Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightmobil t500 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
mobil t500 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

mobil t50090+ fabrikalar doğrulandı

Huizhou Simba Technology Co., Ltd.

4.9
Ana Ürünler:
Akıllı Süpürge Robotu, Yapay Zeka Gözlükleri, 4G Akıllı Saat, Akıllı Saat, Bluetooth Kulaklık, Şarj Aleti, Kablo, Bluetooth Hoparlör, Mikrofon
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Huizhou Çin'de bulunan Simba Technology Co. Ltd, 2017'de kurulduğundan bu yana Elektronik ve İletişim endüstrilerinde uzmanlaşmıştır. Ve şimdi bu alandaki mükemmel kalite ve rekabetçi fiyat nedeniyle Çin'in önde gelen profesyonel üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri haline geldik. Akıllı soygun, yapay zeka oyunlarının, Bluetooth kulaklıkların, Akıllı saatin, 4G Akıllı saatin, Şarj cihazı ve kablo, ana ürünlerimizden. Ayrıca CE, RoHS, ticari marka ve Dış tasarım patentleri için de yetkimiz vardır. Eksiksiz bir kalite kontrol sistemine sahip olan 1600 metrekarelik atölye çalışması yapan kendi AR-GE ekiplerimiz var. OEM ve ODM de her zaman mevcuttur. Hem evde hem de binside satış pazarımız var ve IQIY ve XiaoMi gibi Çin'deki bazı ünlü markalarla işbirliği yaptık. Ayrıca ürünlerimiz Amerika, Amerika'nın güneyinde, İngiltere'de, Asya'nın güneyinde, Afrika'da ve diğer ülkelerde müşterilerin popüler olduğu 50'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. İş ortaklarımızın güvendiği küresel bir tedarikçi olarak müşterilerimiz için daha fazla katma değer oluşturmayı amaçlıyoruz.

Shenzhen Runton Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Bluetooth Kulaklık, Bluetooth Hoparlör, Güneş Enerjili Power Bank, Tablet PC, Akıllı Bileklik Saat, Bluetooth Şapka, Projektör, Akıllı Gözlük, Araç MP3, Veri Kablosu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Runton Technology Co., Ltd., 2010 yılından beri kablosuz hoparlör/kulaklık üreticisi, iyi donanımlı test tesisleri ve güçlü teknik güce sahip güneş enerjisi Bankası.

Shenzhen Ikeemi Technology Co., Ltd.

4.0
Ana Ürünler:
Telefon Aksesuarı, Telefon Kılıfı, Telefon Tutucu, Ekran Koruyucu, iPhone Kılıfı, Samsung Kılıfı, LG Kılıfı, Apple Watch Standı, Promosyon Hediyesi, Çizim ve Desen Özelleştirilmiş Telefon Kılıfı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Ikeemi Technology Co., Ltd, 2010 yılında kuruldu ve

Hangzhou Lulai Technology Co., Ltd.

4.8
Ana Ürünler:
Dizüstü Bilgisayar, Ev Sinema Projektörü, İnsansız Hava Aracı, Klavye
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ürünlerimiz ve ürünlerimiz hakkında: Saygılarımızla Şekiller Kalite, Yüksek uygun maliyetli Kazılar

FOSHAN GLUCKY ELECTRONIC CO.LTD

5.0
Ana Ürünler:
Telefon Kılıfları, Tablet Kılıfları, Kulaklıklar, Kulak İçi Kulaklıklar, Tablet Kılıfı, Cep Telefonu Kılıfı, Temperli Cam Ekran Koruyucu, Kablosuz Şarj Aleti, Şarj Aleti, Saat Kayışı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan GLucky Technology Co., Ltd., Çin'den Akıllı telefon ve Tablet aksesuarları fabrikasına ait bir ihracatçı olarak. İyi iş ahlaklarına bağlı kalarak kendimizi tüm müşteriler için ciddi ve güvenilir bir ortak olarak yönlendirdik.

Shenzhen Ainville Electronics Co.,Ltd.

