Steelhighsen, 2021 yılında kurulduğundan bu yana uluslararası çelik ticareti alanına odaklanarak çelik için farklı sektörlerin ihtiyaçlarını derinlemesine anlamaya kararlı. Metal paketleme, otomobil üretimi, yeni enerji araçları, ev aletleri, rüzgar enerjisi üretimi, ve demiryolu inşaatı. Servis ağımız, Avrupa, Endonezya, Meksika, Brezilya dahil olmak üzere 100'den fazla yurt dışı son müşteriyle dünya çapında 30'den fazla ülke ve bölgeyi kapsar. Afrika, Filipinler ve daha fazlası.
Teneke, TFS, Alüminyum, Konserve Gıda Kolay Açılır Kapağı, İçecek Kolay Açılır Kapağı, Kurutulmuş Gıda Kolay Açılır Kapağı, Soyulabilir Kapağı, Alt Kapağı, Kutu, Diğer Ambalaj Malzemeleri
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin, Çin merkezli Hongfeng Metal Technology Development (Tianjin) Co., Ltd., kaide üretim alanında 20 yıllık deneyime sahip ulusal bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Kuzey Çin'de lider bir üretici olarak 50'den fazla ülkeye ihracat yaparak ve dünya çapında tanınan gıda markalarıyla iş ortaklığı yaparak metal paketleme çözümlerinin AR-GE, üretim ve satışlarında uzmanlaştık. Konserve yiyecek, içecek ve kurutulmuş gıdaları içeren ürünlerimiz kolay açık uçlarla (model 202#, 300#, 307#, 401#), kapakları soyun, Ve alt uçları ISO 9001 ve uluslararası gıda güvenliği standartlarına uygundur. Patentli yeniliklerle ve yetenekli bir ekiple birlikte müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmış güvenli, güvenilir ve çevre dostu ambalajlar sunuyoruz. Hongfeng Metal Technology Development (Tianjin) Co., Ltd. Metal paketleme ürünlerinin araştırılması, geliştirilmesi, üretimi ve satışında uzmanlaşmış ulusal bir yeni teknoloji kuruluşudur. Şirket, kolay açık uç alanına kazarak "güvenli, çevre dostu, kolay açılır" konseptine bağlı kalmaktadır. Çin'in kuzeyindeki en büyük açık uç üretimi için ürünler 20'den fazla ülke ve bölgeye satılmaktadır. Kolay açık uç alanında bir iç lider olan şirket, çeşitli AR-GE patentleri elde etti, gıda (kuru toz dahil), içecekler, günlük ihtiyaçlar ve diğer uygulama alanlarını kapsayan eksiksiz bir ürün serisi elde etti, Müşterilerin ve FMCG metal ambalajın farklı ihtiyaçlarını karşılamak için tek bir ürün satın alma, müşteri pazar talebine ve geri bildirimine odaklanmak, uzun vadeli ve istikrarlı bir işbirliği ilişkisi kurmak için ev halkı için özelleştirilmiş çözümlerin sürekli olarak geliştirilmesi ve optimize edilmesi.
Wuxi YH Internation Co. Ltd Steel Solutions endüstriyel, ticari ve inşaat uygulamaları için yüksek kaliteli çelik ürünlerinin lider dağıtımcısı ve tedarikçisidir.
Dongguan Jida Kaynak Malzemesi Co., Ltd. Lehim pastası, akı, kırmızı yapıştırıcı, lehim teli, lehim çubuğu, Önceden şekillendirilmiş lehimleme levhası ve lehimleme malzemeleri ile SMT montaj işleme malzemeleri. Sektörde lider bir kuruluş olan Jida, küresel üst düzey kaynak çözümü sağlayıcısı olmayı taahhüt eden gelişmiş tam otomatik üretim ekipmanına ve büyük ölçekli bir kurumsal sisteme sahiptir. Jida, başarının ayrıntılara yattığına ve kalitenin marka gücü kazandığına inanıyor. Bu nedenle şirket üretim sürecini ISO9001:2008 kalite sistemi standardına uygun olarak sıkı bir şekilde izler ve üretim ortamı için 6S yerinde yönetim uygular. Müşterilerin ultra yüksek kaliteli ve dengeli ürünler kullanmalarını sağlamak için Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Japonya ve diğer ülkelerden ithal edilen malzemeler dahil olmak üzere tüm üretim malzemeleri yüksek kalitededir.
