Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightyeni t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
yeni t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

yeni t22,000+ fabrikalar doğrulandı

Guangdong Marshell Electric Vehicle Co., Ltd.

16 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Elektrikli Araçlar, Golf Arabaları, Tatil Yeri Gezi Aracı, Hareketlilik Scooter'ı, Araçlar, Elektrikli Forklift, Zemin Temizleme Makinesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Marshell, 13 yılında Shenzhen'de bulunan bir üretim boyutuyla kuruldu ve 2002 yıllık bir gelişim ile Marshell iki iş alanına, elektrikli araçlara ve elektronik birimlere sahip, Zhaoqing ve Şangay'da toplam 210, 000 m2'lik iki adet 2000:ISO9001 üretim alanına sahip.

Gandian Lightning Protection Electric Co., Ltd.

12 yıl
Ana Ürünler:
Aşırı Gerilim Koruma Cihazı, Devre Kesici, Sigorta, Kontak, Transfer Anahtarı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Gandian Lightning Protection Electrical Co., Ltd., "elektriğin her payını düşürmemek ve elektriğin elinden gelenin en iyisini yapmasına izin vermek" görevini taşıyan bu dönemde ortaya çıktı ve 10 yıldan uzun bir süre geçti. Gandian Lightning Protection Electrical Co., Ltd., ürün araştırma ve geliştirme, üretim ve genel elektrik ürünleri çözümlerini entegre eden profesyonel bir yıldırım koruma teknolojisi şirketi olarak geliştirilmiştir. Şirketimiz 30000 metrekareden fazla bir fabrika alanına sahiptir ve şu anda 200'den fazla çalışanı vardır; Kuruluşundan bu yana şirketimizin öncülük ve girişimci ruhu devam ediyor. Ekibimiz, yeni enerji elektrikli ürünlerin geliştirilmesi ve geliştirilmesi ile mevcut ürünlerin güncellenmesi ve iyileştirilmesi konusunda kararlıdır. Sürekli reform ve yenilik sayesinde şirket kendi markasını geliştirir, teknolojik yeniliklerin yoluna sadık kalır ve teknolojinin ve yeniliğin sürdürülebilir gelişimimizin itici gücü olduğunu derin bir şekilde anlar. Şirketimiz teknolojik araştırma ve geliştirmeye büyük önem vermektedir ve otomasyon yoluyla geleneksel sektörleri geliştiren, son derece yetenekli bir teknik ekip toplayan ve profesyonel bir elektrik laboratuvarı oluşturmaya çalışan otomatik elektrikli ekipmanlar ve dijital üretim hattı tabanı oluşturmaya çalışmaktadır. Gandian ürünlerinin istikrarını ve yeniliğini sağlamak.

Yuyao Yadong Plastic Co., Ltd.

27 yıl
Ana Ürünler:
Su Arıtıcı, Ters Osmoz Sistemi, Su Yumuşatıcı, Kontrol Vanası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Yuyao Yadong plastik Co., Ltd., çeşitli su arıtma ekipmanı türleri üretmede uzmanlaşmıştır: RO sistemi, tezgah üstü su arıtma cihazı, boru suyu arıtıcısı, filtre kartuşu ve bunların bileşenleri vb..... Yuyao, Ningbo'da gelişen bir kıyı kentinde bulunmaktadır. Sektörde 10 yılı aşkın deneyimimiz var ve bugün bazı dünyaca ünlü markaların OEM sağlayıcısı oluyoruz. Araştırma ve geliştirme çalışmaları ve kalite kontrolümüze olan önem, Avrupa, Güneydoğu Asya, Doğu Asya, Orta Doğu, Güney Amerika dahil olmak üzere tüm dünyadan uzun vadeli ve güvenilir emirlerimiz, Okyanusya. Böylece, tüm müşterileri CE, NSF, RoHS vb. onaylarımızın yanı sıra ISO9002 Kalite Güvence Sistemi ile rekabet gücümüzle memnun edebileceğimizden eminiz.

