Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightlexmark t640 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
lexmark t640 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

lexmark t64020+ fabrikalar doğrulandı

Hongtai Office Accessories Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Toner Kartuşu, Tambur Ünitesi, Geliştirici Ünitesi, Fuser Montaj Ünitesi, Temizleme Ünitesi, Fuser Film Kılıfı, OPC Tamburu, Temizleme Bıçağı, Transfer Kayışı, Basınç Rulmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirkete Genel Bakış

Suzhou Goldengreen Technologies Ltd.

25 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
OPC Drumu, Kartuş, Yazıcı Tüketim Malzemeleri, Fotokopi Tüketim Malzemeleri, Toner Tozu, Ofis Malzemeleri, Toner, OPC
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2002 yılında kurulan Suzhou Goldengreen Technologies Ltd. (SGT), Organik Fotoğraf İletkenlerinin (OPC) araştırma, geliştirme, üretim ve küresel satışlarında uzman yüksek teknoloji firmaıdır. Temel fotoelektrik dönüştürme ve görüntüleme bileşeni olarak, OPC'ler lazer yazıcıların, dijital fotokopi makinelerinin, çok işlevli yazıcıların (MFP'ler), fotoğraf görüntüleme plakalarının (IP'ler) ve çok çeşitli modern ofis ekipmanlarının çalışması için çok önemlidir. SGT'in ürünleri, siyah beyaz ve renkli lazer yazıcılar, dijital fotokopi makineleri, hepsi bir arada makineler, yüksek hacimli mühendislik yazıcıları ve fotoğraf görüntüleme plakaları gibi çeşitli uygulamalarda yoğun bir şekilde kullanılır.

Zhuhai Nature Toner Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Toner Kartuşu, Mürekkep Kartuşu, Yenileme Mürekkep Şişesi, Toner Tozu, Çip, Lazer Kartuşu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nature Toner Co., Ltd, profesyonel bir ISO9001 sertifikalı yazıcı tüketim malzemesi üreticisidir ve 2008 adresinde kurulmuştur. Zhuhai City, Nature Toner Co., Ltd tesislerinde üretim, araştırma ve yurt dışı pazarlara yüksek kaliteli yazıcı sarf malzemeleri satışı üzerinde durulmuştur. Artık lazer toner kartuşu, mürekkep püskürtmeli kartuş, toner tozu ve parçaları, toplu mürekkep ve CISS tüketim ürünleri de dahil.

Guangzhou Oct technology limited

Ana Ürünler:
Toner Kartuşları, Toner Kartuşu Parçaları, Toner Kartuşu için Plastik Tepsi, Hava Yastıkları, OPC Tamburu, Mürekkep Kartuşları, Ofis Tüketim Malzemeleri, Lazer Kartuşu, Toner Kartuşları için Süngerler, Toner Kartuşları için Kağıt Kapaklar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Oct Technology Limited, yazıcı sarf malzemesi ve Fotokopi makinesi sarf malzemelerinde zengin deneyime ve güçlü finansal desteğe sahip güçlü bir şirkettir. Genellikle Toner kartuşunda belirtilmektedir. Toner yongası. Toner tozu. OPC drum. Toner manyetik silindiri. PCR. Tambur temizleme bıçağı. Üst füzer silindiri. Kollu silindiri indirin. HP için OEM Geliştirici Alma/besleme/Ayırma Silindiri vb. Samsung. Canon. Epson. OKI. XEROX. Panasonic LEXMARK. RICOH. MINOLTA'YI DA. KYOCERA. KESKIN... Şirketimiz ayrıca OEM hizmeti

HONHAI TECHNOLOGY LIMITED

5.0
Ana Ürünler:
Davul Ünitesi, Fuser Ünitesi, Toner Kartuşu, Bakım Kiti, OPC Davulu, Üst Fuser Silindiri, Temizleme Bıçağı, Alma Silindiri, Alt Basınç Silindiri, Transfer Kayışı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Biz kimiz?

Guangzhou Jinghui Office Equipment Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Guangzhou Jinghui Office Equipment Co., Ltd. 2000 yılında kuruldu ve Çin'deki LaserJet yazıcıların ve tüm yazıcıların profesyonel tedarikçilerinden biri. Uzun yıllar boyunca süren geliştirme çalışmaları sonrasında bir satış departmanı, bir teknik ve araştırma departmanı ve bir üretim departmanı oluşturduk. En iyi kaliteli ürünlerimiz Çin, Güneydoğu Asya, Avrupa ve Amerika'nın başlıca şehirlerinde popülerdir.

Jiangxi Kilider Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Toner, Toner Kartuşu, Uyumlu Toner Kartuşu, Kyocera Toner Kartuşu, Ricoh Toner Kartuşu, Xerox Toner, Canon Toner Kartuşu, Minolta Toner Kartuşu, Sharp Toner Kartuşu, Toshiba Toner Kartuşu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangxi KILIDER TeknolojisiCo., Ltd

Ningbo Zipnoo Digital Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Yazıcı sarf malzemelerinde üretici ve ihracatçı olarak faaliyet gösterir, fabrikamız 2008 yılında ningbo'da üretilmektedir, kaliteyi iyi kontrol ediyoruz ve fiyat makul, ürünlerimizin çoğu Güney Amerika, Avrupa, güneydoğu Asya, Orta Doğu'ya ve diğer ürünlere ihraç edilmektedir.

Zhuhai iBEST Printing Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Zhuhai iBEST Baskı Teknolojisi Co., Ltd. 2006 tarihinde inşa edilmiştir. IBEST, yüksek kaliteli toner kartuşu, mürekkep kartuşu ve yedek parçalara odaklanmıştır. Ürünlerimiz Canon, HP, Samsung, BROTHER, XEROX, LEXMARK, DELL, EPSON, OKI, PANASONIC, KYOCERA, OKI, KONICA MINOLTA, RICOH, KESKIN, Toshiba vb.

