Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightyüksek kaliteli t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
yüksek kaliteli t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

yüksek kaliteli t2900+ fabrikalar doğrulandı

Jiangxi Hongyu Circuit Technology Co., Ltd.

10 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Arka aydınlatma PCB, Bakır Altlık PCB
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Şirket Profili:
Jiangxi Hongyu Circuit Teknolojisi 2004 yılında kuruldu. Şirketin öncülü Guangzhou Hongyu Electronics Co., Ltd.'ydi. 2017 yılında şirket, Xinfeng County, Ganzhou City, Jiangxi Eyaleti'ndeki 5G Endüstriyel Park'a taşınmıştı. Şimdi 53 hektarlık bir alanı ve toplam 50, 000 metrekarelik bir inşaat alanını kapsamaktadır. 65 yönetici ve 45 bilimsel ve teknolojik Ar-Ge personeli dahil olmak üzere 450 kayıtlı çalışan bulunmaktadır. Fabrika gücü: Fabrika, sektörün birinci sınıf yüksek otomatik, akıllı ağ bağlantılı üretim hatlarını ve kurumsal kaynak yönetimi akıllı sistemlerini sunar. Şirket, ürünlerinin kalitesini garanti etmek için çeşitli kalite sistem sertifikalarını kesin olarak geçer ve müşteriler tarafından tanınır. Şirket UL ve RoHS gibi devre kartları için uluslararası standartları karşılar ve benzer ürünlerin gelişmiş seviyesine ulaşmıştır. Bu, devre kartı pazar geliştirmeden ürün hizmetlerine kadar tüm üretim, satış ve hizmet sürecini sağlamaktadır. Şirket kuruluşundan bu yana kurumsal değerleri olarak her zaman "yenilik, ilerleme ve kazan-kazan" anlayışı benimsemiş ve "yetenek odaklı, teknoloji lideri, önce kalite ve önce müşteri" iş felsefesini hayata geçirmiştir. Aylık üretim kapasitesi: 950, 000 m2, Ekran baskı pozlama hattı: 450, 000 m2, yeşil yağ hattı: 150, 000 m2, üst düzey metal taban 300, 000 m2, çift taraflı çok katmanlı metal taban 50, 000 m.

Changzhou Huari Steel Ball Co., Ltd.

24 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Çelik Top, Krom Çelik Top, Paslanmaz Çelik Top, Karbon Çelik Top, Derin Yivli Rulman, Alüminyum Top, Bakır Top, Pirinç Top, Kaplamalı Toplar, Tutucu
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changzhou Huari Steel Ball Co., Ltd. Yenilik, üretim ve ticaret için bir gruptur. Temel ürünlerimiz çelik bilyalar, rulmanlar, bisiklet ve elektrikli bisiklet parçaları, endüstriyel aletler ve diğer ürünlerdir.

Shandong Hongye Metal Materials Co., Ltd

8 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Bakır borular, Bakır şeritler, Bakır levhalar, Bakır tabakalar
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong HongYe Metal Material Co., Ltd. 2008 yılında kuruldu. Bu kuruluş bakır ve bakır alaşımlı ürün, satış ve lojistik üretimini entegre eden büyük bir kuruluştur ve şeritler, yapraklar, borular, borular dahil 5000 ton - 10, 000 ton uzun vadeli envanter içerir. bara, çubuk, fitingler, et'ler. Ürün, havacılık, havacılık, gemi yapımı, metal endüstrisi, elektronik, elektromekanik, tekstil, nakliye, inşaat, Kimya, hafif sanayi, enerji vb.

Jiangsu Jieruite Stainless Steel Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik Levha, Paslanmaz Çelik Bobin, Paslanmaz Çelik Boru, Alüminyum Levha, Alüminyum Bobin, Bakır Levha, Bakır Bobin, Paslanmaz Çelik Çubuk, Paslanmaz Çelik Plaka, Paslanmaz Çelik Boru
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Jieruite Paslanmaz Çelik Co., Ltd üretim ve satışları entegre eden büyük bir paslanmaz çelik kuruluştur.

SHANXI XINCONGBANG METAL PRODUCTS CO., LTD.

