Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightenerji verimli t8 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
Daha Fazla
İl ve Bölge
Daha Fazla
enerji verimli t8 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

enerji verimli t8200+ fabrikalar doğrulandı

Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd

12 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Tüp Işık, LED Tavan Işığı, LED Panel Işığı, Mıknatıslı Ray Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Sel Işığı, Güneş Işığı, Tavan Vantilatörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd., LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme, satma ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konularında uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.

BONLE (FUZHOU) INTERNATIONAL CO., LTD.

Ana Ürünler:
İzolator, Lamba Tutucu, Acil Işık, Karavan Prizi, Voltaj Koruyucuları, Sayaç Kutusu, LED Masa Lambası, Bağlantı Elemanı, Terminal Bloğu, Sokak Lambası
Ülke/Bölge:
Fujian, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Bonle (fuzhou) International Co., Ltd., elektrikli ürünlerin ihracatında uzmanlaşmış kapsamlı bir sanayi ve ticaret kuruluşudur. Şirket, her biri elektrik üretiminin farklı alanlarına odaklanan tam donanımlı dört adet üretim yan kuruluşu yürütmektedir. Aşağıda, organizasyon yapısı ve temel operasyonlarımız genel bir şekilde yer almaktadır. Uluslararası satış ve satış sonrası hizmetleri genel merkezi olarak, Bonle (fuzhou) International Co., Ltd., dünya çapındaki müşterileri yüksek kaliteli ürünlerimizle birleştirmede merkezi bir rol oynuyor. 2006 yılında şirket, Çin'in güneydoğusundaki kıyı kenti offuzhou'nun iyi geliştirilmiş bir bölgesi olan jinshan sanayi bölgesine yerleşti. Yeni konum, mükemmel ulaşım imkanı sunuyor, Limandan 40 kilometre uzaklıktaki havaalanında çalışan şirket, dağıtım yönetimi ve kalite denetimi gibi çeşitli özel işlevler çerçevesinde yapılandırılmış güçlü ve deneyimli bir satış ekibi kurdu. Her ikisi de tutarlı ürün mükemmelliği ve müşteri memnuniyeti sağlar. 500 metrekarelik geniş alan galerisi, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere etkileyici bir deneyim sunan çok çeşitli ürün örneklerini sergilemeye de sahiptir. Fuzhou bonle elektrikli cihazlar Co., Ltd., çok çeşitli düşük voltajlı elektrikli bileşenler üretmede 30 yıldan fazla bir tecrübeye sahiptir. Fabrika, ana satış ofisinden yaklaşık 65 kilometre uzakta, muhtebir bölgede bulunmaktadır. 000 metrekarelik bir inşa alanını kapsayan fabrika, 30 üst düzey denetçiyle200 kalifiye çalışanla ağırlanmıştır, Verimli ve güvenilir üretim sağlar. Bonle yüksek gerilimli seramik ve elektronik fabrikası yüksek gerilimli elektrik seramikleri ve ilgili bileşenlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Tesiste malzeme hazırlama, şekillendirme, toplama, inceleme ve son montaj için çeşitli özel atölyeler bulunmaktadır. Toplam 000 metrekarelik alanda 000, metrekarelik bir alan ve 45, metrekarelik bir inşaat alanı bulunmaktadır. Ve 250 işçi istihdam etmektedir. Tesis, 68 büyük ölçekli ünitenin yanı sıra gelişmiş kimyasal, fiziksel ve yüksek gerilimli test laboratuvarları da dahil olmak üzere kapsamlı bir üretim ve denetim makineleri yelpazesiyle donatılmıştır. Tüm ürünler IEC, ANSI, Ve BS, her alanda kalite ve güvenlik sağlar. Fuzhou’nun jinshan geliştirme bölgesinde bulunan Bonle (fujian) elektrik Co., Ltd., yenilikçi elektrikli ürünlerin araştırılmasında, geliştirilmesinde ve üretilmesinde odaklanmaktadır. Fabrika kapakları35, 000 metrekare kum yeni teknoloji ve çözümlerin tanıtılmasında merkez görevi görmektedir. İlk aşamasında, Şirket yatırımcıları 7 milyon dolar değerinde altyapı ve gelişmiş ekipman satın almakta. Büyük üretim kapasitesiyle, tesisin 500 milyon adede kadar çıktı değeri elde etmesi bekleniyor. Özet olarak, bonle (fuzhou) International Co., Ltd. Ve yan kuruluşları, güçlü üretim kabiliyetleri, katı kalite kontrolü, deneyimli satış ekipleri ile iyi entegre bir grup oluşturuyorlar. Ve küresel bir bakış. Dünya çapındaki müşterilere güvenilir, yüksek standartlı elektrikli ürünler ve hizmetler sunmayı taahhüt ediyoruz.