3 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Kulaklık; Kulaklık; Hoparlör; Şarj Aleti; Telefon Kılıfı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Telefon aksesuarları geliştirme ve sağlama konusunda uzmanlaşmış bir üretimimiz. 10 yıldır profesyonel ve hassas ticaret deneyimimiz var. Kendimizi dünyanın dört bir yanından gelen müşterilere en şık ve yüksek kaliteli ürünleri sağlamaya adadık.

Shenzhen Qdaten Electronics Co., Ltd

4.6
Ana Ürünler:
Kullanılmış Mobil Telefon, İkinci El Telefon, Yenilenmiş Mobil Telefon, Akıllı Mobil Telefon, Mobil Telefon, 4G Mobil Telefon, Akıllı Telefon, Mobil Telefon Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Qdaten Electronics Co., Ltd, dünyanın en büyük elektronik merkezi olan Shenzhen'in Huaqiang Bei'sinde bulunan orijinal marka cep telefonlarının lider tedarikçisidir. Eksiksiz ve gelişmiş tedarik zincirlerine dayanan Qdaten, ikinci el akıllı telefonlar, akıllı cep telefonu, 4G cep telefonu, 5G cep telefonu, cep telefonu yedek parçaları ve aksesuarları gibi rekabetçi fiyatlara sahip, iyi tanıdığı marka orijinal akıllı telefonları sağlayabiliyor. Şimdiye kadar 15 yılı aşkın gelişim sürecimiz sayesinde, sattığımız her bir cep telefonunun en yüksek kalitede olmasını garanti etmek için profesyonel toplama ekibimiz, onarım merkezimiz ve kalite müfettişlerimiz var.

Shenzhen Tina Nis Electronics Co., Ltd.

2 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Kulaklık, Başlık, Hoparlör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Tina Co., Ltd., fabrikadaki ilk 1 Bluetooth kulaklık ve ilgili ürün araştırma ve geliştirme, üretim, tek olarak satış, OEM/ODM/OBM etkili endüstri ve ticaret şirketi kombinasyonudur. Şirket kulaklık üretiminde 10 yıldan fazla zengin deneyime sahiptir, zengin yukarı akış ve aşağı akış tedarik zinciri avantajları, gelişmiş araştırma ve geliştirme ekibi ve üretim hattı, mükemmel satış ekibi ve sektör lideri Bluetooth kulaklık çözümleri, ürünler 60'den fazla ülkeye satılmaktadır, kulaklık sektöründe de iyi bir itibara sahip. Müşterilerimize kâr getirmenin bizim görevimiz olması konusunda ısrar ediyoruz. Görünüşe göre, bu "S 600'den fazla şirketin birlikte çalışmayı seçmesinin bir nedeni. Ortak kar olarak sizinle işbirliği içinde ilişki kurmayı samimi bir şekilde umut ediyorum.

Guangzhou Ningbing Electronic Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Mobil Kılıf, Telefon Kılıfı, Temperli Cam Ekran Koruyucu, Tablet Kapağı, Selfie Çubuğu, Telefon Tutucu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbing Electronic Technology Co., Ltd., Çin'den Akıllı telefon ve Tablet aksesuarları fabrika merkezli ihracatçısı olarak. İyi iş ahlaklarına bağlı kalarak kendimizi tüm müşteriler için ciddi ve güvenilir bir ortak olarak yönlendirdik.

Shenzhen Guangyang Zhongkang Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Ultrason Terapi Makinesi, Beyin Fotobiomodülasyon Kaskı, Kırmızı Işık Terapi Yatağı, Lazer Terapi Saati, Kırmızı Işık Terapi Paneli, Hidrojen Inhalasyon Makinesi, Hidrojen Zengin Su Şişesi, Hidrojen Su Banyosu Jeneratörü, Hiperbarik Oksijen Odası, Terahertz Terapi Makinesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2013 yılında kurulan, sağlık ve güzellik ürünlerinin üretimi ve pazarlamasını entegre eden hızlı büyüyen bir kuruluştur.

Xuzhou Hengxing Jinqiao Machinery Technology Co., Ltd.

18 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Yığın Sürücü, Kelly Bar, Delme Makinesi, Delme Aletleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xuzhou Hengxing Jinqiao Machinery Technology Co., Ltd, 50 hektardan fazla alanı ve yaklaşık 20000 metre karelik fabrika alanını kapsar. kendi Ar-Ge ve satış ekibimizle birlikte kelly bar döner sondaj makinesi, otoyol koruma yığını sürücüsü ve PV direk sürücüsü için profesyonel inşaat makinesi üreticiyiz.

