Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightled tavan t8 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
led tavan t8 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

led tavan t8300+ fabrikalar doğrulandı

Xiamen Alv Import and Export Co., Ltd.

4.8
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri, Alüminyum Endüstriyel Ekstrüzyonlar, Çelik Yapılar, Çelik Borular, Alüminyum Alaşımlı Çit, Alüminyum Ekstrüzyon Profilleri, Alüminyum Pencere Kapı Profilleri, Galvanizli Çelik Levha, Alüminyum Pencereler Kapılar, Alüminyum Panjurlu Pencereler
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen ALV, metal yapı malzemelerinin üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir ortak girişim grubudur. Çelik yapıda, alüminyum profil sektörlerinde 15 yıllık deneyime sahip güçlü bir varlık gösteriyoruz.

Foshan Rays Lighting Technology Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Manyetik Ray Işığı, Manyetik Ray, Aydınlatma, Sel Işığı, Lineer Işık, Şerit Işığı, Alüminyum Profil, Güç Sürücüsü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Ray Lighting Technology Co., Ltd., 2018 yılında kurulan ve Foshan City'de bulunan profesyonel LED aydınlatma üretim şirketidir. En yeni LED teknolojisinin geliştirilmesi ve LED taleplerinin en önemli şekilde karşılanması. Gerçek Güç Aydınlatması, ticari ve konut binaları için en profesyonel aydınlatma çözümlerini sağlayan 2012 yılında kuruldu. Müşterilerimize zamanında rekabetçi ürünler sunmak ve marka kapasitelerimizi daha da güçlendirmek için çaba sarf etmek. Sizin için yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sağlamak üzere kendi profesyonel test ekipmanlarımız ve katı kalite kontrol sistemimiz var. Tasarımdan bitmiş ürünlere kadar ürünlerimize çok önem veririz. Kendi tasarım ekibimiz ve alet, kalıp döküm, CNC ve montaj atölyeleri gibi tüm setlerimiz var. OEM ve ODM kabul edilebilir. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için müşterilerimizin geribildirimleri, ürünlerimizin geliştirilmesinde tüm personel üzerinde ortak etkilerle ilgili geri bildirimleri hızlı bir şekilde yansıtabilmemiz için ürünlerimizi geliştirmemiz açısından çok önemlidir. Ürünlerimiz Avrupa, Güney Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya pazarında popülerdir. Gerçek Güç Aydınlatması, LED'in yeni değerlerini sonsuz potansiyele sahip keşfetmeye ve yeni bir yaş için çevre dostu ve insan dostu bir aydınlatma ortamı yaratmaya adanmıştır. Ana ürünümüz LED gömme ışık, panel ışığı, tavan lambası, iz lambası ve ampuldür. LED ızgara lambası fabrikamız 2000 metrekarelik alanı kapsar ve yaklaşık 50 çalışana kadar çalışır. Üretim için yetenekli bir ekibimiz, yeni ürün geliştirme için nitelikli Ar-Ge ekibimiz ve satış hizmeti için deneyimli bir ekibimiz var. LED aydınlatmayı geliştirme ve üretme konusunda kararlıyız. Sürekli işbirliği için bizimle iletişime geçmeyi rica ederiz.