Terramech Machinery (Shandong) Co., Ltd

Ana Ürünler:
Tekerlekli Yükleyici, Motor Greyder, Buldozer, Ekskavatör, Kompaktör, Kamyon, Arkaya Yükleyici, Vinç, Yedek Parçalar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Terramech: Basitleştir ve verimli İmha Terramech, Çin'in Shandong bölgesinde bulunan bir mühendislik makineleri üretim şirketi ve ticaret işidir. Terramech fabrikaları, yüksek kaliteli mühendislik makine ekipmanlarının üretiminde uzmanlaşmış 20, 000 metrekareden fazla alanı kapsar. Makine mühendisliği sektörlerinde 20 yıllık deneyime sahip olan Terramech, OTC kaynak robotları, lazer kesme makineleri ve Carl Zeiss koordinat ölçüm makineleri gibi gelişmiş ekipmanlara ve mühendislik makineleri araştırma ve geliştirme ve tasarım alanında zengin deneyime sahiptir. Terramech, müşteri ihtiyaçlarına göre tek bir parça OEM ve ODM ürün özelleştirme hizmetleri sağlayabilir. Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için Terramech ekipmanları SGS, CE, EPA ve ISO gibi birden fazla yetkili sertifikasyonu geçmiştir. Terramech, üst düzey, çevre dostu ve yüksek kaliteli ürünler geliştirmiştir. Şu anda Terramech 200, Rusya, Endonezya, Filipinler, Avustralya ve 40 Ve Kanada. Terramech'teki misyonumuz pratik, girişimci olmak ve her müşteriye mükemmel hizmet sunmaktır. Her inşaat projesini basit ve verimli hale getirmek için çalışıyoruz. Terramech'te kalite, çevresel sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyeti konusundaki kararlılığımızdan gurur duyuyoruz. Tüm mühendislik makineleri ekipman ihtiyaçlarınız için Terramech'i seçin ve inşaat sürecinizi basitleştirmemize ve optimize etmemize izin verin. Ayrıca SEM, SDLG, LOVOL vb. ünlü marka makineyle de iyi bir işbirliği içinde bulunuyoruz. Çin marka tüm makinayı rekabetçi bir fiyatla tedarik ediyoruz.

Beijing Duoyang Gigamega Technology Co., Ltd.

3 yıl
Ana Ürünler:
Sac Metal CNC bileşeni, CNC lazer kesim metal kaynak metal yüzey işlemesi, Metal Bileşen, metal montaj, Isı dağıtıcı
Ülke/Bölge:
Beijing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Duoyang, kablosuz yayın ve iletişim sinyali işleme odaklı yüksek teknolojili bir kuruluştur. Doğrudan Dijital RF, Uyarlanabilir Dijital Ön Düzeltme ve Yankı Önleme teknolojilerine dayanan şirket, bağımsız olarak bir dizi yüksek performanslı dijital TV iletim sistemi donanımı geliştirmiştir ve dijital yayın pazarında lider bir tedarikçi haline gelmiştir. Şirketin modern bir üretim tesisi ve deneyimli bir teknik destek ekibi vardır. Müşterilere yalnızca güvenilir ürünler sunmakla kalmayıp, aynı zamanda ağ yapısı ve işletme maliyetlerini azaltmaya, sinyal kapsamını iyileştirmeye, emisyon verimliliğini artırmaya ve sistem kararlılığını geliştirmeye yardımcı olan optimum sistem çözümleri sunar. Telgraf numarası: +8613521681306

Taixing Longyi Terminals Co., Ltd.

27 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Bakır Kablo Klemensleri ve Terminalleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1999 yılında, Longyi Terminal Co. Ltd ortak sermaye kuruluşudur. Şirket, nehrin yanındaki Yangtze Nehri'nde en dinamik Suzhou, Wuxi ve Changzhou bölgeleriyle ayrılarak Ningtong Yüksek yol (Pekin-Şangay Otoyolu ile bağlantı) tesisinde kuzey çıkışından sadece 1 km uzaklıkta, üstün bir coğrafi konuma sahiptir.

Zhuhai Telehof Electrics Company Limited

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Aşırı Gerilim Koruma Cihazları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhuhai Telehof Electrics Company Limited, ağırlıklı olarak Surge Protective Devices araştırma, tasarım, üretim ve satışlarında yer alacak bir İngiliz şirketidir. Sektörde 30 yıldan fazla bir süredir var. Neredeyse eksiksiz ve ev tipi yıldırım koruma sektöründe çeşitli yıldırım koruma ürünlerine sahip bir yıldırım koruma ürünü. Şu anda uluslararası standartları karşılayan ve Avrupa, Amerika, Afrika ve diğer uluslararası pazarlara başarıyla tanıtılan eksiksiz bir BT serisi ve BS serisi ürün geliştirdi. Şirketimiz ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikasını almıştır ve yüksek teknoloji kuruluşlarına ödül verilmiştir. fikri mülkiyet hakları için 2 icat patenti onaylandı, 8 tanesi halen yargılanmak üzere ve 24 adet hizmet modeli patenti onaylandı. Aslında KEMA, TUV, CE, CB ve RoHS sertifikası aldık.