Shandong Tian Lu Heavy Industry Technology Co., Ltd

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Hava Çalışma Platformu, Yükseltici Masa, Kolla Yükseltici, Makaslı Yükseltici, Mast Yükseltici, Forklift, Ekskavatör
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Kuzey Çin'de lider inşaat makineleri üreticisi OLAN SHANDONG TIAN lu HEAVY INDUSTRY TECHNOLOGY Co., Ltd. (TIAN lu HEAVY INDUSTRY), hava çalışmaları platformu endüstrisinde önemli bir etki yaratırken, ekskavatörler ve sıkıştırma ve yığınlama ekipmanları üzerinde stratejik odak noktasını koruyor. Şirket, tüm özelleştirilmiş sıkıştırma ve istifleme ekipmanları serisiyle birlikte hava çalışma platformlarının (makaslı forkliftler, teleskopik bom kaldırıcılar ve mafsallı bom kaldırıcılar dahil) üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Anten çalışma platformları inşaat, ekipman kurulumu, çevre mimarisi, belediye mühendisliği, depo lojistiği, ve diğer alanlar. Bu arada kaldırma ekipmanları (örn. Çubuk kaldırma), Çin pazarının %35'inden fazla satışla önemli bir pazar payına sahiptir. TIAN lu AĞIR SANAYI, sağlam donanım gücü ve sıkı bir kalite yönetim sistemi ile övünmektedir. 48'den fazla gelişmiş işleme ekipmanı seti ve en son üretim teknolojileriyle donatılmış 000, 200 metrekarelik modern bir fabrikayı işletiyor. Tüm üretim süreci boyunca şirket, çok düzeyli bir kalite yönetim sistemi oluşturarak ürün kalitesini sıkı bir şekilde kontrol eder. Tüm ürünler, ilgili kalite gerekliliklerine ve endüstri standartlarına tamamen uygun olarak, Taşıma Bakanlığı yol Makineleri Test Merkezi tarafından gerçekleştirilen kalite kontrollerinden geçmiştir. Ayrıca şirket, dünya genelinde 80'den fazla ülkeye ve bölgeye ihraç edilen ürünlerin küresel müşterilere yüksek kaliteli ve uygun maliyetli çözümler sunduğu 8, 000 hava amaçlı iş platformlarının yıllık üretim kapasitesine de ulaşmaktadır. Teknolojik yenilikler ve sertifikalar açısından TIAN lu AĞIR SANAYI 60'den fazla patente (havadan çalışma platformları ve diğer ürünleri kapsayan) ve 20'den fazla ek patente ve telif hakkına sahiptir. Dört ana yönetim sistemi sertifikası almıştır: GB/T29490-2013 fikri Mülkiyet Yönetim Sistemi, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO45001 Mesleki Sağlık ve Güvenlik Yönetim Sistemi. Şirket ayrıca AB CE sertifikasına ve AAA Kurumsal Kredi Sertifikasına sahiptir. Ayrıca, "Ulusal Yüksek Teknoloji Şirketi", "Teknoloji tabanlı Ulusal Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler", "Çin İnşaat Makineleri sektöründe olağanüstü kapsamlı Performans Ödülü", "Shandong Province'in İlk büyük Teknik Ekipman Seti", "Shandong Provincial Yüksek kaliteli Teknik Ekipman Yeni Ürünü", "Shandong Manufacturing Single Market Champion Enterprise", "Shandong Famous Brand", "China Enterprise Confederation Üyesi" ve "Shandong Highway Association Üyesi". Yenilik ve sürdürülebilir gelişmeye bağlı OLAN TIAN lu AĞIR SANAYI, TIAN lu markasını inşa etmek için ustalık ruhunu korkuyor. Verimli, güvenli ve çevre dostu inşaat makineleri (özellikle havadan çalışan ekipmanlar) geliştirmeyi ve dünyanın her yerindeki müşteriler için uzun vadeli ve güvenilir bir ortak olmayı hedeflemeyi amaçlamaktadır.

