Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightm-t003 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
m-t003 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

m-t003400+ fabrikalar doğrulandı

XIAMEN DEERXUAN CAR ACCESSORIES CO., LTD.

12 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Silecek Kolu, Araç Korno, LED Far
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen şehrinde bulunan Xiamen Deerxuan Car Accessories Co., Ltd, 2015 yılında 80 milyon RMB yatırım sermayesi ile kuruldu ve "90, 000" Square tesis alanı, bin becerikli çalışanı ve yirmi üretim hattı bulunuyor. Silecek lastikleri, LED farlar ve Otomatik Kornalar alanında lider profesyonel bir üreticiyiz ve ihracatçıyız.

Jinjiang Tongcheng Trading Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ayakkabılar, Giysiler, Kalıp, TPR, EVA
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Jinjiang Tongcheng Trading Co., Ltd., dünyaca ünlü ayakkabı ve giysi üretim merkezi Jinjiang'da bulunan profesyonel bir ticari kuruluştur. Temel işimiz, yılların uluslararası ticaret deneyimi sunan küresel müşteriler için yüksek kaliteli, son moda ve uygun maliyetli ürünler sunarak ayakkabı, çanta ve giysi tedarikine ve satışına odaklanır. Ana ticaret işimize ek olarak, iki bağlı kuruluşumuz da var: Biri ayakkabı tabanları için önemli ham maddeler olan TPR ve EVA parçacıklarını üretmede uzmanlaşmış; diğeri ise EVA, PU ve TPR kalıplarının AR-GE ve üretimine dahil. Eksiksiz bir endüstriyel zincir düzeni ile istikrarlı tedarik, rekabetçi fiyatlandırma ve güvenilir kalite sağlıyoruz ve dünya çapındaki müşterilerle bütünlük temelinde uzun vadeli ve istikrarlı işbirliği ilişkileri kurmaya kararlıyız.

Hangzhou Sciendy Technology Co., Ltd.

22 yıl
Ana Ürünler:
Hayır. 8, Shagyang Yolu, Jinnan Caddesi, Lin’an Bölgesi, Hangzhou Şehri, Zhejiang Eyaleti, Çin
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou Sciendy Technology Co., Ltd. On yıldan uzun bir süredir kayıp önleme çözümünü desteklemeyi taahhüt eder. 2005 yılında kurulan Sciendy, müşterilerimize kapsamlı, özelleştirilmiş ve yenilikçi kayıp önleme çözümleri sunmak için çözümle kuruldu. Fabrikamız 7, 000 metrekare alana orijinal üretim tesisleri, ekipman ve test cihazları ile hizmet sunmaktadır ve günlük üretimimiz 500, 000 etiketleme ürününe ulaşmaktadır. Elektronik Ürün Gözetimi (EAS) sektöründe tanınmış bir şirket olarak EAS RF/AM Sistemi, RF/AM Sabit Etiketler, RF/AM Etiketleri, RFID Etiketleri vb. gibi bir dizi ürün geliştirme konusunda uzmanlaştık.

Guangzhou Maya Medical Equipment Co., Ltd.

15 yıl
Ana Ürünler:
Tıbbi Ekipman, Tıbbi X-ray Makinesi, B Ultrason Tarayıcı, Hemodiyaliz Makinesi, Hasta Monitörü, Anestezi Makinesi, Tıbbi Tek Kullanımlık Malzeme, Diş Ekipmanı, Laboratuvar Ekipmanı, Hastane Mobilyası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2010 yılında kurulan Maya Medical, tıbbi görüntüleme ekipmanı üretiminde uzmanlaşmıştır.

Dezhou Chengzhi Import & Export Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Fitness Ekipmanları, Spor Ekipmanları, Güç Spor Ekipmanları, Koşu Bandı, Spin Bisikleti, Crossfit Rafı, Hammer Strength Makinesi, Kardiyo Ekipmanları, Kürek Makineleri, Synergy 360 Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dezhou Chengzhi Import & Export Co., Ltd., 2005 yılında kuruldu. Bu, üretim odaklı bir kuruluş, üretim, teknik geliştirme ve diğer hizmetler bir arada toplandı. Genellikle mukavemet ekipmanları, çok orman ekipmanları, ev kullanımı için mukavemet makineleri, tasarım, çalışma, ticari iplik eğirme motoru, koşu banklarındaki satış ve üretim alanlarında uzmanlaşmıştır.