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Paslanmaz çelik boru, paslanmaz çelik, karbon çelik, galvanizli çelik, alüminyum, bakır, nikel
Ülke/Bölge:
Shanxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Uluslararası ticaret dünyasında sürekli gelişen şirketimiz kalite, güvenilirlik ve yenilikçiliğin bir işareti olarak yer alır. Paslanmaz çelik, karbon çelik, bakır ve alüminyumun üretimi ve ihracatı konusunda uzmanlaşmış olan bu ürün, dünya çapında işletmeler için güvenilir bir ortak olarak kendimizi oluşturduk. Onlarca yıllık deneyim, en son teknoloji ve mükemmelliğe bağlılık ile inşaat, otomotiv, havacılık, enerji, ve üretim.

Shandong Ying Yi Import and Export Co., Ltd.

8 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Bakır boru, Bakır çubuk, Bakır düz çubuk, Bakır şerit, Klima bağlantı borusu, Bakır levha, Klima bakır borusu, İzoleli bakır boru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Ying i Import & Export Co., Ltd., 15 yıldan uzun süredir bakır ürün üretimi ve uluslararası dağıtımın ön saflarında yer aldı. Geniş ürün hatlarında uzman olarak; yalıtımlı bakır borular, klima bağlantı boruları, klima bakır boru, bakır plakalar, Bakır şeritler, Bakır çubuklar ve Bakır levhalar gibi kapsamlı ürün hatları kullandık. Bu ürünlerin tümü, soğutma sistemleri, HVAC, güç iletimi, elektrik mühendisliği, gemi yapımı, mekanik üretim ve demiryolu altyapısı vb.

Shandong Tongmao Special Steel Co., Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
Bakır Boru, Galvanizli Çelik Bobin, Alüminyum Boru, Pirinç Boru, Hassas Dikişsiz Çelik Boru, Paslanmaz Çelik Bobin, Paslanmaz Çelik Boru, Çelik Levha, Bakır Levha, Alüminyum Bobin
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHANDONG TONGMAO ÖZEL ÇELIK Co., Ltd bakır boru, alüminyum boru, pirinç boru, paslanmaz çelik bobin, galvanizli çelik bobin, Hassas ve kesintisiz çelik boru, çelik plaka, çelik bobin ve çelik boru, kurşun levha vb. sağlar.

Jiangsu Botejia Special Steel Co., Ltd.

5 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik Levha, Paslanmaz Çelik Bobin, Paslanmaz Çelik Boru, Paslanmaz Çelik Tel, Paslanmaz Çelik Çubuk, Bakır Levha, Bakır Tel, Bronz Çubuk, Bronz Boru, Galvanizli Çelik Levha
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Botejia Özel Çelik Co., Ltd profesyonel bir üreticidir ve genellikle Paslanmaz Çelik Levha/Plaka, Paslanmaz Çelik Bobin/Rulo, Paslanmaz Çelik Boru/Boru, Paslanmaz Çelik Çubuk/Çubuk, Paslanmaz Çelik Tel, Bakır Levha/Plaka, Bakır Çubuk/Çubuk, Bakır Boru/Boru, Bakır Bobin/Rulo, Bakır Tel, Bronz Çubuk/Çubuk, Bronz Boru borusu, Galvanize Çelik Levha/Plaka, Galvanize Çelik Bobin/Rulo, Galvanize Çelik Boru/Boru, Galvanize Çelik Çubuk/Çubuk, alüminyum Levha/Plaka, alüminyum Boru/Boru, alüminyum Bobin/Rulo, alüminyum Çubuk/Çubuk, Karbon Çelik Levha/Plaka, Karbon Çelik Bobin/Rulo, Karbon Çelik Boru/Boru, Karbon Çelik Çubuk/Çubuk, Karbon Çelik Tel, Boru Bağlantı Elemanları, Profil Çelik ve diğer. Katı kalite tartışmaları ve özenli müşteri hizmetleri konusunda çalışan deneyimli personelimiz, gereksinimlerinizi tartışmak ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak için hazır.

Lock Technology(shenzhen)Co., LTD.