Maanshan City Hyton Heavy Industry Technology Development Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Yüksek Manganez Döküm Parçaları, Yüksek Krom Döküm Parçaları, Çene Kırıcı Yedek Parçaları, Konik Kırıcı Yedek Parçaları, VSI Kırıcı Aşınma Parçaları, Girit Kırıcı Yedek Parçaları, Darbe Kırıcı Aşınma Parçaları, Delme Aletleri, Hidrolik Kırıcı Parçaları, Ekran Ağı
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
MA'anshan Hyton Heavy Industry Technology Development Co., Ltd., Anhui Eyaleti, Çin'de yüksek teknolojili bir şirket ve uzmanlığa sahip yeni bir kuruluştur. Bu şirket, yüksek manganez çeliği aşınmaya dayanıklı dökümler, yüksek krom aşınmaya dayanıklı dökümler, karbon alaşımlı çelik dökümler ve kırma ve eleme Ekipmanları için diğer yedek parçalar üretmektedir. Hyton'ın ürünleri, birçok kırma ve ekran ekipmanı markası için birçok yedek ve aşınma parçasına uyar (Sandvik, metso, Telsmith, Terex, Trio, Symons, Krupp vb.), şu kelimeyle 30'den fazla ülkeye ihraç edilen ürünler: Rusya, Ukrayna, Japonya, Kore, Tayland, Meksika, Şili, Peru, Avustralya, Güney Afrika vb.

Justpower Equipment (Fuan) Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Güç Jeneratörü, Dizel Jeneratör, Sessiz Dizel Jeneratör, Dizel Jeneratör Seti, Dizel Jeneratör, Süper Sessiz Dizel Jeneratör, Jeneratör Seti, Alternatör, Sessiz Jeneratör Seti, Sessiz Jeneratör
Ülke/Bölge:
Fujian, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
JUSTPOWER Group, güç üretimi sistemlerinin ve gelişmiş enerji çözümlerinin tasarlanması, üretimi ve dağıtımı üzerine odaklanır. Çin'in güneydoğusunda Fu'an City, Fujian bölgesinde bulunuyoruz. Şehirimize "küçük ve orta boy motorlar için başkent" adı verilir.

Jiangsu Hyton Mechanical Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Madencilik Ekipmanları, Döküm Parçaları, Çene Kırıcı Parçaları, Konik Kırıcı Parçaları, VSI Kırıcı Parçaları, Darbe Kırıcı Parçaları, Kule Değirmeni Makinesi için Aşınma Parçaları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hyton Group üyesi olan Hyton (Jiangsu) mekanik Equipment Co. Ltd, Nantong City, Jiang su Eyaleti, Çin'de ileri teknoloji firması ve uzmanlaşmaya yönelik yeni bir kuruluş, Aşınmaya dayanıklı yüksek manganez çeliği dökümler, yüksek krom aşınmaya dayanıklı dökümler, karbon alaşımlı çelik dökümler ve kırma ve eleme Ekipmanları için diğer yedek parçaların üretiminde uzmanlaşan. Hyton'ın ürünleri, birçok kırma ve ekran ekipmanı markası için birçok yedek ve aşınma parçasına uyar (Sandvik, metso, Telsmith, Terex, Trio, Symons, Krupp vb.), şu kelimeyle 30'den fazla ülkeye ihraç edilen ürünler: Rusya, Ukrayna, Japonya, Kore, Tayland, Meksika, Şili, Peru, Avustralya, Güney Afrika vb.

