Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightfloresan t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
floresan t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

floresan t260+ fabrikalar doğrulandı

Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co., Ltd.

12 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Ampul, Enerji Tasarruflu Ampul, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co. Ltd, JIANGMEN City, Guangdong Province, Çin'i bulur. Uygun kara, deniz ve hava taşımacılığına sahip olduğu yerlerde.

Hangzhou Pumpkin Electric Appliance Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Lamba, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Panel Işık, LED Tüp Işık, LED Projektör, LED Sokak Işığı, LED Güneş Işığı, LED Filament, LED Batten Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou pumpkin Electric Appliance Co., Ltd., 2009 yılında, Zhejiang eyaletinin Çin Hangzhou şehrinde kuruldu. Profesyonel LED ve CFL üreticisi olarak fabrikamız 30000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır ve 500'den fazla çalışanı vardır ve ayda 2.5 milyon BILGISAYAR üretiyor.

Hangzhou Sunlux Electric Co., Ltd.

Ana Ürünler:
T8 LED Tüp Işık, LED Acil Ampul, LED Projeksiyon Işığı, LED Panel Işığı, LED Spot Işığı, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Aydınlatma, Asfalt Şingıl, LED Kanepe, LED Sandalye
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SUNLUX ELECTRIC, güçlü finansal ve teknik desteği olan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur; araştırma, CFL ve LED lambaların ve vb. geliştirilmesi ve üretimi, 100'den fazla personel, 5'den fazla mühendis ve QC yöneticisi ve bu aydınlatma endüstrisinde faaliyet gösteren bazı gelişmiş otomatik makineler. Şimdiye kadar her ay 2 milyon BILGISAYAR tedarik edebiliyoruz.

Chnchi Nanjing Electric Co. Ltd.

Ana Ürünler:
Servo Motor, Servo Sürücü, Frekans İnvertörü, VFD, Kalıcı Mıknatıslı Senkron Motor (PMSM)
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2007 yılında kurulan Chnchi Electric Nanjing Co., Ltd, yaklaşık 42000 metrekarelik bir alanı kapsar ve antik Çin başkenti olarak bilinen Nanjing'de yer alır. Şirket, endüstriyel elektrik ekipmanı olan şanzıman kontrolü ve enerji tasarrufu teknolojisi, yeni enerji üretimi ekipmanları ve kontrol teknolojisine odaklanır. Şirket özel yüksek teknoloji kuruluşudur ve işletmesi AR-GE, üretim, satış ve hizmet içerir. Endüstriyel otomasyon kontrol teknolojisi ve bağımsız fikri mülkiyet hakları temelinde, ana iş modeli müşterilere mümkün olduğunca hızlı kişiselleştirilmiş çözümler sunmak, kurumsal değerin ve müşteri değerinin büyümesini birlikte gerçekleştirmektir. Şirket güçlü bilimsel araştırmalara sahiptir ve gelişmiş üretim ekipmanları ve test tesisleri ile deneyimli yüksek kaliteli yönetim ekibine ve son derece yenilikçi araştırma ve geliştirme ekibine sahiptir. Şirket IS09001 kalite yönetim sistemi sertifikasını, ISO14001 çevresel yönetim sistemi sertifikasını, OHSAS 18001 mesleki sağlık ve güvenlik yönetimi sistemi sertifikasını almıştır ve bir dizi ürün, yerel test yetkisinden geçer.

Shandong Chinsc Drive Technology Co.,Ltd.

22 yıl
Ana Ürünler:
AC Sürücü, Frekans Dönüştürücü, Frekans İnvertörü, Yumuşak Başlatıcı, Değişken Frekans Sürücü, VFD, Düşük Voltaj Frekans Dönüştürücü, Düşük Voltaj Değişken Frekans Sürücü, Orta Voltaj Frekans Dönüştürücü, Yüksek Voltaj Frekans Dönüştürücü
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong Chinsc Drive Technology Co., Ltd.., AR-GE, üretim ve satışları entegre eden profesyonel bir invertör üreticisidir. Deneyimli bir AR-GE ve üretim ekibi ve gelişmiş üretim hatları ile şirket, gelişmiş teknoloji, mükemmel kalite, bilimsel yönetim ve mükemmel hizmet sayesinde yurt içinde birinci sınıf invertör üreticisi olmuştur.

Ji' Nan Tian Chuan Zhong Cheng Electricity Equipment Co., Ltd.