Jiangsu Jinmeicheng Metal Products Co., Ltd

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Fin Boruları, Alüminyum Şarj Odası, Alüminyum Merdiven, Alüminyum Finned Boru, Alüminyum Kapı, Alüminyum Isı Soğutucu, Alüminyum Zemin, Alüminyum Pencere, Alüminyum Açı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Jinmeicheng Metal Ürünleri Şirketi 2018 yılında kuruldu ve 7 yıldır alüminyum endüstrisinde derin bir rol aldı. Ulusal bir yüksek teknoloji üreticisi olarak ürün tasarımı, üretim, satış ve bakım süreçlerini entegre etmeye bağlıyız. Mevcut fabrika ve ofis alanı 10000 metrekareden fazladır, 600 ton, 1000 ton, 2000 ton 4 gelişmiş alüminyum alaşımlı ekstrüzyon üretim hattı, 2 çizim hattı, 5 gelişmiş kanatlı tüp üretim hattı, 2 set CNC ekipmanı vardır. Ayrıca büyük, küçük oksidasyon, işlem sonrası ve diğer hizmetler sağlamak da müşterilerin memnuniyetini en üst düzeye çıkarabilir. Alüminyum ürünlere odaklanıyoruz ve ulaşım, havacılık, mobilya, bina, kiraz mühendisliği için özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz. elektronik, üretim ve elektrik. Ana ürünlerimiz arasında alüminyum borular, alüminyum çubuklar, düzensiz alüminyum profiller, şarj odası, kanatlı boru ve diğer alüminyum ürünler yer alır. İyi donanımlı tesislere ve çok yönlü kalite kontrol sürecine sahip üretim sürecimiz ve ürünlerimiz denizaşırı satışlar için standart ZTW, UDEM, ECM sertifikalarıyla garanti edilmektedir. Deniz aşırı pazarlardan 50'den fazla ülke alüminyum profil ürünlerimizden yararlanıyor. 7 yıllık geliştirme sürecinden sonra şirket, ürün tasarımından proje uygulamasına kadar profesyonel ve yüksek kaliteli hizmetler sunabilmek için teknik, satış, üretim, kalite denetimi ve lojistik konularında mükemmel bir ekip kurmuştur. Vizyonumuz, insanların hayatını alüminyum profillerle iyileştirmektir. Sizinle işbirliği yapmak için sabırsızlanıyoruz.

Shenzhen Ofly Technology Co., Limited

Ana Ürünler:
LED Alüminyum Profil, Gömme LED Profil, Yüzey LED Profil, Mimari LED Profil, Sarkan LED Profil, Plastr LED Profil, Alüminyum LED Profil, Merdiven Kenarı LED Profil, Dairesel LED Profil, LED Silikon Kanal
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2011 yılında kurulan Shenzhen Ofly Technology Co., yeni LED aydınlatma ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve satışında yer alan CE ve RoHS sertifikalı yüksek teknoloji kuruluşudur.

Xiamen Taohong Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Alüminyum Pencere Kapı, Konteyner Ev, Güneş Enerjisi Montaj Braketleri, Güneş Enerjisi Montaj Kelepçeleri, Güneş Enerjisi Otoparkı, Çelik Kiriş, Kanal Kiriş, Plastik Enjeksiyon
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Taohong Technology Co., Ltd., Çin, çelik yapı endüstrisi, alüminyum profil endüstrisi, donanım endüstrisi, üretim alanında uzmanlaşmış üç büyük sektörden oluşan bir ortak girişim grubudur. yapı malzemelerinin işlenmesi ve satışı. 14 yıllık deneyime sahip şirketimiz, her fabrika için 10'den fazla gelişmiş üretim hattı, 500'den fazla işçi ve ayrıca Şangay ve Fujian'daki tesislerimiz, neredeyse deniz limanları gibi değerli buzlu müşterilere iyi kalite ve rekabetçi fiyatlar sunabiliyoruz.

Shanghai Interwell Industrial Co., Ltd.

17 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Alüminyum Endüstriyel Ekstrüzyon Profili, Alüminyum Pencere Profili, Alüminyum CNC Ürünleri, Alüminyum Isı Soğutucu, Alüminyum Makine Çerçevesi, Menteşe, Kulp, Alüminyum Çubuk, Alüminyum Isı Soğutucu, Alüminyum Boru
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1990 yılında kurulan Guangdong Fenglu Aluminium Company Ltd, Çin'de büyük ölçekli, özel bir kuruluştur ve Ar-Ge, üretim ve alüminyum ürünleri pazarlamayı entegre eder. Foshan bölgesinde Dali ve Sanshui adı verilen ve 700, 000, 000 m 2 inşaat alanına sahip 900 adet üretim üssü bulunmaktadır. Fenglu, mimari ekstrüzyonlar, dekorasyon ekstrüzyonları, askeri ekstrüzyonlar, uzay ve havacılık ekstrüzyonları ve fabrikasyon ürünleri arayışı ve üretimi ile alüminyum ürünleri alanında uzmanlaşmıştır. Fenglu "Çin en İyi Markası", "Çin'de kalite gözetim denetiminden Ürünler Muafiyeti", "birinci oldu" ve Çin alüminyum Ekstrüder olarak biliniyor.

Zhejiang Zegota Precision Technology Co., Ltd.