Zhongshan Jurong Lighting company limited

Ana Ürünler:
LED Üç Kanallı Işıklar, LED Tavan Işıkları, Buhar Geçirmez Işıklar, T12 Tüp Işıkları, T8 Tüp Işıkları, T6 Tüp Işıkları, T5 Tüp Işıkları, Acil Işıklar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2007 yılında kurulan Zhongshan Ju Rong Lighting Co., Ltd., LED Aydınlatma ürünleri ve sistemlerinin araştırma, geliştirme, üretim ve satışına bağlı bir Çin ulusal yüksek teknoloji kuruluşudur. Ulusal LED endüstri merkezi Zhongshan şehrinde yer alır.

Shenzhen ATA Technology Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Büyüme Işığı, LED Esnek Şerit, UL LED Tüp Işığı, UL LED Panel Işığı, LED Üç Kanıt Işığı, UFO LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sel Işığı, LED Sokak Işığı, LED Kontrol Cihazı, LED Güç Kaynağı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan ATA, LED panel ışığı, LED tüp, LED şerit, LED endüstriyel ışık ve LED büyüme ışığı gibi LED ürünlerinin araştırılması, geliştirilmesi, mühendisliği ve pazarlanması konularında uzmanlaşmıştır. 10, 000 metre kare, 200-300 personel tarafından işgal edildi. Yüksek eğitimli operatörler ürünlerin %100 iyi kalitede olmasını sağlar. Profesyonel satış takip etme ve müşterilere dilediğiniz zaman devam etme. İyi kalitesi ve mükemmel satış sonrası servis sayesinde ATA, LED endüstrisinde büyük bir ününün keyfini çıkarıyor!

Quzhou Shine Electronics Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Spot Işığı, LED Ampul, LED Tüp, LED Projektör, LED Panel Işığı, LED Sarkan Işık, LED Şerit, LED Sokak Lambası, CFL, LED Yüksek Tavan Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Quzhou Shine Electronics Co., Ltd., Quzhou, Zhejiang bölgesinde yer alır. LED aydınlatma endüstrisinde 10 yılı aşkın deneyimimizle ürünlerimizi dünyanın dört bir yanındaki Avrupa, Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Güney Amerika başta olmak üzere birçok ülkeye ve bölgeye ihraç ettik. Ürünlerimiz, müşterilerimiz arasında iyi bir itibar kazanmıştır.

Shenzhen OURUIMEI Lighting Technology Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
LED Tüp, LED Projektör, LED Işık, LED Panel Işığı, LED Sensör Işığı, LED Batten Işığı, LED Büyüme Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen OuRuiMei Lighting Co., Ltd., 2010 Mart 17 tarihinde kurulmuştur. Bu tarih, Shenzhen ve Hong Kong'da 20 milyon Yuan tutarıyla resmi olarak tescil edilmiştir. LED Enerji tasarruflu lambaların AR-GE ve üretim alanında uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.

Changzhou DNA International Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Changzhou DNA International CO.Ltd, Çin'deki aydınlatma endüstrisinin en önemli şirketlerinden biri ve 2001 yılından beri Aydınlatma ürünleri üretiyor. Artık daha çok LED Yüksek Körfez Işığı, Sokak Işığı, Projektör, Duvar Paketi Işığı, Ampul, Tüp, Panel Aşağı Işığı vb. müşterilerin gereksinimlerine göre tek bir aydınlatma çözümü ve özelleştirme sağlar. 65 ulusal ve uluslararası patente sahiptir. Birçok ışık geliştirdi ve başka bir yerden satın alamıyor. Philips, CREE, Meanwell, MOSO gibi ortak dünyaları vardır. Siemens ve Volkswagen. Lambaları ABD, Şili, Japonya, Singapur gibi birçok ülkeye satış yapmak için İtalya, Almanya ve Slovakya. Dünyayı daha uygun maliyetli bir aydınlatma çözümüyle aydınlatmak için DNA şirketiyle birlikte çalışmanız için samimi bir şekilde hoş geldiniz.