GUANGZHOU SUNNYMED LIMITED

6 yıl
Ana Ürünler:
Ultrason Cihazı, Laboratuvar Ekipmanı, Hasta Monitörü, Ameliyat Odası Ekipmanı, Endoskop, Diş Ekipmanı, Medikal X-ray Makinesi, Hastane Mobilyası, EKG, Jinekoloji Ekipmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, 8 yıldan uzun deneyime sahip medikal makinelerin lider ihracatçı ve tedarik zinciri servis sağlayıcısıdır. Ana ürünlerimiz arasında endoskop, ultrason tarayıcılar, laboratuvar ekipmanları, operaion/acil durum ekipmanları, maternal ve bebek bakım cihazları, Pompa, medikal X ışını makinesi, ICU ekipmanı, EKG, EMG, EEG, hasta monitörü, bakım ekipmanı, normal teşhis aleti, eğitim/öğretim ekipmanı, hemodiyaliz makinesi, diş ekipmanı, veteriner ekipmanı ve diğer ilgili tıbbi atık ürünler.

Shenzhen SiRON Electrical Co.,Ltd

15 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Röle Modülü, Sensör, Anahtar Güç Kaynağı, Endüstriyel Sinyal Işığı, Uzaktan G/Ç Modülü, PLC Kablosu, Terminal Blok Modülü, Endüstriyel Anahtar, Lineer Kılavuz, Güvenlik Perdesi Sensörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen SiRON Electrical Co., Ltd SiRON Group kapsamında FA endüstriyel kontrolü konusunda uzmanlaşmış kapsamlı bir üreticidir. AR-Ge, tasarım, üretim ve satışları entegre ederek küresel akıllı üretim için yüksek kaliteli endüstriyel kontrol bileşenleri ve çözümleri sunmayı taahhüt ediyoruz.

Zhejiang Healthystar Technology Co., Ltd.

6 yıl
Ana Ürünler:
Sauna, Sauna Odası, Kızılötesi Sauna, Geleneksel Sauna, Buhar Odası, Dış Mekan Saunası, Ahşap Sauna, Fıçı Sauna, Ayak Saunası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhejiang HealthyStar Technology Co., Ltd; Sauna, Sauna Odası, Kızılötesi Sauna, Geleneksel Sauna, Açık Sauna, Çin'de Ayak Saunası. En başından itibaren sauna ürünleri üretiyoruz, ahşap işleme, dolap yapımı, ısıtma modülleri montajı ve testi vb. hepsi bizim tarafımız tarafından yapılıyor. Günümüzün Helatistar kızılötesi saunas'ları modern teknoloji ve tasarımın avantajlarını kullanır, ancak Finlandiya köklerinin orijinal ve dürüst ifadesinden ilham almaya devam ediyor.

Jiangmen Mega Casa Co., Ltd.

9 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik Musluk, Paslanmaz Çelik Banyo Aksesuarları, Paslanmaz Çelik Lavabo, Duş, Lavabo Musluğu, Mutfak Musluğu, Su Vanası, Zemin Tahliye, Mutfak Lavabosu, Lavabo
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2017 yılından itibaren kurulan Jiangmen Mega Casa Co., Ltd., paslanmaz çelik bir musluklar üreticisi ile işbirliği içinde, yerel hijyenik yazılım pazarına odaklanmaktadır. Dünya çapında 50'den fazla ülkeye ve bölgeye ürün ve hizmet sağladık. Ana gövde işleme ile tam montaj ve paketleme arasında. Üreticilere üretim işlemi ve bitmiş ürünleri olmayan ürünler tedarik etmek.

Zhejiang Daian Commodity Co., Ltd.

22 yıl
Ana Ürünler:
Termos, Su Şişesi, Paslanmaz Çelik Su Şişesi, Seyahat Kupa, Kahve Kupa, Paslanmaz Çelik Termos, Kupa, Plastik Bardak, Bar Eşyası, Hayvan Kasesi
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2003'den bu yana Çin'in üreticisi ve paslanmaz çelik ve plastik içeceklere yönelik dünya çapında yeni Ar-Ge çözüm sağlayıcısı Zhejiang Daian Commodity Co., Ltd.

Dongguan Juyi Clothing Co., Ltd.

