El feneri, LED el feneri, CREE el feneri, en parlak CREE LED el feneri, şarj edilebilir LED el feneri
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
NINGBO CHAIN-HOME MAKINE şirketi Co., Ltd, flaşın bulunduğu Doğu Çin Ningbo liman şehri limanında (Ninghai County) bulunan Ningbo LaneTop Electronic Technology Co. Ltd'nin ofisindedir. "Lumifire" markamız, dış mekan spor aydınlatma alanlarında lider marka, Fenerler, Farlar, Çalışma lambaları, Sensör Işığı ve Kamp Işığı ve Anahtarlık lambaları gibi ürünler
Otomasyon Ekipmanları, Montaj Hattı, Otomobil Parçaları, Otopark Ekipmanları
Ülke/Bölge:
Anhui, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
YKE International; otomasyon akıllı park ekipmanı, araç aksesuarları, lazer kaynağı ve kesme, lazer işaretleme ve temizleme, akıllı otomatik perçinleme, otomatik kontrollü enjeksiyon ekipmanı ve daha fazlasını içeren ana iş kolu ile ithalat ve ihracat ticaretinde faaliyet gösteren yenilikçi bir şirkettir.
Guangzhou Yuekai Optoelectronics Technology Co., Ltd. Otomotiv aydınlatma ürünlerinin geliştirilmesini, üretimini ve satışını entegre eden profesyonel bir üreticidir. Genellikle LED otomotiv ampullerinden oluşan eksiksiz bir ürün yelpazesi üretir. Süper parlak beyaz ışık, mavi ışık, kırmızı ışık, yüksek güç ve diğer üst düzey LED ışıkları vardır. Ürün Avantajları: Daha fazla Model (T5/T8/T10/T11/T15/S25/T20/T25...) SMD yama lamba çubuğu\PVC esnek ışık çubuğu, oda lambası, değiştirilmiş lamba, LED ampul, fren dönüş sinyali, Sis lambası, Gündüz sürüş lambaları, çalışma lambaları, dekoratif lambalar vb. birçok farklı ürün ekipmanı, ayrıca uzun yıllardır LED endüstrisinde görev alan eski çalışanlar ve mühendislik teknisyenleri. Bilimsel yönetim ve yılların üretim deneyimiyle, mükemmel kalite yarattık ve Güney Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve diğer bölgeler, müşteriler tarafından derin bir şekilde tanınır ve iyi bir itibar kazanmıştır. Jiancheng'in "dürüstlük tabanlı, önce kalite, önce müşteri" iş felsefesi, mükemmel kalite ve rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize sürekli hizmet vereceğiz. Şirketimiz (fabrikamız) çeşitli elektronik ürün geliştirme ve örnek işleme işlemleri gerçekleştiriyor Danışmanlık ve iş görüşmesi için aramaya hoş geldiniz, teşekkürler!
Çin'in önde gelen otomobil lambası üreticilerinden biri olarak, 1997 yılında Foshan, Guangdong ilinde kurulduk. On yıllık hızlı gelişimin ardından, artık 500'den fazla çalışanımız var ve modern üretim makineleriyle donatıldı. Tüm işlemler gelişmiş teknikler kullanılarak gerçekleştiriliyor ve yüksek nitelikli kalite kontrol denetçileri tarafından denetleniyor. Ürün yelpazemizi genişletmek için sürekli olarak yeni ürünler geliştiren personelimiz, müşterilerin kalbini ve ruhunu yerine getirmeye adanmıştır. Tüm müşterilere iyi kalite, hızlı yanıtlar ve zamanında teslimat sağlamak için çaba gösteririz. Şirketiniz için en iyi tedarikçi olduğumuzdan eminiz.