Hangzhou Captain Electronic Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Panel, Güneş Işığı, LED Şerit, Gece Işığı, LED Güç Kaynağı, LED T8 Tüp Işığı, LED Pil Işığı, LED Fan Işığı, LED Sokak Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
HANGZHOU KAPTANI ELECTRONIC Co., Ltd, 12 yıldan uzun süredir aydınlatma alanında çalışıyor ve her türlü elektronik aydınlatma ürününü araştırma, geliştirme ve üretme çalışmalarına dahil. Fabrika ve tüm tesislerimiz Çin'in en büyük LED lamba üretim tabanlarından biri olan Zhejiang bölgesindeki Hangzhou şehrinde yer alır. Ana ürünümüz; LED ampul, LED Panel ışığı, LED şerit, LED Solar ışığı vb. gibi avantajlar

Dongguan Hongzheng Plastic Products Co., Ltd.

17 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Plastik Profil, Plastik Ekstrüzyon PC Kapağı, Plastik Boru
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2009 yılında kurulan Dongguan Hongzheng plastik Proudcts Co., Ltd., Çin Changping Town'ın güneyinde, Dongguan City, Guangdong bölgesinde kolay ulaşım erişimi ile bulunmaktadır. Ekstrüzyon üreticisi 5000 metre kare alanı kapsar. Şirketimiz 20'den fazla plastik ekstrüzyon üretim hattına sahiptir. ISO 9001:2015 yönetim sistemini ve kimlik doğrulamasına erişimi kesinlikle uyguluyoruz. İyi donatılmış tesislerimiz ve üretimin tüm aşamalarında mükemmel kalite kontrollerimiz, eksiksiz müşteri memnuniyeti sağlamamızı sağlar.

Shanghai Yizhiniu Building Materials Trading Co., Ltd

1 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Banyo Musluğu, Kapı Kolu, Mutfak Musluğu, El Aletleri, Musluk, Pnömatik Bileşenler, Işık, Avize, Zemin Süzgeci, Havlu Askısı
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Yerel fiziksel operasyonda 20 yılı aşkın sağlam deneyimle ve uluslararası ihracat ticaretinde 10 yılı aşkın profesyonel uzmanlıkla kurulan tek bir kaynaktan tedarik, kurulum kılavuzu ve satış sonrası hizmeti entegre eden güvenilir ve profesyonel bir donanım tedarikçisidir. Onlarca yıldır, kalite yönelimi, bütünlük yönetimi ve müşteri memnuniyeti ilkelerine bağlı kalarak donanım ve yapı malzemeleri endüstrisiyle derin bir şekilde ilgileniyoruz. Zengin endüstri deneyimi, istikrarlı tedarik zinciri kaynakları ve profesyonel hizmet özellikleriyle, hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlarda giderek iyi bir itibar ve marka etkisi oluşturduk.

Linyi Shengao Aluminum Industry Co., Ltd.

8 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Endüstriyel Alüminyum Profil, Sistem Pencere Profili, Alüminyum Ekstrüzyon, Alüminyum Pencere Profili
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Linyi Shengao Aluminium Industry Co., Ltd., 2004 yılında bulunan ana fabrikası; pencereler ve kapılar için alüminyum profil üretimi, yüksek kaliteli endüstriyel profil ve yüksek hassasiyette sistem pencere profilleri üzerinde yoğunlaşarak yılda 50, 000 ton çıktı elde ediyor.

Zhangjiagang Dayang Aluminum Industry Co., Ltd.