LED Aydınlatma Flood Işıkları, LED Sokak Işıkları, Yüksek Tavan LED Işıkları, Güvenlik Işıkları, Dış Mekan LED Flood Işıkları, LED Lineer Işıkları, LED Ultrathin Işıkları, LED Stadyum Işıkları, LED Tünel Işıkları, Dış Mekan LED Akıllı Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Boyuanlighting, deniz platformu ışığı, deniz platformu, Spot lamba ve arama lambası, yağ ve kimyasal tesis vb. Patlamaya dayanıklı LED aydınlatma ve ağır hizmet tipi endüstriyel madencilik veya sıcak daldırma galvanize Tesisi vb. tehlikeli ve zorlu konum LED aydınlatması.
Karbon Çelik Bobin, Galvanizli Bobin, Renkli Kaplamalı Bobin (PPGI), H-Işın, Bakır Hurda Tel, Karbon Çelik Levha, Karbon Çelik Teller, Karbon Çelik Borular, Sıcak Haddeleme Ribbed Çubuklar
Elektrik Motoru, Su Pompası, Üç Fazlı Elektrik Motoru, Tek Fazlı Elektrik Motoru, AC İndüksiyon Motoru, Kapasitör Başlangıç Motoru, Santrifüj Pompa, Elektrik Pompası, Hattaki Santrifüj Pompa, Elektrik Motorları
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhejiang Quanda Electric Motor Co., Ltd., deneyimli bir elektrik motoru üreticisi olarak, Elektrikli motorlar, su pompaları ve gaz pompaları ile en hızlı büyüme sağlayan Yerel EN IYI 3 şirketten biridir... ürünlerimiz temel olarak 1/4HP-10HP gücünde Tek fazlı motorlar, 1/4HP-1000HP üç fazlı motorlar, patlamaya dayanıklı 1/2HP-1000HP, CDL/CDLF basınç yükseltici pompaları içerir. Santrifüjlü yangın pompaları, Dalgıç pompalar, yüksek basınçlı yıkama pompaları, LPG YQB gaz pompaları,
Şirketimiz Linyi City'de bulunmaktadır. 27 yıldan uzun süredir orijinal mobil blok şekillendirme makinesini araştırmaya ve geliştirmeye çalıştık. Her zaman uluslararası pazara odaklanırız. Ana ürünlerimiz: Otoklav alanlı beton üretim hattı, beton blok makineleri, beton karıştırma tesisi, çimento boru makineleri, fayans yapımı makinesi, ayrıca inşaat malzemeleri, yollar ve köprüler, enerji ve diğer binaların içinde yaygın olarak kullanılırlar. Ürünlerimiz, sıklıkla uluslararası ticari ilişkilerle birlikte Afrika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Güney Amerika gibi 100'den fazla ülke ve bölgeye ihraç edilmektedir. İyi bir pazar itibarı oluşturduk. Hedef pazarımızda müşteri talebini karşılarız, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ayak uydurur ve satış sonrası hizmete dikkat ederiz. Bu arada üçüncü taraf profesyonel emek hizmeti örgütü de bizimle olumlu bir şekilde koordinasyon içinde. Böylece, dünya çapındaki müşterilere zamanında müşteri hizmeti sunabiliriz. İlgili talepleriniz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekte çekinmeyin. Memnuniyetiniz bizim motivasyonumuzdur.
