Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightpa-t3 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
pa-t3 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

pa-t3100+ fabrikalar doğrulandı

Guangdong Head-Power Air Conditioning Co., Ltd.

22 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Hava Soğutmalı Vida Su Soğutucu; T3 Hava Soğutmalı Split Paketli Ünite; Temiz Oda Klima; Patlayıcıya Dayanıklı Klima; Çatı Paketli Ünite
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong Head-Power Klima Co., Ltd., Shiling Chenbian Endüstri bölgesinde, Shishan Town, Nanhai District, Foshan, Guangdong, Çin. On yıldan uzun süredir klima alanında çalışan HVAC alanında profesyonel bir üretimimiz var. Ürünlerimiz arasında soğutucular, kanallı klimalar, paketli klimalar, hava işleme üniteleri vb. bulunmaktadır.

NINGBO HICON INDUSTRY CO., LTD.

23 yıl
Ana Ürünler:
Hava Koşullandırma Cihazları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Ningbo Hicon Industry Co., Ltd. 2003 yılında 60.43 milyon yuan kayıtlı sermayeyle kurulmuştur. Güzel Yangtze Nehri Deltası'nda, Ningbo Yuyao Simen Endüstriyel Gelişim bölgesinde, kolay ulaşımı ile yer alır. Şirket, özel hassas klimalar ve düşük karbonlu çevre dostu ticari klimalar üretmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Yıllar boyunca sürekli gelişimin ardından şirket, Ar-Ge, tasarım, üretim ve satışları entegre eden özel bir klima büyük ölçekli üretim şirketi haline geldi. Şirketin mevcut inşaat alanı 150, 000 metrekare, 350 çalışandır ve bunların %10'inden fazlası Ar-Ge personelinin hesabıdır. Şirketin gelişimi her seviyeden devlet daireleri tarafından tanınıyor ve sırasıyla Zhejiang Dış Ticaret İhracat Şirketi, Çin İhracat Kalitesi ve Güvenlik Tanıtım Şirketi, Ulusal Anahtar Yüksek Teknoloji Şirketi, Zhejiang Özel Soğutma Araştırma ve Geliştirme Merkezi, Zhejiang Patent Tanıtım Şirketi'ni kazandı. Ve Zhejiang Eyaleti Bilim ve Teknoloji İlerleme Ödülü, Ningbo İnovasyon ve Kalkınma Tanıtım kuruluşlarının ilk grubu, Zhejiang ünlü Marka Ürünleri, Çin Ulusal Nükleer Şirketi'nin Nükleer Nükleer Şirketi'nin Nitelikli Tedarikçileri, Sinopec'in kısa listeye alınmış tedarikçileri, Çin'in tanınmış ticari markaları ve diğer onursal unvanlar. Aynı zamanda sektör tarafından da övgü topladı ve Çin'in en etkili ve hassas bilgisayar odası klima markalarından biri olan, sudan toprağa ilk on ısı pompası üreticisi, en güçlü on rakip klima markası gibi onur kazandı. Çin Soğutma ve Klima Endüstrisi Derneği'nin konsey üyesi. AAA'ya ait bir kredi derecelendirme kuruluşu olun.

Onccy Electrical Co., Ltd

Ana Ürünler:
Güneş Sistemi, İzolasyon Anahtarı, İzolatör Anahtarı, Elektrik Anahtarı, Devre Kesici, Dalgalanma Koruması, MCCB, Dağıtım Kutusu, Güneş Enerjisi Ürünleri
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ONCCY'nin misyonu, akıllı enerji kullanmaya başlamak için en iyi seçenek olmak, herkesin erişimine sahip olmasını sağlayarak iyi teknolojiyi daha etkili hale getirmek ve yüksek kaliteli ürünlerle tüm dünyaya akıllı güneş enerjisi götürmektir.

FOSHAN BLUEWAY ELECTRIC APPLIANCES CO., LTD.