18 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
March2008'de kurulan Zhangjiagang Dayang Aluminium Industry Co., Ltd., Yeni Zelanda'da tamamen sahip olunan bir kuruluştur. 4 milyon ABD doları kayıtlı sermayesi, 40000 m2 alanı ve 300'den fazla çalışanı olan alüminyum profil üretim deneyimi 17 yılı aşkın bir süredir devam ediyor.

V Global Manufacturing Limited

14 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Pencere ve Kapı, Perde Duvar, Alüminyum Jaluzi, Alüminyum Korkuluk, Alüminyum Kalıp, Alüminyum Levha, Alüminyum Araç Aksesuarı, Alüminyum Bağlantı İstasyonu, Güneş Çerçevesi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
V Global Manufacturing Limited, AVA Global Group tarafından Singapur'un tamamen sahip olduğu yabancı bir kuruluş olarak yatırılan, doğudaki Dehua Eyaleti sanayi parkında yer alır. Metal eritme/dökme, alüminyum ekstrüzyon, anodizleme, toz ve PVDF kaplama, üretim vb. içeren büyük ölçekli profesyonel bir alüminyum malzeme üretim şirketidir. Şirket 257 hektarlık bir alanı kapsar ve 320 milyon yuan yatırmayı planlamaktadır. Bunların 650 milyon yuan'ı da yatırılmış. Almanya, İsviçre, Güney Kore ve diğer ülke ve bölgelerden hem yurtiçi hem de yurtdışında gelişmiş otomatik üretim ekipmanları sunduk. Şu anda 9 ekstrüzyon üretim hattı üretime kondu ve üretim süreci temel olarak 100, 000 ton yıllık üretim kapasitesiyle otomatikleştirildi. Ürünlerimiz, üst düzey alüminyum alaşımlı perde duvarlar, pencereler ve kapılar, güneş enerjili alüminyum braketler ve çerçeveler olarak konumlandırılmıştır. Bunlar çoğunlukla yurt içinde ve Japonya, Güneydoğu Asya, Avrupa, Amerika, Afrika'da satılır. vb.....

Deteng Aluminum (Qingdao) Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Alüminyum Pencere, Alüminyum Kapı, Alüminyum Yuvarlak Boru
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Deteng Aluminium (Qingdao) Co., Ltd. Yüksek performanslı termal yalıtım profilleri, perde duvarı bina profilleri ve hassas endüstriyel profillerin üretiminde uzman bir firmadır. Çin'in alüminyum endüstrisinin başkenti olarak bilinen Linqu'da stratejik olarak bulunan şirket, Shandong Yarımadası'nın kalbinde yer alan temel konumundan faydalanır. Changshen Expressway'in doğusunda ve Jiqing Expressway'in kuzeyinde yer alan Deteng Aluminium, olağanüstü lojistik avantajlara sahip olup verimli tedarik zinciri operasyonlarına ve hem iç hem de uluslararası pazarlara kolay erişime olanak tanır. En son üretim tesislerine sahip şirket, kapsamlı bir gelişmiş üretim süreçleri paketi entegre eder. Bunlar arasında hassas ekstrüzyon, yüksek kaliteli elektrostatik püskürtme, ultra hava koşullarına dayanıklı ahşap tanecik transferi, dayanıklı anodizing, florokarbon püskürtme ve zarif elektroforetik boyama sayılabilir. Etkileyici yıllık 50 üretim kapasitesi, 000 ton alüminyum profiliyle Deteng alüminyum, çeşitli ve zorlu müşteri gereksinimlerini karşılamak için ölçeği incelikle birleştirir. Şirketin mükemmelliğe olan bağlılığı, prestijli sertifikalar ve övgüler dizisine yansımıştır. Bunlar arasında, tutarlı ürün kalitesi ve süreç güvenilirliği konusundaki kararlılığının altını çizen ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasyonu ve çalışanların refah ve güvenli çalışma koşullarına bağlılığının altını çizen ISO45001 Mesleki Sağlık ve Güvenlik Yönetim Sistemi Sertifikasyonu yer almaktadır. Ayrıca, Deteng Aluminium "Kalite Hizmet Bütünlüğü Birimi", "Sözleşme ve güvenilir Kuruluş" ve "Dürüstlük Yönetimi Tanıtım Birimi" olarak tanındı. "Ayrıca, iş operasyonlarında en yüksek güvenilirlik seviyesini gösteren ve birden fazla hizmet modeli patenti bulunan "Kurumsal Kredi Değerlendirmesi 3A" durumunu da elde ederek yenilik ve teknik yeteneğini kanıtladı. "Müşteri memnuniyeti, amaçımız" bir slogandan fazladır - şirketin kalite yönetimi ve satış sonrası hizmetinde sürekli olarak gelişmesini sağlayan temel ilkedir. Deteng Aluminium, süreçlerini sürekli olarak iyileştirerek ve çalışan eğitimi ve teknoloji adaptasyonlarına yatırım yaparak, yalnızca müşteri beklentilerini karşılamakla kalmamasını sağlar. Enerji tasarrufu sağlayan mimari uygulamalar, modern perde duvarı sistemleri veya özel endüstriyel kullanımlar için her ürün üstün performans, dayanıklılık ve estetik bir çekicilik sunmak üzere tasarlanmıştır. Deteng alüminyum, geleceğe dönük olarak değer zinciri genelinde ortaklarla işbirliğini derinleştirmeyi hedefliyor. Şirket işbirliği, yenilik ve ortak vizyon yoluyla karşılıklı değer ve sürdürülebilir büyüme oluşturmaya inanır. Yeni çözümler geliştirmek, pazara ulaşmak ve gelecekte daha parlak ve daha verimli bir şekilde katkıda bulunmak için güçlü yönleri bir araya getirerek, dünya çapındaki iş ortaklarıyla çalışma fırsatlarını memnuniyetle karşılar. Kalite, bütünlük ve müşteri odaklı sağlam bir topraklama ile Deteng alüminyum, büyüme ve sektör liderliği açısından yörüngesini sürdürmeye hazırdır. Şirket, müşterilerine olağanüstü ürünler ve düşünceli, duyarlı hizmet sunarak her seferinde tek bir proje ile uzun süreli ilişkiler kurmaya kararlıdır.

