Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightled değiştirilebilir sürücü t8 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
led değiştirilebilir sürücü t8 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

led değiştirilebilir sürücü t84 fabrikalar doğrulandı

Huizhou More Green Light Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Güneş Bahçe Işığı, LED Tavuk Işığı, LED Üçlü Koruma Tüp Işığı, LED Priz Işığı, LED Üçlü Koruma Işığı, LED Kamp Işığı, LED El Feneri, LED Ray Işığı, LED Aşağı Işığı, LED Test Ekipmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen (Huizhou) 2011 yılından beri aydınlatma alanında daha fazla Yeşil ışık bulunmaktadır ve yüksek kaliteli ticari LED aydınlatma ürünleri üretmektedir. Müşterilerimize ticari sektörlerde hizmet veriyoruz ve çok çeşitli teknik özelliklere sahip aydınlatma ürünleri sunuyoruz.

Tungwille Industry Development Co., Ltd

4.9
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Işık, LED Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Plastik Ekstrüzyon, PC Kapağı, Kablo ve Tel
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tungwille Industry Development Co., Ltd, 2008 yılında HK'da kurulmuştur. Merkezi, Shenzhen'de bulunmaktadır. Alüminyum LED Profilleri, PC dağıtıcılar, LED Silicone Flex Tüpler ve her türlü aydınlatma sistemine uyum sağlamak için müşterinin özelliklerine göre üretilen her türlü Özel üretim Çalçılı LED Şerit Işık Ürünleri alanında lider bir profesyonel üreticidir ve tedarikçidir. Ana ürünlerimiz arasında Silicone Flex tüpleri, Yüzey LED Profilleri, Gömme LED Profilleri, Askıda LED Profilleri, Köşe LED profilleri, Trimless LED Profiles (Trimless LED Profilleri), Stair LED Profiles (Stair LED Profilleri), Wall LED Profiles (Duvar LED Profilleri) ve LED Profiles Accessories (LED Profilleri Aksesuarları) 2019 yılının başında, şirketin gelişimiyle birlikte Tungwille, COB LED şerit üreten yeni bir üretim hattı yatırımı yaptı ve tek bir LED şerit ışık çözümü hizmeti sağlıyordu.

Grelighting Int'l Limited

Ülke/Bölge:
Shandong, China
Şirket Profili:
GRELIGHTING INT'L SINIRLI, profesyonel ve entegre bir LED ışık tedarikçisidir. Hem Shenzhen hem de Jining'de fabrikalar var. Atölyenin toplam alanı 5000 m2'den fazladır. Fabrikalar gelişmiş ekipman ve inceleme cihazıyla donatılmıştır.

Central Asia Group Co., Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Orta Asya Grup Şirketi, Sınırlı Fabrika 2005 yılında kuruldu. Çin'de üretilen profesyonel LED ürünlerinden biriyiz. Üretim ve test için gelişmiş ekipmanlarımız, yüksek teknoloji AR-GE grubu, tam anlamıyla QC ekibi, profesyonel satış ekibi ve diğer tüm ekipmanlarımız vardır. Hedefimiz, yüksek kaliteli ürünler sunmak ve müşterilerin özel gereksinimlerini karşılamak.