15 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Hava Kaynağı Su Soğutucu, Evi DC Inverter Isı Pompası, Isı Pompası Su Isıtıcısı, Kapalı Havuz Ortam Kontrol Sistemi, Yüzme Havuzu Isı Pompası, Suya Su Isı Pompası, Klima
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
LUEWAY adı 1993 yılında kuruldu. Blueway'in vizyonu "hayatı rahat hale getirir! "Bu sektörde yaklaşık 30 yıllık deneyimle sıvı ısıtma ve soğutma sistemleri (klima, soğutucu ve ısı pompası) alanında dünya çapında bir üne sahip oldu. 2011 yılında Blueway, Çin'in Foshan'ı Shunde'de, buradaki üretim avantajlarını ve dünya çapında soğutucu ve ısı pompaları tedarik eden bağlı üreticisini kurdu. Blueway, hassas zamanlama, sıcaklık kontrolü ve uzaktan izleme işlevi ile akıllı kontrol sistemini geliştirdi. Dahası, Blueway yerel pazarda Hilton Hotel tarafından önerilen marka, enerji tasarrufu çözümleri de makul bir şekilde hızlı yanıt verebilirdi.

Jinan Amrta Air Conditioning Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Soğutucu, Hava Soğutmalı Su Soğutucu, Çatı Üstü Paketli Ünite, Çadır Paket Ünite, Su Soğutmalı Su Soğutucu, Glikol Bira Süt Su Soğutucu, Isı Pompası, Merkezi Klima, Hava Kaynaklı Isı Pompası, Fan Bobini Ünitesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2011 yılında kurulan ve merkezi Shandong'un JN kentinde bulunan AMRTA, mükemmel kalitede klima ürünleri üretmeye tamamen adamıştır.

Shanghai Shenglin M&E Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Kuru Soğutucu, Daldırma Soğutma, Isı Değiştirici, Yoğuşturucu, Soğutucu, Çatı Tipi Klima, Isı Pompası, Hava İşlemci, Yoğuşturma Ünitesi, Soğuk Oda Sistemi
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Shenglin, Çin'de soğutma üniteleri ve klima üniteleri konusunda uzman profesyonel bir üreticidir.

Shanghai Venttech Refrigeration Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Hava Koşullandırma, Soğutma Ünitesi, Soğutucu, Yoğuşturucu Üniteleri, Plaka Isı Değiştirici, Kuru Soğutucu, Hava Soğutucu, Yoğuşturucu, Buharlaştırıcı, Kılıf ve Boru Isı Değiştirici
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Biz en

Qingdao Hongyu Cles Air Conditioning Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Fan Coil Ünitesi, İklimlendirme, Hava İşleme Ünitesi, Soğutucu, Isı Pompası, Paketli İklimlendirme Cihazı, Ducted Split Ünite, Ducted Fan Coil, Çatı Paketli Ünite, İklimlendirme Cihazı
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
1999 yılında kurulan Qingdao HongYu Cles Klima Co., Ltd., merkezi klima ürünlerinin Ar-Ge, üretim, satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmıştır.

Go Free Airconditioning System Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
VRF Klima Cihazı, Hava Soğutmalı Scroll Soğutucu, Çoklu Split Klima Cihazı, Hava İşleme Ünitesi, Su Soğutmalı Vida Soğutucu
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Gofreeaircon Co., Ltd. Profesyonel bir merkezi klima çözümü sağlayıcısıdır. Duvara monte, zemin standlı split klima, VRF sistem klimaları gibi ev klimaları, ticari ve endüstriyel klimalar gibi merkezi klima ürünlerinin tasarımı, satışı ve kurulumu konusunda uzmanlaşan, Ve hava soğutmalı, kombine kaydırmalı/vidalı tip soğutucular, su soğutmalı SCROLL/vidalı santrifüjlü soğutucular, ticari çatı katı kiralama üniteleri, hava işleme üniteleri ve fan bobin üniteleri dahil iletişim veri merkezleri için hassas klimalar gibi soğutma sistemleri. Ürünler ABD, Afrika, Endonezya, Japonya, Japonya, Suudi Arabistan vb. uçtan uca destek sunuyoruz: Satış öncesi danışmanlık, esnek siparişler, 24/7 satış sonrası hizmet ve ticaret uyumluluğu uzmanlığı. Sürdürülebilirliğe bağlı olarak, düşük GMP soğutucu ve karbon ofset programlarına öncelik verdik. Bu geniş ürün yelpazesi, çeşitli uygulamalar için eksiksiz klima çözümleri sağlar. Dağıtılan markalar arasında Gree, Midea, Dunant, York, McKay, vb.