Jiangxi Hongyu Circuit Technology Co., Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
Arka aydınlatma PCB, Bakır Altlık PCB
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Şirket Profili:
Jiangxi Hongyu Circuit Teknolojisi 2004 yılında kuruldu. Şirketin öncülü Guangzhou Hongyu Electronics Co., Ltd.'ydi. 2017 yılında şirket, Xinfeng County, Ganzhou City, Jiangxi Eyaleti'ndeki 5G Endüstriyel Park'a taşınmıştı. Şimdi 53 hektarlık bir alanı ve toplam 50, 000 metrekarelik bir inşaat alanını kapsamaktadır. 65 yönetici ve 45 bilimsel ve teknolojik Ar-Ge personeli dahil olmak üzere 450 kayıtlı çalışan bulunmaktadır. Fabrika gücü: Fabrika, sektörün birinci sınıf yüksek otomatik, akıllı ağ bağlantılı üretim hatlarını ve kurumsal kaynak yönetimi akıllı sistemlerini sunar. Şirket, ürünlerinin kalitesini garanti etmek için çeşitli kalite sistem sertifikalarını kesin olarak geçer ve müşteriler tarafından tanınır. Şirket UL ve RoHS gibi devre kartları için uluslararası standartları karşılar ve benzer ürünlerin gelişmiş seviyesine ulaşmıştır. Bu, devre kartı pazar geliştirmeden ürün hizmetlerine kadar tüm üretim, satış ve hizmet sürecini sağlamaktadır. Şirket kuruluşundan bu yana kurumsal değerleri olarak her zaman "yenilik, ilerleme ve kazan-kazan" anlayışı benimsemiş ve "yetenek odaklı, teknoloji lideri, önce kalite ve önce müşteri" iş felsefesini hayata geçirmiştir. Aylık üretim kapasitesi: 950, 000 m2, Ekran baskı pozlama hattı: 450, 000 m2, yeşil yağ hattı: 150, 000 m2, üst düzey metal taban 300, 000 m2, çift taraflı çok katmanlı metal taban 50, 000 m.

Zhejiang Leidun Electric Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Otomatik Transfer Anahtarı, Darbe Koruyucu, Dağıtım Kutusu, Elektrikli Araç Şarj Cihazı, Devre Kesici, Elektrik Sayacı, Kesişme Kutusu
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
LEIDUN, AR-GE, üretim ve ticaret entegre eden bir elektrik kuruluşudur ve ürünlerimiz genellikle fotovoltaik bileşenler, Yüksek ve düşük voltajlı elektrikli cihazlar ve güç dağıtım kutularıdır.

PW INSTRUMENTS (GUANGDONG) CO., LTD.

20 yıl
Ana Ürünler:
Evrensel Malzeme Test Makinesi, İklim Test Odası, Optik Ölçüm Makinesi, Fiziksel Özellik Test Makinesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2004 yılında kurulan ve 2007 yılında resmi olarak tescil edilmiş olan PW ENSTRÜMANLARI, ulusal bir yüksek teknoloji şirketi ve 11.11 milyon RMB'lık kayıtlı sermayeye sahip özel bir "Küçük dev" şirketidir. Hassas test cihazlarında yaklaşık yirmi yıllık uzmanlığımız sayesinde dünya çapındaki müşterilere yüksek kaliteli hassas test cihazları ve tek duraklı çözümler sunmak için Ar-Ge, üretim, satış ve hizmeti entegre ediyoruz.

Falin Manufacture Co., Ltd.

