Yolcu Aracı, SUV, MPV, Elektrikli Araç, Ambulans, Ticari Araç, Kamyon, Traktör, Mühendislik Aracı, Yük Vanası, Araç Motorları ve Otomotiv Parçaları
Ülke/Bölge:
Guangxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd., Çin'de ticari araçların ve yolcu araçlarının Ar-Ge, üretim, satış ve hizmetlerini entegre eden, mükemmel kalite sunan ve küresel müşteriler için mükemmel taşımacılık ürünleri ve hizmetleri sunmayı taahhüt eden olağanüstü bir otomobil üreticisidir. 1954 yılında kurulan ve 1969 yılında otomobil üretim alanına giren Dongfeng Liuzhou Motor markası otomobil üretiminde çalışan en eski Çinli kuruluşlardan biridir; 70 yıllık derin birikme mükemmel Liuzhou Motor kalitesini şekillendirir. Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd., Çin'in her yerinde pazarlama ve hizmet ağı ve Güneydoğu Asya, Orta Doğu ve Afrika'ya ürün ihracatı için kuruluyor. Şirket bugüne kadar ticari araç markası "Chenglong" ve yolcu araç markası "Dongfeng Forthing" olmak üzere iki marka işledi. Güneydeki Dongfeng Motor Group'un en büyük Ar-Ge merkezi olan güçlü ve profesyonel otomotiv AR-GE ekibi, sürekli ileri gitmek için Dongfeng Liuzhou Motor'un bilimsel araştırma gücünü yönetiyor. Hassas Ar-Ge süreci ve gelişmiş Ar-Ge ekipmanları, Dongfeng Liuzhou Motor tarafından piyasaya sürülen her yeni aracın maksimum pazar taleplerini karşılayabilmesini sağlar. Ayrıca, yılda 100, 000 ticari araç (planlanan) ve 400, 000 yolcu aracı üretme kapasitesine sahiptir. Geleceğe dönük düzeniyle Dongfeng Liuzhou Motor, dev fonlar yatırarak 4 üs inşa ederek Dongfeng Liuzhou Motor'un modern araç üretimi üreten bir kıyaslama kuruluşu olmasını sağlıyor. Dongfeng Motor Corporation tarafından kontrol edilen bir bağlı kuruluş ve DFG markasının önde gelen bir kuruluşu olan Dongfeng Liuzhou Motor Co., Ltd., rekabetçi avantajlara sahiptir. Art arda beş yıl boyunca DFG iştirakleri arasındaki satışları artırmıştır. Üretim kapasitesi açısından büyük kapasiteli fabrikaları vardır. Yolcu otomobil fabrikası yıllık 400, 000 adet kapasiteye sahiptir ve ticari kamyon fabrikası yılda 200, 000 adet üretim yapabilir. Bu da 100, 000 ticari araç ve 400, 000 yolcu aracı yıllık üretimine uyar. Avrupa ve Japonya'dan gelen Ar-Ge teknolojisi ve 1 000'den fazla Ar-Ge mühendisi ile AR-Ge özelliği de olağanüstü bir teknolojidir ve teknolojik gelişmeyi garanti eder. Yurt dışı işletmesi, güçlü pazarlama ve hizmet özelliklerine sahiptir. Yurt dışında 150'den fazla profesyonel pazarlama personeli ve 15 ofis şubesi bulunmaktadır ve küresel hizmet ağı 35'den fazla ülkeyi kapsar ve servis eğitimi de sağlar. Ayrıca Çin'in her yerinde bir pazarlama ve hizmet ağı kurmuş ve ürünleri SE Asya, Orta Doğu ve Afrika'ya ihraç etmektedir. Ticari araçlar için "Chenglong" ve yolcu araçları için "Dongfeng Fengxing" olmak üzere iki marka ekleyen şirket, mükemmel ürün ve hizmetler sunmak için ince dış özellikleri, uzun dayanıklılığı, yüksek teknolojiyi ve güvenliği bir araya getirir.
LED Üç Kanallı Işıklar, LED Tavan Işıkları, Buhar Geçirmez Işıklar, T12 Tüp Işıkları, T8 Tüp Işıkları, T6 Tüp Işıkları, T5 Tüp Işıkları, Acil Işıklar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2007 yılında kurulan Zhongshan Ju Rong Lighting Co., Ltd., LED Aydınlatma ürünleri ve sistemlerinin araştırma, geliştirme, üretim ve satışına bağlı bir Çin ulusal yüksek teknoloji kuruluşudur. Ulusal LED endüstri merkezi Zhongshan şehrinde yer alır.