Hunan Lang Le Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Ekstrüzyon, T Kanal, V Kanal, SIM Yarışçılığı, Alüminyum Profil, Çalışma Masası, Bant Konveyör, Köpek Yatağı, Açı Braketi, Ekstrüzyon Profili
Ülke/Bölge:
Hunan, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2013 yılında kurulan Hunan Langle Technology Co., Ltd, biz Çin üreticilerinin endüstriyel uygulamalar, standart olmayan otomasyon, iş istasyonları, makine korumaları, merdivenler ve Platformlar için sistemler oluşturmaya odaklanıyoruz. Metal Çit, Görüntülü Reklam rafı vb.

Changsha Elewell Import&Export Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
EMT Borusu, Strut Kanalı, Esnek Boru, Dişli Çubuk, Elektrik Kutu, EMT Boru, EMT Boru Aksesuarları, Unistrut Kanalı, IMC Borusu, Sert Boru
Ülke/Bölge:
Hunan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changsha Elewell Import and Export Co., Ltd., Beautiful City, Changsha, Hunan bölgesinde yer alır. Elektrik kanalı ve bağlantı hattı, destek kanalı ve destek hattı üzerinde profesyonel bir tedarikçiyiz. Tüm şirketin çabaları sayesinde, güçlü bir elektrik kanalı ve teçhizat üreticisi ve ihracatçısı olduk. Şu anda ürünlerimiz, Güney Amerika, Kuzey Amerika, Orta Amerika, ORTA doğu, Güneydoğu Asya.

QINGDAO GANGHUI STEEL CO., LTD

6 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Galvanizli Çelik Bobin, Ön Boyalı Çelik Bobin, Çatı Levhası, Galvalum Çelik, Teneke
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Ganghui Steel Co., Ltd, Çin Çelik endüstrisinin dış ticaretinin bir penceresi olan büyük bir Çelik Holding Şirketi oldu. Şirketimiz, eşitlik, karşılıklı fayda ve kazan-kazan temelinde yurt içi ve yurt dışı şirketlerle kapsamlı borsalar ve dostane-operasyonlar yürütmektedir. Çin demir ve çelik sektörünün sağlıklı ve hızlı gelişimini büyük ölçüde destekler. Şirketin kayıtlı sermayesi 30 milyon yuan'dır. Genel dağıtım planına ve özel operasyon kılavuzuna göre şirket, demir ve çelik sektörü için başta demir cevheri olmak üzere hammadde ithalatı gibi uluslararası ve yerli iş operasyonlarına daha çok dahil oluyor; Dışa aktarma çelik sac (galvanize çelik bobin/sac, oluklu çelik sac, önceden boyanmış çelik bobin/sac, renkli plaka bobini/sac, sıcak/soğuk çelik sac veya bobin vb.), Kiriş, Açı, Kanal ve çelik boru türleri; Müşteriler tarafından ithal edilen veya tedarik edilen türde malzeme işleme vb.

Shandong Baiyiyuan Doors and Windows Co., Ltd.