Nantong Super Intelligence Technology Co., Ltd

2 yıl·5.0
Ana Ürünler:
IoT Lorawan® Ağ Geçitleri, IoT Lorawan® Sensörler, IoT Kontrol Cihazları, 5g & Endüstriyel Hücresel Ürünler, Güneş Paneli Üretim Makineleri, Mc4 Güneş Paneli Bağlantısı, Güneş Paneli Üretim Hattı, Güneş Paneli Hammaddeleri, Kablosuz Algılama Kamerası, Yapay Zeka Dış Mekan Otopark Kamerası
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Araştırma, geliştirme, üretim ve küresel dağıtım alanında 10 yılı aşkın sektör deneyimi sunan NANTONG SÜPER ZEKA TEKNOLOJISI Co., Ltd, IoT Akıllı Bina Çözümleri ve yenilenebilir enerji çözümlerinin lider sağlayıcısıdır. Dünya çapındaki müşterilere yüksek performanslı akıllı cihazlar ve sürdürülebilir enerji ürünleri sunarak yenilik ve kalite konusunda kararlıyız. Ana Ürünler: IoT LoRaWAN ® Ağ Geçitleri; IoT Denetleyicileri; 5G ve Hücresel Ürünler; IoT LoRaWAN ® Sensörleri; Akıllı Bina/Akıllı Şehir/Akıllı Tarım. Güneş paneli yapım makineleri; MC4 Güneş paneli konnektörü; Güneş paneli üretim hattı; Güneş paneli ham maddeleri. Şirketimiz, en anlamlı verileri yakalamak ve çeşitli uygulamalarda erişilebilir olmasını sağlamak için çok potansiyelli algılama ürünleri sunar. Al, 5G ve çok daha yeni çıkan teknolojileri farklı kullanım senaryolarına yenilikçi bir şekilde uygular. Milesight, algılama konusunda bir taahhütle, müşteriye özel zorluklara hızlı bir şekilde yanıt verir ve benzersiz veri değeri sunmak için genişleyen bir iş ortağı ağıyla işbirliği yapar. Akıllı binalarda, akıllı trafikte, akıllı güvenlikte, akıllı şehirlerde ve daha birçok yerde gerçek ve olumlu etkiler yaratmaya kararlıdır. Gelişmiş TeknolojisiMilesight çalışanlarının yarısı Ar-Ge mühendislerdir. Satış gelirinin %15 yıllık yatırımı, sağlam bilgi birikimi ve yılların deneyimiyle Milesight güçlü bir AR-GE gücü kazanmıştır. Bu nedenle, Milesight, özelleştirilmiş çözümlerle yenilikçi ürünler sunarak müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilir. Daha İyi Kalite daha işlevsel, güzel ve uygun fiyatlı video izleme ve IoT ürünleri sağlama konusunda bilgi veren Milesight, şık ve kaliteli ürünler geliştirmek için çaba sarf ediyor. Milesight, düşük kusur oranlarıyla zengin ürün portföylerine sahiptir. Bu arada, ISO9001 yetkili şirketiz ve ürünlerimiz CE, FCC, LoRaWAN ®, RoHS, RCM, vb.... küresel güvenlik sektörünün göz korkutucu ve zorlu gereksinimlerini karşılar. Dünya çapında CoverageMilesight, küresel pazardan talep edilen her bir ürün ve uygulamaya uyum sağlar ve şu anda 120'den fazla ülke ve bölgeye hizmet sunarak perakende, devlet, endüstri, eğitim, ticari, Tarım, vb. Hızlı bir yanıt almak ve ilgili pazara etkin destek sağlamak için Milesight ABD, Kore, Tayvan Çin ve Çin Mainland'daki dünya çapındaki ofislerle küresel bir varlık göstermektedir.

Blueriver Electronic Technology Trading Co., Limited

5.0
Ana Ürünler:
Mobil Telefon LCD, Cep Telefonu LCD, Ekran, Mobil LCD, LCD Ekran, Mobil Telefon Parçaları, Mobil Telefon LCD Ekranı, Mobil Telefon Ekranı, Cep Telefonu Yedek Parçaları, Telefon LCD Ekranı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
BLUERIVER ELECTRONIC TECHNOLOGY TRADING Co., 2021 yılında Çin'de kuruldu. Bu şirket, cep telefonu ekran düzeneklerinin üretimine odaklanarak on yıldan uzun süredir lider bir fabrika olarak çalışıyordu. Elektronik iknik aksesuarları, parçalar ve ilgili ürünlerin deneyimli ve profesyonel tedarikçisi olarak, ana üretim ürünlerimiz, piyasadaki cep telefonu markalarının çoğunu kapsayan cep telefonu ekran montaj ürünleridir. Gelişmiş ürün teknolojisi, eksiksiz teknik özellikler, şirketin ses üretim yönetim sistemi ve kalite kontrol sistemi vardır, güçlü bir araştırma ve geliştirme ve yönetim ekibine sahiptir. Yıllar süren geliştirme sürecinden sonra şirket ürün performansı, teknolojik yenilik ve çok yönlü hizmetler açısından en üst düzeyde yer almaktadır.