3 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Rivet Tabancası, Güç Aracı, Montaj Araçları, Rivet Makinesi, Otomatik Rivet Tabancası Makinesi, Tabanca Makinesi, Pil ile Çalışan Rivet Tabancası, Pnömatik Rivet Tabancası, Elektrikli Rivet Aracı, Otomatik Rivet Makinesi
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
China Falin Manufacturer Co., Ltd. Profesyonel teknik araştırma ve geliştirme ve kalite kontrol ekibiyle çekme perçinleme aletleri alanında profesyonel bir üreticidir. Şirketimiz ISO9001, ISO14001, ISO18001 yönetim sistemi sertifikasını almıştır. Şirketimiz "sürdürülebilir profesyonel üretim yönetimi" ilkesine her zaman bağlı kalmaktadır. Perçinleme sistemi işine adanmış sıkı ve mükemmel üretim süreci ve bilimsel yönetim konsepti ile Çin

Zhejiang Leiertai Lightning Protection Technology Co., Ltd.

17 yıl
Ana Ürünler:
Aşırı Gerilim Koruma Cihazı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhejiang Leiertai Protection Technology Co., Ltd, yıldırım korumalı yüksek teknoloji kuruluşlarından birinde araştırma ve geliştirme, tasarım, üretim ve satış, şirketin güçlü teknik gücü ve üretim ekipmanı vardır ve sürekli olarak yeni yıldırım koruma ürünleri geliştirmektedir. Şirket, altı adet güç kaynağı yıldırım koruma kutusu, güç kaynağı yıldırım koruma modülü, bilgisayar ağı yıldırım koruma cihazı, video ve izleme sistemi yıldırım koruma cihazı, anten besleme hattı yıldırım koruma cihazı, ses hattı yıldırım koruma cihazı, yaklaşık 160 çeşit geliştirmiştir, müşterilerin çeşitli yıldırım koruma ihtiyaçlarını karşılamak için.

Nanjing Infinite Power Technology Co., Ltd.

9 yıl
Ana Ürünler:
Otobüs yolu, Kablo Kanalı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Elektrik gücü teknolojisinin araştırılması ve geliştirilmesi; yüksek ve düşük gerilim dağıtım dolapları, güç kutuları, elektrik dolapları, aydınlatma kutuları, kablo tepsileri, Ve veri yolu kanalları; Mekanik ve elektrikli ekipman, güç ekipmanı, kablo ve kablo, elektrikli bileşen ve cihaz satışı; Mekanik ve elektrikli ekipmanların kurulumu ve bakımı, teknik danışmanlık, teknik hizmetler ve teknoloji transferi; İş bilgisi danışmanlığı. (Yasa uyarınca onaya tabi projeler ancak ilgili departmanlar tarafından onaylandıktan sonra gerçekleştirilebilir.)

Shandong Heng Steel Group Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Galvanizli Çelik Bobin Levha Şerit, Galvalum Çelik Bobin Levha Şerit, PPGI PPGL Ondüle Çelik Levha, PPGI PPGL Çelik Bobin, Alaşım Çelik Plaka, Aşınma Dirençli Çelik Plaka, Hava Koşullarına Dayanıklı Çelik Plaka, Kazan ve Basınçlı Kaplar için Çelik Plaka, Yumuşak Çelik Plaka, Gemi İnşaatı Çelik Plakası
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'in merkezinde büyük bir Demir ve Çelik Şirketi olan Heng Steel Group 2005 yılında kuruldu. Çin'de dört demir ve çelik kuruluşu vardır. Temel olarak kaplama ürünleri ve çeşitli çelik plakalar üretiyoruz.

JIAXING AIRIC POWER TECHNOLOGY CO., LTD.

14 yıl
Ana Ürünler:
Terminal, Kablo Gözlüğü
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
AIRIC: 2004 yılından bu yana Elektrikli aksesuar üretim endüstrisinde bir trailblatör olarak Elektrik Bağlantı çözümlerinde Mükemmellik alanında öncü olan AIRIC, 2004'de kuruluşundan bu yana yenilikçi kablo bağlantısı çözümlerinde dünya lideri olarak kendini kanıtladı. Yaklaşık yirmi yıllık uzmanlık ile vizyoner bir başlangıçtan uluslararası alanda tanınan bir kuruluşa geçiş yaptık ve bu da hassas mühendislik, teknolojik gelişmeler ve müşteri odaklı yeniliklere olan sarsılmaz bağlılığımızla hareket etti. Birinci

Huayao New Materials Technology (Suzhou) Co., Ltd.