LED Tüp Işık, LED Tavan Işığı, LED Panel Işığı, Mıknatıslı Ray Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Sel Işığı, Güneş Işığı, Tavan Vantilatörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd., LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme, satma ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konularında uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.
Changzhou DNA International CO.Ltd, Çin'deki aydınlatma endüstrisinin en önemli şirketlerinden biri ve 2001 yılından beri Aydınlatma ürünleri üretiyor. Artık daha çok LED Yüksek Körfez Işığı, Sokak Işığı, Projektör, Duvar Paketi Işığı, Ampul, Tüp, Panel Aşağı Işığı vb. müşterilerin gereksinimlerine göre tek bir aydınlatma çözümü ve özelleştirme sağlar. 65 ulusal ve uluslararası patente sahiptir. Birçok ışık geliştirdi ve başka bir yerden satın alamıyor. Philips, CREE, Meanwell, MOSO gibi ortak dünyaları vardır. Siemens ve Volkswagen. Lambaları ABD, Şili, Japonya, Singapur gibi birçok ülkeye satış yapmak için İtalya, Almanya ve Slovakya. Dünyayı daha uygun maliyetli bir aydınlatma çözümüyle aydınlatmak için DNA şirketiyle birlikte çalışmanız için samimi bir şekilde hoş geldiniz.
Güneş Braketi, Güneş Çatı Kancası, Güneş Yer Bağlantısı, Güneş Rayı Olmadan Sistem, Güneş Mini Ray, Düz Çatı Montajı, Güneş Rayı Ek Parçası, Güneş Yer Yıkayıcı, Güneş Orta Klips, Güneş Son Klips, Güneş L Ayağı
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Xiamen Greatest Energy Technology Co., Ltd (GTERGY), 2009 yılında kuruldu. Bu, çatı ve zemin yapıları, güneş çiftlikleri ve özelleştirilmiş BIPV çözümleri dahil olmak üzere çok çeşitli güneş enerjisi montaj sistemlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi konularında uzmanlaşıyor.
2011 yılında kurulan Jiangsu Huakangda Mimari Dekorasyon Mühendislik Co., Ltd., küçük bir yerel şirketten Çin'in mimari dekorasyon endüstrisinde lider bir güce dönüştü. Merkezi Kunshan, Jiangsu'da bulunan ve büyük pazarları birbirine bağlayan gelişmiş üretim ve nakliye merkezi Jiangsu, şirket yetenek, teknoloji ve lojistik alanlarında bölgesel güçlü yönlerden faydalanıyor.
Alüminyum Pencere ve Kapı, Perde Duvar, Alüminyum Jaluzi, Alüminyum Korkuluk, Alüminyum Kalıp, Alüminyum Levha, Alüminyum Araç Aksesuarı, Alüminyum Bağlantı İstasyonu, Güneş Çerçevesi
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
V Global Manufacturing Limited, AVA Global Group tarafından Singapur'un tamamen sahip olduğu yabancı bir kuruluş olarak yatırılan, doğudaki Dehua Eyaleti sanayi parkında yer alır. Metal eritme/dökme, alüminyum ekstrüzyon, anodizleme, toz ve PVDF kaplama, üretim vb. içeren büyük ölçekli profesyonel bir alüminyum malzeme üretim şirketidir. Şirket 257 hektarlık bir alanı kapsar ve 320 milyon yuan yatırmayı planlamaktadır. Bunların 650 milyon yuan'ı da yatırılmış. Almanya, İsviçre, Güney Kore ve diğer ülke ve bölgelerden hem yurtiçi hem de yurtdışında gelişmiş otomatik üretim ekipmanları sunduk. Şu anda 9 ekstrüzyon üretim hattı üretime kondu ve üretim süreci temel olarak 100, 000 ton yıllık üretim kapasitesiyle otomatikleştirildi. Ürünlerimiz, üst düzey alüminyum alaşımlı perde duvarlar, pencereler ve kapılar, güneş enerjili alüminyum braketler ve çerçeveler olarak konumlandırılmıştır. Bunlar çoğunlukla yurt içinde ve Japonya, Güneydoğu Asya, Avrupa, Amerika, Afrika'da satılır. vb.....