3 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Frekans İnvertörü, HMI, PLC, Servo Sürücü, VFD, Servo Motor, Servo Kablolar, İletişim Kabloları
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
TETRANCA, Shenzhen'de Shenzhen'de bulunan ve Shenzhen Bilim ve Teknoloji ve Bilgi Bürosu tarafından devlet ve bir yazılım kuruluşu tarafından yüksek teknoloji ürünü bir kuruluş olarak kabul edilen özel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Kuruluşundan bu yana şirket, endüstriyel otomasyon ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi konusunda uzmanlaşmıştır.

Chongqing Optec Instrument Co., Ltd.

22 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Biyolojik Mikroskop, Ters Mikroskop, Floresan Mikroskop, Dijital Mikroskop, Metalurji Mikroskopu, Polarize Mikroskop, Stereo Mikroskop, Mikroskop Kamerası, Mikroskop Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Chongqing Optec Instrument Co., Ltd. 1990'larda kuruldu ve geçmişte Çin'in en büyük OEM/ODM mikroskop üreticisi olarak. Günümüzde Optec Instrument, optik cihazlarda pazar lideri olarak sağlam bir şekilde kurulmuş ve kendi aksesuarlarını üreten tek mikroskop şirketi olarak, Biolojik mikroskop, Stereo mikroskop, Metalurjik mikroskop, İnverted mikroskop gibi tüm prodüksiyonlarda en iyi kalite güvencesini sağlayan dünyaca ünlü bir markadır. Floresan mikroskop, Polarize mikroskop ve Dijital mikroskop.

ZHEJIANG KAIMIN ELECTRIC CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
Frekans İnvertörü, Yumuşak Başlangıç, VFD, Pompa Kontrol Cihazı, AC Sürücü, Güneş İnvertörü, Kombine Kutusu, Güç İnvertörü
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2 0 0 5 yılında kurulan VE 10000 m2'lik alanı kapsayan ZHEJIANG KAIMIN ELEKTRİK Co., Ltd, AC sürücü, güneş invertörü, yumuşak yolverme mekanizması, koruyucu ve birleştirme kutusu araştırma, geliştirme, üretim, satış ve hizmetinde yer alan birinci sınıf bir üreticidir. Ürünlerimiz tarım sulaması, petrol, metalürji, kimya endüstrisi, inşaat, kağıt yapımı, madencilik ve diğer endüstriyel alanlar.

Shenzhen Boyuanlighting Co.,Ltd.

Ana Ürünler:
LED Aydınlatma Flood Işıkları, LED Sokak Işıkları, Yüksek Tavan LED Işıkları, Güvenlik Işıkları, Dış Mekan LED Flood Işıkları, LED Lineer Işıkları, LED Ultrathin Işıkları, LED Stadyum Işıkları, LED Tünel Işıkları, Dış Mekan LED Akıllı Işıkları
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Boyuanlighting, deniz platformu ışığı, deniz platformu, Spot lamba ve arama lambası, yağ ve kimyasal tesis vb. Patlamaya dayanıklı LED aydınlatma ve ağır hizmet tipi endüstriyel madencilik veya sıcak daldırma galvanize Tesisi vb. tehlikeli ve zorlu konum LED aydınlatması.

Zhejiang Shuntong Electric Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Transformatörler, Frekans İnvertörü, İnvertör, Voltaj Stabilizatörü, Fan
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
650 yılında kurulan VE 1995 çalışanı bulunan ZHEJIANG SHUNTONG Co., Çin'de endüstriyel elektrikli ürün üreten lider firmaya dönüştü. Ayrıca elektrikli ekipman üretmek ve geliştirmek için yaklaşık 20 yıllık deneyime sahip, hatta en eski fabrikalardan biri.

Jiaxing Sinolamp Electronic Technology Co., Ltd.

15 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Panel Lamba, LED Tüp, LED Projektör, LED Avize, Enerji Tasarruflu Lamba
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiaxing Sinolamp Electric Co., Ltd., 2010 yılında Çin'in Zhejiang ili Jiaxing şehri Nanhu Industrial bölgesinde kuruldu. Fabrikamız Çin'de enerji tasarruflu lambalar ve LED lambalar için eksiksiz ürün yelpazesi geliştirme, üretim ve satış konusunda uzman bir üretici.

Shandong WorldSun Biological Technology Co., Ltd.