Turbo, Düzgün halkası, Turbo atık gaz aktüatörü, Turbo chra, Turbo kartuşu, vb
Ülke/Bölge:
Liaoning, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
ADATEC Turbo, araba, kamyonet, hafif kamyon, SUV ve mekanik mühendislik gibi çeşitli araçlar için kullanılan turboşarjlar üretiminde uzmandır. Fabrikamız 2015 yılında kuruldu. Kapsamlı bir şekilde faaliyet sunan işletmenize sektör ve ticaret de dahil edilir. Turboşarjımız farklı motor ve markalar için eksiksiz ve çeşitlidir. Şirketimiz Birleşik Krallık'tan gelişmiş montaj hatları, üretim hatları, yüksek hızlı dengeleme ve gelişmiş algılama ekipmanları sunmuştur ve pazardaki testten geçebilecek bir dizi yeni ürün üretmiştir. Şirketimizin ilkesi yüksek kaliteli turboşarjlar, profesyonel hizmet ve dürüst iletişim sağlamaktır. Tüm arkadaşlarınızı uzun vadeli bir iş ilişkisi kurmak için deneme siparişi vermeye davet edin.
Bir grup şirketi olan MCA, 1991 yılında merkezi Doğu Cangjiang Industrial Zone, Gaoming District, Foshan City, Guangdong Province, Çin'de olmak üzere kuruldu. Grup şirketi, Kurşun Asit aküler, UPS ve Güneş Güç Sistemi üretmek için üç farklı fabrikanın sahibidir. Toplam fabrika alanı 1 milyon metrekareden fazla.
Çelik Izgara, Kaynaklı Tel Ağı, Güvenlik Izgarası, Dikenli Tel, Perfore Levha, Genişletilmiş Metal Levha, Kaynaklı Gabyon, Tel Ağı, Çit
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hebei Weijia Metal Mesh Co., Ltd., Hebei Eyaletinde yer alır ve araştırma, geliştirme, üretim, satış ve satış sonrası hizmetleri entegre eden ileri teknoloji şirketlerinden biri. Ana ürünlerimiz ve hizmetlerimiz, çeşitli endüstriyel ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış sıcak daldırma galvanizli çelik ızgaralar, kanal tahliye kapakları, merdiven dişler ve özel çelik ızgaralar gibi çelik ızgaraları çözümlerine odaklanır.
Cherubim Lighting Co., Ltd, her müşteriye yeni ürünler sunmayı taahhüt ediyoruz. Bu, üretim ve hizmetin her ayrıntısına büyük özen göstermemiz için bize ilham verir.
Bugün, Doğu İnşaat Malzemeleri Şirketi Ltd, iç mekan kullanımı için PVC tavan ve duvar kaplaması, PVC vinil döşeme, eSave paneller, dış mekan kullanımı için hava koruma panoları gibi ekstrüzyon ürün çeşitleri geliştirme, geliştirme ve üretme alanında lider bir araştırma üreticisi haline geldi.
Çin'in merkezinde büyük bir Demir ve Çelik Şirketi olan Heng Steel Group 2005 yılında kuruldu. Çin'de dört demir ve çelik kuruluşu vardır. Temel olarak kaplama ürünleri ve çeşitli çelik plakalar üretiyoruz.
LED Aydınlatma, LED Yüksek Tavan Aydınlatması, LED Sokak Aydınlatması, Güneş Enerjili LED Sokak Aydınlatması, Yüksek Direk LED Stadyum Aydınlatması, LED Çatı Aydınlatması, LED Aydınlatma Fabrikası, LED Fırtına Aydınlatması, UFO LED Yüksek Tavan Aydınlatması
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2010 yılında Shenzhen'de bulunan SGS onaylı ve Çin'in önde gelen LED lamba üreticisi olan Establised. 130-190Lm/W süper parlak, yüksek kaliteli LED ışıklar üretin. Giriş gerilimi 120 V, 220 V, 230 V, 277 V, 347 V, 480V seçenekleri. 1 V/PWM/direnç/Dali kısılabilir; PIR/Motions/Fotosel sensör seçenekleri.
