Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightgu10 t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
gu10 t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

gu10 t28 fabrikalar doğrulandı

Hangzhou Ocean Industry Co., Ltd.

21 yıl·4.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Dişli, Dişli Rayı, Kasnak, Zincir, Dişli Çark, Bağlantı Elemanı, Dişli Kutusu, Pinion, Hız Azaltıcı, Hız Azaltıcı Dişli Kutusu
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhejiang Ocean Industry Co., Ltd., zincir dişlileri, dişli, dişli rafı, kasnak, konik burç, mil, dişli kutusu, sonsuz dişli hız azaltıcı, helisel dişli hız azaltıcı, sonsuz sarmal dişli hız azaltıcı, devir değiştirici, devir tahrikli dişli kutuları, kaplinler, kapı/kapı parçaları ve diğer parçalar.

Fuzhou Colmate Electric Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Lamba tutucu, yalıtkan, elektrik bağlantı elemanı, LED aydınlatma, hat bağlantısı, yüksek voltaj ürünleri, elektrik aksesuarları, sigorta kesici, LED armatür, lamba soketi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Fuzhou Colmate Electric Co., Ltd, 1996 yılında kuruldu ve Çin'in güney doğusundaki bir kıyı şehri olan Fuzhou'da yer alıyor. Fabrikamız 15000 metrekarelik bir arazi alanı kaplar ve toplam 300 kişiden fazla personel ekibiyle birlikte 5 bağlı atölye çalışması yapılmıştır. Fabrika havaalanına 30 km, limandan 50 km, nakliyemizi ve ihracatımızı kolaylaştıran kullanışlı trafik koşullarıyla uzak.

Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co., Ltd.

12 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Ampul, Enerji Tasarruflu Ampul, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co. Ltd, JIANGMEN City, Guangdong Province, Çin'i bulur. Uygun kara, deniz ve hava taşımacılığına sahip olduğu yerlerde.

Hangzhou Jingjie Electric Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2003 yılında kurulan Hangzhou Jingjie Electric Co., Ltd., enerji tasarruflu lamba ve LED lamba konusunda uzmanlaşmış bir fabrika. Çin'deki enerji tasarruflu lambanın en büyük üretim üslerinden biri olan Linan şehrinde bulunuyoruz. Son on yıllık gelişmeyle GEM, aydınlatma alanında iyi bir itibara sahip olduğunu kanıtladı ve aydınlatma sektöründe profesyonel bir rol oynuyor. Quality First, şirketimizin motto üretmesi ve kaliteli, ünlü bir marka yaratması, kredi yoluyla pazar geliştirmesi, yönetimin faydalarını artırması yönetim stratejimiz. Bu yönetim düşüncesine bağlı olarak ürünlerimizin çoğu için CE, RoHS, CNS sertifikaları aldık ve ISO9001 kalite yönetim sistemini geçtik. Ayrıca TUV tarafından güvenilir Global Manufactory olarak denetlenmiş ve bir GMC sertifikası bulunmaktadır.

Shenzhen Idea Light Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Shenzhen Ideas Light Limited (IL), LED Floresan tüp, LED ampul, LED Spot Işığı, LED PAR Işık, LED Şerit, LED Şerit, Vb. bunların tümü şehir aydınlatması dekorasyonu, iç mekan ev dekorasyonu, otel dekorasyonu, sahne aydınlatması ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılır.

E-Fine Industrial Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
E-FINE, Ningbo-Çin'de bulunan ve enerji tasarrufu lambası, LED lamba, halojen tasarruf lambası ve diğer aydınlatma ürünleri konusunda uzman bir üretici ve uluslararası ticari markadır. Özellikle LED'de, büyük avantajlarımızdan biridir. Kendimizi her zaman üretim kalitesine adadık ve müşterilere en iyi çözümleri sunduk. Bu arada, yeni ürünlerimizde yeniliklere de odaklanıyoruz ve müşterilerimize sürekli olarak iyi sürprizler sunuyoruz.