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Alaşımlı Pencere, Kayar Pencere, Güneş Odası, Açılır Pencere, Kayar Kapı, Metal Pencere, Alüminyum Pencere, Tenteli Açılır Pencere, Perde Duvar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Baiyiyuan Doors and Windows Co., Ltd 2006 yılında doğdu ve merkezi "Jiangbei Su Şehri" olarak bilinen Shandong Eyaleti Liaocheng şehrinde yer alıyor. 20, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve şu anda 200'den fazla çalışanı vardır. Şirket, el alaşımlı kapı ve pencerelerin üretimi, araştırılması ve geliştirilmesi ile satışını entegre eden yenilikçi bir kuruluştur. Artık 300'den fazla özel dükkan ve 500'den fazla bayisi var.

Ruici Metal Product (Dalian) Co., Ltd

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Parça Dökümü, CNC İşleme, Dövme, Presleme Parçaları, Vana Parçaları, Pompa Parçaları, Metal Ürünler
Ülke/Bölge:
Liaoning, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ruichi Metal Products (Dalian) Co., Ltd., Ar-Ge, üretim ve satışları entegre eden kapsamlı bir donanım üreticisidir. Küresel müşterilere yüksek kaliteli OEM metal parça özelleştirme hizmetleri sunmaya odaklanıyoruz. Gelişmiş teknoloji, güçlü üretim kapasitesi ve küresel hizmet özellikleriyle bir kıyaslama metal üretim şirketi olarak geliştirdik. Istikrarlı ürün kalitemiz ve verimli maliyet kontrolümüz Avrupa, Amerika, Japonya ve Güney Kore gibi küresel pazarların güvenini kazanmıştır.

Dongguan Hengdong Aluminum Materials Co., Ltd.

8 yıl
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

Foshan Xingji Pilot Metal Products Co., Ltd.

4 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Kapı, Alüminyum Pencere, Alüminyum Profil, Perde Duvar, Alüminyum Güneş Odası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2009 yılında kurulan GUANGDONG XINGJI ALÜMINYUM LTD, alüminyum profil, pencere sistemi, temperli cam ve perde duvar sistemi üretiminde uzmanlaşmış büyük ve kapsamlı bir şirkettir. Çin'in en İyi 10 alüminyum Cam ve kapı sistemi üreticisi arasında yer alan XINGJI grubu, 1000, 000 metre karelik, 3 üretim fabrikası (FOSHAN XINGJI ALÜMINYUM ANA ŞIRKETI, FOSHAN BAIJIALENG W&D SYSTEM COMPAMY, FOSHAN CURMA PENCERE ŞIRKETI) ve 150'den fazla iş ve yüz salemans içeren bir alanı kapsar. Ayrıca, pencere ve kapı yapımında 30'den fazla kesme makinesi seti bulunmaktadır. Bu da müşterilerimize ayda 40, 000 metrekarenin üzerinde kapasite sağlayabileceğimiz anlamına gelir. Alüminyum döküm makinelerimizin 8 serisi ile her ay 3, 000 tondan fazla alüminyum alaşımı sağlayabiliyoruz.

Dongguan Riteng Industrial Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Plastik Ekstrüzyon Profilleri, Plastik Enjeksiyon Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profilleri, NFT Hidroponik Sistemi, Düşük Dumanlı Halojen İçermeyen Kablo Kanalı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Riteng Industrial Co., Limited. 2008 yılında kurulan ve Qiaotou kasabası Dongguan City Guangdong'da bulunan özel bir plastik ekstrüzyon kalıbı ve enjeksiyon kalıplama üreticisi. Bağımsız fabrika atölyesi, 18'den fazla çalışanı olan 000, 380 metrekareden fazla alanı kapsar.

Shandong Orient Aluminium Co., Ltd.

12 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Orient alüminyum, alüminyum profil, alüminyum kapı, çit, ray, karport, profesyonel alüminyum üreticisi kuzey Çin'in Shandong bölgesindeki pergola ve pencereler. Şirketimiz toplam 460 milyon yuan varlığıyla 220, 000 metrekare alana sahiptir ve 22 ekstrüzyon üretim hattı, 8 anodizing üretim hattı, 10 elektroforetik üretim hattı, 2 dikey toz kaplama üretim hattı, 2 PVDF kaplama üretim hattı, 6 termal kırılma üretim hattı vardır. Yıllık üretim kapasitesi 60, 000 tondur.