JIANGSU KK ARAÇ Co., Ltd, Almanya, Portekiz, Kanada ve Güney Amerika gibi birçok ülkeye elektrikli araç üreten ve ihraç eden profesyonel bir üreticidir. Ürün yelpazemiz dünyanın her yerinden müşterilerin taleplerini karşılamak için elektrikli scooter, elektrikli motosiklet, elektrikli motosiklet, elektrikli üç tekerlekli motosiklet ve bazı aksesuarları kapsar.
Xiamen Aibeisen Electronics Co., Ltd. 2005 yılında kuruldu. Elektronik endüstriyel yapıştırıcılar, termal arabirim malzemeleri ve elektronik lehimleme malzemelerinin araştırma, geliştirme, üretim, satış ve teknik hizmetleri alanında uzmanlaşmış bir Ulusal Yüksek Teknoloji kuruluşudur. Şirket hem Kimya Enstitüsü, Çin Bilim Akademisi ve Malzeme Koleji, Xiamen Üniversitesi ile işbirliği yaparak bir endüstri-academia-araştırma platformu kuruyor. Ayrıca pH'ı da işe almaktadır. D. ve AR-GE ekibinin kilit teknik personeli olarak iki araştırma kurumundan mezun öğrenciler. 18 yılı aşkın bir süredir devam eden geliştirme çalışmaları ile şirket, elektronik endüstriyel yapıştırıcıların, termal arabirim malzemelerinin ve lehimleme malzemelerinin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesine odaklanan, son derece yetenekli ve deneyimli bir Ar-Ge ekibine sahiptir. Müşterilere ürün geliştirme, simülasyon testi ve yapışkan uygulama süreçleri gibi çözümler sunar. Şirket "Ulusal Yüksek Teknoloji Kuruluşu" unvanını kazandı ve birden fazla icat patenti sahibe. IATF16949, ISO14001 ve ISO9001 sistem sertifikası almıştır ve tüm ürünler UL ve SGS test sertifikalarını da almıştır. Ayrıca şirket, gelişmiş üretim ekipmanları ve profesyonel test cihazlarıyla donatılmıştır. Sıkı ve bilimsel yönetimle şirket, ürünlerinin müşterilerin kalite ve teknik gereksinimlerini karşılamasını sağlar. Aibeisen hem Çin'de hem de uluslararası alanda tanınmış bir marka haline geldi. Aibeisen, Microsoft, Amazon, Huawei, OPPO, Xiaomi, VIVO, Ford, FLYPRO, Tianma Mikroelektronik ve CATL. Ürünler mobil iletişim, çip paketi, ekran modülleri, dokunmatik modüller, kamera modülleri, motorlar, parmak izi tanıma, otomotiv uygulamaları ve yeni enerji tesisleri. Aibeisen "kararlılık, Yenilik ve Kalite" yönetim felsefesine tutarlı bir şekilde bağlı kalarak araştırma ve geliştirmeden üretim ve teknik hizmetlere kadar sürekli bir iyileştirme süreci uygular. Aibeisen, birlikte parlak bir gelecek yaratmak için müşterilerimizle birlikte büyümeye kendini adamıştır.
Henan Kailong Aluminium Industry Co., Ltd, 2008 yılında Çin Henan eyaletinin en büyük alüminyum sanayi üssü olan Gongyi City, HuiguoTown Bilim ve Teknoloji Sanayi Bölgesi'nde kuruldu. Şirketimiz 150, 000 metrekarelik bir alana sahiptir ve 800'den fazla çalışanı olan AR-GE ekibi 18 kişisindedir.