Foshan Xingji Pilot Metal Products Co., Ltd.

3 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Kapı, Alüminyum Pencere, Alüminyum Profil, Perde Duvar, Alüminyum Güneş Odası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2009 yılında kurulan GUANGDONG XINGJI ALÜMINYUM LTD, alüminyum profil, pencere sistemi, temperli cam ve perde duvar sistemi üretiminde uzmanlaşmış büyük ve kapsamlı bir şirkettir. Çin'in en İyi 10 alüminyum Cam ve kapı sistemi üreticisi arasında yer alan XINGJI grubu, 1000, 000 metre karelik, 3 üretim fabrikası (FOSHAN XINGJI ALÜMINYUM ANA ŞIRKETI, FOSHAN BAIJIALENG W&D SYSTEM COMPAMY, FOSHAN CURMA PENCERE ŞIRKETI) ve 150'den fazla iş ve yüz salemans içeren bir alanı kapsar. Ayrıca, pencere ve kapı yapımında 30'den fazla kesme makinesi seti bulunmaktadır. Bu da müşterilerimize ayda 40, 000 metrekarenin üzerinde kapasite sağlayabileceğimiz anlamına gelir. Alüminyum döküm makinelerimizin 8 serisi ile her ay 3, 000 tondan fazla alüminyum alaşımı sağlayabiliyoruz.

Anhui Ling Ya Trade Co.,Ltd

9 yıl
Ana Ürünler:
alüminyum profil, alüminyum ekstrüzyon
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Fabrikada en küçük 660 ton ekstrüzyon makinesinden en büyük 6200 ton ekstrüison makinesine kadar 15 ekstrüzyon makinesi bulunmaktadır. Yıllık üretim 30 tonluk alüminyum profildir. 530 mm'ye kadar genişlik boyutuna sahip küçük alüminyum profil ve büyük boyutlu alüminyum profil üretebilir. Gelişmiş ekstrüzyon makinesi ve katı kalite kontrol sistemi, tüm profil boyutlarının doğru olmasını sağlar. Alüminyum profili Asya, Europen, Güney Amerika'ya ihraç ettik...