20 yıl
Ana Ürünler:
Hassas Vida, CNC Torna Parçaları, Damga Parçaları, CNC İşleme Parçaları, Özel Vida, Mikro Küçük Vida, Standart/Dışı Vida, Paslanmaz İşleme Parçaları, Uzun Vida, Hassas CNC İşleme
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Lock Technology (Shenzhen) Co., Ltd., müşterilere bağlantı parçaları ve hassas işlenmiş parçalar üreten, tedarik eden ve çözümler sunan bir şirkettir. 2007 yılında Shenzhen'de bir fabrika kurduk. Yıllar süren geliştirme sürecinden sonra, 2013 yılında yurt dışı müşterilerine daha iyi hizmet sunma taahhüdünde bulunan bir yurt dışı satış şirketi kurduk. Şirketin ürünleri otomotiv, elektronik, elektrikli ekipman, ev aletleri, iletişim ekipmanları, Tüketici elektroniği, optik ekipman, askeri mühendislik, tıbbi ekipman ve diğer alanlarda fabrika 11 numaralı Zhongxing Road, Kengzi Street, Pingshan District, Shenzhen City'de bulunmaktadır ve 40000 metrekarelik atölye ile soğuk yön ekipmanları, çalı diş ekipmanları, lacam, CNC lanet, CNC freze makineleri ve diğer üretim Ekipmanları 1000'den fazla set, 300'den fazla kontrol ekipmanı çeşidi, yıllık üretim ve satış değeri 10 milyon doları aştı, ürünlerimiz Avrupa, Amerika, Afrika ve Güneydoğu Asya'ya ihraç edildi, Yüksek kaliteli ürün ve hizmetlerimiz için iyi bir şekilde karşılandık, ürün ve çözümlerimizin size daha fazla değer sunabileceğini umuyorum, sizinle işbirliği yapmayı gerçekten umuyoruz, çok teşekkür ederiz.

Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd.

7 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Ulusal standart DC tabanca hattı, Avrupa standart DC tabanca teli, Amerikan standart DC tabanca teli, Ulusal standart, Avrupa standart, Amerikan standart AC tabanca hattı, Şarj soketi, Şarj etme ve deşarj etme
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Zilong New Energy Technology Co., Ltd. Mart 2020'te kuruldu. Şangay'a yakın, güzel Suzhou'da bulunan fabrika 28, 000 metrekarelik bir alanı kapsıyor.

Wenzhou Lichi Electric Co., Ltd

Ana Ürünler:
Elektrik Kabinleri ve Kutuları, Patlamaya Dayanıklı Işıklar ve Kutular, Vakum Devre Kesici, Epoksi Reçine İzolatörü, Metal Parçalar
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2007 yılında kurulan Wenzhou Lichi Electric Co., Ltd, vakum devre kesicilerin, çalışma mekanizmasının, patlamaya dayanıklı elektrikli cihazların, zemin kabuğunun ve şişirilebilir kabinlerin, dolu kabinlerin, üç istasyonlu dolapların ve diğer kabin serilerinin üretiminde uzmanlaşmış 15, 000 metrekarelik mevcut üretim alanı.

Yueqing Xianglang Electric Co., Ltd.

