Guangzhou Vigoo Electronic Technology Co., Ltd., 2004 yılında Çin'in Guangzhou bölgesinde kuruldu. Yılların yerel uzmanlığıyla yedi yıldan uzun süredir ihracat hattı içindeyiz. Şirketimiz pil, çanta, taşınabilir şarj cihazı, ekran koruyucu gibi her türlü telefon parçası ve aksesuar konusunda uzmandır.
Shenzhen Cleva Power Co., Ltd. Li-ion piller için Ar-Ge, üretim ve satış konularında uzmanlaşmış ileri düzey bir şirkettir; Lityum polimer piller ve Power Bank ana ürünlerimizde bulunmaktadır. Şirketimiz, çok güzel City Shenzhen'de yer alır ve gelişmiş üretim ekipmanları, test cihazları, mükemmel mühendisler, teknik personel ve kalifiye üretim personeli ile donatılmıştır. Çin'de son derece profesyonel bir lityum pil ve güç Bankası üretimini başarıyoruz.
2002 yılından beri cep telefonu parçalarının ve diğer elektronik ürünlerin profesyonel üreticisi ve toptancısı olan Yezone Industry Co., Ltd cep telefonu LCD, esnek kablo, muhafaza, muhafaza alanlarında 8 yılı aşkın ihracat deneyimi Diğer aksesuarlar ise, artık yezone, özellikle uzun süreli müşterilerimizin desteği altında, Çin'in önde gelen toptancılarından birini profesyonel ve birleşik ekip desteği altında büyüyor.