CNC Gravür Makinesi, CNC Delik Açma ve Tapalama Makinesi, CNC Dikey İşleme Merkezi, CNC Yüksek Hızlı Freze Makinesi, CNC Makineleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Şirketimiz Zhongshan Yaşa CNC Makine Şirketi Ltd, 2021 yılında, Guangdong'ın Guangdong eyaletinde bulunan Pearl River Delta, Zhongshan City, Çin'de kuruldu. Şirketimiz; oyma ve frezeleme merkezi, dikey işleme merkezi, yüksek hızlı delme makinesi, gantri işleme merkezi vb. gibi araştırma ve geliştirme makineleri konusunda uzmanlaşmıştır. Uzay, köstebek, enerji, makine, askeri, 3C elektronik ürün ve diğer alanlar. Bağımsız yeniliklere odaklanıyoruz ve temel ürünler üzerinde bağımsız fikri mülkiyet haklarımız var. Ayrıca, çok sayıda icat patenti, hizmet modeli patenti, yüksek hızlı oyma makinesi ve yüksek hızlı dikey işleme merkezinde tasarımcı patenti aldık. Toplum, müşteriler ve şirketler için daha yüksek bir pazar değeri yaratmak amacıyla şirketimiz, kredi yönetimi piyasasına, şirketler yaratmak için iyi bir inançta olmuştur.
Akıllı T8 Tüp Işık, Akıllı Duyarlı Aydınlatma, Atölye Madencilik Işığı, Akıllı Yüksek Hassasiyetli Konumlandırma Geçidi, Yol Aydınlatma Armatürleri
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2021 yılında kurulan Suzhou Zhongyifeng Photoelektrik Co., Ltd., Zhongyifeng Holding Group'un bir yan kuruluşudur. Zhongyifeng Holding grubu, Jiangsu'nun önde gelen inşaat şirketlerinden biridir. Suzhou Zhongyifeng Photoelektrik Co., Ltd. Daha önce Eeotech aydınlatma adı altındaydı. Aydınlatma sektöründe yıllarca süren başarının ardından, ithalat ve ihracat alanında 5 yıldan fazla izlenebilir ve tatmin edici deneyim yaşamış olan şirket, yeni stratejik yatırım ortaklarının tanıtımıyla Suzhou Zhongyifeng Photoelektrik Co., Ltd. Olarak yeniden kuruldu. bu da, tescilli sermayenin ticari yılının ilk çeyreğinde yeni adıyla 15 milyon yuan'dan 25 milyon yuan'a çıktığını gördü. Zhongyifeng, en iyi teknolojiyle sektöre liderlik etmek, müşteriler için değer yaratmak ve çalışanları ve toplum için dingin bir ortam yaratmak üzere yaratıldı. Bu amaçla optik malzeme, aydınlatma dağıtım lensi, akıllı kontrol vb. araştırma departmanlarımızın (optoelektronik ve tasarım Enstitüsü) lideri beş doktordan oluşan bir ekibimiz var. Zhongyifeng'de karşılıklı saygı, vaatleri yerine getirme, yenilik ve zarafet gibi karşılıklı olarak birbirlerine güveniyoruz. Bizim için bu, herkesin yararına olan bir kazan durumudur. Çevreyi koruma ve çevreyi daha iyi sağlığa yönelik kaygıları son derece yüksek tutuyoruz.
Zhejiang Harun Yiye Machinery Co., Ltd., plastik enjeksiyonlu kalıplama makinelerinin araştırma, geliştirme, üretim ve satışını entegre eden profesyonel bir şirkettir. Ürünler birçok kez ulusal, eyalet ve belediye bilim ve teknoloji ödülleri ve yeni ürün ödülleri kazanmıştır. Toplam 230000 metre karelik inşaat ölçüsüyle şirket, Ningbo Yinzhou Sanayi Parkı ve Xiangshan Hairun Sanayi Parkı olmak üzere iki üretim üsslerine sahip. Lider ürünleri HR ve VR enjeksiyonlu kalıplama makineleri, yaklaşık 20 teknik özellik içeren yüksek kaliteli enjeksiyon kalıplama makineleri ve 900 kN ile 200 kN arasında kalıp kilitleme gücüne sahip modellerdir.