12 yıl·5.0
Ana Ürünler:
MC4 Güneş Bağlantısı, DC MCB, DC MCCB, DC SPD, DC Sigorta, Dağıtım Kutusu, Kutu, Birleştirici Kutusu, Ayarlanabilir Voltaj Koruyucu, Kablo Glandı, Su Geçirmez Bağlantı, Güneş Kablo Klipsi
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Yueqing Xianglang Electric Co., Ltd., güneş aksesuarları sektöründe on yıldan fazla deneyime sahiptir ve güneş enerjisi ürünlerinin üretimi, araştırılması ve geliştirilmesine katkıda bulunmaktadır. Şirketin fabrikası 10, 700 metrekarelik bir alanı kaplıyor ve yıllık üretim değeri 20 milyon ABD dolarından fazla. Şirket minyatür devre kesiciler, PPD'ler, sigortalar, güneş enerjisi konnektörleri, kablo konnektörleri, Dağıtım kutuları ve birleştirme kutuları; CE, TUV, IEC ve ISO9001 sertifikasyonlarına sahiptir. Her gün 300, 000 güneş enerjisi konnektörü üretebiliyoruz, çünkü 31 tam otomatik enjeksiyonlu kalıplama makinesi ve 15 güneş enerjisi montaj makinesi var. Haftada 50, 000 adet aşırı gerilim konektörü üretebiliriz. Her akım konnektörü aksesuarı ve tüm üretim bağlantıları enjeksiyon kalıplama, punta kaynağı, lehim, tutkal doldurma, montaj ve ambalajdan oluşan tek üretimimiz ile üretilir. Günde 10, 000 devre kesici ve haftada 50, 000 güneş sigortası üretebiliriz. Ayrıca enjeksiyon kalıplama işlemlerinden bitmiş ürünlere kadar tüm işlemleri tamamlıyoruz. Çin'de güneş enerjisi aksesuarlarının birinci sınıf üreticisi olmakla kalmıyor, Çin'deki en büyük plastik dağıtım kutuları ve bağlantı kutuları üreticilerinden de biri olarak yer alıyoruz. IP30 HAG serisi, IP40 MS MF ev dağıtım kutusu, IP65 HT HA HAX PN güneş dağıtım kutusu, IP66 KG BG MG dağıtım kutusu, IP65 RA RT sigorta kutusu, IP67 AG DG Sigorta kutusu, 13 150 tip dağıtım kutusu, 356 tip enjeksiyon kalıbı ve 31 enjeksiyonlu kalıplama makinesi vardır, her ay 100'den fazla, 000 PARÇA dağıtım kutusu üretilir, 8 yönlü dağıtım kutuları gibi yeterli envanter var, mevcut envanter 50'den fazla, 000'den FAZLA, en avantajlı ürünümüz güneş birleştirme kutusumuzdur, çünkü içindeki tüm aksesuarlar kendimiz, kablo konnektörleri, güneş konnektörleri, dağıtım kutuları, devre kesiciler, sigorta ve dalgalanmalar, tek tek ürünlerin kendileri pazardaki aynı kaliteye sahip en düşük fiyat olabilir, bu durumda birleştirme kutumuz daha da uygun maliyetlidir, ürünlerimizden her biri kesinlikle kalite kontrollüdür ve test edilir. Yueqing Xianglang Electric Co., Ltd. 10, 000'den fazla proje deneyimine sahiptir ve yüksek kaliteli ürünler, rekabetçi fiyatlar, zamanında teslimat ve mükemmel satış sonrası hizmet ile ün kazanmıştır. Sizinle uzun vadeli bir ortaklık kurmayı ve birlikte büyümeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Onccy Electrical Co., Ltd

Ana Ürünler:
Güneş Sistemi, İzolasyon Anahtarı, İzolatör Anahtarı, Elektrik Anahtarı, Devre Kesici, Dalgalanma Koruması, MCCB, Dağıtım Kutusu, Güneş Enerjisi Ürünleri
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ONCCY'nin misyonu, akıllı enerji kullanmaya başlamak için en iyi seçenek olmak, herkesin erişimine sahip olmasını sağlayarak iyi teknolojiyi daha etkili hale getirmek ve yüksek kaliteli ürünlerle tüm dünyaya akıllı güneş enerjisi götürmektir.

JINSHI DRILLTECH CO., LTD.

30 yıl
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Elmas Delme Araçları, Elmas Çekirdek Ucu, Reaming Kabuğu, Tel Hattı Çekirdek Boruları, Delgi Çubukları, Kılıflar, Delme Tezgahı, Delme Ekipmanları ve Aksesuarlar
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jinshi Drilltech Co., Ltd. 11 Kasım 1996 tarihinde kurulmuş ve Ocak 2019'de New OTC'de (Jinshi Drilltech 873131) kayıtlıdır ve dünya çapında 50, 000 metrekare, 330 çalışanı bulunan 53 milyon RMB'lik kayıtlı sermayeyle, AR-Ge, elmas karot delme aletlerinin üretimi ve satışı, toplam delme çözümleri ve delme yapısını entegre eden yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Jinshi şirketi, Çin'deki Ulusal Bilim ve Teknoloji İlerlemesi ödülünün ikinci sahibi olan "Jeological Core Delme Aletleri" ulusal standardının draförlerinden biri ve ulusal düzeyde uzmanlık, zarafet, uzmanlık ve yenilik avantajlarına sahip önemli bir "Küçük dev" kuruluş. Jeolojik karot delme aletleri ulusal tek şampiyonluk ürünleridir.

Jiangsu Jingye Iron and Steel Co., Ltd.