8 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Soğuk Haddeleme Mili, Kaplamalı Metal, Paslanmaz Çelik Tel
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz, çok amaçlı taleplerinizi karşılayabilecek çeşitli ürünler sunar. Şirketin kurulmasından bu yana "önce kalite, önce müşteri ve kredi tabanlı" yönetim ilkelerine bağlı kalırız ve müşterilerimizin potansiyel ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman elimizden geleni yaparız. Ekonomik küreselleşme trendi karşı konulamaz bir güçle geliştiğinden, kazançlı bir durum elde etmek için şirketimiz dünyanın dört bir yanından gelen kuruluşlarla işbirliği yapmaya samimi bir şekilde istekli.

JIANGYIN NUOHENG METAL PRODUCTS CO., LTD

5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Güneş Enerjisi Çerçevesi Braketi, Montaj Hattı Profili, Sergi Profili, Asansör Profili, CNC İşleme, Güneş Enerjisi Montaj Yapısı, LED Aydınlatma Profili, Alüminyum Radyatör, Otomotiv Parçaları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangyin Nuoheng Metal Products Co., Ltd, Zhouzhuang Town, Jiangyin City, Jiangsu Eyaleti, Yangtze Nehri'nin güneyindeki bölgelerde endüstri ve ekonominin 1 numaralı üssü olan bu şirket, Jiangsu'nun en büyük alüminyum ekstrüzyon profilleri üretim tabanı olan "en eski SOD of alüminyum Profilleri" unvanına sahip. Şangay Pudong Havalimanı ve Şangay Limanına yakın, konumu ulaşım için çok uygun.

Foshan Shensheng Building Material Technology Co., Ltd.

7 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Fayans Kenarları, Dekoratif Profil, Süpürgelik, LED Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Shengmeirui Aluminium Co., Ltd. ("Shengmeirui") 2010 yılında kuruldu ve 15 yıldır çalışıyor. İki markaya sahip olan Zhenshangsheng ve Shengmeirui, 13, 000 metre kare alüminyum ekstrüzyon ve alüminyum kaplama üretim fabrikası, 3, 000 metre kare paslanmaz çelik üretim ve işleme fabrikası ve 2, 000 metrekarelik bir envanter fabrikası. Shengmeirui'nin üretim üssü, 80'den fazla çalışanı olan ve alüminyumun başkenti olan Dali, Nanhai, Foshan'da yer alıyor. Tasarım, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden üst düzey bir mimari dekorasyon malzemeleri kuruluşudur.

Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co., Ltd.

12 yıl
Ana Ürünler:
LED Ampul, Enerji Tasarruflu Ampul, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co. Ltd, JIANGMEN City, Guangdong Province, Çin'i bulur. Uygun kara, deniz ve hava taşımacılığına sahip olduğu yerlerde.

Foshan Alucrown Building Materials Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ağaç Petek Paneli, Petek Koru, Alüminyum Panel Kaplama, Alüminyum Tavan, Taş Petek Paneli, Paslanmaz Çelik Petek Paneli
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Alucrown İnşaat Malzemeleri Co., Ltd, Çin alüminyum petek panel serisi ürünlerinde çalışan bir profesyoneldir: Perde çeperli alüminyum petek panel, ultra ince taş petek panel, oluklu panel, emaye petek petek panel serisi ürün geliştirme, üretim, Foshan Enterprises satışı, Şirket 3100'lik bir alanı, 2200'lik inşaat alanını kapsar.

Jiangxi Jinpeng Aluminium Industry Co., Ltd.

19 yıl
Ana Ürünler:
OEM Fabrikası, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Pencere ve Kapı için Alüminyum Alaşımı, Alüminyum Profili için Çin Alüminyum Üreticisi, İnşaat Alüminyum Malzemesi, Endüstriyel Alüminyum Profili
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jinpeng Aluminium, alüminyum Ekstrüzyon Proftül için büyük ölçekli bir alüminyum Ekstrüzyon üreticisidir. Çin'in Nanchang şehrinde yer alıyoruz.

Shanghai Bozhong Metal Group Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Ekstrüde Alüminyum Profili, Alüminyum Ekstrüzyon Konduktör Rayı, Alüminyum Dişli Pompa, Taşıma Alüminyum Profili, Endüstriyel Alüminyum Profili, Alüminyum Levha, Alüminyum Çubuk, Alüminyum Tel, Alüminyum Boru
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Zhongduo Aluminium New Material Group Co. Ltd, 10 yıldan uzun süredir endüstriyel alüminyum alaşım ekstrüzyonu ve profilinin profesyonel üreticisidir. Yaklaşık 10 bin 000 metrekarelik inşaat alanı ve toplam yatırım miktarı 1 milyar RMB Yuan civarında. Atölyelerimizde 7 alüminyum ekstrüzyon üretim hattı ve 200'den fazla gelişmiş ekipman seti bulunmaktadır. Bu da bizi Endüstri ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından yeşil üretim tanıtım tesisi haline getirir.