Akrilik Levha, Hapşırma Koruyucu, Reklam Işık Kutusu, Reklam Tabelası, Kanal Harf Tabelası, Benzin İstasyonu Tabelası, Pylon Tabelası, Akrilik Yüzme Havuzu, Akrilik Akvaryum, Akrilik Ayna Levha
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Grandview Manufacturer Limited, tasarım, üretim, taşıma, kurulum ve bakım dahil olmak üzere dış ve iç mekan reklam tabelalarına kendini adayan profesyonel bir çok işlevli şirkettir. Birinci sınıf ekipmanlarımız ve yüksek kaliteli kurumsal marka tabela sistemi sunan profesyonel ekibimiz var. Üretim hatlarımız arasında vakum oluşturma, ipek ekran baskısı, metal fabrikasyon, ahşap işleme vb. sayılabilir. Büyük metal kesme makinesi, ısıyla şekillendirme ve Basınçlı kalıplama makinesi, gravür makinesi, lazer kesme makinesi, döner vidalı hava kompresörü, yarı otomatik cam baskı makinesi, Ve eşleştirilmiş sac levhalar vb. reklam tabelası endüstrisindeki en büyük üretim tabanlarından biridir. Her zaman profesyonel ve teknik yenilikler ve kalite kontrolü konusunda katı kurallar konusunda ısrar eden Guangzhou Grandview Material Limited, ilk olarak ISO9001 kalite yönetim sistemini geçti ve meslektaşları arasında zorlu bir rekabetten sağ çıktı. Marka ve kaliteye göre uzun vadeli gelişimi ayarlama konusunda rehberlik ederek, müşterilerin kurumsal imajını geliştirmek için her zaman en yüksek kaliteyi sunuyoruz. Avrupa, Amerika, Orta Doğu, Asya, Avustralya'dan uluslararası imza üretim projeleri üstlenerek, etc, hizmet kalitemiz ve marka farkındalığımız sürekli olarak gelişmektedir. Modern yönetim felsefesi, profesyonel üretim ekipmanları ve genişletilmiş üretim hatları ile uluslararası tabela endüstrisinde lider olmaya çalışıyoruz.
CNC İşleme Parçaları, CNC İşleme Hizmeti, Otomotiv Parçaları, Otomatik Torna İşleme Parçaları, Alüminyum Borular, Alüminyum Levhalar, Mekanik Aksesuarlar, Vakum Pompası, Sac Metal İşleme, Makine Yedek Parçaları
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhengzhou Chentong Makine Ekipmanları Co., Ltd. Hakkında 2016 yılında kurulan Zhengzhou Chentong Makine Ekipmanları Co., Ltd., Zhengzhou Yüksek Teknolojili Endüstriyel Gelişim Bölgesi'nde bulunan ulusal düzeyde yüksek teknolojili bir kuruluştur. Hassas CNC işleme ve üst uç bileşenlerin özelleştirilmiş üretimi konusunda uzmanlaştık, araştırma ve geliştirme, akıllı üretim ve küresel satışları tek bir çatı altında birleştirdik.
Su Ön Filtre, Su Arıtıcı, Ters Osmoz, Ters Osmoz Filtre, Su Sızıntısı Koruyucu, Su Kireç Önleyici, Su Yumuşatıcı, Cilt Güzelleştirici Duş Başlığı, İnce Kabarcık Jeneratörü, Tortu Filtre
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jubei Group, tüm senaryolarda su arıtma sistemleri için bilinen, tek bir ürün tabanlı entegre servis sağlayıcısıdır ve endüstri lideri teknoloji geliştirme, malzeme araştırma, akıllı araştırma, endüstriyel tasarım, terminal ekipmanı araştırma ve geliştirme konularında uzmandır. Küresel inovasyon AR-GE gücü, tüm endüstri zincirinin akıllı üretim kabiliyeti, güçlü tedarik zinciri sistemi ve güçlü yazılım ve donanım gücüyle üretim-akıllı üretim platformu ve tüm endüstri tedarik zinciri ekosistemi oluşturmak, Beshi, Beirui, Behuang, Jincheng, Ve on'dan fazla bağlı kuruluş, dünyaca ünlü markalara ürün değeri hizmetleri sağlamak için birlikte çalışır. Vizyonumuz, su teknolojisinde yenilik ve uygulamada dünya lideri olmak. Su teknolojisini her su sahnesine uygulama, su temizleyiciyi ve gökyüzünü maviyi yapma ve mavi gezegenimize özen göstermeyi ihmal etme görevini üstlenin. Müşterilere ulaşmanın, iş ortaklarına güç vermenin, hayallere sadık kalmanın ve onlara samimi bir sevgi göstermenin temel değerlerine bağlı kalın. 