2 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Alüminyum Levha, Alüminyum Bobin, Alüminyum Folyo, Alüminyum Çubuk, Alüminyum Boru, Bakır Levha, Bakır Bobin, Bakır Çubuk, Bakır Tel, Bakır Boru
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Jingye Iron ve Steel Co., Ltd., yüksek kaliteli demir dışı metal çözümleri konusunda uzman, dünya çapında önde gelen bir üretici ve tedarikçidir. Alüminyum ve bakır ürünlere stratejik bir odak noktası olan bu ürün, kendimizi endüstriyel mükemmelliğin temel taşı olarak belirledik ve inşaat, otomotiv, uzay ve elektronik gibi çeşitli sektörlere hizmet verdik.

XINBAOLONG STEEL CO..LIMITED

3 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Çelik Boru, Alüminyum Bobin, Galvanizli Çelik Bobin, Çelik Çubuk, Donatı, Çelik Levha, Dikişsiz Çelik Boru, Kare Çelik Boru, Yapısal Çelik Ürünleri, İnşaat Çeliği
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHANDONG CHANGFA ELEKTRIK EKIPMANI Co., Ltd (Xinbaolong Steel Co,. Ltd), Çin'in Shandong Eyaleti'nde güzel bir su şehri olan Liaocheng City'de bulunan dikişsiz çelik boru, çelik plaka ve çelik çubuklu stockist ve trader.

Shandong Quansheng Material Technology Group Co., LTD

3 yıl
Ana Ürünler:
Titanyum Levhalar, Titanyum Çubuklar, Titanyum Borular, Molibden Çubuğu, Alüminyum Boru, Kanal Çeliği, H Işını, Titanyum Plaka, Zirkonyum Çubuğu, Zirkonyum Plakası, Tungsten Plakası, Nikel Plakası
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Quansheng Material Technology Group Co., Ltd., titanyum ve alaşımları, zirkonyum ve alaşımları, tantal, niobium, Hastelloy, Inconel alaşım, Monel alaşım, süper alaşım, saf nikel ve alaşımları, tungsten, molibden, bakır borular, bakır bobinler, bakır plakalar, bakır baralar, kurşun plakalar, kurşun cam, alüminyum borular, alüminyum plakalar, alüminyum çubuklar, alüminyum desen plakaları, alüminyum kare borular, paslanmaz çelik plakalar, paslanmaz çelik borular, paslanmaz çelik çubuklar, paslanmaz çelik şeritler, paslanmaz çelik profiller, paslanmaz çelik teller, Paslanmaz çelik boru bağlantı parçaları, paslanmaz çelik dövme flanşlar, I kirişler, açılı çelik, kanal çelik, H kiriş, inşaat çubuğu, yuvarlak çelik, düz çelik, dikişsiz çelik borular, çelik plakalar, çelik bobinler, renk kaplamalı bobinler, oluklu saclar, galvanize ürünler, yüksek hızlı parmaklıklar, Ürünler plakaları, şeritleri, profilleri, çubukları, telleri kapsar, Borular, boru bağlantıları, dövme flanşlar vb.

Jiangsu Ruilaibo Special Steel Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Soğuk Haddeleme Çelik Ürünleri, Galvanizli Çelik Ürünleri, Karbon Çelik Ürünleri, Paslanmaz Çelik Ürünleri, Sıcak Haddeleme Çelik Ürünleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Ruilaibo Special Steel Co., Ltd, Çin'de karbon çelik, renkli plaka, galvanizli çelik, paslanmaz çelik alanında üst düzey destek hizmeti veren şirketin lideri olan Jiangsu Wuxi'de yer alıyor.

JINAN XINCHENGYUAN IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik, Galvanizli Galvalume Çelik Bobin, Karbon Çelik, PPGI PPGL, Çelik Boru, Çelik Plaka, H I Beam, Alüminyum Levha
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Xinchengyuan Import and Export Co., Ltd araştırma, geliştirme, üretim, satış ve hizmet alanında çalışan profesyonel bir çelik şirketidir. Şirket beş şube şirketine sahipti. Yıllık satışlarımız yaklaşık bir milyar, yaklaşık 280, 000 ton çelik, Jinan'da kullanışlı ulaşım erişimi ile yer alıyor. Kalite geliştirme konseptiyle birlikte dünyayı fethetmek, hizmet başarısı ile ilgili bir gelecek. Katı kalite kontrolü ve özenli müşteri hizmeti konusunda kararlıyız ve deneyimli personelimiz her zaman ihtiyaçlarınızı tartışmak ve her müşteri memnuniyetini sağlamak için hizmetinizdedir. Ana ürünlerimiz arasında PPGI, galvanizli çelik, çelik plaka, yuvarlak çubuk, çelik boru, Paslanmaz çelik ürün, açılı çubuk, çelik yığın, H kiriş, I kiriş, Servis ve yönetim sistemi için çift garanti ile açılı, Kanal düz çelik vb. Ana pazar Kuzey Amerika, Güney Amerika, Afrika, Güneydoğu Asya ve Okyanusya'da dağıtıyor. Baosteel, Laiwu Steel, Rizhao Steel, Handan Iron and Steel, Angang ve Maanshan Iron ve Steel gibi birçok büyük çelik üreticisi ile uzun vadeli ve kazan-kazan ortaklığımız kurduk. Her zaman, kazanç işbirliği kavramı doğrultusunda, yeni bir kaynak için araya geldik. Sizinle sonsuza kadar uzun ve düzenli bir iş kurmak istiyorum.