7 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Günlük Kimyasallar, Organik Ara Ürün, Yüzey Aktif Madde, Katkı Maddesi, Aroma ve Parfümler
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Worldsun BioTechnology Co., Ltd.'ye hoş geldiniz. Kimyasalların üretimi, araştırılması, geliştirilmesi ve satışında uzmanlaşmış bir kuruluştur. Ürünlerimiz tarım, tıp, gıda, günlük kimyasal, enerji, ulaşım ve diğer alanlar.

Hebei Xukang Meter Manufacturing Co., Ltd.

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Seviye Göstergesi, Akış Ölçer, Relex Seviye Göstergesi, Görüş Camı, Süzgeç ve Filtre, Cam Seviye Göstergesi, Seviye Ölçer, Manyetik Seviye Göstergesi, Görüş Camı Akış Göstergesi, Seviye Anahtarı
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hebei Xukang Meter Manufacturing Co., Ltd. (Tianjin U - ideal Instrument Co., Ltd.) yirmi yılı aşkın deneyime sahip profesyonel bir tedarikçi ve üreticidir.

Hebei Hanguang Electrical Equipment Technology Co., Ltd

12 yıl
Ana Ürünler:
Frekans Dönüştürücü Güç Kaynağı, Kıyı Güç Kaynağı, Değişken Frekans Sürücüsü, Kuru Tip Dağıtım Transformatörü
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hebei Hanguang Electrical Equipment Technology Co., Ltd., Çin'de entegre AR-GE, üretim, satış ve güç ekipmanı hizmeti için çalışan yüksek teknolojili bir kuruluştur. Enerji elektroniği endüstrisinde yirmi yılı aşkın derin uzmanlığıyla şirket, faaliyetlerini güçlü elektronik dönüştürme teknolojisi üzerine merkezler ve küresel müşterilere sürekli olarak yüksek kaliteli, kapsamlı ve sistematik güç çözümleri sunmaya çalışır.

Shanghai Future Vision Technology Co., Ltd.

4 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Güvenlik Kamerası, PTZ Kamerası, LCD Ekran, Termal Kamera
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Future Vision Technology Co., Ltd., CCTV gözetim işleri için önde gelen IoT çözüm sağlayıcısıdır. Video kodlama ve kod çözme, akıllı görüntü analizi, gömülü donanım ve yazılım sistemi, bulut bilişim, büyük veri ve derin öğrenme alanındaki temel teknoloji deneyimimizle, tüm sektör taleplerini ve gereksinimlerini karşılamak için en son teknolojiyi geliştirmeye ve tam akıllı yapay zeka ürünü ve çözümü temin etmeyi sürdürmekteyiz.

Yueqing Shuntong Imp. & Exp. Co., Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
Uyarı sireni, Üfleme
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz farklı türde ürünler sağlamaktadır. Yüksek kalite ve uygun fiyat. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede tekrar geleceğiz. Yönetim için "önce kalite, önce hizmet, sürekli gelişim ve müşterileri karşılamak için yenilik" ve kalite hedefi olarak "sıfır hata, sıfır şikayet" ilkesine bağlı kalırız. Hizmetimizi mükemmelleştirmek için, uygun fiyata, ürünlerin kalitesini iyi sunuyoruz.

Xiamen Bright Import and Export Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Güneş Enerjisi Sistemi, Güneş Işıkları, Güneşli Klima, Güneşli Fan, Güneşli Su Isıtıcı, Güneşli Su Pompası, LED Ampul, Fener, Güneş Montaj Sistemi, Güneş Panelleri
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Bright Import and Export Co., Ltd, Çin'in Xiamen bölgesinde yer alıyor ve başta güneş enerjisiyle çalışan ürünler olmak üzere her türlü malın ithalat ve ihracatında uzmanlaşıyor.

Lanxi Qiming Illuminating Co., Ltd.

