Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightm-t002 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
m-t002 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

m-t002500+ fabrikalar doğrulandı

Jinjiang Tongcheng Trading Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ayakkabılar, Giysiler, Kalıp, TPR, EVA
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Jinjiang Tongcheng Trading Co., Ltd., dünyaca ünlü ayakkabı ve giysi üretim merkezi Jinjiang'da bulunan profesyonel bir ticari kuruluştur. Temel işimiz, yılların uluslararası ticaret deneyimi sunan küresel müşteriler için yüksek kaliteli, son moda ve uygun maliyetli ürünler sunarak ayakkabı, çanta ve giysi tedarikine ve satışına odaklanır. Ana ticaret işimize ek olarak, iki bağlı kuruluşumuz da var: Biri ayakkabı tabanları için önemli ham maddeler olan TPR ve EVA parçacıklarını üretmede uzmanlaşmış; diğeri ise EVA, PU ve TPR kalıplarının AR-GE ve üretimine dahil. Eksiksiz bir endüstriyel zincir düzeni ile istikrarlı tedarik, rekabetçi fiyatlandırma ve güvenilir kalite sağlıyoruz ve dünya çapındaki müşterilerle bütünlük temelinde uzun vadeli ve istikrarlı işbirliği ilişkileri kurmaya kararlıyız.

Dezhou Chengzhi Import & Export Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Fitness Ekipmanları, Spor Ekipmanları, Güç Spor Ekipmanları, Koşu Bandı, Spin Bisikleti, Crossfit Rafı, Hammer Strength Makinesi, Kardiyo Ekipmanları, Kürek Makineleri, Synergy 360 Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dezhou Chengzhi Import & Export Co., Ltd., 2005 yılında kuruldu. Bu, üretim odaklı bir kuruluş, üretim, teknik geliştirme ve diğer hizmetler bir arada toplandı. Genellikle mukavemet ekipmanları, çok orman ekipmanları, ev kullanımı için mukavemet makineleri, tasarım, çalışma, ticari iplik eğirme motoru, koşu banklarındaki satış ve üretim alanlarında uzmanlaşmıştır.

Guangzhou Maya Medical Equipment Co., Ltd.

15 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Tıbbi Ekipman, Tıbbi X-ray Makinesi, B Ultrason Tarayıcı, Hemodiyaliz Makinesi, Hasta Monitörü, Anestezi Makinesi, Tıbbi Tek Kullanımlık Malzeme, Diş Ekipmanı, Laboratuvar Ekipmanı, Hastane Mobilyası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2010 yılında kurulan Maya Medical, tıbbi görüntüleme ekipmanı üretiminde uzmanlaşmıştır.

Xuzhou Dragon Guard Industrial Co., Ltd.

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
EAS, ESL, RFID, Güvenlik Kamerası, GPS Takip Cihazı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
DRAGON GUARD, 19 yıldan uzun süredir güvenlik ürünleri ve çözümlerinin tasarımı ve üretimine odaklanmıştır. Donanım ve yazılım ekipmanlarıyla birlikte, dünya çapında kullanıcılar için farklı perakende güvenlik ürünleri ve çözümleri sağlayabiliyoruz. Ürünlerimiz devlet, banka, okul, hastane ve her türlü güvenlik alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Günümüzde ürünlerimiz arasında EAS, RFID, ESL, Ekran Güvenliği, Güvenlik Kamerası, Vb.

Hefei Zhuri Construction Machinery Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Ekskavatör Parçaları, Hidrolik Pompa, Hidrolik Motor, Kontrol Vanası, Motor Montajı ve Parçaları, Alt Takım Parçaları, Son Tahrik, Redüktör, Seyir Şanzımanı, Hidrolik Silindir
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Hefei Zhuri İnşaat Makineleri Co., Ltd. A12, Baowan International, Hefei, Anhui, Çin'de bulunmaktadır. İlk önce bütünlük ve kazan-kazan işbirliği kavramına bağlı kalarak HITACHI, SANY, KOMATSU, SAKURA, Hengli Hydraulic, NGC ve diğer şirketler. Yaklaşık otuz yıllık konsantrasyon ve çabadan sonra, her zaman adım adım bir yaklaşım üzerinde ısrar ettik ve Çin'deki en kapsamlı, kapsamlı ve etkili ekskavatör parçası tedarikçilerinden biri haline geldik.