Rayborn Lighting Industry Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Işık, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Flood Işığı, LED Sokak Işığı, Güneş Enerjili LED Işık, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, LED Ray Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Rayborn Lighting Industry Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Yüksek teknoloji üretim firmamız ve aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına tek bir durmadan hizmet veren bir aydınlatma çözümü sağlayıcıyız.

Jiangyin Metalplus International Trade Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Isı Emici, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Endüstriyel Alüminyum Profili, Alüminyum Fan Kanadı, Alüminyum Elektrik Kapağı, Alüminyum Profil Sistemi, Alüminyum Profil İnşası, Alüminyum Döküm, Alüminyum Çekirdek Kompozit Panel, Alüminyum Boru
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
MetalPlus Industry Company, Çin'de bulunan bir alüminyum ekstrüzyon üreticisidir. On yıldan uzun süredir endüstriyel alüminyum profil (alüminyum fan bıçak profili, alüminyum profil sistemi, alüminyum ekstrüzyon muhafazası, alüminyum ısı emicisi...), alüminyum perde duvarı profili, alüminyum pencere/kapı profili, güneş paneli çerçevesi, standart alüminyum prifle gibi çok çeşitli alüminyum ürünler üretmeye odaklandık (alüminyum köşe, alüminyum çubuk, alüminyum boru gibi...)

Jiaxing Sinolamp Electronic Technology Co., Ltd.

15 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Panel Lamba, LED Tüp, LED Projektör, LED Avize, Enerji Tasarruflu Lamba
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiaxing Sinolamp Electric Co., Ltd., 2010 yılında Çin'in Zhejiang ili Jiaxing şehri Nanhu Industrial bölgesinde kuruldu. Fabrikamız Çin'de enerji tasarruflu lambalar ve LED lambalar için eksiksiz ürün yelpazesi geliştirme, üretim ve satış konusunda uzman bir üretici.

Guangzhou Guofan Aluminum Co., Ltd

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Isı Sincabı, Alüminyum Alaşımı, Alüminyum Pencere, Endüstriyel Alüminyum Profilleri, Alüminyum Kapı, Alüminyum Ürün, Alüminyum Ekstrüzyon, Dekorasyon Malzemesi, Alüminyum Boru ve Pipe
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Guofan Aluminium Co., Ltd 2008 yılında kuruldu ve Guangzhou'nun, kokan ve döküm, ekstrüzyon, toz kaplama, ahşap taneciği, derin işleme, Guangzhou'daki tek kapsamlı alüminyum profil fabrikası olan Çin'in Guangzhou bölgesinde yer aldı. ve alüminyum kapılar ve pencereler. Ana ürünlerimiz arasında endüstriyel alüminyum profiller, kapı ve pencereler için alüminyum profiller, alüminyum borular, alüminyum borular, alüminyum ısı emicileri, alüminyum pergola ve benzeri ürünler yer almaktadır.

DONGGUAN WINSTAR POWER TECHNOLOGY LIMITED

10 yıl
Ana Ürünler:
LED Tüp Işık, LED Üç Kanıt Işık, LED Yüksek Bay Işık, LED Panel Işık, LED Flood Işık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
WINSTAR, 2010'ten bu yana en yeni LED aydınlatma teknolojilerini on yılı aşkın zengin deneyimle birleştirerek LED tüp ışık, üç korumalı ışık, yüksek bölme ışığı ve panel ışığı üretir. 2010-2016'den itibaren Shenzhen'deydik. 2016 Ağustos'tan Dongguan'a taşındık. Şimdi 5000 metrekarelik fabrikamız ve 100 personel var. Güvenilir ve kaliteli ürünler için ortak bir takdire sahip profesyonel ve olgun bir ekibiz. Her zaman zamanında teslimat ve OEM desteklenmektedir. Mühendisler 10 yıldan uzun süredir abinat deneyimi yaşamaktadır. Ekibimiz tüm teknik sorularınız için hazır olacak ve zorlu ve karmaşık projelerinizi geliştirmek için en uygun aydınlatma çözümlerini seçme konusunda sizi memnuniyetle destekleyecektir.