24 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Enerji Tasarruflu Lamba, Led Lamba, Cıva Lambası, Sodyum Lambası, Halit Lamba
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Lanxi Qiming illuminating Co., Ltd, özel türde lambalar üretmede uzmanlaşmıştır. Başlıca ürünleri arasında Yüksek basınçlı cıva lamba, HP sodyum lambası, Metal halojenür lamba, Enerji tasarruflu lambalar, Dysprosium lamba, Işıldak lambası ve Kızılötesi lamba armatürünüzü, Ballast, Ignitor vb. yıllar süren gelişimin ardından şirket, bu endüstrideki yurt içi ve yurt dışındaki şirketlerin gelişmiş tekniklerini yakından takip ediyor ve kendi teknik gücünü geliştirmeyi durduruyor. Profesyonel teknisyenlerimizin lamba üretme konusunda on yıllık deneyimiyle, kendi özelliklerimize sahip bir fabrikasyon teknolojisi oluşturduk. Kalite güvencemiz olarak ISO9001:2000 uluslararası kalitede yönetim sistemi, CE, RoHS, EMC, LVD sertifikası ve gelişmiş aydınlatma ekipmanı ile müşterilerimize mükemmel ve gelişmiş ürünler sunuyoruz ve şirketimizin itibarını sürekli olarak artırıyoruz. "KALITE, ÜRÜN YENILIĞI VE MÜŞTERI MEMNUNIYETI AÇISINDAN MÜKEMMEL" iş ilkesine bağlı kalmak ve şirketimiz yeni teknik kullanarak atıl pazardan aktif olarak faydalanmak, hem yurtiçi hem de yurtdışında müşterileri memnun etmek ve aydınlatıcı endüstriye katkıda bulunmak için ürünlerimizi yükseltebilecek yeni teknoloji ve yeni malzemeler.

Zhejiang Ziri Electrical Technology Co., Ltd.

24 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Frekans İnvertörü, AC Sürücü, Yumuşak Başlatıcı, Frekans Dönüştürücü, VFD, VFD Kontrol Paneli, Frekans Sürücüsü, VSD, Değişken Frekans Sürücüsü, Pompa İnvertörü
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1.Çin'deki düşük voltajlı elektrikli ürünlerin Liushi, Wenzhou-Capital kentinde bulunan CHZiri Electrical. Düşük voltajlı elektrik ürünleri üreten birçok farklı fabrika vardır. Sigorta gibi. Devre kesiciler. Kontaktörler. Ve butonu. Otomasyon sistemi için eksiksiz bileşenler satın alabilirsiniz.

Guangzhou Huasheng Metal Materials Co., Ltd.

33 yıl
Ana Ürünler:
Metal dış mekan kamu mobilyası ve iç mekan ev mobilyası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1989 yılında kurulan ve şu anda yedi bağlı kuruluşuna sahip olan Guangzhou Huasheng Metal Materials Co., Ltd., otobüs Sığınağı, Işık Kutusu, kiosk türleri, elektrikli su ısıtıcısı, diğer metal ürünler ve benzeri ürünlerin profesyonel lider üreticisidir. Guangzhou Huasheng Metal Material Co., Ltd. Yan kuruluşlardan biridir. Çok sayıda proje gerçekleştirdik ve yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sağlamak için net bir görev belirledik. IKEA ile 20 yıldır birlikte koorperasyonlar kurduk. <br><br>30 yıllık çabayla, ISO9001:2000'e göre eksiksiz bir katı ve etkili yönetim sistemi seti oluşturduk. Artık şirketimiz büyük bir şirket olarak, üretim, işleme ve ticaret alanında gelişmiştir. 000, 000 m2'lik bir alanı kapsayan iki üretim tabanımız var. Yaklaşık 1, 120 çalışan, teknisyenler ve yöneticilerden oluşan en profesyonel ekiptir. Kuruluştan bu yana, "müşteri gereksinimlerine göre kalite temelinde geliştirme, iyi satış sonrası hizmetler sunma" yolunda ısrarcı oluyoruz. Bunu, ünlü bir marka inşa etme hedefimiz olarak görüyoruz. <br><br>Modüler ürünler ve uygulamaya özel ürünler geliştirme yoluyla hem OEM uygulama kullanıcısı hem de son kullanıcı olarak müşterilerimize memnun kalacağız. Huasheng, ABD, Kanada, Avustralya, Orta Doğu, Avrupalılar, Afrika vb. <br><br>Değerli müşterimiz olmamızı çok bekliyoruz. <br><br>Bizi ziyaret etmek ve bizimle işbirliği yapmak için müşterilere ve arkadaşlara sıcak bir karşılama!