Wenzhou Ouchai Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Gergi, Kayış Gergisi, Pulley, İdler Pulley, Gergi Pulley, Kamyon Kayış Gergi Montajı, İnşaat Sürüş Kayış Gergisi, Dizel Motor Kayış Gergisi, Otomotiv Gergisi, Kayış Pulley
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wenzhou Ouchai Technology Co., Ltd; kamyon, inşaat, tarım, endüstriyel, denizcilik ve otomotiv uygulamaları için motor tahrik kayışı gerdiricisi, gerdirici kasnak, avara kasnak ve satış sonrası hizmetlerin tasarımı, üretimi ve dağıtımında Çin lideridir.

Qingdao Tune Machinery Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Donmuş Patates Kızartması Üretim Hattı, Patates Cipsi Üretim Hattı, Meyve ve Sebze İşleme Ekipmanları, Et Gıda İşleme Ekipmanları, Kızartma Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Tune Machinery Co., Ltd, güzel Qingdao kıyı kentinde yer alır. Burada deniz ve gökyüzü bir arada, sakin ve sakin bir şekilde, en canlı şehir. Pasifik Okyanusu'nun batı sahilinde önemli bir uluslararası ticaret limanı ve deniz taşımacılığı merkezidir. Qingdao Çin'in ikinci dış ticaret milyar ton üretim portuna sahiptir.

Dongguan Yuexin Industrial Co., Ltd.

8 yıl
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Keçe, Elyaf, Dolgu, Yastık, Yastık İçliği, Noel Süslemesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dongguan Yuexin Industrial Co, Ltd. Ve Hongkong şirketi Baiyue Products Limited, Çin'in İnci Irmağı Delta Ekonomik Bölgesi'nde yer alır. Fiber ürünlerin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışlarını 18 üretim ve satış deneyimi ile birleştiren bir kuruluştur.

Foshan Medco Medical Equipment Co., Ltd.

13 yıl
Ana Ürünler:
Hastane Yatağı, Hastane Tekerlekli Sandalyesi, Muayene Masası, Hastane Sandalyesi, Sedye Tekerlekli Sandalyesi, Hastane Dolabı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Medco Medical Equipment Co. Ltd, Guangdong Gıda ve İlaç Dairesi ve Sanayi ve Ticaret Dairesi tarafından onaylanan ve 2010 yılından beri kurulmuş olan bir tıbbi cihaz üreticisi ve pazarlama iş birliği. Shunde bölgesinde, Foshan City, Guangdong bölgesinde yer alır.

