir. Şirket, yılda 100, 000 ton Döküm Yedek Parça üreterek Şirket İçinde Bio Kompozit sürtünme Malzemesi Atölyesi ve Gelişmiş Döküm tesisiyle dikey olarak Entegre edilmiştir. Huarui'nin Sürdürülebilirlik Taahhüdü, Karbonsuz Biyokompozit Pedleri ve Tahmini Bakım için IoT Gömülü aşınma Algılama Teknolojisini içerir. Huarui aynı zamanda Kalite için de adanmıştır. TEST ve Hızlı Prototip Oluşturma IÇIN CNA'LAR Onaylı Laboratuvar. Şirket, hem İç hem de Uluslararası Pazarlar için güvenilir, Yüksek Performanslı Çözümler sağlayarak İş Ortaklarını Ortak Geliştirme Programları, Esnek Finansman Seçenekleri ve Özel Müşteri Hizmetleri aracılığıyla destekler.
Dingxing Drivetrain Technology Co., Ltd.'ye hoş geldiniz. Ulusal taşımacılık grubunun bir şubesi şirketiyiz, araç aktarma organlarının yeniden üretim, inceleme, montaj ve teknik çözümlere odaklanıyoruz, ana ürünler yeniden insanlı motorlar, yakıt pompaları, motor bileşenleri vb.; VW, GM, Toyota, Ford, SAIC, JLR, Cummins, Bosch...
Katalitik Dönüştürücü, Dok DPF SCR, Egzoz Sistemi, Metal katalizör, Seramik katalizör, susturucu, Esnek Boru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Genel proje: Otomotiv parçalarının ve aksesuarlarının üretimi; otomotiv yedek parçalarının perakende satışı; Otomotiv yedek parçalarının araştırılması ve geliştirilmesi; Otomotiv yedek parçalarının toptan satışı; Pnömatik motorlu makine ve bileşenlerin üretimi; pnömatik güç makineleri ve bileşenlerinin satışı. (Kanunlara göre onay gerektiren projeler dışında, iş faaliyetleri iş lisansına bağlı olarak bağımsız olarak gerçekleştirilebilir.) Lisanslı projeler: Malların ithalatı ve ihracatı; Teknoloji ithalatı ve ihracatı. (Yasaların onayını gerektiren projeler için iş faaliyetleri yalnızca ilgili departmanlar tarafından onaylandıktan sonra gerçekleştirilebilir. Belirli iş projeleri, ilgili departmanlar tarafından verilen onay belgelerine veya lisanslara tabi olacaktır.)
Motor Zamanlama Aracı, Araç Sökme ve Takma Aracı, Şasi Araçları, Yağ Değiştirme Aracı, Araç Test Aracı, El Aracı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou Hongtu Makine Ekipmanları Co., Ltd. 2012 yılında kuruldu, üretim, nakliye ve ticaret işletmelerinde yerli ve yabancı bir işbirliği yapıyor, şirket temel olarak motor zamanlama araçları, otomatik onarım araçları, şasi aletleri, test araçları, donanım aletleri, ete. Focuson ürün geliştirme, üretim ve satış. Her müşteriden sorumlu tutuma bağlı kalarak, yüksek kaliteli malzemeleri seçiyoruz, birkaç yıl boyunca hızlı gelişimin ardından iki olgun markamız var. Şirket, kurulduğundan bu yana, modern kurumsal sistem yönetimi ile sıkı bir uyum içinde olup esnek piyasa operasyon mekanizmasına güvendiği için müşterilerine kaliteli ürün ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Yeni ürünler geliştirirken çeşitli iş siparişlerini yerine getirebiliriz. Şirketin şu anda ticaret ölçeği genişliyor ve dünya genelinde müşteriler Çin'in modernizasyonunu desteklemek, ekonomik ve teknolojik alışverişi dünyanın çeşitli ülkeleriyle desteklemek amacıyla yerli ve yabancı müşterilerin güvenini kazanıyor. Arkadaşlığı güçlendiren insanlarla çok fazla olumlu iş çıkarmış, ülke çapında bir takım temsilcilere sahip, müşterilerin güvenini kazanmış ve övgü kazanmış, Yüksek kalite, yüksek verimlilik, düşük maliyet yönetimi modu sizin ve gelişim hedefimizin ortak arayışıdır, Müşterilerimize kaliteli ürünler ve kaliteli hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız, şirket şirketin temel misyonuna bağlı kalmaktadır: Dürüstlük, kalite, verimlilik ve hizmet. Yüksek kalite, makul fiyat ve mükemmel hizmet ile, yurt ve yurt dışındaki arkadaşlarımızı ziyaret edip iş görüşmemizde samimi bir şekilde karşılıyoruz.
