Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightzihinray t5 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
zihinray t5 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

zihinray t510+ fabrikalar doğrulandı

Zhuhai Jinwo Electronic Technology Co., Ltd

11 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Lityum Pil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jinwo Electronic Technology, profesyonel bir pil uzmanı olarak Çin'in önde gelen profesyonel lityum pil üreticilerinden biridir. Müşterilerimize yalnızca yüksek kaliteli piller sunmakla kalmaz, aynı zamanda kıdemli mühendislerimiz ürünlerinize uygun uygulamalar için doğru güç çözümü ve tasarım sunar. "

Shenzhen F1 Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Spo2 Sensör, EKG Kablosu, EKG Hasta Kablosu, NIBP Manşonu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen F1 Technology Co., Ltd, Çin'de medikal aksesuarların önde gelen üreticilerinden biridir.

CWT TECHNOLOGY HK LIMITED

5 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Hasta İzleme Modülü, Hasta İzleme Parçası, Ultrason Prob, Defibrilatör, EKG, Sensör, Kablo, Pil, Elektrokirurgi Ünitesi, Kimya Analizörü, Endoskopi, Medikal Lamba
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

Shenzhen Kintop Technology Co., Ltd

Ana Ürünler:
Yeniden Kullanılabilir SpO2 Sensör, Tek Kullanımlık SpO2 Sensör, EKG EKG Trunk Kablosu ve Leadwire, SpO2 Uzatma Kabloları, Sıcaklık Probları, 10-Lead Kablo EKG Kablosu, NIBP Bağlayıcıları NIBP Hava Hortumu NIBP Manşonu, B Ultrason Probu, Biyopsi İğne Rehberi, Orijinal Yeni Tip
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Güzel kıyı şehri Shenzhen'de bulunan Shenzhen Kintop Technology Co., Ltd, tıbbi elektronik cihazlar için parça ve sarf malzemelerinin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve pazarlanması için çalışan profesyonel bir üreticidir. Çeşitli tıbbi elektronik ekipmanlar için ilgili ürünler tasarlar ve üretiyoruz, Ana ürünler: SpO2 Sensörleri, Tek Kullanımlık SpO2 Sensörleri, SpO2 Uzatma kabloları, EKG kabloları, EKG kabloları, EKG elektrotları, Holter kabloları ve derivasyonları, elektrocerrahi, Sarf Malzemeleri, IBP kabloları, IBP Transdüserler, Sıcaklık Probları, NIBP Manşetleri, Fetal Transdüserler, Ultrason Transdüserleri, EEG Kablosu, Nabız Oksimetresi, İğne Kılavuzu vb.... Firmalarımız sürekli olarak yeni ürünler geliştirmek için profesyonellerin giriş ve eğitimine odaklanmaktadır. Kalite politikasının "Müşteri talebi, en iyi kalite arayışı". Küresel pazar talebi, geliştirme, üretim ve satış pazarı pazarlanabilir ürünlerine bağlıdır. Yurt içi ve yurt dışı müşterilerin sipariş vermeleri için. Yüksek kaliteli OEM/ODM hizmetleri sunarak eksiksiz çözümler sunmak. Ve ürün kalitesini ve teslimat döngüsünü etkili bir şekilde yeniden sağlamak için test cihazları. Prensiplerimiz: Sözleşmeye bağlı kalınır, inanç muhafaza edilir ve mükemmel yönetim sistemiyle ürün kalitemizi sağlız. Bizimle hemen iletişime geçin, hemen hiç gecikme olmadan!

Galaxy Electronics (Shenzhen) Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Tıbbi Pil, Tarayıcı Pili, Dizüstü Bilgisayar Pili, Şarj Aleti, Kablosuz Telefon Pili, Elektrikli Alet Pili, Pil Tutucular, Video Işıkları, Kamera Pili, Güç Bankası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'in Shenzhen şehit şehit şehit şehit GALAXY ELECTRONICS (SHENZHEN) Co., Ltd, 2004 yılında kuruldu ve her zaman dizüstü bilgisayar ve diğer taşınabilir cihazlar için mükemmel güç çözümleri sunmak üzere uzmanlaştı. Ana ürünler dizüstü bilgisayar pili, Dijital Fotoğraf Makinesi pili, video kamera pili, PDA pili, Kablosuz telefon pili, AA/AAA Şarj Cihazı ve dizüstü AC/DC adaptörleri!

Guangzhou Rontto Trading Co., Ltd

Ana Ürünler:
Lityum-Iyon Akü, Akü Şarj Cihazları, Lityum Akü Paketi, LiFePO4 Akü, Depolama Aküsü, Tüketici Aküsü, Birincil Akü, Medikal Akü, LED Aydınlatma Lambası, LED Araç Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Guangzhou Rontto Trading Co., Ltd. Üretim ve satış alanında uzmanlaşmıştır: Nikel kadmiyum şarj edilebilir pil, nikel-metal hidrit şarj edilebilir pil, tek kullanımlık kuru pil, güç Bankası, lityum iyon pil, lityum polimer pil, Dizüstü bilgisayar pili, pil şarj cihazı, enjeksiyon kalıplama teli ve diğer ürünler, ISO9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikası standart organizasyon üretim ve kalite kontrolüne sıkı bir şekilde uygun olarak, şirketin ürünleri yaygın olarak şu ürünlerde kullanılır: Kablosuz telefon, dahili telefon, elektrikli aletler, elektrikli oyuncaklar, acil durum ışıkları, el fenerleri, çim ışıkları, tıbbi ekipmanlar, cihazlar ve ölçüm cihazları, kaynak arama, ev aletleri, yüksek güçlü aydınlatma, dış mekan mobil güç kaynağı ve diğer alanlar.