SHANDONG YINGWEI ALUMINUM CO., LTD.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Alüminyum Sektör Profili, Güneş Enerjisi Alüminyum Çerçevesi, Alüminyum Çit, Alüminyum Pencere Kapı, Isı Emici
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Çin'de 2009 yılından bu yana Mimarlık, Sanayi, Dekorasyon için alüminyum profilinin ana üreticilerinden olan Shandong YingWei Aluminium Co. Ltd (Marka: SDINWIN ALÜMINYUM), farklı pazarlara uygun farklı renk ve kalınlıkta profiller üretiyoruz.

Xiamen Alv Import and Export Co., Ltd.

4.9
Ana Ürünler:
Alüminyum Profilleri, Alüminyum Endüstriyel Ekstrüzyonlar, Çelik Yapılar, Çelik Borular, Alüminyum Alaşımlı Çit, Alüminyum Ekstrüzyon Profilleri, Alüminyum Pencere Kapı Profilleri, Galvanizli Çelik Levha, Alüminyum Pencereler Kapılar, Alüminyum Panjurlu Pencereler
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen ALV, metal yapı malzemelerinin üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış bir ortak girişim grubudur. Çelik yapıda, alüminyum profil sektörlerinde 15 yıllık deneyime sahip güçlü bir varlık gösteriyoruz.

Zeyi Aluminum Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum profil, Alüminyum kapı, Alüminyum pencere
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zeyi Aluminium Co., Ltd., 2003 yılında kurulmuş profesyonel bir alüminyum ekstrüzyon profili ve alüminyum pencere ve kapı fabrikasıdır. Pekin ve Tianjin limanından 150 kilometre uzaklıktaki Hebei Eyaleti, Renqiu City'de bulunuyoruz. Şirketimiz, 50 profesyonel ve teknik mühendis dahil 338 çalışana sahiptir ve 20, 000 metrekareden fazla alanı kapsar. Alüminyum profil fabrikamızda sekiz ekstrüzyon üretim hattı vardır ve yıllık üretim kapasitesi 20 bin tona ulaşır. İnşaat profilleri, dekoratif profiller, endüstriyel profiller konusunda uzmanlaştık ve O E M ve O D M hizmeti sağlayabiliyoruz. Cam ve kapı alüminyum profilleri en çok üretilir. Gelişmiş anodize atölye, toz kaplama atölyesi, elektroforez atölyesi ve ahşap tanecik transfer baskı atölyesi bulunmaktadır. Farklı yüzeyler müşteri talebini karşılayabilir. Cam ve kapı işleme atölyemiz, cam ve kapı, sürgülü cam ve kapı, katlanır cam ve kapı gibi birçok cam ve kapı sistemi yapabilir. I S O 9 0 0 1 kalite sistem sertifikası ile yetkin hale geldik. Verimli satış ekibimiz, rekabetçi fiyat avantajı, istikrarlı üretim ve teslimat süresi dünyanın dört bir yanından birçok müşteri çekmiştir. Güneydoğu Asya, Afrika, Avrupa, Orta Doğu ve Güney Amerika'ya ihracat yaptık. Şirketimiz, "müşterinin üstün, prestij vaat edilen, kalite garantili, profesyonel hizmet" politikasının ne olduğu konusunda ısrar ediyor. Yurt dışı müşterilerle uzun vadeli bir kazan-kazan işi kurmak için sabırsızlanıyoruz.

JIANGYIN NUOHENG METAL PRODUCTS CO., LTD

5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Güneş Enerjisi Çerçevesi Braketi, Montaj Hattı Profili, Sergi Profili, Asansör Profili, CNC İşleme, Güneş Enerjisi Montaj Yapısı, LED Aydınlatma Profili, Alüminyum Radyatör, Otomotiv Parçaları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangyin Nuoheng Metal Products Co., Ltd, Zhouzhuang Town, Jiangyin City, Jiangsu Eyaleti, Yangtze Nehri'nin güneyindeki bölgelerde endüstri ve ekonominin 1 numaralı üssü olan bu şirket, Jiangsu'nun en büyük alüminyum ekstrüzyon profilleri üretim tabanı olan "en eski SOD of alüminyum Profilleri" unvanına sahip. Şangay Pudong Havalimanı ve Şangay Limanına yakın, konumu ulaşım için çok uygun.