LED Far, Sis Farları, Arka Lambalar, Çalışma Lambaları, Işık Çubukları, Atmosfer Lambaları, Yan Lambalar, Sinyal Lambaları, Feston Lambaları, Motosiklet Lambaları
Otomatik LED Işıklar, LED Şerit, LED Uyarı Işığı, Araç USB Şarj Soketleri, Bağlantı Elemanları, LED Kaya Işığı, Elektronik Ürünler, Araç LED Ampulleri, Otomatik LED Far, Çalışma LED Işığı
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2016 yılında kurulan Jiangxi Westar Lighting Technology Co., Ltd, 2009 yılından beri dış ticaretin ithalat ve ihracatında spekilleştimiz var.
LED Tüp Işık, LED Tavan Işığı, LED Panel Işığı, Mıknatıslı Ray Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Sel Işığı, Güneş Işığı, Tavan Vantilatörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd., LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme, satma ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konularında uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.
Otomatik Far Ampulü, Otomatik Minyatür Ampul, LED Aydınlatma, Halojen Far, HID, Kapalı Işık, Otomotiv Parçası, Otomatik Sigorta, Otomobil Işığı, Otomatik Aydınlatma
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
FSL AUTOTECH Co., Ltd. Otomotiv aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışında uzman profesyonel bir kuruluştur. Fabrikamız 1990 yılında kuruldu ve A Bölgesi, Shishan Technology Industrial Park, Nanhai District, Foshan City, Guangdong bölgesinde yer alıyor. Fabrika yaklaşık 13, 500 metre karelik bir alanı, yaklaşık 30, 000 metre karelik bir inşaat alanını kapsamaktadır.
Zhengzhou Linker Medical Equipment Co., Ltd., güzel şehrin merkezinde yer alır ----- Zhengzhou tarihi ve kültürel. Çin Anne Nehri yakınında --- Sarı Nehir, elverişli trafik ve bilgiler şirketin gelişmesi için daha fazla koşul oluşturdu.
Motosiklet, Benzinli Scooter, Motosiklet Parçaları, Motosiklet Aksesuarları, Sıvı Kristal Alet, Lüks Lambalar ve Fenerler, Kalıp, Maxi Scooter
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2000 yılında kurulan ZHEJIANG CHUANGTAI MOTORSIKLET Co., Ltd, kalıp evin bulunduğu şehir, huangyan bölgesi, Taizhou şehri, Zhejiang bölgesinde yer alır. Motosiklet türleri, scooter'lar ve elektrikli motosikletler ile her türlü arazi aracının (ATV'ler) plastik parçaları, LCD metreler ve lüks araba lambaları dahil olmak üzere çeşitli bileşenler ve motosiklet parçaları üretiyoruz. Bu arada, motosikletleri tasarlamak, araştırmak ve geliştirmek, ayrıca kalıp üretimi ve servisi için kendimizi adadık.
Mobil Telefon, Cep Telefonu, Akıllı Telefon, Tablet Bilgisayar, Akıllı Telefon, Dayanıklı Tablet, Windows Tablet, Telsiz, Dayanıklı Telefon, Barkod Tarayıcı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Connectech Technology Co., 2017 yılında kurulmuştur ve merkezi Çin'in Shenzhen şehetinde yer alır. Mobil akıllı terminallerin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve satışına odaklanan ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Ürünler arasında cep telefonları, akıllı telsiz telefonlar, el tipi PDA'lar, tablet PC vb. sayılabilir. Bu ürünler müşterilere yüksek kaliteli mobil akıllı terminal ürün çözümleri sunar ve müşterilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için sürekli olarak yenilik yapar.