Hubei Ruichuang Metal Products Co., Ltd

Ana Ürünler:
Bakır Tel, Alüminyum Tel, Alüminyum Külçe, Bakır Çubuk, Katot Bakır, Kalay Külçe, Çinko Külçe, Nikel, Kurşun Külçe, Magnezyum Külçe
Ülke/Bölge:
Hubei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Bakır, alüminyum ürünler, Metal külçeler, Metal hurdaları konusunda uzman güvenilir bir tedarikçi olan Ruichuang Metal'e hoş geldiniz. Kalite ve sürdürülebilirlik taahhüdümüzle, yenilikçi çözümler ve güvenilir hizmet aracılığıyla müşterilerimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Mükemmellik ve çevre yönetimi konusundaki kararlılığımızla desteklenen, çeşitli sektörlere özel yüksek kaliteli malzeme serimizi keşfedin.

Foshan Mingyang Auto Parts Co., Ltd.

6 yıl·4.7
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Araç Gövde Kiti, Kaput, Izgara, LED ışık, Tonneau Kapağı, 4X4 Parçalar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Mingyang Auto Accessories Co., Ltd., 2009 yılında Guangzhou City'de kolay ulaşımla kuruldu. İnce ayarlı gövde kitlerini, yükseltme ön yüzünü ve yedek parçaları ve diğer dış dekorasyon aksesuarlarını satmaya özel olarak bağlıyız. Katı kalite kontrolü ve özenli müşteri hizmeti için özel olarak tasarlanmış deneyimli personelimiz, gereksinimlerinizi karşılamak ve eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamak için her zaman kullanılabilir.

Chongqing Shiwei Technology Co., Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Otomobil Yedek Parçaları, Li Araç Parçaları, Byd Araç Parçaları, Geely Araç Parçaları, Chery Araç Parçaları, Nio Araç Parçaları
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Chongqing ShiWei Technology Co., Ltd., Çin'in yeni enerji aracı markalarının tüm araç yedek parçalarına odaklanan bir şirkettir. 56 marka fabrikayla işbirliği içinde ilişkiler kurduk ve müşterilere eksiksiz hizmet sunabiliyoruz ve her türlü zor yedek parça sağlayabiliyoruz. Şirketin otomobil yedek parça satış ve servisinde 15 yıllık deneyimi vardır, müşteri ihtiyaçlarına göre orijinal ve marka ile kaliteli kullanılmış yedek parçalar sunmakta ve müşterilere çeşitli satış sonrası teknik destek sağlamaktadır. Şirketimizin 50 kişilik personeli vardır ve müşterilerimize samimi ve titiz hizmet sunmayı taahhüt eder. Ekibimiz, daha fazla müşterinin tatmin edici hizmet sunabilmesi için satın alma, paketleme, nakliye, satış sonrası işlemleri konusunda her yıl daha fazla büyümektedir. Şirketin Çin'de 10 deposu vardır ve müşteriler için hızlıca paketlenip gönderilebilen büyük bir yedek parça stoğuna sahiptir. Tüm yabancı müşterileri şirketimizi ziyaret etmeye davet edin ve sizinle iyi bir işbirliği içinde olmayı umuyoruz!

Jinmao Precision Industry Wenzhou Co., Ltd.