3 yıl
Ana Ürünler:
Giyim
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Humen'da bir kumaş işleme fabrikası bulunmaktadır. Erkek ve kadın kabul edilir. Ütü masası odası bulunur. Oyun tahtasının ihtiyaçlarına göre profesyonel desen ustası olabilir. Bu şekilde numuneye uygun bir harita da elde edilebilir!

Zhongshan Sinuo Art Installation Co., Ltd

9 yıl
Ana Ürünler:
Özel Avizeler, Bölücü Ekran, Heykel, Kurulum Sanatı, Toptan Avize Aksesuarları, Toptan Heykel Aksesuarları, Otel Lobisi Avizeleri, Özel Proje Işığı, Standart Dışı Aydınlatma
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SINUO Art, kendi ekibine ve araştırma ve geliştirme, üretim, kurulum ve satış sonrası hizmetlerinde standart teknolojik süreçlere sahip avizeler, kurulum sanatı, ekran ve heykellerin yer aldığı sanatsal bir kuruluştur. Bu, müşterilere son uygulama için eksiksiz bir tasarım çözümleri sunan profesyonel bir şirkettir. Sinuo Art, eğitime ve yetenekleri özümsemeye odaklanır ve tasarımcıları dünyanın her yerinde düzenli olarak çalışmaya gönderir. Sinuo Art

NINGBO YONGYE ZIHANTECHNOLOGY CO., LTD.

21 yıl
Ana Ürünler:
Reçineli Katlanır Sandalye, Reçineli Chiavari Sandalye, Plastik Katlanır Sandalye, Reçineli Çapraz Sırt Sandalye, Çocuk Sandalyesi, Masa, Tekerlekli Araç, Etkinlik Mobilyası, Ticari Mobilya, Dış Mekan Mobilyası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2006 yılında girişimcilik hedeflerinin güdümünde EVA ye ve Jason Xu, Ningbo Yongye Technology Co., Ltd.'yi (eski adı Cixi Yongye Furniture Co., Ltd.) Cixi, Ningbo, Zhejiang Eyaleti'nde kurdular. Küçük bir manuel atölye olarak başlayarak, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden modern bir mobilya üreticisi haline geldik ve sektörde önemli bir konum elde ettik.

Jordan New Material (Changzhou) Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Spc Zemin, Spc Duvar Paneli, Lvt Zemin, Laminat Zemin, WPC Zemin
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jordan New Material (Changzhou) Co., Ltd., iki fabrikasıyla bir grup şirketidir. 1). Nantong Jordan New Material Technology Co., Ltd., yüksek kaliteli SPC (Taş plastik Kompozit) ve LVT (Lüks Vinil Döşeme) döşeme ve duvar panelleri üretiminde uzmanlaşmış saygın bir üreticidir. 20, 000 metrekarelik geniş bir alana yayılan tesisiyle şirketimiz, 450, 000 metrekarelik etkileyici aylık üretim kapasitesine sahiptir. 2). Hubei Yuanhong Leiming Wood Co., Ltd. Wuhan'da yer alır ve 30, 000 metre kare alanı kapsayan lamine ve WPC zemin üzerinde uzmanlaşmıştır. Yıllık üretim kapasitesi yaklaşık 6 milyon metrekarelik bir alana sahiptir

Guangdong Xingtai Rattan Craft Co, . Ltd

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Rattan Dokuma Rattan Örgü Tekstilene
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong XingTai rattan Craft Co., Ltd. Yeni rattan dokuma malzemeleri, rattan dokuma, plastik dokuma, kağıt dokuma, saman dokuma, araştırma ve geliştirme alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. bambu dokuma, avuç içi dokuma ve el işi üretimi ve satışları. Modern geniş ölçekli atölyelere ve gelişmiş üretim ekipmanlarına sahiptir.

Hangzhou Ufun Information & Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Kedi Yatağı, Kedi Kıyafeti, Kedi Tasması, Kedi Kayışı, Kedi Harness, Kedi Oyuncağı, Kedi Kabı, Kedi Taşıma Çantası, Kedi Dış Mekan
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
UFBemo, tasarım, üretim ve müşteri hizmetlerinde 20 yıllık olağanüstü mükemmellik yolculuğuna sahip dünya çapında evcil hayvan ürünleri sektöründe seçkin ve güvenilir bir ortak olarak yer alır.

