Arka yükleyici, teleskopik yükleyici, beton kendi kendine yükleyen mikser, forklift, telehandler, mini ekskavatör, tekerlekli yükleyici, kayar yükleyici
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Yaweh Ağır Sanayi Makineleri 2011 yılında 80'den fazla deneyimli çalışanıyla kuruldu. Şirketimiz son teknoloji yönetimine güveniyor, "birinci sınıf kalite, önce müşteri ve güvenilirlik" politikasına, "dayanışma, yeryüzüne kalma ve yenilik" ruhuna bağlı. En büyük sorumluluğumuz olarak yüksek kaliteli ürünler üretmeyi düşünürüz. "Çalışanlar temel, yön olarak pazar, marka olarak kalite, iş yaşamına göre yenilik" felsefesine değer veriyoruz. Kendimizi birinci sınıf yükleyici üreticisi olmaya devam ediyoruz.
Weifang CP Machinery Co., Ltd. Mart 2013'de kuruldu. Profesyonel bir üretici ve ticari kuruluş olarak. Yaklaşık 70 çalışanımız var ve temel sektörlerimiz tarım makineleri traktörleri, inşaat makineleri tekerlekli yükleyiciler ve jeneratör setlerini içeriyor.
Biz, otomatik motor parçaları ve emisyon egzoz sistemleri (Katalitik Konvertör) üreten ve dağıtan bir Grup şirketiz. Çin'deki otomobil parçalarının en büyük toptancısı ve dağıtımcılarından biri olmak için büyüyoruz.
2006'den bu yana Weifang Hainqin Top Machinery Co., Ltd sıkı çalışmaya başladı ve her türlü iyi kaliteli tekerlekli yükleyici, beko yükleyici, teleskopik yükleyici, ekskavatör, forklift, müşterilerimiz için mobil beton karıştırıcı, tekerlek damperleri vb.. Makinelerimiz CE sertifikasına, ROPS ve FOPS sertifikasına, E4 standart cama, ABD direksiyon sistemine vb. sahiptir. Artık yükleyicilerimiz 40'den fazla ülkeye ihraç edilmiş ve müşterilerimizden yüksek değerlendirme almıştır.
Kullanılmış Otobüs, Kullanılmış Traktör Kamyonu, Kullanılmış Su Tankeri Kamyonu, Kullanılmış Kamyon, Kullanılmış Yakıt Tankeri Kamyonu
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Zhengzhou Carstar Vehicle Sales Co., Ltd 2010 yılında kuruldu. Çin'deki ticari araçlar alanında lider konumdadır. On yıldan uzun bir süre geliştikten sonra Carstar, bir grup profesyonel ekibe ve mükemmel bir yönetim sistemine sahiptir ve yerli ve yabancı müşterilerimiz şeffaf ve verimli hizmet, çok rekabetçi fiyatlandırma ve sorunsuz satış sonrası hizmetten yararlanıyor.
Baichuan Printer Technology Co., Ltd., yazıcı mürekkebi ve sarf malzemeleri üzerinde AR-GE, üretim ve satış konularında uzmanlaşmış bir Tayvan şirketidir. Bu alanda 12 yılı aşkın deneyime sahip olan profesyonel ve bilgili teknisyenlerden oluşan bir ekibimiz ve yüksek verimliliğe sahip iyi eğitimli çalışanlarımız var. Şirketimiz gelişmiş tesislere, bağımsız Ar-Ge laboratuvarına, hassas cihazlara ve verimli montaj hatlarına sahiptir.
Şirketimiz, küresel pazarlara yönelik yazıcı aksesuarları alanında bulunan mükemmel tedarikçilerden biridir. Mürekkep ve toner kartuşu doldurma, pazarlama ve servisinde uzmanlaştık.
Mikrodalga Diş Fırını, Mikrodalga Sinterleme Fırını, Mikrodalga Kurutma Sistemi, Mikrodalga Vakum Fırını, Mikrodalga Pirinç Dezenfekte Fırın Sistemi, Mikrodalga Muffle Fırını, Mikrodalga Yüksek Sıcaklık Fırını, Mikrodalga Yüksek Sıcaklık Vakum Fırını
Ülke/Bölge:
Hunan, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
SYNOTHERM Ltd., mineral işleme, metalürji, kimyasal mühendislik, seramik, inşaat malzemeleri, kağıt yapımı, kauçuk, plastik, elektronik, gıda, İlaç, tarım, atık işleme vb. olağanüstü müşteri hizmetleri sunan güvenilir ve hızlı yanıt veren bir iş ortağı olarak itibarımız sayesinde gurur duyuyoruz. Ayrıca enerji tasarruflarını önemli ölçüde artıran ve çevreyi korumaya yardımcı olan yenilikçi yüksek verimli ürünler ve çözümler sunuyoruz. SYNOTHERM'deki dünyanın en büyük mikrodalga fırınları, çeşitli endüstriyel ve laboratuvar uygulamalarına uygun çok yönlü küçük, orta ve büyük mikrodalga fırınları seçenekleri sunar. Bu ürünlerin uygulamaları arasında yatay ve dikey yapılandırmalarda seri ve sürekli işleme ile düşük - yüksek sıcaklık performansı, hava ve atmosfer süreçleri yer alır.
