Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightepson t050 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
epson t050 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

epson t0504 fabrikalar doğrulandı

Jiaxing Baichuan Printer Technology Co., Ltd.

22 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Pigment Mürekkep, Tekstil Mürekkep, Sublimasyon Mürekkep, Mürekkep Püskürtme Mürekkep, Boya Mürekkep, Sanat Kağıdı Mürekkep
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Baichuan Printer Technology Co., Ltd., yazıcı mürekkebi ve sarf malzemeleri üzerinde AR-GE, üretim ve satış konularında uzmanlaşmış bir Tayvan şirketidir. Bu alanda 12 yılı aşkın deneyime sahip olan profesyonel ve bilgili teknisyenlerden oluşan bir ekibimiz ve yüksek verimliliğe sahip iyi eğitimli çalışanlarımız var. Şirketimiz gelişmiş tesislere, bağımsız Ar-Ge laboratuvarına, hassas cihazlara ve verimli montaj hatlarına sahiptir.

Sunrmee Technologies Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Sunrmee Technologies Co., Ltd., 2000 yılında kurulan, Asya'da lider bir premium uyumlu yazıcı sarf malzemesi üreticisi. İş çabalarımız, Zhuhai'de JetLiner marka adı altında ürün üreten bir fabrikaya yapılan yatırımlarla destekleniyor. Çin'de ayda 40, 000 set gibi güçlü üretim kapasitesine sahibiz. Ayrıca, SUNRMEE Technologies Co., Ltd. OEM müşterilerine de iyi destek sağlıyor.

Hongkong Pjd Technology Co., Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Hongkong Pjd Technology Co., Limited, 2001 yılında kurulan ve çoğunlukla uyumlu mürekkep kartuşları, toner kartuşları, toner, mürekkep üretmek ve satmak için çalışan sarf malzemelerini yazdırmak için profesyonel bir üreticidir.

Shenzhen E-Sky Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
E-Sky grubu, Çin'deki sürekli mürekkep besleme sistemi, mürekkep kartuşları, tonerler ve mürekkep üreticilerinin başlıca üreticilerinden biridir.