Langfang Ruiyi Furniture Co., Ltd.

3 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Yemek Sandalyesi, Kahve Masası, Yemek Takımı, Ahşap Sandalye, Plastik Sandalye, Yemek Masası, Metal Sandalye, Oturma Odası Kahve Masası
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

Huizhou Double-Star Sports Goods Co., Ltd.

13 yıl
Ana Ürünler:
Havuz masası, Masa tenisi masası, Hava hokeyi masası, Futbol masası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Huizhou (Shenzhen) Double Star Sports Goods Co., Ltd., 1995 yılından beri Billiard/Havuz masası, Futbol/futbol topu masaları, Air Hockey masaları, Masa Tenisi/Ping pong masaları ve ayrıca Shuffle Board ve tüm çoklu oyun masaları gibi tüm spor ürünleri üzerinde uzman üretim yapan kuruluştur.

Guangzhou Meile Exhibition Equipment Co., Ltd.

16 yıl·4.5
Ana Ürünler:
Çadır, Düğün Çadırı, Parti Çadırı, Büyük Çadır, Sergi Çadırı, Etkinlik Çadırı, Tanıtım Çadırı, Reklam Çadırı, Alüminyum Sahne, Alüminyum Travers
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Meile Exhibition Equipment Co., Ltd., Tent, Party tent, Big tent, Weding tent, event tent, Guangzhou City'de bulunan alüminyum sahne ve kafes kiriş ürünleri. 2010'den bu yana 60'den fazla ülkeden 15 yıldan uzun süredir hizmet veriyoruz.

Dongguan Yixiang Precision Co., Ltd.

8 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Sert Tel Halat, Aydınlatma Donanım Aksesuarları, Çinko Alaşımı Döküm İşleme, Genişleme Kelepçeli Halat, Tel Halat Kilidi, CNC İşleme Parçası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Yixiang Precision:

Foshan Medco Medical Equipment Co., Ltd.

13 yıl
Ana Ürünler:
Hastane Yatağı, Hastane Tekerlekli Sandalyesi, Muayene Masası, Hastane Sandalyesi, Sedye Tekerlekli Sandalyesi, Hastane Dolabı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Medco Medical Equipment Co. Ltd, Guangdong Gıda ve İlaç Dairesi ve Sanayi ve Ticaret Dairesi tarafından onaylanan ve 2010 yılından beri kurulmuş olan bir tıbbi cihaz üreticisi ve pazarlama iş birliği. Shunde bölgesinde, Foshan City, Guangdong bölgesinde yer alır.

Suzhou Vigor New Materials Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Akustik Duvar Paneli, Akustik Panel, Boyacı Keçesi, Beyaz Yapışkan Keçe
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Vigor New Materials Co., Ltd. 2018 yılında kurulmuştur ve Zhitang Town, Changshu City'de bulunmaktadır. Ahşap dekoratif ses yalıtım malzemeleri ve polyester fiber akustik ürünleri araştırıp üreten ve satan çok profesyonel bir kuruluş. Yaklaşık 120 çalışanı vardır ve yılda 6 milyon metrekarelik büyük bir akustik malzeme üretim kapasitesine sahiptir. <br/><br/>Şirket sürekli olarak birinci sınıf üretim teknolojisini sunar. Artık polyester akustik panel ve ahşap çıta akustik panel üretim hattı dahil 6 üretim hattı bulunmaktadır. Çoğunlukla ses emici malzeme ve dekoratif yapı malzemesi üretir. Gelişmiş makinelerimiz, tam müşteri memnuniyeti sağlamamızı sağlar. <br/><br/>Profesyonel bir akustik ürün üreticisi olarak, uluslararası standartlara tamamen uygun modern bir kalite yönetim sistemi oluşturduk. Tüm ürünlerimiz uluslararası kalite standartlarına uygundur, Çevre koruması da bizim amacımızdır; CE ve FSC sertifikası, SGS ses emilimi test raporu, SGS alev geciktirici testi gibi çevre korumasına bağlı çevre dostu malzemeleri savunuyoruz. Ürünlerimiz, dünya çapında çeşitli pazarlarda takdir görmektedir. <br/><br/>Ürünlerimiz modern dekorasyon, yayın salonları, konferans salonları, ofisler, mahkemeler, opera evleri, amfilerde, okullarda, radyo istasyonlarında, kültür etkinlik merkezlerinde, Spor salonları, KTV'ler, kayıt odaları, üst düzey oteller ve sıkı akustik gereksinimler gerektiren özel konutlar. <br/><br/>Yüksek akustik alanı oluşturmak için. Şirket, modern dekorasyon tasarımını sürekli olarak keşfeder ve yenilikçi bir şekilde bir araya getirir. Her müşterinin satın alma ihtiyaçlarını karşılamaya kendimizi adadık.