Suzhou Vigor New Materials Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Akustik Duvar Paneli, Akustik Panel, Boyacı Keçesi, Beyaz Yapışkan Keçe
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Vigor New Materials Co., Ltd. 2018 yılında kurulmuştur ve Zhitang Town, Changshu City'de bulunmaktadır. Ahşap dekoratif ses yalıtım malzemeleri ve polyester fiber akustik ürünleri araştırıp üreten ve satan çok profesyonel bir kuruluş. Yaklaşık 120 çalışanı vardır ve yılda 6 milyon metrekarelik büyük bir akustik malzeme üretim kapasitesine sahiptir. <br/><br/>Şirket sürekli olarak birinci sınıf üretim teknolojisini sunar. Artık polyester akustik panel ve ahşap çıta akustik panel üretim hattı dahil 6 üretim hattı bulunmaktadır. Çoğunlukla ses emici malzeme ve dekoratif yapı malzemesi üretir. Gelişmiş makinelerimiz, tam müşteri memnuniyeti sağlamamızı sağlar. <br/><br/>Profesyonel bir akustik ürün üreticisi olarak, uluslararası standartlara tamamen uygun modern bir kalite yönetim sistemi oluşturduk. Tüm ürünlerimiz uluslararası kalite standartlarına uygundur, Çevre koruması da bizim amacımızdır; CE ve FSC sertifikası, SGS ses emilimi test raporu, SGS alev geciktirici testi gibi çevre korumasına bağlı çevre dostu malzemeleri savunuyoruz. Ürünlerimiz, dünya çapında çeşitli pazarlarda takdir görmektedir. <br/><br/>Ürünlerimiz modern dekorasyon, yayın salonları, konferans salonları, ofisler, mahkemeler, opera evleri, amfilerde, okullarda, radyo istasyonlarında, kültür etkinlik merkezlerinde, Spor salonları, KTV'ler, kayıt odaları, üst düzey oteller ve sıkı akustik gereksinimler gerektiren özel konutlar. <br/><br/>Yüksek akustik alanı oluşturmak için. Şirket, modern dekorasyon tasarımını sürekli olarak keşfeder ve yenilikçi bir şekilde bir araya getirir. Her müşterinin satın alma ihtiyaçlarını karşılamaya kendimizi adadık.

NINGBO YONGYE ZIHANTECHNOLOGY CO., LTD.

21 yıl
Ana Ürünler:
Reçineli Katlanır Sandalye, Reçineli Chiavari Sandalye, Plastik Katlanır Sandalye, Reçineli Çapraz Sırt Sandalye, Çocuk Sandalyesi, Masa, Tekerlekli Araç, Etkinlik Mobilyası, Ticari Mobilya, Dış Mekan Mobilyası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2006 yılında girişimcilik hedeflerinin güdümünde EVA ye ve Jason Xu, Ningbo Yongye Technology Co., Ltd.'yi (eski adı Cixi Yongye Furniture Co., Ltd.) Cixi, Ningbo, Zhejiang Eyaleti'nde kurdular. Küçük bir manuel atölye olarak başlayarak, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden modern bir mobilya üreticisi haline geldik ve sektörde önemli bir konum elde ettik.

Xiamen Vida Healthcare Products Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Tıbbi Enjeksiyon Kalıbı, Tek Kullanımlık İnfüzyon Setleri, Tek Kullanımlık Şırınga Önceden Doldurulmuş Şırınga, IV Kateter IV Kanül, Tek Kullanımlık Kan Alma Tüpü ve İğneleri, Anjiyografi Şırıngaları BT Şırıngaları MR Şırıngaları, Anestezi İğneleri Spinal ve Epidural Kiti, Silikon Burun Kanülü Oksijen Tüpü ve Maskesi, Anestezi Maskesi CPAP Maskesi CPR Maskesi, Silikon Burun Prongları
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Vida, entegre bir tıbbi ürün üreticisidir ve 10 yıldan fazla üretim deneyimine sahiptir. Kalıp tasarımından üretime kadar anahtar teslimi üretim çözümleri sunuyoruz ve yüksek hacimli miktarlarda uzmanlaşıyoruz. Tam otomatik tesisimizde, ISO 13485:2016 sertifikasyonu altında günde 24 saat çalışan, en son teknoloji ürünü 125'den fazla enjeksiyon kalıplama makinesi bulunur. %99.92 kaliteli parça derecelendirmesine sahibiz ve projenizin ömrü boyunca kalıplarımızı garanti ediyoruz. Katı kalite kontrol standartları, envanter yönetimi ve hızlı yanıt veren servisle Vida, dünyanın dört bir yanındaki şirketler için güvenilir bir üretim ortağıdır. Kurumsal sorumluluk ve çevresel yönetim konularına odaklanan bu ürün, enerji ve ambalaj korumasını ve zehirli olmayan malzemelerin kullanımını önceliklendiren, çöp sahasına gönderilmeyen bir üretim tesisi olmaktan gurur duyuyoruz. Geniş ve muazzam plastik malzemeler ve proses mühendisliği, tek kullanımlık tıbbi ve laboratuvar sarf malzemelerinde uzmanlık sahibiz. CE ve FDA tarafından belgelenmiş MOST ürünlerimiz.