8 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Terminal, Bakır Bar, Elektrik Güç Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jinmao Electric Power Holding Co., Ltd., bir jeopark olan Zhejiang'daki (Wenzhou) Yandang Dağı'nın güney ayağında yer alır. 1993 yılında kurulan bu şirket, AR-GE, üretim ve sanayi üretim sektöründe ticaret gibi birçok alanda faaliyet gösteren büyük ölçekli bir donanım kuruluşudur. 23, 000 metre karelik yapı alanı ve 180'den fazla çalışanı olan şirket, güçlü teknik güce ve gelişmiş üretim tekniklerine sahiptir. Ürün yelpazesi, tepe yalıtımlı iletken, hat, alt istasyon, iletim ve dağıtım donanımı bağlantıları gibi çeşitli gerilim düzeylerindeki güç donanımı bağlantılarını kapsayan kapsamlı bir üründür. Ayrıca 200 serisi ve 2'den fazla, 000 farklı soğuk/sıcak çekebilen kablo aksesuarı, soğuk presli terminal blokları ve elektronik konektörler sunar. 2002 yılında Power Hardware Donatıları Yeni Ürün Araştırma Enstitüsü'nün kurulmasından bu yana özel amaçlı güç donanımı donanımı donanımı donanımı donanımı (yıldırım korumalı, korona karşıtı, donma ve kasırgalara dayanıklı, yüksek rakım ve yüksek kirlilik olan alanlar için uygun) geliştirdi. "Jinmao" marka ürünler, 30'den fazla yerel il, belediye, özerk bölgenin yanı sıra Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya'da satılan yüksek bir itibara sahiptir. Şirket, yerel yönetim tarafından "mükemmel Kurumsal" ve "Star Enterprise" olarak tanındı. Zhejiang Rural Credit Cooperatives tarafından "AAA derecelendirmeli Creditworthy Enterprise", "Zhejiang bölgesindeki Güç Donanımı Üreticileri Federasyonu" üyeliği ve "Yueqing City'deki Kablo Aksesuarları Endüstri Bağlaçları Birliği" "Yönetici Birimi" gibi onurları art arda aldı. Bu lisans bakır endüstriyel ürünler için üretim lisansı, ISO9001 uluslararası kalite sistemi sertifikası, AB CE sertifikası ve SGS çevre koruma testi sertifikası almıştır. Ürünler ulusal ve uluslararası standartlara uygundur ve şebekenin dönüştürülmesi, demiryolu elektrifikasyonu, petrol sahaları ve enerji istasyonlarında yaygın olarak kullanılan ilgili ulusal araştırma kurumları tarafından testleri geçmiştir. 2005'den bu yana, gerilim seviyesinde bir sıçrama elde etmek için 500KV hat donanım bağlantı elemanlarını araştırmaktadır. Son yaklaşık 20 yıl içinde, hükümet ve sosyal destekle birlikte Jinmao, teknik yönetim alanında yenilikler, optimize edilmiş hizmet ve ölçeğini genişletmiş ürün kalitesini sürekli olarak artırdı. Gelecekte, "Altın olarak kararlılık, bağlı olarak İstikrar" iş felsefesinin yönlendirmesiyle pazar trendlerini izleyecek, dönüşümü ve yükseltmeyi hızlandıracak ve ulusal şebeke için yüksek kaliteli güç donanımı teçhizatı ve kablo aksesuarları temin edecektir. "Kaliteye göre ayakta kalmak, tanınırlık ile Marka oluşturmak" tefiyle şirket, birinci sınıf ürün ve hizmetler sunar. Yurtiçi ve yabancı müşterileri ziyaret edip işbirliği yapmak için samimi bir şekilde karşılıyoruz.

Shanghai Shockoe Automation Technology Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Lazer Koruyucu Lens, Lazer Kesim Düzgünleri, Lazer Kaynak Düzgünleri, Lazer Odak Lens, Lazer Seramik Halkalar, Lazer Kesim Başlıkları, Lazer Kaynak Makinesi, Lazer Su Soğutucu, Lazer Kaynağı, Lazer Sensörü
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Shockoe Automation Technology Co., Ltd., Şangay'da yer alır. Çin, uzun yıllar boyunca lazer uygulama çözümleri ve lazer aksesuarları tek duraklı servis sağlama konusunda uzmanlaşmıştır.

Wenzhou Etek Import & Export Co., Ltd.