Zhengzhou Laboao Instrument Equipment Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Reaktör, Rotary Evaporatör, Biyoreaktör Fermentör, Dondurucu, Sprey Kurutucu, Laboratuvar Kurutma Fırını, Laboratuvar Ekipmanı, İlaç Test Cihazı, Kimyasal Analiz Cihazı, Tarım Test Cihazı
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhengzhou Laboao Instrument Equipment Co., Ltd (LABOAO), Ar-Ge, üretim, satış, ithalat ve ihracat gibi teknolojileri bünyesinde bulunmakta ve Çin'de lider bir laboratuvar ekipmanı çözüm sağlayıcısıdır. LABOAO'nun merkezi Çin'in Zhengzhou'da yer almıştı. Mükemmellik için çalışan ve sürekli ilerleme ve yenilik peşinde olan mükemmel bir yönetim ve teknik personel grubuna sahiptir. On beş yıllık sıkı çalışmanın ardından sürekli ve istikrarlı bir şekilde gelişmeye başladı ve ürünleri Avrupa, Amerika, Güneydoğu Asya, Orta Doğu, Güney Afrika'ya ihraç ediliyor. vb. 150 ülkede, küresel müşterilere daha iyi hizmet ve ürünler sunmak için küresel bir bölgesel hizmet ajansı oluşturmak için çok çalışıyoruz.

DEYUAN MARINE CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
Pervane İtici, Rüzgar Gülü, Kaldıraçlar, Kaptan, Can Kurtaran Botu, İp Bağlama Direkleri, Santrifüj Pompaları, İniş Merdiveni, Konaklama Merdiveni, Panama Çivileri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Deyuan Marine Co., Ltd, China deyuan Marine fitting Co., Ltd'nin bir bağlı kuruluşudur.

Energy Technology Co., Ltd. (Shenzhen)

Ana Ürünler:
Invertör / Servo, PLC, Röle, IGBT Modülü, HMI, VFD, Sensör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Energy Technology Co., Ltd., inverter/servo, PLC, röle, sensör, anahtar, IGBT modülü, HMI, VFD, konektör ve kablo, LCD panel, Sigorta, düğme vb.

YUEQING GUANGTAI IMPORT & EXPORT CO., LTD.

5.0
Ana Ürünler:
Dağıtım Panosu, Sayaç Soketi, Yük Merkezi, Elektrik Aksesuarları, Aletler, Donanım
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'deki ünlü "Elektrik başkenti" bölümünde bulunan China Guangtai Electrical Co., Ltd., yüksek ve düşük voltajlı elektrik aparatlarında büyük ölçekli bir işlemci üreticisidir. Wenzhou havaalanı ve tren istasyonundan sırasıyla 25 km, 104 ulusal otoyoldan 5 km'lik uygun trafiğe sahip.

Shenzhen Hznon Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
HZNON, genel amaçlı invertör, çeşitli özel endüstri invertörleri ve güneş pompası invertörü gibi ana ürünler dahil olmak üzere, lider senkronizasyon, asenkron akım vektör kontrol teknolojisi, tork kontrol teknolojisi ve güneş pompası tahrik teknolojisinin ana öğelerini oluşturuyor. Ürünler elektrik gücü, metalürji, petrol ve kimyasal, madencilik, tekstil ve kimyasal fiber, baskı ve paketleme, kağıt yapımı, makine aracı, plastik, kaldırma, güneş enerjili tarım sulaması ve diğer sektörler. Ayrıca, elektrik sürücüsü, güneş sistemi ve güç kalitesi ürünlerinin lider tedarikçisidir. Geniş ürün yelpazemiz; VFD'ler, yumuşak starterler, güneş pompalı invertörler, güneş enerjisi invertörler, güneş enerjisi kontrol cihazları, Aküler, APF'ler, SVG'ler, harmonik filtreler, sinüs dalga filtreleri vb.

Zhongshan Qinfa Lighting Factory

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Biz Zhongshan Qinfa Lighting Factory, LED ampuller ve tüpler, LED sürücüler, LED tavan lambaları, LED lambalar, LED panel lambaları, LED projektörler, LED çalışma lambası/Acil durum lambası ve enerji tasarruflu ampuller vb.

Qingdao Hailing Electric Co., Ltd.