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Bakır Alaşımları, Alüminyum Bronz, Silikon Bronz, Kalay Bronz, Berilyum Bakır, Krom Zirkonyum Bakır, Molibden Bakır, Kırmızı Bakır, Pirinç, Kupronikel
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Şirket Profili:
2023 yılında kurulan Yüksek Performanslı Bakır Alaşımları ve Hassas İşlenmiş Bakır Bileşenleri, Huayao bakır alaşımlı malzemeler ve hassas işlenmiş bakır bileşenler konusunda uzmanlaşarak üretim, satış ve uluslararası ticaret hizmetleri sunmaktadır. Alaşım bakır alanında 17 yılı aşkın uzmanlığımız sayesinde güvenilir "Huayao" markasını üretmeye kararlıyız.

Guazi Automotive Technology (Tianjin) Co., Ltd.

9 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
İkinci El Araç, Yeni Enerji Aracı, Elektrikli Araç, Elektrikli Otomobil, Benzinli Araç, Hibrit Araç
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
Şirket Profili:
Tianjin Guazi: Tianjin Guazi Co., Ltd.'nin küresel ihracat bölümü olan biz, uluslararası ortakları Çin'in geniş ikinci el araç ekosistemine bağlayan, dünya çapında yüksek kaliteli ikinci el araçlar tedarik etmek, incelemek, göndermek ve sunmak için tek bir çözüm sunan, kesin bir köprü görevi görüyoruz. Sınır ötesi otomotiv ticaretinde on yıllık uzmanlığımız sayesinde, bayi ve işletmeleri, ikinci el araç alımında benzersiz değer, güvenilirlik ve verimlilik elde etmek için dünya çapında güçlendiriyoruz.

Jiangsu Jingye Iron and Steel Co., Ltd.

2 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Alüminyum Levha, Alüminyum Bobin, Alüminyum Folyo, Alüminyum Çubuk, Alüminyum Boru, Bakır Levha, Bakır Bobin, Bakır Çubuk, Bakır Tel, Bakır Boru
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Jingye Iron ve Steel Co., Ltd., yüksek kaliteli demir dışı metal çözümleri konusunda uzman, dünya çapında önde gelen bir üretici ve tedarikçidir. Alüminyum ve bakır ürünlere stratejik bir odak noktası olan bu ürün, kendimizi endüstriyel mükemmelliğin temel taşı olarak belirledik ve inşaat, otomotiv, uzay ve elektronik gibi çeşitli sektörlere hizmet verdik.

Willstar Auto Import&Export(Shanghai) Co., Ltd

3 yıl·4.2
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Elektrikli Araç, Hibrit Araç, Benzinli Araç
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Will Star Auto Import & Export (Shanghai) Co., Ltd., 2023 yılında kurulan Will Star Auto Import & Export (Shanghai) Co., Ltd., Çin Ticaret Bakanlığı tarafından tanınan sertifikalı bir otomobil ihracat kuruluşudur. 1.5 milyon ABD dolarının kayıtlı başkenti ile merkezi Şangay'ın 266 numaralı Kangwu Yolu'nda bulunan Pudong New District'te yer alıyoruz. Son teknoloji ürünü tesisimiz 2, 000 metrekarelik bir alana yayılıp kapsamlı araç satışları, bakım hizmetleri ve birinci sınıf bir otomatik satış ekranı sunar.

SHANXI XINCONGBANG METAL PRODUCTS CO., LTD.

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Paslanmaz çelik boru, paslanmaz çelik, karbon çelik, galvanizli çelik, alüminyum, bakır, nikel
Ülke/Bölge:
Shanxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Uluslararası ticaret dünyasında sürekli gelişen şirketimiz kalite, güvenilirlik ve yenilikçiliğin bir işareti olarak yer alır. Paslanmaz çelik, karbon çelik, bakır ve alüminyumun üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış olan bu ürün, dünya çapında işletmeler için güvenilir bir ortak olarak kendimizi oluşturduk. Onlarca yıllık deneyim, en son teknoloji ve mükemmelliğe bağlılık ile inşaat, otomotiv, havacılık, enerji, ve üretim.

Tianjin Highsen Packaging Co., Ltd.