Motor Zamanlama Aracı, Alt Araç Aracı, Fren Aracı, Yağ Servis Aracı, El Aracı, Soket Seti, Hava Gücü Aracı, Motosiklet Aracı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz farklı otomobil araçları sunar. Yüksek kaliteli ve çok uygun fiyat. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede tekrar geleceğiz.
Açık Motor Uzun Blok, Tam Silindir Başlığı, Silindir Başlığı, Motor Bloğu, Motor Montajı, Motor Yedek Parçaları, Del Motor
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Chongqing Ziptek Co., Ltd., otomobil motor montajı, eksiksiz silindir kapakları ve diğer motor parçalarını üretme ve tedarik etme konusunda uzmanlaşmıştır. Bağımsız üretim hatları, bağımsız denetim departmanları ve profesyonel AR-GE ekipleriyle gelişmiş üretim ekipmanları ve olgun algılama sistemine sahiptir. Fabrika 5000 metre karelik bir alanı kapsar. Tüm ürünler OEM üretim süreci çalışmasına, %100 fabrika denetimine tamamen uygundur. Ayrıca, tüm motor parçaları orijinal marka motorlarla aynı kalitededir. Otomobil parçası sektörünün ilk beşi olan Ziptek, uzun bloklar ve eksiksiz silindir kafaları tedarik etme konusunda 20 yıldan fazla üretim deneyimine sahiptir ve ürünlerin kalitesini temel olarak alarak mükemmel satış sonrası hizmeti, sürekli olarak yenilik yapan ürünler ve teknolojiler sunar, bu da tüm dünyada iyi bir itibara sahip. Şirket, yüksek kaliteli ürünleri müşterilere makul fiyata tahsis etmeyi taahhüt ederek dürüstlük, pragmatizm, tutku ve adanmışlık ruhunu sürdürmektedir. Samimi işbirliğinizi dört gözle bekliyoruz!
Si&PPB Rulman, kaliteli servislerle yüksek kaliteli, yüksek güvenilirliğe sahip endüstriyel yataklar, otomotiv yatakları ve aksesuarlar üretmeye odaklanan bir kuruluştur. Şirket, müşterilere yalnızca çizim ve örneklere dayalı olarak özelleştirilmiş ürünler ve özelleştirilmiş çözümler sunmakla kalmaz, aynı zamanda tek bir durak, kapsamlı, kişiselleştirilmiş ve parçalı çözümler ve hizmetler de sunar.
Şirketimiz, Amerika pazarındaki Jeep, Dodge ve Chrysler; GM, Ford gibi yüksek deplasmanlı (V6, V8) Amerikan motor aksesuarlarına odaklanır. Alman üst düzey lüks otomobil parçaları arasında Mercedes Benz, BMW, Audi, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche, Maserati, Rolls Royce vb. birçok ürün ve sınır ötesi e-ticaret şirketleri için dağıtım sağlayan büyük miktarda envanter bulunuyor. Yurt dışındaki konuklar için OEM entegrasyon hizmetleri sağlar. Şu anda şirketimizde tam conta seti, çan takımı, kam mili seti, yağ pompası kiti, su pompası kiti gibi motor aksesuarları bulunmaktadır. piston kiti ve saha değişiklik parçaları. Aynı zamanda çok sayıda şanzıman parçası, motor parçaları ve ATV ile UTV'nin geri takılması gibi parçalar geliştirmiştir. Şu anda şirketimizin 2000 metrekarelik bir deposu ve bir holding üretim fabrikası var. Müşterileri danışmanlık ve yerinde araştırma için gelmeye sıcak bir şekilde karşılayın.