Ningbo Jingyan Tools Co., Ltd.

4.8
Ana Ürünler:
Atölye masası, Alet kutusu, Testere ayağı, Katlanabilir tekerlekli araba, Depolama arabası, Plastik kalıp, Depolama arabaları, Moratr sprey tabancası, Donanım aletleri, Araç onarım aleti
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Jingyan Tool lndubir Co., Ltd 2003 yılında kuruldu. Onarım ve Onarım Departmanı, Kalıp Departmanı, Produ-tion Departmanı, QC Departmanı, Satış Departmanı gibi departmanları da içeren 5500'den fazla çalışma alanı ve 140'den fazla çalışma işiyle, Finans Departmanı, İK Departmanı ve servis derinliği. Yıllardır plastik ürünler, Metal yapıştırıcılarla, alet kutusu, Kalıp tasarımı, üretim ve işleme alanlarında faaliyet gösteren profesyonel bir şirketiz... Ortak faydaların iş ilkesine bağlı kalarak, mükemmel hizmetlerimiz, küçük MOQ sayesinde müşterilerimiz arasında iyi bir yanıt aldık. hızlı teslimat, kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar. 1 yıldan uzun süredir işbirliği içinde Stanley, Bosch ve diğer firmalarca hizmet vermiştik.

Wuxi Fuping Metal Products Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Tekerlekli sepet, depolama kafesi, metal istiflenebilir raf, çelik palet, lojistik konteyner
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wuxi Fuping Metal Products Co., Ltd, Ar-Ge, üretim ve yüksek kaliteli lojistik depolama ekipmanı satış hizmetleri alanında profesyonel bir şirkettir. Nakliye rafları, metal lojistik konteynerleri, çelik paletler, güç kullanmayan araçlar, akıllı raflar üretmeye kendimizi adadık, 2010'den beri metal kafesler, kaplumbağa arabaları, standart olmayan raflar, lastik rafları, cam taşıma vb..

XIAMEN NEWYX IMP&EXP CO.,LTD

5.0
Ana Ürünler:
Kabanlar, Ceketler, Kot Üst, Kot Pantolon, Polar Ceketler, Polar Pantolonlar, Yastıklı Ceketler, Şişme Ceketler, Yıkanmış Tişörtler, Moda Üst
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2019 yılında kurulan Xiamen NEWYX Import &amp; Export Co., Ltd, özellikle dolgulu ceketlerin, su geçirmez ceketlerin, rüzgar kırıcı ceketlerin, softshell ceketlerin, Fleece ceketlerin özelleştirilmesi konusunda uzmanlaşmış, kendi pazarlama endüstrisi zincirinin tamamına sahip, özelleştirilmiş bir moda giyim kuruluşudur. Kot Ceketler ve kot pantolonlar ve günlük giyimli renklerden. Ekiplerimiz Tekstil alanında 15 yıldan fazla deneyime sahip. Profesyonel tasarımcı ekibi, üretim ekibi ve satış ekibi yakın iletişimi sürdürmektedir ve birbirleriyle kusursuz işbirliği sergilememektedir. Ürünler temel olarak Almanya, İspanya, İtalya, Portland, Fransa, İsveç, Danimarka vb.; ABD ve Avustralya da ana pazarlarımız.

Hebei Chicheng Commerce Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Temizlik Havlusu, Banyo Havlusu, Mikrofiber Havlu, Araç Havlusu, Evcil Hayvan Havlusu, Spor Havlusu, Plaj Havlusu, Ev Serisi Havlu, Yüz Havlusu, El Havlusu
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hebei Chicheng Commerce Co., Ltd., Çin'in Hebei ilinin başkenti Shijiazhuang'da yer alır. Fabrikamız 2008 yılından bu yana bu endüstriye dahil olmuş ve 13 yıldan fazla üretim ve satış deneyimi yaşamaktadır. Yurt içi lider seviyesinin keyfini çıkartan, 30'den fazla ekipman seti açık kesiminin keyfini çıkarabilen dikme dikme ekipmanları mevcuttur. Yılda 1890 ton her türlü örgü kumaş üretimine sahip çift döngü ve düz kumaş üretebilir.