Shouguang Yamazon Home Materials Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ahşap Mobilya, Ahşap Kiriş, Glulam Kiriş, Gardırop, Ahşap Plywood Kirişler, Alüminyum Alaşım, Ahşap Sütun, Ağaç Evler, Ata Binme Engelleri, Alüminyum Araç Pedalları
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shouguang Yamazon Home Materials Co., Ltd; mobilya, ahşap spor ekipmanı ve alüminyum işleme konularında uzmanlaşmış üretim odaklı bir kuruluştur. Şirket Aobaisen Furniture Co., Ltd. Ve Xiangpeng Metal Processing Co., Ltd.'den oluşmaktadır. Mobilya ürünlerimiz gardırop, yatak, kahve masası, şarap dolabı, dolaplar, ahşap kontrplak kirişler, ahşap sütunlar, kütük kabinler, binicilik atlama direkleri, binicilik engellerin çitleri, Vb. alüminyum alaşımlı mekanik kollar, motor kapakları, araç pedalları, kapı ve pencere için alüminyum profiller gibi alüminyum malzemeler. Şirketimiz ayrıca çeşitli ODM ve OEM ürün işleme hizmetleri de üstlenir. Tasarım çizimlerinize göre çeşitli ahşap ve alüminyum ürün türlerini işleyebiliriz. Ayrıca resimlerinize göre çizimler tasarlayabilir ve ihtiyacınız olan nitelikli ürünleri üretebiliriz. İhtiyacınız olan ürünlerle ilgili fiyat teklifi almak için bize gelmekten memnuniyet duyarız ve size en iyi hizmeti sunacağız.

Shandong Wiskind Clean Technology Co., Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
TEMİZ ODA DUVAR PANELİ SİSTEMİ, MEDİKAL VE TEMİZ ODA KAPISI, TEMİZ ODA PENCERESİ, TEMİZ ODA EKİPMANI, TEMİZ ODA TAVAN SİSTEMİ, SOĞUK DEPOLAMA SİSTEMİ, TEMİZ ODA AKSESUARLARI, KONTENYER EV, CEPHE SİSTEMLERİ
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wiskind, temiz oda muhafaza sistemi araştırma ve geliştirme ve üretim çalışmalarına odaklanan 1970'lerin sonlarında kuruldu, 1700 kişiden fazla kişinin mevcut personeli olan 1000 mu'luk bir alanı, 160 milyon metrekarelik inşaat ürünlerini kapsıyor, Wiskind'da 43 yıllık endüstri araştırma ve geliştirme ve kaynak entegrasyonu avantajları deneyimi, artık müşteri ve toplumu yıllarca süren geri alma çabaları ve sürekli arayışla profesyonel bir temizlik odası koruma sistemi hizmeti haline geldi. FM, CE, SGS, ISO9001, ISO14001 sertifikasyonunu geçmiştir. 40 yılı aşkın bir süre geliştikten sonra Wiskind grubu, temiz oda zarf sisteminin en profesyonel hizmet sağlayıcısı, modüler temiz odanın avukatı ve pratisyeni ve Çin'deki en büyük akıllı temiz oda paneli üreticisi oldu. Şirket, bağımsız fikri mülkiyet hakları olan ilk otomatik temiz oda paneli üretim hattına ve temiz oda kapıları ve pencereleri için dünyanın önde gelen otomatik üretim ekipmanına sahiptir. Yurt içinde ve dışında birçok büyük sistem mühendisliği kuruluşunda hizmet veren ve biyofarmasötik ve tıp endüstrisinin mühendislik alanında öncü olan CSPC PHARMA, Qilu Pharm, Anti-Lu, Kuzey Çin farmasötik ve dünyanın önde gelen 500 kuruluşu şirketin temiz serisi ürünlerini kullanmış.

Suzhou Shenda Cleanroom Lighting Co., Ltd.

31 yıl·4.0
Ana Ürünler:
Temiz Oda Aydınlatması, LED Panel Işık, Temiz Oda Aydınlatma Armatürü, Işık Armatürleri, Işık Donanımları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1994 yılında kurulan SUZHOU SHENDA TEMIZ ODA AYDINLATMA Co., Ltd, özellikle temiz oda armatürleri ve çeşitli ışık armatürleri üreterek profesyonel bir temiz oda aydınlatma üreticisidir ve OEM ODM'lerin tasarlanması ve yeni özelleştirmesine odaklanır. SHENDA ürünleri CCC, CE TUV GS RoHS sertifikalarını geçmiştir. Gelişmiş ekipmanlarına, üstün işçiliğine ve el sanatlarına, AR-GE ekibine güvenen SHENDA ürünleri, beğendiği ve benzer şeylere sahiptir. Tüm dünyada.