Shenzhen Kudiyou Electronic Technology Co., Ltd.

5 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Konuşmacı, Fan
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, merkezi Shenzhen'de bulunan entegre bir sanayi ve ticaret şirketidir. 300'den fazla çalışanı var ve Ar-Ge, üretim, satış ve diğer bağlantıları kapsayan eksiksiz bir ekip oluşturuyor.

Kemet New Material Technology Co., Ltd.

13 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Perde Duvar Profili, Endüstriyel Profil, Pencere ve Kapı, Yapı ve İnşaat Malzemesi, Dekoratif Panel, Ev Mobilyası, Ofis Mobilyası, Güneş Odası, Pergola, Metal H
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Kim olduğumuz: B2B endüstrisinin lider kuruluşlarından olan KEMET, çeşitli yüksek kaliteli alüminyum bina ürünleri, dekoratif alüminyum çözümleri, endüstriyel alüminyum uygulamaları, tüm ev ve özel yapım pencere ve kapılar konusunda uzmanlaşmış modern ve kapsamlı bir şirkettir.

Suzhou Forens New Material Co., Ltd

Ana Ürünler:
Modüler Genleşme Derzi, Parmak Genleşme Derzi, Pot Yatak, Elastomerik Yatak, Küresel Yatak, Yapısal Genleşme Derzleri, Hareket Derzi, Merdiven Kenar Şeridi, Hastane Rayı, Duvar Koruyucu
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Forens New Materials Co., Ltd, temel olarak Genişletme bağlantısı, yatakları, yalıtıcısı, Amortisör ve duvar koruması vb. geliştirip üreten profesyonel bir üreticidir. Amerikan CS şirketi ve Çin İnşaat Standartları Tasarım ve Araştırma Enstitüsü'ne göre, farklı projelerin teknik gereksinimlerine göre gelişmiş ekipmanları ithal ettik, yüksek teknolojiyi yurtdışından emdik ve hangi dekorasyon görünümünün ve pratik gereksinimlerin gerçek ihtiyaçları dikkate alındı, Çeşitli Mimari Genişleme Ek ürün serilerini tasarlayıp üreten bu ürünler, farklı sıcaklık, çökeltme, deprem ve diğer faktörlerin neden olduğu yer değiştirmeyi koruyabilir, Üretim ve kurulum sürecinde, teknolojide sürekli olarak geliştirdiğimiz, ürünlerimizin kalitesi de artırılmıştır ve bu sırada evrensel övgüyü ve iyi bir marka itibarını kazandık.

Shanghai HJ Foodnbev Machinery Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Bant Konveyör, Zincir Konveyör, Plastik Zincir, Paslanmaz Çelik Zincir, Modüler Bant, Tel Ağız Bant, Konveyör Yan Koruma, Spiral Konveyör Soğutma Kulesi, Paslanmaz Çelik Zincir Konveyör, Paslanmaz Çelik Ağız Bant Konveyör
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai HJ Foodnbev Machinery Co., Ltd, otomatik şanzıman ekipmanı ve aksesuarlarının AR-GE, üretim ve satışlarında uzmanlaşmış bir şirkettir.

Shandong Huazhu Metal Manufacture Co., Ltd.