5.0
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Qingdao hailing Electric Co., Ltd., 2006 yılında Qingdao'da invertör, yumuşak yolverme mekanizması, servo sürücüler ve değişken frekanslı güç kaynağı geliştirme, tasarım, üretim ve modern yüksek teknolojili kuruluşların satışı alanlarında başladı. Bağımsız fikri mülkiyet haklarına sahip olan şirket, motor tahriki alanında uluslararası lider tork kontrolü çekirdek teknolojisine ve sürekli teknik yenilik ve kapsamlı uluslararası teknoloji alışverişi ile, çekirdek teknolojiyi kapsamlı bir şekilde kavramış ve mükemmel bir endüstriyel teknoloji ve üretim kapasitesine sahiptir. 220 V, 380 V, 440 V, 690 V'ye uygun şirket ürün voltaj derecesi, 1140V, ürünlerin güç aralığı 0.4 KW - 750KW güç sağlar ve kullanıcı özelleştirmesinin özel gereksinimlerine göre uygulanabilir, profesyonel yerinde rehberlik ve satış sonrası servis sağlar. Güçlü araştırma ve geliştirme yeteneği, şirketin ürünlerinin sağlam ve esnek uyarlanabilirliğe sahip mükemmel performansı ve güvenilirliği, sektördeki şirketin lider konumunda olmasını sağlar. Şirket GB/T 19001-2016/ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikasını, Avrupa Birliği CE sertifikasını ve ulusal zorunlu 3C kimlik doğrulamasını geçti. Şirket ürünleri makine aletleri, metal ürünler, plastikler, baskı ve ambalajlar, tekstil ve i̇nşaat malzemeleri, metalürji, kömür, belediye ve diğer sektörler. Şirket, "samimi bir güven, yenilik, değişim, teklif etmeli, önce kalite" iş felsefesi, "gelişmiş teknoloji ürünlerinin entegrasyonu, uluslararası bir sürüş kontrol alanı haline gelen "kurumsal misyon" üretim seviyesini teşvik etmek, entegre görüş çözümlerinin en iyi sağlayıcısı tek bir hizmet" olmak için. Hizmet kalitesini sürekli olarak iyileştirmek, Ve her zaman mükemmel ürün kalitesi ve mükemmel satış sonrası hizmeti ile geliştirme açısından çok önemli bir yenilik olmuştur. Marka temel rekabet gücü, gelecekte deniz duvarları sürekli olarak ilerlemeye devam edecektir. Müşterilere daha mükemmel hizmet sunmak için yenilik ruhu! Sizinle işbirliği yapmayı gerçekten umut ediyorum.

Nanjing Jright Illuminating Source Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
Şirket Profili:
Nanjing Jright Light Source Co., Ltd., ultra ince soğuk katot floresan lambaların produstları için profesyonel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. 2 mm - 8 mm çapında çeşitli şekil, boyut ve renk sıcaklıklarına sahip her türlü ürün şirket tarafından sağlanabilir. Bu ürün, küçük boyut, yüksek parlaklık, uzun kullanım ömrü ve düşük elektrik tüketimi gibi birçok avantaja sahip tamamen yeni nesil doğrusal aydınlatma kaynağıdır. Şu anda, dizüstü bilgisayarın ekranı, LCD'nin arka plan eğilme kaynağı, tarayıcı kaynağını aydınlatma, dijital kamera, oyun oynatıcı, süper ince lamba kutusu ve dekorasyon aydınlatması için yaygın bir şekilde benimsenmiştir.

Hangzhou Comax Electric Appliance Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Comax Electric Appliance Co., Ltd, en iyi 100 özel gruba -- CNC Grubuna güvenen yüksek teknoloji firmaıdır. Güçlü finansal ve teknik desteği ile CFL ve LED lambaların ve vs. Araştırmaları, geliştirilmesi ve üretimi ile ilgili olarak sunulan aydınlatmaya tamamen bağlıyız. 500'den fazla işimiz ve bu aydınlatma endüstrisinde 20'den fazla mühendimiz var. Ürünlerimiz şunları içerir: 2U serisi, 3U serisi, 4U serisi, Spiral serisi ve yüksek güç serisi vb. tüm CFL/Enerji tasarruflu lamba serileri; Spot lamba, Aşağı Işık, Tüp Işığı, Tavan lambası, panel ışığı ve Sokak Işığı gibi iç ve dış mekan LED aydınlatması. Her zaman en son teknolojiyi arayıp proses kontrol standardını sıkı bir şekilde tutuyoruz. Tüm ürünlerimiz CE, RoHS, CQC, SGS, UL gibi uluslararası standartlara ulaşır...

Linan Huashang Electric Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
LIN'an Huashang Electric Co., Ltd., 2007 yılında kurulmuş olup, LIN'an City, Zhejiang Province of China'de yer almaktadır. CFL ve LED lamba pazarında lider bir grup olarak büyük boyutlu fabrikalara sahibiz. Üretimin ana gücü olan 50 üst düzey AR-GE mühendisi de dahil olmak üzere 650 işçi şirketimize katıldı. Şu anda her 000 gün 50'den fazla CFL ve LED lamba kapasitesine sahibiz.
13