Akicare Technology Limited

Ana Ürünler:
Ultrason Probu, Kablosuz Ultrason, Yeniden Kullanılabilir İğne Kılavuzları, Damara Tespit Cihazı, Probu Onarım Hizmeti
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Akicarenow, ultrason probları için tek bir durak toplam çözüm sağlar: Uyumlu ultrason probları, orijinal problar, prob onarımı, problar için biyopsi kılavuzu.

Shenzhen Zhengxing Investment Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Shenzhen Zhengxing Investment Co., Ltd. 2006 yılında kurulmuştur ve 141 numaralı Huasheng Road, Dalang Street, Longhua District,

Shenzhen Firstone Technology Co.,Ltd

3 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Ftdi Kablosu, USB Kablosu, Poe Ayırıcı, Poe Uzatıcı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Son birkaç yıldır yalnızca tek bir şeye odaklanıyoruz: Ürününüzün daha iyi çalışmasını nasıl sağlarız? Biz de tasarımımızı yaptığımız için şirketinize farklı türde aksesuarlar uyguladığımızı düşünüyoruz. FristOne üreticileri tarafından çok farklı yetkin ve üretim süreçlerine sahip ortak bir tasarım evi olarak, genel amaçlı tasarımların çoğunu kapsayan 1000'den fazla tasarım ürettik. Markalara tutum ve stil desteği sağlamak için rekabetçi üretim süreci maliyetine sahip tasarımımızı sunuyoruz.

Focus Sensing and Control Technology Co., Ltd.

12 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Sıcaklık Sensörü
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Focusens, sıcaklık sensörleri ve termal bileşenlerin geliştirilmesi, üretimi ve servisinde özel olarak çalışan ISO sertifikalı ve patentli bir şirkettir.

Nanjing Poweam Medical Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ultrason Tarayıcı, Renk Doppleri, Röntgen Filmi, Röntgen Filmi İşlemcisi, EKG, Mikrotitre Okuyucu, İVD Analizörü, Tıbbi Mobilya, Yırtık Lamba Mikroskobu, Oksijen Konsantratörü
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nanjing Poweam Medical Co., Ltd, tıbbi alanda profesyonel tıbbi cihazlar ve sarf malzemeleri tedarikçisidir. ISO, CE, FDA ABD sertifikaları tarafından onaylanmak, Tıbbi görüntü, in-vitro tanısı, yaşam desteği, Hasta monitörü, Bebek kuvözü, Daha sıcak, Optik elektronik, diş ürünleri, Sağlık ve Tıbbi mobilyalar vb., hem iç hem de deniz aşırı pazarda çok popülerdir.

Shenzhen Bikesi Technology Co., Ltd

5.0
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Shenzhen Bikesi Technology Co., Ltd 2018 yılında kuruldu. Çok sayıda ürün tasarımı, AR-GE ve productlon kuruluşlarına güvenen giyilebilir devlces akıllı saatler, TWS Bluetooth kulaklıklar ve kulaklık, kulaklık, şarj cihazı, şarj kablosu gibi perpheral aksesuarlara malikant bir şekilde satıyoruz. dizüstü bilgisayar parçaları, plotter parçaları telefon parçalarıyla ilgili tüketici elektroniği ürünleri. Şirketimiz speklalizatlon geliştirme yoluna ve CE, RoHS, FCC ve ilgili sertifikalarla markalama yoluna hakarettir. Fabrikamız tam olarak nitedir ve bulanık markalara hizmet etmek için süper tebeşirin tebeşirle ve veri seçiciyle birlikte kullanılır.

Shenzhen Greatmade Tech Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Hasta monitörü ve EKG aksesuarları, SpO2 Sensörü (prob) gibi tıbbi kablolar, hasta monitörü EKG kablosu, EKG kablosu, NIBP manşonu, sıcaklık probu, konektörler, Sensör kitleri.

Yw Aimai Trading Company

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Üretim hattımız şunları kapsar: Ultrason Transdüser Probu, yeniden kullanılabilir SpO2 Sensörü, Tek Kullanımlık SpO2 Sensörü, SpO2 Uzatma Kablosu, EKG kablosu, EKG kablosu, IBP kablosu ve Tek kullanımlık basınç transdüseri, NIBP manşet ve tüpü, Sıcaklık Probu, Nabız Oksimetresi, B ultrason probu, ESU aksesuarları, Oksijen sensörü, Medikal pil, Fetal ve TOCO probu, OEM ve ODM hizmetleri vb.