İz Alt Takım Parçaları, Palet Takım Montajı, Sondaj Rig'i, Tarım Kauçuk Paleti, Asfalt Paver Kauçuk Paleti, Kauçuk Palet, Ekskavatör Parçaları, Buldozer Parçaları, Hayvancılık Makineleri
Fayans Kenarları, Dekoratif Profil, Süpürgelik, LED Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Shengmeirui Aluminium Co., Ltd. ("Shengmeirui") 2010 yılında kuruldu ve 15 yıldır çalışıyor. İki markaya sahip olan Zhenshangsheng ve Shengmeirui, 13, 000 metre kare alüminyum ekstrüzyon ve alüminyum kaplama üretim fabrikası, 3, 000 metre kare paslanmaz çelik üretim ve işleme fabrikası ve 2, 000 metrekarelik bir envanter fabrikası. Shengmeirui'nin üretim üssü, 80'den fazla çalışanı olan ve alüminyumun başkenti olan Dali, Nanhai, Foshan'da yer alıyor. Tasarım, AR-GE, üretim ve satışları entegre eden üst düzey bir mimari dekorasyon malzemeleri kuruluşudur.
Fren Balatası, Fren Diski, Otomotiv Parçaları, Fren Tamburu, Kamyon Fren Balatası, Otomobil Fren Balatası, Disk Fren Balatası, Fren Pedalı, Otomobil Fren Diski, Fren Ayakkabısı
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Kingracing, 1998'den beri tüm hafif/ticari/ağır araçlar/binek araçlar/kamyonlar ve yarış arabaları için fren parçaları tedarik ediyor. Kingracing'de 3700'den fazla fren balatası, 1000 parça fren balatası ve 5500 parça fren diski bulunur. Tüm King Racing ürünleri uluslararası standartlara uygundur ve bilinen parça numaralarıyla çapraz referans verilebilir. Kingracing Auto Parts Co., Ltd, OEM ve ODM üreticisi fabrikasıdır, 200, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve en iyi mühendislerden oluşan teknik bir AR-GE ekibine sahiptir. Kingracing auto parçaları,. Ltd, IATF16949'i katı bir şekilde uygulayarak kendi laboratuvarına, gelişmiş otomatik üretim hatlarına ve akıllı yönetim sistemlerine sahiptir. Ulusal yüksek teknolojili kuruluş, il teknoloji merkezi ve Ulusal Otomatik Parça İhracat Merkezi olarak onaylanmıştır. ISO14001 sertifikalı fabrika, tüm üretim süreçlerinde uluslararası çevre standartlarına harfiyen uyar ve yeşil bir fabrika olarak resmi olarak onaylıdır. Mygna, Kingracing'in en az 1 set/parça sipariş adedi ile kendi markası. Ön ve arka fren balataları ve diskleri üstün fren performansı sunarak güvenli ve verimli bir duruş sağlar. Mygna ürünlerinin ambalajında kalite koruması estetik tasarımla bir arada bulunur; ürünle birlikte verilen eldivenler ve köpük koruyucu yapılar, fren balataları ve diskleri için kapsamlı koruma sağlayarak tüm teslimatı garanti eder. Kurulum talimatları, hem arz hem de talep partileri için kazançlı bir kazanç sağlarken, kullanışlı rehberlik sunar ve bayiler için önemli bir satış noktası görevi görür. Yıllık üretimin %80'i Norveç, İtalya, Rusya, Güney Afrika dahil 45'den fazla ülkeye Venezuela, Bolivya, ABD, Kosta Rika, Suudi Arabistan, Avustralya vb. ürünlerimiz farklı müşterilerin özelleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılamak ve Emark sertifikalarına sahip olmak için otomobillerde, SUV'lerde, kamyonlarda, yarış arabalarında ve hatta özel araçlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Endüstri gelişiminin her zaman ön saflarında yer aldığından emin olmak için Frankfurt Automechanika ve Shanghai International Auto Parts Sergisi gibi dünyanın dört bir yanındaki tanınmış sergilere aktif olarak katılıyoruz. Her sürücü için güvenli bir yolculuğa kendimizi adadık. Bizi seçmek güven ve güvenliği seçmek anlamına gelir. Daha iyi bir gelecek yaratmak ve her güvenli seyahati birlikte korumak için sizinle birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.
Brilliance Group Corporation, Guangyin Asia Aluminium Factory Co., Ltd, 2002 yılından beri Çin'de alüminyum ekstrüzyon profilleri, üretilmiş alüminyum ürünler, alüminyum çitler ve alüminyum CNC madencilik parçaları vb. için lider bir tedarikçi olarak faaliyet gösteriyor.