5 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Galvanizli Çelik Bobin, Dikişsiz Çelik Boru, Çatı Levhası, PPGI, Paslanmaz Çelik Boru, Alüminyum Bobin, Bakır Boru, Galvanizli Boru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Huazhu metal Manufacture Co., Ltd., Çin'in kuzeyindeki önemli çelik makine endüstrisinin bitişiğinde Shandong eyaletinde yer alır. Çelik üretimi, mühendisliği ve ticaretinde zengin deneyim. Her türlü prefabrik/işlenmiş yapı malzemesi ve ilgili hizmetler konusunda uzmanlaştık. Ana ürünlerimiz arasında korten çelik plaka (hava koşullarına dayanıklı çelik plaka)/galvanizli çelik plaka/paslanmaz çelik plaka/paslanmaz çelik boru/galvanize çelik bobin galvanizli çelik boru/kurşun levha/galvanize çelik boru/önceden boyanmış galvanize çelik bobin/oluklu çelik sac vb. bulunur. Kalın duvarda dikişsiz çelik boru/alaşım dikişsiz çelik boru/kaynaklı çelik boru bulunur. Çelik malzemelerin yanı sıra damgalama, kaynak da sağlıyoruz. CNC dönüş, bükme teli, lazer kesme. Şirket 1600 metrekare alanı, 50'den fazla çalışanı, 300000 tonluk yıllık üretim kapasitesini kapsar. Metal ürünleri çizim ve örneklere göre özelleştirebiliriz. Yüksek kaliteli ve istikrarlı kalite, makul fiyat, dakik ödeme süresi, düşünceli ve verimli hizmet, böylece ürünlerimiz Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya, Güney Kore, Türkiye, Suudi Arabistan'da iyi satış yapsın, Hindistan, Rusya, Amerika Benstein, Tayland, Myanmar, Vietnam, Filipinler, Şili ve diğer ülkeler ve bölgeler. Ürün kalitesini ve hizmet seviyesini sürekli olarak iyileştirmeye, daha fazla müşterinin hizmet verebilmesi için Huazhu'yu tercih edilen çelik ürünleri tedarikçisi haline getirmeye kararlıyız.

Foshan Colike Aluminum Products Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, alüminyum Çıkıntısı, alüminyum Çıkıntılı Profil, alüminyum Parçalar, CNC parçaları, Alüminyum Pencere, alüminyum Isı Emici, Isı Emici
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'in alüminyum başkenti Dali'de bulunan Foshan Colike Aluminium Product Co., Ltd., alüminyum profillerinin profesyonel tedarikçisi ve MeiTong Times Aluminium grup şirketlerinin stratejik müttefiki olan bir şirkettir. Kalıp, ekstrüzyon, yüzey işleme, kaplama pencere ve kapı, alüminyum profil derin işleme vb. dahil yaklaşık 10 fabrikası bulunan bu fabrikanın tamamı 80, 000+ metrekare büyüklığındaki bir alanı kapsıyor, fabrikalar 1, 000+ çalışana sahip olup yıllık 100, 000+ tonluk alüminyum profil üretimini gerçekleştiriyor, stokta 5, 000+ ton kapı ve pencere profili vardır. Yıllar boyunca geliştirilen Meitong Times alüminyum, Çin'de ev dekorasyonu profilinin ilk markası oldu.

Hehui General Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Pencereler ve Kapılar, Perde Duvar Profilleri, Alüminyum Ev, Alüminyum Endüstriyel Profiller, Alüminyum İnşaat Profili, Alüminyum Dekorasyon Profili, Güneş Enerjisi Montaj Sistemi, Alüminyum CNC Parçaları, Alüminyum Çit/ Korkuluklar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hehui Genel Ekipman, aşağıdaki sektörleri kapsamlı bir şekilde ele alan bir grup şirkettir: Ham madde üretimi, Emtia ticareti, alüminyum profiller, pencereler ve kapılar, Solar montaj sistemleri Şirketimizin dünya çapında başarılı bir şekilde dağıttığı temel ürünlerimiz,

Guangdong Gemcy Technology Industry Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Pencereler ve Kapılar Alüminyum Profilleri, Perde Duvar Profilleri, Endüstriyel Alüminyum Profilleri, Dekorasyon Alüminyum Profilleri, CNC İşleme Parçaları, Alüminyum Çit, Alüminyum Çerçeve, Güneş Paneli Çerçevesi, Alüminyum Parça
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Brilliance Group Corporation, Guangdong Baosong Industry Technology Co., Ltd., Guangdong Gemcy Technology Industry Co., Ltd., 2002 yılından beri Çin'de alüminyum ekstrüzyon profilleri, fabrikasyon alüminyum ürünler, alüminyum çitler ve alüminyum CNC mencilik parçaları vb. için lider bir tedarikçi olarak faaliyet gösteriyor.