600'den fazla ulusal patentli teknoloji ve 5 endüstri grubu standart taslak hazırlama ekibi lideriyle, dünya çapında 600'den fazla birinci sınıf marka için ürün çözümleri ve 15 milyon birim yıllık çıktı sağlar. Ürünler yedi alanı kapsar: Ön filtre, su sızıntısı koruyucu, merkezi kireç önleyici, uç su kireç önleyici, banyo ve mskin bakım ürünleri, doğrudan içme suyu arıtıcısı ve ticari su arıtıcısı. Ürünler şu adrese satılmaktadır: ABD, Almanya, Polonya, İtalya, Birleşik Krallık, Arnavutluk, Kuzey Amerika, Mısır, Orta Doğu, Tayvan, Çin. Jubei Group, daha iyi bir gelecek yaratmak için ORTA ve üst düzey su arıtma alanında yer almaya istekli farklı alanlardaki markalarla ürün güçlendirme ve ürün çözümleri sağlamaya hazırdır.
Jinan Benan Technology Development Co., Ltd. 2008 yılında 101 milyon yuan kayıtlı sermayeyle kurulmuştur. Gaz dedektörü sistemlerinin, akıllı güç güvenliği yönetim sistemlerinin, elektrikli yangın izleme sistemlerinin, yangın ekipmanı güç izleme sistemlerinin, akıllı tahliye sistemlerinin, yangın kapısı izleme sistemlerinin, yangın bulutu platformlarının ve diğer ürünlerin araştırılması ve geliştirilmesi, üretimi ve satışına odaklanır.
Hunan Michael Laboratory Instrument Co., Ltd., kapsamlı santrifüjler alanında uzmanlaşmış seçkin bir profesyonel üretici olarak öne çıkar. Ürünlerimiz tıp, biyoloji, tarım ve araştırma enstitüleri gibi çeşitli alanlarda kapsamlı uygulamalar sunmaktadır. Kapsamlı ürün serimiz yüksek hızlı santrifüjler, düşük hızlı santrifüjler, soğutulmuş santrifüjler, kan Bankası santrifüjleri, büyük kapasiteli soğutulmuş santrifüjler, hücre yayma santrifüjleri, Kan adanmış kart santrifüjleri, ilaç santrifüjleri, mini santrifüjler ve çeşitli özel sürekli ayırma santrifüjleri içerir.
Shandong Standard Metal Products Co., Ltd., Shandong Eyaleti'nde yer almaktadır. Üstün kalite ve gelişmiş teknoloji konusunda profesyonel bir destekçiyiz. Şirketimiz temel olarak her türlü Çelik Ürünü, Ferromanyetik Malzeme, X ışını Koruma Ürünü vb. tedarik eder.
Shanghai Brother Medical (1999 yılında kurulan), uluslararası alanda en tanınmış ve başarılı tekerlekli sandalye üreticilerinden ve ıslah yardımı tedarikçilerinden biridir.
Poly karışım Şifon, RAYON & VISKOZ Saten, T400 Doğu Klasikleri, Pamuk Karışımı Naylon Esnek, Ant şeklinde Kırışık Kumaş Elastik ile
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Suzhou Jinshine Textile Import & Export Co., Ltd, Çin'in yüksek kaliteli dokuma kumaşların ithalat ve ihracatında çalışan profesyonel bir kuruluş olan "memleketi tekstil" olan Suzhou'da bulunuyor. Kuruluşundan bu yana, uluslararası pazarda iyi bir üne sahip olan ve Avrupa, Amerika, Güneydoğu Asya ve diğer bölgelerdeki müşterilerle sağlam bir işbirliği içinde faaliyet gösteren "önce Kalite, Kazan İşbirliği" ilkelerine uyduk.