Telsiz Aksesuarları, Telsiz Kulaklığı, İki Yönlü Radyo Şarj Cihazı, Telsiz Kılıfı, Telsiz Pili, Telsiz Mikrofonu, Telsiz Yedek Parça, İki Yönlü Radyo Kulaklığı
Ülke/Bölge:
Hongkong, Hongkong_China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
WGTON 2009 yılında kuruldu ve 2 yollu radyo kulaklıkları üretimine yönelik uzmanlaşmaya başlıyordu. Bu ürün, çeşitli pazarların ihtiyaçlarını karşılamak için ekonomik kulaklıkların yanı sıra profesyonel kulaklıklarımız da mevcut. Hoparlör mikrofonlarımız da çok kapsamlı.
PCB Yapım Makinesi, Laboratuvar Aletleri, Bakır Kaplama Makinesi, Delik Açma Makinesi, Aşındırma Makinesi, Kuru Film Laminatörü
Ülke/Bölge:
Hunan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changsha SUNY Electronic Technology Limited; araştırma ve geliştirme, üretim ve üretim, pazarlama, mühendislik, yönetim ve eğitim hizmetleri gibi işleri entegre eden elektronik ürünlerin hızlı prototip oluşturma yöntemlerinin genel çözümleri için lider tasarımcı ve üreticidir.
Şirketimizde farklı türde ürünler bulunmaktadır. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede size yanıt vereceğiz. Yönetim için "önce kalite, önce hizmet, sürekli gelişim ve müşterileri karşılamak için yenilik" ve kalite hedefi olarak "sıfır hata, sıfır şikayet" ilkesine bağlı kalırız.
Tekerlekli Yükleyici, Yükleyici, Traktör Yükleyici, Küçük Yükleyici, Mini Yükleyici, Ön Uç Tekerlekli Yükleyici, Mini Ekskavatör, Küçük Ekskavatör, Kazıcı, Ön Yükleyici
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Weihai Titan Heavy Machinery Co. Ltd. 2018 yılında kuruldu ve tekerlekli yükleyici, ekskavatör ve forkliftin araştırma, geliştirme, üretim, satış ve servis çalışmalarında görev alan profesyonel bir üretici.
Nature Toner Co., Ltd, profesyonel bir ISO9001 sertifikalı yazıcı tüketim malzemesi üreticisidir ve 2008 adresinde kurulmuştur. Zhuhai City, Nature Toner Co., Ltd tesislerinde üretim, araştırma ve yurt dışı pazarlara yüksek kaliteli yazıcı sarf malzemeleri satışı üzerinde durulmuştur. Artık lazer toner kartuşu, mürekkep püskürtmeli kartuş, toner tozu ve parçaları, toplu mürekkep ve CISS tüketim ürünleri de dahil.
Kamyon Yedek Parçaları, Diferansiyel Montajı, Aks Yedek Parçaları, Aks Mil, Taç Dişli ve Pinyon, Dişliler, Süspansiyon Parçaları, Fren Davlumbazı, Tekerlek Göbeği
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Biz, Youbisheng Machinery Industrial Co., Ltd, yerli ve yabancı modeller için ağır ve hafif kamyon şasi parçalarının profesyonel üreticisidir. Ürünlerimiz arasında tahrik aksları, süspansiyon parçaları, şanzıman parçaları ve daha fazlası yer alır.