Guangzhou Mingge Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Sentetik Çatı Samanı, Yapay Çatı Samanı, Sentetik Palmiyeli Saman, Sentetik Palapa Samanı, Sentetik Tiki Samanı, Plastik Dokuma Levha, Sentetik Bambudan Tavan Matı, Sentetik Bambudan Direk, Sentetik Bambudan Çit, Sentetik Bambudan Panel
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
MGTHATCHBACK, Çin'deki sentetik taç ürünleri için tasarım ve üretim alanında lider üretici ve tedarikçidir ve 15 yıldan fazla çalışma deneyimine sahiptir. "Adil Fiyat, en İyi Kalite, Teslimat Güvenliği, Müşteri Memnuniyeti" konusuna odaklanıyoruz.

Shandong Yunbian Import and Export Co., Ltd.

5 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Tırmanma İpi, Evcil Hayvan Güvenlik İpi, Su Kurtarma Güvenlik İpi, Naylon İp, Örgü İp, Çekiş İpi, Düşme Koruma Güvenlik Kemeri, Tırmanma Güvenlik Kemeri, Endüstriyel Güvenlik Kemeri, Paketleme İpi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Yunbian Import and Export Co., Ltd., Çin'in memleketi Lizhuang'da yer alır. Şirketimiz tasarım, geliştirme, üretim ve satış özelliklerini entegre eder. Endüstriyel alanda profesyonel, ciddi ve sorumlu bir çalışanız. Shandong Yunbian Import and Export Co., Ltd., üstün teknoloji ve güçlü güç, gelişmiş üretim ekipmanı ve mükemmel test yöntemleri ile üretim süreci ve kalite yönetim sisteminin gerekliliklerine tam olarak uygun, sıkı kalite kontrolü, profesyonel bir üretim ve araştırma ve geliştirme ekibine sahiptir. Şirket, çalışanların eğitiminin kalitesine büyük önem veriyor, bilim ve teknolojiye yatırımlarını sürekli olarak artırıyor, pazara yönelik ürünler geliştiriyor ve pazar talebini karşılayan ürünler geliştiriyor. Kullanıcı ihtiyaçlarına göre şirket ürün tanıtım ve tanıtım hizmetleri sunar, müşteri sorularını yanıtlar ve satılan ürünler için ücretsiz teknik hizmetler ve satış sonrası bakım sağlar. Kalite güvenilirliği ürünlerimizin dünya çapındaki müşteriler tarafından günlük kullanımda test edilip kanıtlanmalarına güveniyor. Müşteri hizmetlerine olan bağlılığımızla gurur duyuyoruz ve size hizmet etme fırsatını memnuniyetle karşılıyoruz. Müşterilere tırmanma halatları, emniyet halatları, emniyet kemerleri, emniyet kıyafetleri, güvenlik ağları, kasnak aksesuarları, güvenlik eldivenleri, çeşitli koruyucu maske türleri ve gözlük ve diğer güvenlik koruma malzemeleri.

Huizhou Double-Star Sports Goods Co., Ltd.

13 yıl
Ana Ürünler:
Havuz masası, Masa tenisi masası, Hava hokeyi masası, Futbol masası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Huizhou (Shenzhen) Double Star Sports Goods Co., Ltd., 1995 yılından beri Billiard/Havuz masası, Futbol/futbol topu masaları, Air Hockey masaları, Masa Tenisi/Ping pong masaları ve ayrıca Shuffle Board ve tüm çoklu oyun masaları gibi tüm spor ürünleri üzerinde uzman üretim yapan kuruluştur.