7 yıl
Ana Ürünler:
MCB, RCCB, RCBO, AFDD, MCCB, SPD, Dağıtım Panosu, Kombine Kutusu
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
ETEK Electric, düşük voltajlı elektrikli cihazların üretiminde uzmandır. Şu anda üretim tesisimiz 10, 000 metrekarelik bir alana yayılıyor ve yıllık üretimi 8 milyon kutbu aşan MCB'ler (Minyatür Devre Kesiciler) üretiyor. Uzmanlığımız, çeşitli küresel pazar taleplerini karşılayan güvenilir devre koruma çözümleri sunmaya odaklanmıştır.

Hongfeng Metal Technology Development (Tianjin) Co., Ltd.

6 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Teneke, TFS, Alüminyum, Konserve Gıda Kolay Açılır Kapağı, İçecek Kolay Açılır Kapağı, Kurutulmuş Gıda Kolay Açılır Kapağı, Soyulabilir Kapağı, Alt Kapağı, Kutu, Diğer Ambalaj Malzemeleri
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin, Çin merkezli Hongfeng Metal Technology Development (Tianjin) Co., Ltd., kaide üretim alanında 20 yıllık deneyime sahip ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Kuzey Çin'de lider bir üretici olarak 50'den fazla ülkeye ihracat yaparak ve dünya çapında tanınan gıda markalarıyla iş ortaklığı yaparak metal paketleme çözümlerinin AR-GE, üretim ve satışlarında uzmanlaştık. Konserve yiyecek, içecek ve kurutulmuş gıdaları içeren ürünlerimiz kolay açık uçlarla (model 202#, 300#, 307#, 401#), kapakları soyun, Ve alt uçları ISO 9001 ve uluslararası gıda güvenliği standartlarına uygundur. Patentli yeniliklerle ve yetenekli bir ekiple birlikte müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış güvenli, güvenilir ve çevre dostu ambalajlar sunuyoruz. Hongfeng Metal Technology Development (Tianjin) Co., Ltd. Metal paketleme ürünlerinin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve satışında uzmanlaşmış ulusal bir yeni teknoloji kuruluşudur. Şirket, kolay açık uç alanına kazarak "güvenli, çevre dostu, kolay açılır" konseptine bağlı kalmaktadır. Çin'in kuzeyindeki en büyük açık uç üretimi için ürünler 20'den fazla ülke ve bölgeye satılmaktadır. Kolay açık uç alanında bir iç lider olan şirket, çeşitli AR-GE patentleri elde etti, gıda (kuru toz dahil), içecekler, günlük ihtiyaçlar ve diğer uygulama alanlarını kapsayan eksiksiz bir ürün serisi elde etti, Müşterilerin ve FMCG metal ambalajın farklı ihtiyaçlarını karşılamak için tek bir ürün satın alma, müşteri pazar talebine ve geri bildirimine odaklanmak, uzun vadeli ve istikrarlı bir işbirliği ilişkisi kurmak için ev halkı için özelleştirilmiş çözümlerin sürekli olarak geliştirilmesi ve optimize edilmesi.

Guangdong Kuai Intelligent Technology Co., Ltd

12 yıl·4.4
Ana Ürünler:
Hepsi Bir Arada PC, Hepsi Bir Arada Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar, Not Defteri Bilgisayarı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2003 yılında kurulan Guangdong Kuai Intelligent Technology Co., Ltd., TV, monitör, dizüstü bilgisayar ve hepsi bir arada bilgisayar üretimi ve satışlarında çalışan profesyonel bir kuruluştur. 20 yıldan uzun süren yağış ve sürekli teknolojik yenilik, güçlü AR-GE ve teknik güce sahip olmamızı sağladı ve AR-GE, üretim ve satışları entegre eden yüksek teknolojili bir yenilik şirketi haline geldi.

Onccy Electrical Co.,Ltd

6 yıl
Ana Ürünler:
Devre Kesici, DC İzolatorü, DC Ayırıcı, AC İzolasyon Anahtarı, Hızlı Kapatma Anahtarı, İtfaiyeci Güvenlik Anahtarı, Kombine Kutusu
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Aswich Electrical Co., Ltd, 1988'den bu yana anahtar ve devre kesici üretimiyle başlamıştır. 30 yılı aşkın deneyimi ve AR-GE yatırımları ile Aswich, artık akıllı elektrik bileşen sektöründe uzmandır.