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Kaplamalı Düz Çelik Ürünleri
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Steelhighsen, 2021 yılında kurulduğundan bu yana uluslararası çelik ticareti alanına odaklanarak çelik için farklı sektörlerin ihtiyaçlarını derinlemesine anlamaya kararlı. Metal paketleme, otomobil üretimi, yeni enerji araçları, ev aletleri, rüzgar enerjisi üretimi, ve demiryolu inşaatı. Servis ağımız, Avrupa, Endonezya, Meksika, Brezilya dahil olmak üzere 100'den fazla yurt dışı son müşteriyle dünya çapında 30'den fazla ülke ve bölgeyi kapsar. Afrika, Filipinler ve daha fazlası.

Shandong Hengwei New Energy Co., Ltd.

1 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Yeni Enerji Araçları, İkinci El Araçlar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Shandong Hengwei New Energy Co., Ltd., küresel yeni enerji aracı (NEV) ve ikinci el araç pazarında güvenilir bir liderdir. 2013 yılında kurulan ve 2018 yılında resmi olarak Hengwei İkinci El Araç Şirketi olarak kurulan bu şirket, özel araç satın alma ekibimiz ve satış ekibimizin desteğiyle son on yıl içinde çevrimiçi ve çevrimdışı (O2O) olgun bir satış ağı kurduk. Aylık yaklaşık 100 araç satış hacmi ve on binleri aşan toplam satışlarla, her aracın güvenilirlik ve şeffaflık için sıkı üçüncü taraf kalite denetimlerinden geçtiğinden emin oluyoruz. Ana ürünlerimiz arasında şunlar bulunur: BYD, Zeekr, li Auto, Xiaomi, NIO, XPeng, Voyah, Leapmotor, Jetour, Tesla, Geely, Wuling ve diğer Çin yeni enerji araçları. Önce dürüstlük, Kalite Önceliği - Tam uyumluluk, yeniliklere dayalı çözümler ve müşteri odaklı bir yaklaşımla çalışırız. Tam Çevrim Servisi - satın alma veya satış sonrası destek hizmetlerinden, her aracın doğru araç sahibini bulmasını ve her aracın sahibinin güvenilir bir araç bulmasını sağlarız. Pazar Liderliği - "Şeffaf Araç Durumu" sloganımız ile güven, profesyonellik ve hizmet mükemmelliğini birleştirerek pazar payını artırmayı hedefliyoruz. İleriye baktığımız zaman müşteri deneyimini optimize etmeye, dijital dönüşümü benimsemeye ve sürdürülebilir büyümeyi sağlamak için yeni enerji devriminden faydalanmaya devam ediyoruz. Üstelik tüm müşterilere verimli ve profesyonel hizmet sunuyoruz.

Taizhou Hongchuang Hardware Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Altıgen Cıvata, Taşıyıcı Cıvata, Flanş Cıvata, Altıgen Somun, Flanş Somun, Altıgen Kapak Vida, Karbon Çelik Cıvata, Cıvata ve Somun, U-Cıvata
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
HCH Donanımı, bir cıvata üreticisidir ve Otomotiv, İnşaat ve Gaz endüstrisinde standart cıvatalar, somunlar, vidalar, pullar, pimler, 2008'den bu yana parçaları ve OEM parçalarını damgalama.

Tianjin Yitejia Steel Sales Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik Levha, Çelik Levha, Alaşım Çelik, Alüminyum Alaşımı, Bakır Alaşımı, Galvanizli Çelik Levha, İnconel Malzeme, Bakır Boru, Paslanmaz Çelik Çubuk, Paslanmaz Çelik Boru
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin Yitejia Steel Sales Co., Ltd. Paslanmaz Çelik Ürünler ve alüminyum Ürünler konusunda profesyoneliz ve 20 yıldan fazla deneyime sahibiz. Şirketimiz Çin'in Tianjin şehrinde yer alır. SGS ve BV onaylıyız.

Shandong Hongye Metal Materials Co., Ltd

8 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Bakır borular, Bakır şeritler, Bakır levhalar, Bakır tabakalar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong HongYe Metal Material Co., Ltd. 2008 yılında kuruldu. Bu kuruluş bakır ve bakır alaşımlı ürün, satış ve lojistik üretimini entegre eden büyük bir kuruluştur ve şeritler, yapraklar, borular, borular dahil 5000 ton - 10, 000 ton uzun vadeli envanter içerir. bara, çubuk, fitingler, et'ler. Ürün, havacılık, havacılık, gemi yapımı, metal endüstrisi, elektronik, elektromekanik, tekstil, nakliye, inşaat, Kimya, hafif sanayi, enerji vb.