Benemed (Hongkong) Industry Co., Limited

4.5
Ana Ürünler:
Hematoloji Analizörü, Ultrason Cihazı, Hasta Monitörü, Kimya Analizörü, Elektrolit Analizörü, İdrar Analizörü, EKG Cihazı, Nabız Oksimetresi, Ameliyat Işığı, Röntgen Film İzleyici
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2005 yılında kurulan Benemed Industry Co., Limited, Çin'de üretim tabanıyla birlikte in Vitro Diagnostic endüstrisinde profesyonel bir üretici ve tedarikçidir. Kimya Analizörü, Hematoloji Analizörü, İdrar Analizörü, Koagülasyon Analizörü, Mikroplak/ELISA okuyucu ve yıkayıcı ve ilgili reaktifler dahil ana ürünler. Bu ürünler hastane kliniklerinde, hastalık kontrol merkezinde, kan bankalarında, veterinerlik kliniklerinde, bilimsel araştırma merkezinde ve iş arkadaşı laboratuvarlarında vb. yaygın şekilde kullanılmaktadır

Guangdong Xingtai Rattan Craft Co, . Ltd

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Rattan Dokuma Rattan Örgü Tekstilene
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangdong XingTai rattan Craft Co., Ltd. Yeni rattan dokuma malzemeleri, rattan dokuma, plastik dokuma, kağıt dokuma, saman dokuma, araştırma ve geliştirme alanında uzmanlaşmış bir şirkettir. bambu dokuma, avuç içi dokuma ve el işi üretimi ve satışları. Modern geniş ölçekli atölyelere ve gelişmiş üretim ekipmanlarına sahiptir.

Guangdong Chuanghui Foodstuffs Co., Ltd.

27 yıl·4.7
Ana Ürünler:
Şeker
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
1990 yılında kurulan Guangdong Chuanghui Food Co., Ltd., şeker üretiminde uzman bir üreticidir. Ana ürünler oyuncak şekeri, elektrikli şeker, lollipop, kabarcık gidon, çikolata, süt şekeri, jöle ve diğer.

Dezhou TOP Fitness Equipment Co., Ltd.

12 yıl·4.9
Ana Ürünler:
Dambıl, Smith Makinesi, Fitness Ekipmanı, Spor Ekipmanı, Koşu Bandı, Spin Bisikleti, Güç Geliştirme Ekipmanı, Ağırlık Plakası, Squat Rack, Kauçuk Zemin
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Dezhou TOP Fitness Equipment Co., Ltd., Ningjin, Dezhou, Shandong Province'de bulunan fabrika, araştırma ve geliştirme tasarımı, üretim ve satış, tek bir üründe ürün hizmeti, profesyonel bir fitness ekipmanı fabrikasıdır. Fabrika 10, 000 metrekare bir alanı kapsar, gelişmiş işleme ekipmanları ve profesyonel Ar-Ge ekibiyle ana ürünler tek işlevli ve çok işlevli mukavemetli eğitmenlerdir, çok işlevli Smith şasi, kapsamlı eğitmenler, CROSSFIT, ağırlık platformu, özel sınıf ekipmanları, koşu bandı, bisiklet, el halteri ve bar gibi. Ürün yelpazesi tamamlandı, görünüm kötü, yapı tasarımı makul, sağlık kulübü, otel salonu, ordu yangını, okul gibi farklı müşteri gruplarının ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Aynı zamanda şirket, müşteri ihtiyaçlarına göre eksiksiz bir fitness programı ve ürün özelleştirme hizmetleri (OEM ve ODM) da sağlayabilir.

Dongguan Maiyu Electronics Co., Ltd.