Suzhou Qiji Electric Co., Ltd.

14 yıl
Ana Ürünler:
Termal Yazıcı Mekanizması, Termal Yazıcı Başlığı, Kiosk Yazıcı, Panel Yazıcı, Gömülü Yazıcı, Etiket Yazıcı, Taşınabilir Yazıcı, Barkod Tarayıcı, Barkod Okuyucu, El Tipi PDA
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Qiji Electric Co., Ltd baskı ekipmanlarının tasarlanması, geliştirilmesi, üretimi ve pazarlanması konusunda uzmanlaşmıştır. Deneyimli ve profesyonel Ar-Ge ekibiyle gelişmiş POS makbuz yazıcıları, taşınabilir yazıcılar ve LCD modülleri, bluetooth yazıcı, mikro panel yazıcı, KIOSK yazıcı, barkod etiketi yazıcısı, Yazıcı mekanizmaları (termal ve darbe türü) vb. Ürünlerimiz POS/ECR, taşıma bilet, cihaz analizörleri, KIOSK sistemi, elektronik tıbbi ekipmanlar, self servis çözüm, yangın güvenliği, vergi kontrolü, alışveriş merkezleri, otomobil otomotiv, yiyecek ve içecek sektörleri, gömülü baskı çözümleri, sinemalar, otoyol, biniş kartları, vergi kontrol sistemi ve diğer. Ayrıca Epson, SEIKO, CITIZEN, FUJITSU, YILDIZ, ÖZEL ve diğer. Yakın zamanda, pazar giderek olgunlaştığı ve büyüdüğü için, işimiz Güneydoğu Asya, Güney Asya, Güney ve Kuzey Amerika, Orta Doğu ve Avrupa gibi yurt dışı pazarlara genişledi. AR-GE ekibine sahip olmak açısından OEM/ODM siparişleri de memnuniyetle karşılanır. Tüm müşterilere rekabetçi fiyatlarla katı gereksinimlerini karşılamak üzere yüksek kaliteli ürünler sunmak için sürekli olarak yenilik yapacağız. Sonuç olarak saygı, güven ve karşılıklı fayda üzerine inşa edilen her müşteriyle uzun vadeli bir ilişki kurmak ve sürdürmek istiyoruz. Geniş ve zorlu pazarla karşı karşıya kaldığımız bu ürün, gelişmiş ürünlerimizle daha parlak bir gelecek yaratmak, satış sonrası hizmeti tamamlamak ve yenilikçi konseptler yaratmak için sizinle birlikte olacak!

Shenzhen Kintop Technology Co., Ltd

Ana Ürünler:
Yeniden Kullanılabilir SpO2 Sensör, Tek Kullanımlık SpO2 Sensör, EKG EKG Trunk Kablosu ve Leadwire, SpO2 Uzatma Kabloları, Sıcaklık Probları, 10-Lead Kablo EKG Kablosu, NIBP Bağlayıcıları NIBP Hava Hortumu NIBP Manşonu, B Ultrason Probu, Biyopsi İğne Rehberi, Orijinal Yeni Tip
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Güzel kıyı şehri Shenzhen'de bulunan Shenzhen Kintop Technology Co., Ltd, tıbbi elektronik cihazlar için parça ve sarf malzemelerinin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve pazarlanması için çalışan profesyonel bir üreticidir. Çeşitli tıbbi elektronik ekipmanlar için ilgili ürünler tasarlar ve üretiyoruz, Ana ürünler: SpO2 Sensörleri, Tek Kullanımlık SpO2 Sensörleri, SpO2 Uzatma kabloları, EKG kabloları, EKG kabloları, EKG elektrotları, Holter kabloları ve derivasyonları, elektrocerrahi, Sarf Malzemeleri, IBP kabloları, IBP Transdüserler, Sıcaklık Probları, NIBP Manşetleri, Fetal Transdüserler, Ultrason Transdüserleri, EEG Kablosu, Nabız Oksimetresi, İğne Kılavuzu vb.... Firmalarımız sürekli olarak yeni ürünler geliştirmek için profesyonellerin giriş ve eğitimine odaklanmaktadır. Kalite politikasının "Müşteri talebi, en iyi kalite arayışı". Küresel pazar talebi, geliştirme, üretim ve satış pazarı pazarlanabilir ürünlerine bağlıdır. Yurt içi ve yurt dışı müşterilerin sipariş vermeleri için. Yüksek kaliteli OEM/ODM hizmetleri sunarak eksiksiz çözümler sunmak. Ve ürün kalitesini ve teslimat döngüsünü etkili bir şekilde yeniden sağlamak için test cihazları. Prensiplerimiz: Sözleşmeye bağlı kalınır, inanç muhafaza edilir ve mükemmel yönetim sistemiyle ürün kalitemizi sağlız. Bizimle hemen iletişime geçin, hemen hiç gecikme olmadan!