Toners Star Scien-Tech(Zhuhai) Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Tonerler Yıldız Bilen-Tekn (Zhuhai) Co., Ltd., Çin'in Zhuhai şehrinde bulunan profesyonel Toner Kartuşları Remanfacturers'dan biridir. Fabrikamız 2500 metrekarelik zemin alanını kapkapalmaktadır. Mevcut üretim kapasitesi ayda 50, 000 ünitenin üzerinde. Ürünlerin uyumlu, dayanıklı ve dengeli olmasını sağlamak amacıyla küresel pazara yönelik yeni modelleri araştırmak üzere profesyonel Ar-Ge Ekibimiz var.

TOHITA DEVELOPMENT CO., LTD.

4.9
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
TOHITA, on bir yılı aşkın deneyimiyle sarf malzemelerinin ve yedek parçaların geliştirilmesine ve üretilmesine sürekli olarak devam etmektedir.

Phoinixtec Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
marco ve Hong Kong'un yakınında, avantajlı coğrafi bir konuma sahip zhuhai özel ekonomik bölgesinde bulunan Phoinixtec Co., Ltd. Dijital baskı sarf malzemelerinin r&d, üretim ve pazarlaması konularında uzman profesyonel bir üretici ve ihracatçıdır.

Zhuhai Yunde Technology Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Topstar, Çin'de lazer yazıcı ve fotokopi sarf malzemeleri için profesyonel bir üreticidir. HP, Brother, Canon, Samsung, Ricoh vb. için yüksek kaliteli lazer toner kartuşları üretiyoruz. Ham maddelerimizin çoğu deniz aşırı tarafından doğrudan ithal edilir.

Guangzhou Kedi Communication Equipment Sales Department (General Partnership)

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Ni KDS, eritici, bakım kitleri, biçimlendirici kartı, ADF ve daha birçok parça dahil olmak üzere lazer yazıcılar için profesyonel bir yazıcı parçaları ve hizmetleri sağlayıcısıdır.

Chinamate Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Chinamate Technology Co., Ltd, yüksek teknoloji ürünleri alanında uzman araştırma ve geliştirme, üretim ve satış tesisine sahip entegre bir şirkettir. Uyumlu yeni toner kartuşu, mürekkep püskürtmeli kartuş, yeniden doldurma kitleri ve tam kalıp teknolojileri gibi çeşitli yazıcı sarf malzemeleri sunuyoruz. Şirketimiz, istikrarlı kalite sağlamak için katı kalite standartları altında üretilen bu elektronik ürünlerin birçoğunda ebeveynlere sahiptir.

P&B International Development Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
2002 yılında kurulan ve 6000'den fazla kare alan P&B International Development Limited, yazıcı sarf malzemelerinin üretimi, geliştirilmesi ve satışında uzmanlaşmıştır. Yazıcı sarf malzemeleri endüstrisinde uzun yıllar boyunca yaşadığımız deneyimle, iyi kalite ve hizmet bağlılığını da içeren net bir değer sistemine sahip bir kültür oluşturduk.

Million Honour International Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Million Honor Int Co., Ltd., Çin'de uyumlu/yeniden üretilmiş toner kartuşu ve mürekkep kartuşunun 10 yıl üretimine son veren lider üreticidir.

Zhuhai Jialianxin Imaging Products Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Zhuhai Jialianxin Imaging Products Co., Ltd. 1999 yılında Zhuhai, Guangdong, Çin'de kuruldu (Macao ve Hong Kong yakınında). HP, Canon, Epson, Samsung, Lexmark, Lexmark, Brother ve Xerox.

Zhuhai Great-Toner Printer Consumbles Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Zhuhai Great-Toner Printer Consumbles Co., Ltd., ağırlıklı olarak seri toner kartuşu uyumlu ve copyer makinesi ürünleri üreten bir yazıcı sarf malzemesi üreticisidir. Şirket, uyumlu baskı aksesuarları üretme konusunda zengin deneyime sahip bir grup profesyonel tarafından kuruldu. Bunların hepsi de lazer baskı teknolojisini araştırmak ve geliştirmek için akıllarını ayırıyor. Tasarladığımız ürünler istikrarlı kaliteye ve eksiksiz bir toplama ile birlikte Hong Kong, macao ve yurt dışından birçok müşteri ve bilgisayar perakende satış mağazasına bağlıyız. Bu nedenle ürünlerimizin kalitesinin müşterilerimiz tarafından onaylandığı görülebilir. Kısa süre önce "yüksek kalite, iyi fiyat ve mükemmel hizmeti" en üst düzeye çıkarma sözümüz, yerel ve yurt dışı custerimizden yüksek övgüler alır. Her zaman en iyisini talep etmeye devam edeceğiz, ancak çoğu için değil, sizinle ilişki kurmak için sabırsızlanıyoruz.

Beijing Yilong Technology Co., Ltd.

5.0
Ülke/Bölge:
Beijing, China
Şirket Profili:
Beijing Yilong Technology Co., Ltd., müşterilerine donanım ve yazılım sağlayan ve tam O E M ürünlerini destekleyen bir bilgi sistemi entegrasyon şirketidir. Onlarca yıldır sunucu endüstrisinde faaliyet göstermektedir ve dünya çapında büyük bir itibar sahibiz. Garanti edilen ürünler ve profesyonel hizmetler, yurt içinde ve dışında müşteri çekmemize olanak sağlıyor. Rusya, Moğolistan, Etiyopya, Namibya, Kamboçya, Vietnam, Kazakistan, Güneydoğu Asya ve Güney Afrika.