13 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Araç şarj cihazı, Araç anahtarı, Anahtar paneli, Sigorta kutusu, Akü kutusu, Kontrol kutusu, Kablolar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2013 yılında bulunan otomobil parçaları MAIYU'nun kapsamlı bir anlayışı, modifiye edilen aracınıza yüksek kaliteli, çevre dostu ve güvenli bir kaynak sağlamak için gerekli çözümleri sunmayı amaçlıyor! Ekibimiz, Ar-Ge ve kütle üretimi otomobil parça çözümleri konusunda 10 yılı aşkın deneyime sahiptir. Ürünlerimiz tüm klasik arabalar, SUV, deniz ve tekneler, 4X4 SUV ve TOPLAMA, UTV ve ATV, RV, golf arabaları, forklift, yatlar, otobüs, motosikletler, yarış arabaları, kamyon, Spor arabalar, JEEP ve elektrikli araçlar. Şu anda yaklaşık 300 kişi istihdam ediyoruz ve bölge yaklaşık 5000 kişi. Ürünlerimiz CE, RoHS, FCC ve UL sertifikasyonunu geçmiştir. OEM ve ODM hizmetleri, müşterilerin farklı taleplerine göre sağlanır. Tamamen otomatik ekipman ve ürün kapasitesini ve müşterilerimize yüksek kaliteli ve güvenli ürünler sunmamıza olanak tanıyan mükemmel kalite kontrol sistemini sunuyoruz! Araştırma, geliştirme ve yeniliklere sürekli olarak odaklandığımız için, sürdürülebilir bir gelecek için en son araç modifiye çözümleri sunan güvenilir bir sağlayıcı olmaya çalışıyoruz. OEM ve ODM siparişlerini memnuniyetle karşılıyoruz ve özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz.

Ningbo Jingyan Tools Co., Ltd.

4.8
Ana Ürünler:
Atölye masası, Alet kutusu, Testere ayağı, Katlanabilir tekerlekli araba, Depolama arabası, Plastik kalıp, Depolama arabaları, Moratr sprey tabancası, Donanım aletleri, Araç onarım aleti
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Jingyan Tool lndubir Co., Ltd 2003 yılında kuruldu. Onarım ve Onarım Departmanı, Kalıp Departmanı, Produ-tion Departmanı, QC Departmanı, Satış Departmanı gibi departmanları da içeren 5500'den fazla çalışma alanı ve 140'den fazla çalışma işiyle, Finans Departmanı, İK Departmanı ve servis derinliği. Yıllardır plastik ürünler, Metal yapıştırıcılarla, alet kutusu, Kalıp tasarımı, üretim ve işleme alanlarında faaliyet gösteren profesyonel bir şirketiz... Ortak faydaların iş ilkesine bağlı kalarak, mükemmel hizmetlerimiz, küçük MOQ sayesinde müşterilerimiz arasında iyi bir yanıt aldık. hızlı teslimat, kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar. 1 yıldan uzun süredir işbirliği içinde Stanley, Bosch ve diğer firmalarca hizmet vermiştik.

Guangzhou Umy Medical Equipment Co., Ltd.

3 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Tıbbi Ekipman, Monitör, Anestezi Ventilatörü, Röntgen, Düz Panel Dedektör, Mat
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou UMY Medical Equipment Co., Ltd, merkezi Guangzhou'da bulunan ve 2003 yılında kurulan Uwin Group'un bir yan kuruluşudur. 35000 metrekarelik üretim tabanları, 500'den fazla çalışanı ve 300 milyon yıllık satışı ile profesyonel bir üretici olarak geliştirilmiştir. Farklı üretim hatları olan farklı şehirlerde birçok alt şubemiz ve 18 fabrikasımız var.

Wuxi Fuping Metal Products Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Tekerlekli sepet, depolama kafesi, metal istiflenebilir raf, çelik palet, lojistik konteyner
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wuxi Fuping Metal Products Co., Ltd, Ar-Ge, üretim ve yüksek kaliteli lojistik depolama ekipmanı satış hizmetleri alanında profesyonel bir şirkettir. Nakliye rafları, metal lojistik konteynerleri, çelik paletler, güç kullanmayan araçlar, akıllı raflar üretmeye kendimizi adadık, 2010'den beri metal kafesler, kaplumbağa arabaları, standart olmayan raflar, lastik rafları, cam taşıma vb..