Shenzhen HOBOY Instruments Co., Ltd.

2 yıl·4.8
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
İzolasyon Test Cihazı, Gaz Analizörü, Multimetre, Kelepçe Metre, Ağ Test Cihazı, Termometre
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen HOBOY Instruments Co., Ltd. 25 Temmuz 2023 tarihinde kuruldu. Küresel müşterilere yüksek hassasiyetli ve yüksek güvenilirlikli test ekipmanı ve çözümleri sağlamaya odaklanan, cihaz alanına odaklanan küresel bir tedarik zinciri servis sağlayıcısıdır.

Shenzhen Aoweled Co., Ltd.

13 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
LED Ekran, Kiralık LED Ekran, Dış Mekan LED Tabelası, Poster LED Ekranı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Aoweled Co., Ltd., 2007 yılında kurulan ve merkezi Çin'in Shenzhen şehrindedir. Kendi otomatik üretim ekipmanına, profesyonel yönetime, AR-GE'ye, üretim ve güçlü servis ekiplerine sahiptir.

Xiamen Winsum Machinery Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alt takım parçası, palet zinciri, palet bağlantısı, palet makarası, buldozer parçaları, ekskavatör parçaları, ekskavatör kepçe dişleri, hidrolik silindir, üst makarası
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Winsum Machinery Co., Ltd., hem OEM hem de Satış Sonrası için ekskavatörler ve buldozerler için alt takım parçaları üretmektedir. Çin'de mini model PC20, D20'den büyük model EX1800, PC2000, D11, D475 vb.'ye kadar 20 yıldan uzun üretim deneyimine sahip alt takım yedek parçaları, zemin kavrama aletleri, hidrolik parçaları ve diğer inşaat makinesi parçalarının lider üreticisiyiz.

Shanghai Super-Above Industry Holdings Co., Ltd.

12 yıl·4.8
Ana Ürünler:
Beton Mikseri; Dizel Jeneratör; Buldozer; Hava Çalışma Aracı
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şanghay Süper yukarıda Endüstri Holdings Co., Ltd, Şanghay hükümetleri dış ekonomik ilişkileri ve ticaret komisyonu tarafından resmi olarak onaylanmıştır. 10 yılı aşkın tecrübesiyle ünlü inşaat makineleri üreticisi, profesyonel inşaat makineleri ihracatçısı ve Çin'de tek duraklı çözüm tedarikçisidir.

SHENZHEN HONGYUAN ENERGY TECHNOLOGY CO., LTD.