Ningbo Laidishine Electronica Technology Co., Ltd

14 yıl
Ana Ürünler:
LED Raf Işığı, LED Buzdolabı Gösterim Işığı, LED Soğuk Oda Işığı, LED Tavan Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2012 yılında kurulan Ningbo Laidishine Electronics Technology Co., Ltd., LED ekran aydınlatma sistemleri konusunda uzmanlaşmış, elektronik aydınlatma endüstrisinde uluslararası bir Sino-Alman ortak girişim şirketidir. Son on yılda Laidikitin, el sanatının ruhuna tutarlı bir şekilde bağlı kalarak, kendi kendine soğutucu aydınlatma alanında kendine kendini adamış ve OEM ve ODM'nin yetenekleriyle araştırma ve geliştirme, üretim ve hizmetleri kapsayan tam bir endüstriyel zincir kurmuştur.

Yifeng Devon Lighting Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Tüp Işık, LED Duvar Işığı, LED Aşağı Işık, LED Üç Kanıtlı Işık, LED Lineer Işık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2008 yılından beri kurulan en İyi Çin Aydınlatma Şirketi (ABC Aydınlatma), 2010 yılından beri uluslararası alanda faaliyet gösteren LED duvar lambası, LED yeraltı, LED su altı lambası, LED bahçe lambası, LED projektör, LED projektör, LED tüp, LED tavan lambası vb. piyasada. zhongshan şehrinde bulunan merkez ofisi, "Çin'in aydınlatma başkenti", profesyonel üretim hattı, bağımsız kalıp geliştirme derinliği, boya derinliği, pazarlama derinliği vb. ile birlikte, geliştirme ekipmanları, üst düzey yönetim ilkesi, ürün görünümü tasarımı, kalıp geliştirme, ürünleri iyi kalite ve yüksek verimlilikle tutmak için monte etme ve bunun gibi. Bu yıllarda üstün uzmanlığımız, hızlı yanıtımız, yüksek verimliliğimiz, iyi performansımız ve ödün vermeyen hizmetimize dayanarak müşterilerimizle güçlü ve uzun vadeli ilişkiler kurduk.

World-Dawn Lighting Co., Limited

Ana Ürünler:
LED Neon Flex, LED Şerit Işık, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör, LED Halat Işık, SMD Halat Işık, LED Aydınlatma, LED Gömme Işık, LED
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2003 yılında kurulan Zhongshan World-Dawn Lighting Co., Zhongshan City Guangdong ilinin güney bölgesinde, aydınlatma başkenti Guzhen ilçesinde sınır olan, ulaşım çok gelişmiş, Guangzhou hava limanı ve Guangzhou uluslararası fuar merkezi yakınında, Jiangzhong otoyolunun yanında, arabayla yaklaşık bir saat, Zhongshan limanına yakın yalnızca 25 dakika, nakliyat ve ihracat işlemleri oldukça uygun.

SHINELONG TECHNOLOGY CORP., LTD.

16 yıl·5.0
Ana Ürünler:
LED aydınlatma ürünleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ShineLong Teknolojisi, tasarım, üretim ve satışları entegre eden pazar odaklı, teknoloji tabanlı bir "Ulusal Yüksek Teknoloji Kuruluşudur". Müşterilere endüstriyel, ticari, ev, biyoloji ve hayvancılık gibi farklı alanlar için LED akıllı aydınlatma ürünleri ve çözümleri sağlamayı amaçlamaktadır.

Cixi Yuanhui Lighting Electric Co., Ltd.

19 yıl
Ana Ürünler:
LED Üçlü Işık, LED Panel Işık, LED Su Geçirmez Işık, LED Duvar Işığı, LED Tavan Lambası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Cixi Yuanhui Lighting Electric Co., Ltd., Sanbei Industrial Area, Sanbei Town, Cixi City, Ningbo'da 38, 000 metre kare alan üzerinde yer alır. Ningbo Havalimanı'na arabayla 40 dakika, Ningbo Limanına 45 dakika, Şangay'a varmak için 2 saat Drive ve Hangzhou Körfezi Köprüsü'ne sadece 30 dakika sürüyor. Şirketimiz kolay ulaşıma sahiptir.