Akıllı Süpürge Robotu, Yapay Zeka Gözlükleri, 4G Akıllı Saat, Akıllı Saat, Bluetooth Kulaklık, Şarj Aleti, Kablo, Bluetooth Hoparlör, Mikrofon
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Huizhou Çin'de bulunan Simba Technology Co. Ltd, 2017'de kurulduğundan bu yana Elektronik ve İletişim endüstrilerinde uzmanlaşmıştır. Ve şimdi bu alandaki mükemmel kalite ve rekabetçi fiyat nedeniyle Çin'in önde gelen profesyonel üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri haline geldik. Akıllı soygun, yapay zeka oyunlarının, Bluetooth kulaklıkların, Akıllı saatin, 4G Akıllı saatin, Şarj cihazı ve kablo, ana ürünlerimizden. Ayrıca CE, RoHS, ticari marka ve Dış tasarım patentleri için de yetkimiz vardır. Eksiksiz bir kalite kontrol sistemine sahip olan 1600 metrekarelik atölye çalışması yapan kendi AR-GE ekiplerimiz var. OEM ve ODM de her zaman mevcuttur. Hem evde hem de binside satış pazarımız var ve IQIY ve XiaoMi gibi Çin'deki bazı ünlü markalarla işbirliği yaptık. Ayrıca ürünlerimiz Amerika, Amerika'nın güneyinde, İngiltere'de, Asya'nın güneyinde, Afrika'da ve diğer ülkelerde müşterilerin popüler olduğu 50'den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. İş ortaklarımızın güvendiği küresel bir tedarikçi olarak müşterilerimiz için daha fazla katma değer oluşturmayı amaçlıyoruz.
Ateşleme Cihazı, Lastik Şişirici, Hava Pompası ile Ateşleme Cihazı, Güç Bankası ile Ateşleme Cihazı, Araç Akü Destekleyici, Araç Ateşleme Cihazı, Hava Kompresörü ile Ateşleme Cihazı, Lastik Şişirici ile Ateşleme Cihazı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SenFly'ın fabrikasına hoş geldiniz. 15 yıldır otomotiv acil marş güç kaynağına odaklanan bir üreticiyiz ve Ar-Ge, üretim ve satışları entegre ediyoruz. Bu, 000 yılında kurulan 2024, 10 metrekare bir AR-GE ve üretim merkezi olan yeni üretim tabanımızdır ve müşteriler için daha iyi ürünler üretmek üzere kalite ve yeniliği entegre eder. Burada, ürünlerimizin kalitesinden kaynağa ve sevkiyata kadar kalitesini sağlamak için daha sıkı kalite yönetimi standartları ve tedarikçi yönetimi standartları benimsenmiştir. Günde 5, 000 birim ve ayda 150, 000 birim üreten, müşterilerin satın alma ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan ve bu sayı hala artmaya devam eden, 24 saat çalışan dokuz verimli üretim hattımız var.
GNSS Alıcısı, Total Station, Su Terazisi, Teodolit, İHA, Sesli Derinlik Ölçer, Otonom Su Aracı, Ölçüm Aksesuarı
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Newdi Navigation Technology Company Limited (NEWDI) 2014 yılında kuruldu. NEWDI, yüksek hassasiyetli ölçüm ve haritalama cihazı sağlama konusunda devreye girer. Ana ürün GNSS alıcısı, toplam istasyon, seviye, insansız hava araçları, 3D tarayıcı, Eko ses yapıcı ve USV. Ürünlerimiz kara araştırmaları, inşaat, deniz araştırmaları, GIS ve mobil haritalama için profesyoneldir.
1997 yılında kurulan Chongqing Yonghong Auto Parts Co., Ltd., otomotiv komponentleri sektöründe yaklaşık otuz yıllık uzmanlığa sahip profesyonel bir tedarikçidir. Orijinal OEM otomobil parçalarının satışı ve tedariki konusunda uzmanlaşmış olan bu ürün, çok sayıda birinci kademe üreticiyle doğrudan işbirliği yapmak için uzun zamandır kurulmuş dengeli dağıtım kanallarımızdan yararlanarak gerçek kaynaklar ve güvenilir tedarik sağlıyoruz.
Motosiklet, Motorlu bisiklet, Motorlu scooter, Tekerlekli bisiklet, Motosiklet motoru, Motosiklet parçaları, Motosiklet yedek parçaları, Motorlu bisiklet, Küçük motosiklet, Yük trikesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1999 yılında kurulan Şirket Profili, Guangzhou Sonlink lnduóCo., Ltd., büyük ölçekli, modern bir motosiklet üreticisi ve ihracatçısıdır. Bu, çeşitli motosikletler, motorlar, motosiklet şasileri vb. üzerinde araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlaşmış. Sonlink, sahadaki profesyonellerin deneyim ve bilgilerini kullandığımız için yakın zamanda kuruldu. Birçok eksiklik olduğunu ve Sonlink'in geleceğe yönelik bir vizyonla doğduğunu öğrendiler.