Foshan City Nuotuo Metal Co., Ltd.

10 yıl
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Alüminyum Pencere, Alüminyum Kapı, Perde Duvar Profili, Alüminyum Perde Duvar, Alüminyum Cephe, Alüminyum Kapı, Pencere Profili
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nuotuo Aluminium, alüminyum profillerin her türlü pencere ve kapı için AR-GE, üretim ve dağıtımını entegre eden bir şirkettir. Ayrıca inşaat, dekorasyon ve endüstri kullanımı için çeşitli alüminyum profiller üretir.

Xiamen Goomax Energy Technology Co., Ltd

13 yıl
Ana Ürünler:
Güneş Montaj Sistemi, Güneş Montaj Yapısı, Araç Parkı Montaj Sistemi, Çatı Montaj Sistemi, Zemin Montaj Sistemi, Güneş Destek, Güneş Braketi, Güneş Rafı, Tarım Güneş Montaj Sistemi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Goomax Energy Technology Co., Ltd. Fotovoltaik ürünlerin tasarımı, üretimi, satışı ve hizmetleri konusunda uzmanlaşmış yüksek teknoloji şirketlerinden biri. Küresel müşterilere güvenilir ve uygun maliyetli fotovoltaik sistem çözümleri sunmaya kararlıyız. Şu ana kadar Goomax, varlığımızı 100'den fazla ülke ve bölgeye genişletti ve Çin'deki en iyi güneş enerjisi montaj sistemi ihracatçıları arasında yer aldı.

Cixi Yuanhui Lighting Electric Co., Ltd.

18 yıl
Ana Ürünler:
LED Üçlü Işık, LED Panel Işık, LED Su Geçirmez Işık, LED Duvar Işığı, LED Tavan Lambası
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Cixi Yuanhui Lighting Electric Co., Ltd., Sanbei Industrial Area, Sanbei Town, Cixi City, Ningbo'da 38, 000 metre kare alan üzerinde yer alır. Ningbo Havalimanı'na arabayla 40 dakika, Ningbo Limanına 45 dakika, Şangay'a varmak için 2 saat Drive ve Hangzhou Körfezi Köprüsü'ne sadece 30 dakika sürüyor. Şirketimiz kolay ulaşıma sahiptir.

Guangzhou Guofan Aluminum Co., Ltd

Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, Isı Sincabı, Alüminyum Alaşımı, Alüminyum Pencere, Endüstriyel Alüminyum Profilleri, Alüminyum Kapı, Alüminyum Ürün, Alüminyum Ekstrüzyon, Dekorasyon Malzemesi, Alüminyum Boru ve Pipa
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Guofan Aluminium Co., Ltd 2008 yılında kuruldu ve Guangzhou'nun, kokan ve döküm, ekstrüzyon, toz kaplama, ahşap taneciği, derin işleme, Guangzhou'daki tek kapsamlı alüminyum profil fabrikası olan Çin'in Guangzhou bölgesinde yer aldı. ve alüminyum kapılar ve pencereler. Ana ürünlerimiz arasında endüstriyel alüminyum profiller, kapı ve pencereler için alüminyum profiller, alüminyum borular, alüminyum borular, alüminyum ısı emicileri, alüminyum pergola ve benzeri ürünler yer almaktadır.

Zibo Chico International Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Sünger, EVA Pedleri, Conta Kılıfları, Alüminyum Ara Çubuk, Sıcak Kenar Ara Çubuk, Sızdırmazlık Malzemesi, Kurutucu
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zibo Chico International Co., Ltd., en iyi Çin binası ve cam malzemeleri ile sarf malzemelerini yurt dışındaki müşterilere seçme ve tedarik etme konusunda entegre bir şirkettir. Sizin için en güvenilir markaları ve onaylı kaliteyi kesinlikle seçiyoruz.

Shandong Orient Aluminium Co., Ltd.