Toner Kartuşları, Toner Kartuşu Parçaları, Toner Kartuşu için Plastik Tepsi, Hava Yastıkları, OPC Tamburu, Mürekkep Kartuşları, Ofis Tüketim Malzemeleri, Lazer Kartuşu, Toner Kartuşları için Süngerler, Toner Kartuşları için Kağıt Kapaklar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Oct Technology Limited, yazıcı sarf malzemesi ve Fotokopi makinesi sarf malzemelerinde zengin deneyime ve güçlü finansal desteğe sahip güçlü bir şirkettir. Genellikle Toner kartuşunda belirtilmektedir. Toner yongası. Toner tozu. OPC drum. Toner manyetik silindiri. PCR. Tambur temizleme bıçağı. Üst füzer silindiri. Kollu silindiri indirin. HP için OEM Geliştirici Alma/besleme/Ayırma Silindiri vb. Samsung. Canon. Epson. OKI. XEROX. Panasonic LEXMARK. RICOH. MINOLTA'YI DA. KYOCERA. KESKIN... Şirketimiz ayrıca OEM hizmeti
Yarı Römork, Kamyon, Mühendislik Makineleri, Yükleyici, Ekskavatör
Ülke/Bölge:
Shandong, China
Şirket Profili:
Zhongwu New Energy Group (Shandong) Co., Ltd. Çeşitli kamyonlar ve yarı römorklar konusunda uzmandır. Profesyonel bir tasarım ve teknik ekip ile müşteri ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş çözümler sunabiliriz.
Hangzhou Lianchuang Tools Co., Ltd., Çin'in Hangzhou bölgesinde yer alır ve çim biçme makinesi bıçaklarının araştırılması, geliştirilmesi ve üretimi konusunda uzmandır. Şirket, çim biçme makinesi bıçakları için özel bir malzeme olan boron çeliği (40MnB) seçer ve martensitik ve bainitik yapılara sahip bıçaklar elde etmek için birinci sınıf enerji tasarruflu ve çevre dostu tuz banyosu ısıyla işleme üretim hatlarını kullanır. Bu yapılara sahip bıçaklar, aşınmaya karşı daha fazla direnç, daha dengeli sertlik ve daha yüksek yapısal stabilite sunar.
Çözücü Ekstraksiyon Makinesi, CO2 Ekstraksiyon Makinesi, Alt Kritik Ekstraksiyon Makinesi, Biyoreaktör, Sprey Kurutucu, Dondurarak Kurutucu, Akışkan Yatak Kurutucu, Moleküler Damıtma Ekipmanı, Karıştırma Ekipmanı, Ultrasonik Ekstraksiyon ve Konsantrasyon Makinesi
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketin iş kapsamı, ilaç uzmanlaşmış ekipman üretimi ve satışı, mekanik ekipman araştırma ve geliştirme, akıllı temel üretim ekipmanlarının üretimi ve satışı, akıllı cihaz ve ölçüm cihazlarının üretimi ve satışı, normal mekanik ekipman kurulum hizmetleri, profesyonel tasarım hizmetleri dahil olmak üzere birçok alanı kapsar. ve teknik hizmetler ve geliştirme.
Makine Aleti, Otomotiv Yedek Parçaları, Krank Mili, Kam Mili, Paketleme Makinesi, Etiketleme Makinesi, Doldurma Makinesi, Taç Dişli ve Pinyon, Bağlantı Çubuğu, Piston Halkası
Ülke/Bölge:
Guizhou, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guizhou MEC Inc Çin'in Guizhou dağ şehrinin güzel manzarasında yer alır, çok çeşitli otomobil parçaları ve makine ve ekipmanlar tedarik edebiliriz, kendi krank mili işleme fabrikamız vardır, endüstri ve ticaret kuruluşlarının bir birleşimidir.
Pelet Yapım Hattı, Filtre Presi, Karıştırıcı, Ahşap Kurutucu, Çekiçli Değirmen, Paketleme Makinesi, Kesim Tesisi, Paletleyici, Palet Yapım Hattı, Sarma Makinesi
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhengzhou Leabon Machinery Equipment Co., Ltd., makine, metal ve metal ayırma makinesi, fırça makinesi, metal Ocak, ahşap kırıcı, swdust kurutucu ve tanecikle üretim hattı, fırça üretim hattı, geliştirme, tasarım, üretim, satış ve hizmetler. Profesyonel üretim teknolojisi, üstün üretim ekipmanı ve iyi test araçları sunar.
Top Bağlantı; Direksiyon Kolu Ucu; Stabilizatör Bağlantısı; Rack Ucu; Merkez Bağlantı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz farklı türde ürünler sağlamaktadır. Yüksek kalite ve uygun fiyat. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede tekrar geleceğiz. Kalite ilkesine bağlı kalırız; önce kalite, önce hizmet, müşterileri karşılamak ve vazo için sürekli iyileştirme ve yenilik; yönetim ve kalite hedefi olarak sıfır kusur, sıfır şikayet ve quot.