SHANDONG YINGWEI ALUMINUM CO., LTD.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Alüminyum Sektör Profili, Güneş Enerjisi Alüminyum Çerçevesi, Alüminyum Çit, Alüminyum Pencere Kapı, Isı Emici
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'de 2009 yılından bu yana Mimarlık, Sanayi, Dekorasyon için alüminyum profilinin ana üreticilerinden olan Shandong YingWei Aluminium Co. Ltd (Marka: SDINWIN ALÜMINYUM), farklı pazarlara uygun farklı renk ve kalınlıkta profiller üretiyoruz.

Jiangyin Noda New Materials Technology Co., Ltd.

6 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Endüstriyel Alüminyum Profil, Alüminyum Ürün, Otomotiv Bileşeni, Radyatör, Motor Kapağı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangyin’in güzel şehrinde yer alan Nuoda Yeni Malzeme Teknolojisi, Jiangsu Eyaleti, alüminyum alaşımlı kalıp tasarımı, ekstrüzyon ve askeri, havacılık, uzay, medikal ve demiryolu geçiş sektörlerindeki alüminyum alaşımları için gelişmiş yüzey işleme süreçleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket 2023 yılında, silah ekipmanı mekanik bileşenlerinin (GJB 9001C-2017standardı) işlenmesi için kalite sertifikası almıştır. Nuoda şu anda, savunma araştırma sektörünü ve havacılık sektörüne profil işleme, üretim ve yüzey işleme çözümleri sunmaktadır. Genel İşletme Kapsamı: Yeni malzeme teknolojisi tanıtım hizmetleri; demir dışı metal yuvarlanma ve işleme; Metal malzemelerin satışı; Mekanik parça ve bileşenlerin işlenmesi; İnşaat malzemelerinin satışı; Tekstil ve ham maddelerin satışı; plastik ürünlerin satışı; kauçuk ürünlerin satışı; Makine ve ekipman satışı; Teknik hizmetler, teknik gelişim, teknik danışmanlık, teknik değişim, Teknoloji transferi ve teknoloji tanıtımı; malların ithalatı ve ihracatı; teknolojinin ithalat ve ithalatı; Yeni malzeme teknolojisinin AR-GE'si (kanunlara göre onaya tabi projeler hariç, iş faaliyetleri geçerli bir iş lisansı ile bağımsız olarak gerçekleştirilebilir).

Shandong Tianqu Cooling Technology Co., Ltd.

7 yıl
Ana Ürünler:
Su Kaynağı Isı Pompası, Paketli Çatı Ünitesi, Hava İşleme Ünitesi, Hava Kaynağı Isı Pompası, Fan Bobini Ünitesi, Su Soğutmalı Soğutucu, Hava Soğutmalı Soğutucu, Hassas Hava Koşullandırma Yakın Kontrol Ünitesi, Merkezi Hava Koşullandırıcı, Hava Koşullandırma
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
China Tianqu Group gayrimenkul geliştirme, alüminyum üretimi, merkezi klima üretimi, büyük oteller ve lojistik unsurlarını bir araya getiren büyük bir grup kuruluşudur. 2020 Ocak'ta Çin Tianqu Group, 2006 yılında kurulan ve 19 ülke üzerinden 60 yıldan fazla ihracat deneyimine sahip Shandong LARK Central Klima Co., Ltd'yi devraldı. Fabrika artık Shandong Tianqu Cooling Technology Co., Ltd olarak biliniyor, ama önceki BÜTÜN LARK personel bizimle kaldı.
15