Langfang Airun Imp. & Exp. Co., Ltd.

9 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Yemek Masası, Kahve Masası, Yemek Sandalyesi, Otel Sandalyesi, Dinlenme Sandalyesi, Plastik Sandalye, Metal Sandalye, Kumaş Kaplı Sandalye, TV Sehpası, Yan Dolap
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Langfang Airun Imp. &amp;Eksp. CO., Ltd, özel bir mobilya üreticisidir. Ana ürünlerimiz yemek masası/kahve masası/yemek sandalyeleri/şezlonglar/katlanır sandalyeler/ofis sandalyeleri ve diğer oturma odası mobilyaları gibi iç ve dış mekan mobilyalarıdır. Langfang City'de bulunan Pekin ve Tianjin ulaşım kolaylarının keyfini çıkarın. Şirketimiz 30, 000 metre karelik bir alanda yer alır ve Enjeksiyon kalıplama makinesi, boru bükme makinesi, kaynak makinesi, ahşap işleri makinesi ve ahşap boyama makinesi gibi gelişmiş olanaklara sahiptir. Yıllık üretim kapasitemiz 200'den fazla konteynerdir. Ticari lisans tutarak Avrupa, Amerika, Afrika, ORTA Doğu ve diğer ülke ve bölgelere ürün ihraç ediyoruz. Ürünlerimiz yurt içinde ve yurt dışında büyük övgü kazanmaktadır. Malzeme tedariki, üretim, test ve paketleme gibi tüm işlemleri katı kalite kontrolleriyle kapsar. Katı kalite kontrolü ve özenli müşteri hizmeti için özel olarak tasarlanmış deneyimli personelimiz, gereksinimlerinizi tartışmak ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak için her zaman kullanılabilir. Karşılıklı fayda iş hedefimizdir ve yüksek kaliteye dayalı rekabetçi fiyat sunarız ve gelişim için yalnızca makul marjı tutarız. Müşterinin talebini karşılamak için en büyük arayışımız. Bizimle işbirliği kurmak ve parlak bir gelecek yaratmak için müşterileri sıcak bir şekilde karşılıyoruz.

Qingdao Maxx Auto Parts Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Lastik Vana, Jant Ağırlığı, Cıvata Somun, Lastik Tamir Pati, Lastik Tamir Aracı, Lastik Ekipmanı
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Maxx Auto Parts Company, 2012 yılından beri Çin'de lider tekerlek aksesuarı üreticilerinden biridir. Üretim yelpazemiz şunları içerir:

Foshan Xinsheng Furniture Co., Ltd.

7 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Düğün Masası, Düğün Sandalyesi, Düğün Kanepe, Akrilik Mobilya, Arka Plan, Masa Orta Süslemeleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Xinsheng Furniture Co, Ltd 2019 yılında bulundu, Foshan City Guangdong'da bulunuyoruz, düğün mobilyaları ve düğün dekorasyonu için profesyonel Tek Duruş çözümlerimiz, 10000 metrekarelik bir alana sahip düğün mobilyalarında üretim ve ihracat yapıyoruz.

QINGDAO ROADZEAL TEXTILE CO., LTD.

Ana Ürünler:
Jel Yatak, Jel Ped, Yatak, Yastık, Jel Yastık, Jel Minder, Hafızalı Yastık, Lateks Yastık, Lateks Yatak, Jel Izgara Yatak
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Roadzeal Textile Co., Ltd, Çin'de en profesyonel ev ürünleri üreticilerinden ve tedarikçilerinden biridir. Bu ürünler arasında şilte, yastık, TPE şilte, TPE örtü, TPE yastık; 4D Air Fiber şilte; Hafızalı köpük yastık; Lateks yastık; Lateks şilte; Jel Grid şilte; Jel Izgara yastığı; Jel Pedi; motosiklet Jel Koltuk Pedi; Cerrahi Jel Pedi; Soğutma Theraphy Ürünleri; Ev Jeli Pedleri; Tekstil; Spong köpük; yaylı şilte; Şilte, İlkbahar vb. için dış örtü.