Guangzhou Reyeah Technology Co., Ltd., 2011 yılında bulunmuştur, reyeah teknolojisi her zaman ticari akıllı ürünler alanında kararlıdır. Akıllı insansız perakende sektörü tasarımına, araştırma ve geliştirmeye, üretime, satışa odaklanarak tanınmış birçok marka ve kuruluşa kapsamlı ve profesyonel OEM/ODM çözümleri ve yüksek kaliteli hizmetler sunar.
Shanghai hongbo Electric Co., Ltd. 2003'te kuruludur. Basmalı düğme anahtarı, gösterge lambaları, sinyal lambası, sesli ikazlar, yüksek yoğunluklu direnç ve vandalizme karşı metal düğme anahtarı için profesyonel bir üreticidir.
LED Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Panel Işığı, Aşağı Işık, Taşınabilir Güç Bankası, Sokak Işığı Kontrol Cihazı
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Sichuan Haoyuan Deju Technology Co., Ltd. 2018 yılında kuruldu. LED aydınlatma armatürleri ve mobil şarj istasyonları üretimine odaklanır. Şirketimiz AR-GE, üretim ve sınır ötesi e-ticaret operasyonlarını entegre eder. Şirket kuruluşundan bu yana her zaman "önce kalite, önce müşteri ve itibar temelli" iş ilkelerine bağlı kalmakta ve müşterilerin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü çabayı sarf etmiştir. Şirketin ofisi Chengdu, Sichuan'da bulunuyor. Şirketin mevcut üretim tabanı yaklaşık 60 hektarlık bir alanı kapsıyor. Yaklaşık 15, 000 metrekare aydınlatma üretim atölyesi, 15 farklı aydınlatma üretim hattı ve 500, 000 set LED aydınlatma armatürlerinden oluşan yıllık üretim. Şirketimiz, 10'den fazla üyeden oluşan güçlü bir AR-GE ekibi ve yenilik ekibinin yanı sıra müşteri ODM ve OEM'lerini destekleyecek verimli bir tasarım ve üretim ekibine sahiptir. 100'den fazla üye ve 100'den fazla kooperatif fabrika var. Ürünlerimiz CE, CCC, RoHS, ISO9001, 1S0 14001.1S020000 ve diğer sertifikaları geçmiştir. Ürünler Kuzey Amerika, Avrupa Birliği ve Güneydoğu Asya ve diğer ülkeleri kapsar ve yıllık satışlar 10 milyonu aşmaktadır.
LED Ampul, LED Panel Lamba, LED Tüp, LED Projektör, LED Avize, Enerji Tasarruflu Lamba
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiaxing Sinolamp Electric Co., Ltd., 2010 yılında Çin'in Zhejiang ili Jiaxing şehri Nanhu Industrial bölgesinde kuruldu. Fabrikamız Çin'de enerji tasarruflu lambalar ve LED lambalar için eksiksiz ürün yelpazesi geliştirme, üretim ve satış konusunda uzman bir üretici.
Kablo, Kablo Kanalı, Çelik Boru, Kablo Taşıma Kanalı, Donanım Aletleri
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Xuanlin Metal Materials Co., Ltd. 2008 yılında kuruldu ve 10, 000 metre karelik bir alanı kapsıyor. Biz metal inşaat malzemelerinden oluşan profesyonel bir üretim ve ticaret şirketiyiz. Şu anda yurt içinde satış yapıyor ve dünya çapında Güney Doğu Asya, Afrika, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa ve Orta Doğu gibi yerlere ihracat yapıyoruz. Ana ürünlerimiz alüminyum folyo, elektrik kablosu, bakır boru, kazan borusu, boru, Bal borusu, çelik teller, PPGI/gi bobin, galvanizli boru, çelik yapılar. İhtiyaçlarınıza göre özelleştirme üretebilen 30'den fazla üretim hatımız var.