12 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Alüminyum Profil
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Orient alüminyum, alüminyum profil, alüminyum kapı, çit, ray, karport, profesyonel alüminyum üreticisi kuzey Çin'in Shandong bölgesindeki pergola ve pencereler. Şirketimiz toplam 460 milyon yuan varlığıyla 220, 000 metrekare alana sahiptir ve 22 ekstrüzyon üretim hattı, 8 anodizing üretim hattı, 10 elektroforetik üretim hattı, 2 dikey toz kaplama üretim hattı, 2 PVDF kaplama üretim hattı, 6 termal kırılma üretim hattı vardır. Yıllık üretim kapasitesi 60, 000 tondur.

Tungwille Industry Development Co., Ltd

4.9
Ana Ürünler:
LED Işık, LED Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Plastik Ekstrüzyon, PC Kapağı, Kablo ve Tel
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tungwille Industry Development Co., Ltd, 2008 yılında HK'da kurulmuştur. Merkezi, Shenzhen'de bulunmaktadır. Alüminyum LED Profilleri, PC dağıtıcılar, LED Silicone Flex Tüpler ve her türlü aydınlatma sistemine uyum sağlamak için müşterinin özelliklerine göre üretilen her türlü Özel üretim Çalçılı LED Şerit Işık Ürünleri alanında lider bir profesyonel üreticidir ve tedarikçidir. Ana ürünlerimiz arasında Silicone Flex tüpleri, Yüzey LED Profilleri, Gömme LED Profilleri, Askıda LED Profilleri, Köşe LED profilleri, Trimless LED Profiles (Trimless LED Profilleri), Stair LED Profiles (Stair LED Profilleri), Wall LED Profiles (Duvar LED Profilleri) ve LED Profiles Accessories (LED Profilleri Aksesuarları) 2019 yılının başında, şirketin gelişimiyle birlikte Tungwille, COB LED şerit üreten yeni bir üretim hattı yatırımı yaptı ve tek bir LED şerit ışık çözümü hizmeti sağlıyordu.

Jiangsu Jingye Iron and Steel Co., Ltd.

2 yıl
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik, Karbon Çelik, Galvanizli, Alüminyum, Bakır
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Jingye Iron ve Steel Co., Ltd., yüksek kaliteli demir dışı metal çözümleri konusunda uzman, dünya çapında önde gelen bir üretici ve tedarikçidir. Alüminyum ve bakır ürünlere stratejik bir odak noktası olan bu ürün, kendimizi endüstriyel mükemmelliğin temel taşı olarak belirledik ve inşaat, otomotiv, uzay ve elektronik gibi çeşitli sektörlere hizmet verdik.

Dalian Shine Ground Technology Co.,Ltd

4 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Endüstriyel Alüminyum Profil, Otomasyon Alüminyum Profili, Alüminyum Bileşenler, Modüler Montaj Sistemi, Endüstriyel Alüminyum Profil Aksesuarları, Boru ve Eklem Sistemi, Makine Koruma Sistemi, Merdiven
Ülke/Bölge:
Liaoning, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shine Ground, çok çeşitli sektörlere yenilikçi ve özelleştirilmiş çözümler sağlamak için tasarlanmış yüksek kaliteli endüstriyel alüminyum profillerin lider üreticisi ve tedarikçisidir. Yıllarca süren uzmanlık ve mükemmelliğe olan bağlılığımız sayesinde, güvenilir, dayanıklı ve hassas bir şekilde tasarlanmış alüminyum ürünleri arayan işletmeler için güvenilir bir ortak olarak kendimizi oluşturduk. Kapsamlı ürün portföyümüz, gelişmiş üretim becerilerimiz ve müşteri odaklı yaklaşımımız bizi dünya çapındaki müşteriler için tercih edilen bir seçenek haline getirir.

Zhangjiagang Fumach Aluminum Material Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Alüminyum Profil, LED Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Alüminyum Boru, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, 6063 T5 LED Alüminyum Boru, Perde Çivisi Alüminyum Profili, Alüminyum Ekstrüzyon Kabuğu, Endüstriyel Alüminyum Profili, Kanal Alüminyum Profili, Anodize Alüminyum Profili
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hoş geldiniz
18