Ana Ürünler:
Li-Polimer Pil, Lityum İyon Pil Paketi, Lityum İyon Pil, Lto Pil veya Pil Paketi, Şarj Edilebilir Pil, Endüstriyel Lityum Pil Paketi, LiFePO4 Pil, Li-Socl2 Pil, Kamera Pilleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHEN ZHEN HONG YUAN ENERJI TEKNOLOJISI Co., Ltd. 2009 yılında kuruldu ve silindirik lityum iyon pil, kare lityum iyon pil, polimer pil, güç pili ve bitmiş güç çözümü ithalatında uzman bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Ecorecycle çoğu endüstri lityum pil, lityum demir fosfat pil, lityum manganez oksit piller, lityum titanyum piller, mobil iletişim ürünlerinde yaygın olarak kullanılan ürünler, 3C ürünleri, elektrikli araçlar, elektrikli aletler, yedek güç, enerji depolama aküleri ve diğer alanlar. <br/><br/>Yönetim Sistemi: Ekogeri dönüşüm, "Kalite Yaşam, Hizmet önemlidir" kalite politikasını, kaliteyi şirketlerin hayatta kalma ve gelişiminin CAN damarı olarak kabul etmek için sürekli olarak uygular. Japonya, Güney Kore ve Avrupa ve ABD'nin geliştirdiği ülkeler, tüm akü aksesuarlarının üretiminde akü tedarikini işbirliği içinde ithal etti, yarı bitmiş ürünler, kaliteyi sağlamak için %100 sıkı test kontrolleri tamamladı. <br/><br/>Pazarlama Sistemi: Ekogeri dönüşüm pazar odaklı bir tutum gösterir, pazar talebinin yönünü sıkıca kavrar. Düzenli pazar analizi, tanıtım, sergi planlama, piyasanın hızlı işgali için ürün desteği için pazarlama; <br/><br/>Geliştirme stratejisi: Ekogeri dönüşüm "insan odaklı", önce müşteriye, önce kaliteye, ikinci ekibe, şirketin üçüncü iş felsefesine bağlı kalarak "yetenek en büyük kurumsal birikim. "AR-Ge'yi güçlendirmek, aynı zamanda kendi koşullarını iyileştirmek, ürün çeşitlendirme ve yenilik elde etmek için çaba sarf etmek. Şirketler yeni ürünleri araştırmaya ve geliştirmeye devam ediyor: Yüksek sıcaklık, düşük sıcaklık pilleri, çok işlevli yedek güç, yeşil güç pili, güç BMS pili, uzun ömürlü demir-lityum pil, lityum titanyum hızlı şarj pil. <br/><br/>Hizmet Sistemi: Müşteri Tanrı'dır. Ecorecycle hizmetin önemini derinlemesine anlar ve "müşterilerin çıkarlarını en üst düzeye çıkarma ve zamanında hizmet" iş ilkesine her zaman bağlı kalınır. "24 saatlik hizmet" ilkesine bağlı kalırız ve TÜKETİCİLERİSLERİSLERİSin güvenini kazanırız. Tedarikçiler sayesinde müşteriler birlikte avantajları kazanır ve hissedarlar, çalışanlar, halk verimli enerji zinciri oluşturur. Ecorecycle "oluşturma, paylaşma, ortak refah, kazan-kazan" iş amaçlarına yönelik geri dönüşüm.

Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd.

16 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Güneş Paneli, Güneş Enerji Sistemi, Güneş Braketleri, Yüzen Güneş Montajı, Güneş Montaj Sistemi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2011 yılında kurulan Xiamen Solar First Energy Technology Co., Ltd., güneş enerjisi montaj yapısı, güneş enerjisi izleme sistemi, yüzer güneş enerjisi sistemi, B I P V çözümü, şebekede ve şebekeden bağımsız güneş enerjisi sistemi, güneş enerjisi sistemleri, güneş enerjisi sistemleri, güneş enerjisi sistemleri, güneş ışığı ve güneş fotovoltaik teknolojisini kullanan diğer ürünler. Yeşil enerjiyle ilgili sürdürülebilir bir gelişim konseptine sadık kalmak ve misyonunda insanlara sürdürülebilir temiz enerji kazandırmayı sağlamak için sürekli olarak, gelecek enerjiye yeni bir dönem açmak için teknik inovasyonu desteklemek üzere güç topluyoruz. Solar First ürünleri patentler ve I S O 9 0 0 1 sertifikaları ile ödüllendirilmiştir. 2 GW yıllık üretimiyle Solar First ürünleri Malezya, Avustralya, ABD, Arjantin, Şili, ABD gibi dünya çapında 80 ülkeden mükemmel bir şekilde gelir elde etmektedir. Brezilya, Fransa, Macaristan, Ermenistan, İngiltere, Vietnam, Filipinler, Japonya, Kore, Kamboçya. Çalışanların Yönelimi, önce Kalite ve Teknoloji İnovasyonu gibi yönetim felsefesine bağlı kalarak çalışanların eğitim ve yetiştirme, çalışanları şirketin en büyük zenginliği haline getirmek ve kendi değerlerini ödüllendirmek için değerli görüyoruz.
14