XIAMEN INSPRING TECHNOLOGY CO., LTD

5 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Sıcak Erime Yapıştırıcı, Plastik Masterbatch, C5 Petrol Reçinesi ve Sis Kauçuğu, Tek Kullanımlık Yetişkin Bezi, Bebek Bezi ve Hammadde, Hijyenik Ped ve Hammadde, Adet Pantolonu, Evcil Hayvan Eğitim Pedi, Forklift, Dokuma Olmayan Erime Üfleme Kumaşı
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen InSpring Technology Co., Ltd., yıllardır hijyen ürünleri endüstrisine ve kimya endüstrisine odaklanan profesyonel bir şirkettir. Tasarım, uzanma, geliştirme ve üretim konularında uzmanlaştık.

Hefei Dayu Fitness Co., Ltd.

18 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Ağırlık, Dökme Demir Plaka, Krom Bar, Fitness Ekipmanı, Antrenman Seti, Kettlebell
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1996 yılında kurulan DAYU FITNESS CO., her türlü spor ürünü ve fitness ekipmanı için profesyonel bir üreticidir. Ülkede iyi kredi ve kalitemizle ünlüyüz, sadece Çin'de değil, tüm bu sözün her yerinde birçok ülkede de büyük bir pazar yapıyoruz.

Foshan Xinsheng Furniture Co., Ltd.

7 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Düğün Masası, Düğün Sandalyesi, Düğün Kanepe, Akrilik Mobilya, Arka Plan, Masa Orta Süslemeleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Xinsheng Furniture Co, Ltd 2019 yılında bulundu, Foshan City Guangdong'da bulunuyoruz, düğün mobilyaları ve düğün dekorasyonu için profesyonel Tek Duruş çözümlerimiz, 10000 metrekarelik bir alana sahip düğün mobilyalarında üretim ve ihracat yapıyoruz.

QINGDAO ROADZEAL TEXTILE CO., LTD.

Ana Ürünler:
Jel Yatak, Jel Ped, Yatak, Yastık, Jel Yastık, Jel Minder, Hafızalı Yastık, Lateks Yastık, Lateks Yatak, Jel Izgara Yatak
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Qingdao Roadzeal Textile Co., Ltd, Çin'de en profesyonel ev ürünleri üreticilerinden ve tedarikçilerinden biridir. Bu ürünler arasında şilte, yastık, TPE şilte, TPE örtü, TPE yastık; 4D Air Fiber şilte; Hafızalı köpük yastık; Lateks yastık; Lateks şilte; Jel Grid şilte; Jel Izgara yastığı; Jel Pedi; motosiklet Jel Koltuk Pedi; Cerrahi Jel Pedi; Soğutma Theraphy Ürünleri; Ev Jeli Pedleri; Tekstil; Spong köpük; yaylı şilte; Şilte, İlkbahar vb. için dış örtü.

Beijing Shipuller Co., Ltd.

23 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Makarna, Wasabi, Sushi Nori, Sirke, Panko, Miso, Wakame
Ülke/Bölge:
Beijing, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Beijing Shipuller Co., Ltd 2004 yılında kuruldu ve doğuya özgü gıdaları ve malzemeleri dünyaya ihraç etme konusunda uzmanlaştı. Pekin Shipuller, zengin bölgelerden kaliteli ham madde temin etmek, mükemmel tarifler toplamak, nitelikli ambalaj malzemeleri kullanmak ve müşterilere en yüksek kalitede ürünler sağlamak için üretimi sıkı bir şekilde denetlemek için çalışmaktadır.

Yiwu Wisdom Import & Export Co., Ltd.

18 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Yumuşak kabuk ceket, taktik bot, termal iç giyim seti, dış mekan sırt çantası, eldiven, şapka, diz ve dirsek pedi
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2008 yılında kurulan Yiwu wisdom Import &amp; Export Co., Ltd., 16 yıldan uzun süredir birinci sınıf kalitede taktiksel giysi ve ekipman araştırma, geliştirme, üretim, satış ve hizmetinde uzmanlaşmış seçkin bir şirkettir. Kapsamlı ürün yelpazemizde Taktik Ceketler, üniformalar, tişörtler, Eşofman Altları, Kramponlar, Ve Çantaları.