Yakıt Tankeri, Su Tankeri, Soğutmalı Kamyon, Yük Kamyonu, Çöp Kamyonu, Dökme Kamyonu, Elektrikli Kamyon, Kamyon Üstü Vinç, Çekici Kamyon, Hava Platformu Kamyonu
Ülke/Bölge:
Hubei, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından atanan Hubei Hongyu Özel Otomobil Şirketi, Ltd, her türlü özel kamyonu üreten büyük bir üreticidir.
Qingdao Western Material Technology Co Ltd şirketimiz seramik ürünler, kızılötesi ısıtma ürünleri, ev aydınlatma ürünleri, otomatik aydınlatma ürünleri, deniz aşırı arkadaşlarına elektrikli ürünler ve kızılötesi lambalar, ısıtma lambaları, otomotiv ve motosiklet halojen ampulleri gibi tamamlanmış ürünler, Vb. Son yıllarda, iyi hizmet ve işbirliği, makul fiyat, müşteriye güvenen kalite temelinde daha fazla güven tesis edilmiş olarak Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya'dan birçok ülkede dostlarımız ve müşterilerle istikrarlı bir ilişki kurduk.
Fitness Ekipmanları, Spor Ekipmanları, Güç Spor Ekipmanları, Koşu Bandı, Spin Bisikleti, Crossfit Rafı, Hammer Strength Makinesi, Kardiyo Ekipmanları, Kürek Makineleri, Synergy 360 Makinesi
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Dezhou Chengzhi Import & Export Co., Ltd., 2005 yılında kuruldu. Bu, üretim odaklı bir kuruluş, üretim, teknik geliştirme ve diğer hizmetler bir arada toplandı. Genellikle mukavemet ekipmanları, çok orman ekipmanları, ev kullanımı için mukavemet makineleri, tasarım, çalışma, ticari iplik eğirme motoru, koşu banklarındaki satış ve üretim alanlarında uzmanlaşmıştır.
Otomotiv Parçaları, Otomotiv Süspansiyon Parçaları, Otomotiv Motor Parçaları, Otomotiv Fren Parçaları
Ülke/Bölge:
Beijing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'in en büyük Çinli ve Koreli otomobil parçası ithalatçısı ve ihracatçılarından biri olan Lietuvo uluslararası kuruluşu 1991 yılında kuruldu. 30 yıldan uzun bir süredir büyüyen Lietuvo, hem Çin hem de Kore otomobil parçaları ticaretinde lider rol oynayan bir şirket haline geldi. İş kredisi ve yüksek verimliliğin çalışma ilkeleri olduğu Lietuvo, Çin'in otomobil parçaları ticaret sektöründe yüksek prestijden yararlanıyor. Lietuvo iş ortaklarıyla somut ilişkiler kurdu: Hyundai, Daewoo, SsangYong, KIA, Delphi, birkaç tanesini adlandırmak için. Verimli tedarik sistemi ve güvenilir ürün kalitesi, Lietuvo'nun 400'den fazla otomobil parçası distribütörü, onarım mağazası ve diğer corporation araç kullanıcısı bulunan ülke çapında bir dağıtım ağı geliştirmesine yardımcı oldu. Son yıllarda Lietuvo, Çin otomobil parçalarını Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Güney Amerika gibi pek çok ülkeye ihraç etti. Lietuvo özenli hizmeti ve mükemmel iş kredisi ile müşterilerden büyük güven aldı. Otomobil parçaları sektöründe yıllarca süren deneyimle birlikte, Auto dynasty, üretim alanına genişledi ve çeşitli ürün yelpazelerine sahip LIETUVO markasını yarattı. Ürünleri için yüksek kalite standartları belirleyen LIETUVO, Çin'in ve dünyanın otomobil parçaları pazarında hızla pazar payı kazanıyor.