UL Elektronik Balast, Araç Bağlantısı, Terminal Bloğu, Güç Kablosu Anahtarı
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Feilon Electronics Co., Limited, Hefei City'de yer alır. Anhui Bölgesi, Çin Halk Cumhuriyeti. Şirketimiz, 13 yıldan uzun süredir Çin'deki elektronik ve hafif aksesuarlarda en büyük profesyonel ihracatçı ve üreticilerden biridir. Ana ürünlerimiz arasında Terminal Bloğu, Elektronik balastlar, UV lambaları/Balast/Sterilizasyon Cihazı, güç kablosu anahtarı ve diğer ilgili lamba ürünleri ve aksesuarları yer alır.
Alüminyum Pencere, Alüminyum Kapı, Alüminyum Ahşap Pencere, Alüminyum Ahşap Kapı, Demir Kapı, Alüminyum Kapı, Güneş Odası, Akıllı Pencere, Akıllı Kayar Kapı, Katlanır Kapı
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Merkezi Guanghan, Sichuan bölgesinde yer alan bir bölge. Şirketimiz yaklaşık 240, 000 metrekarelik bir alanda yer alır ve yaklaşık 600 personel istihdam eder. Üst düzey kapı ve pencerelerin bağımsız gelişimi, tasarımı, üretimi ve işlenmesi konusunda uzmanlaşmış entegre bir AR-GE merkezi ve üretici olarak çalışır.
Foshan Builtop Building Materials Co., Ltd., ultra dar kapılar ve pencereler konusunda uzmanlaşmış birinci sınıf bir mimari çözüm sağlayıcısıdır. Gelişmiş mühendisliği minimalist tasarımla birleştirerek, doğal ışığı ve engelsiz görünümleri en üst düzeye çıkaran ürünler oluşturarak uzay estetiğini yeniden tanımlıyoruz.
Tianjin Vieworld International Trading Co., Ltd., boru kelepçeleri, güneş enerjisi montaj sistemleri ve çeşitli bağlantı elemanları konusunda uzman profesyonel bir üretici ve ihracatçıdır. Sadece güvenilir bir ticaret ortağıyız, aynı zamanda 20 yılı aşkın deneyimimizi en son üretim teknolojisiyle entegre ederek kendi üretim tesisimizi de işletiyoruz.
Hebei Lear Aluminium Co., Ltd, 2002 yılında Hannover şehri Hebei bölgesinde kuruldu. Alüminyum ve PVC kapı ve pencere profillerinin AR-GE, tasarım, üretim ve satışının yanı sıra kapı ve pencerelerin derin işleme alanında uzmanlaşmış bir üreticisiyiz.
2009 yılında kurulan GUANGDONG XINGJI ALÜMINYUM LTD, alüminyum profil, pencere sistemi, temperli cam ve perde duvar sistemi üretiminde uzmanlaşmış büyük ve kapsamlı bir şirkettir. Çin'in en İyi 10 alüminyum Cam ve kapı sistemi üreticisi arasında yer alan XINGJI grubu, 1000, 000 metre karelik, 3 üretim fabrikası (FOSHAN XINGJI ALÜMINYUM ANA ŞIRKETI, FOSHAN BAIJIALENG W&D SYSTEM COMPAMY, FOSHAN CURMA PENCERE ŞIRKETI) ve 150'den fazla iş ve yüz salemans içeren bir alanı kapsar. Ayrıca, pencere ve kapı yapımında 30'den fazla kesme makinesi seti bulunmaktadır. Bu da müşterilerimize ayda 40, 000 metrekarenin üzerinde kapasite sağlayabileceğimiz anlamına gelir. Alüminyum döküm makinelerimizin 8 serisi ile her ay 3, 000 tondan fazla alüminyum alaşımı sağlayabiliyoruz.
Foshan Bokoini Houseware Technology Limited 2013 yılında kuruldu ve Foshan City, Guangdong bölgesinde yer alıyor. AR-Ge, tasarım, üretim ve satış hizmetlerini entegre eden profesyonel bir üretici ve ihracatçıyız. Üretim hatları arasında alüminyum kapılar ve pencereler, alüminyum ahşap kapılar ve güneş odaları vb. bulunur. Profesyonel ve deneyimli satış ve teknik ekibimiz ile her türlü projeye özel olarak özel pencere ve kapı tasarımları yapabiliriz.
Pergola, Güneşlik, Pavyon, Tenteler, Güneş odaları, Alüminyum Araç Parkı, Alüminyum Kapılar, Alüminyum Çit, Dış Mekan Rulolu Perdeler, Konteyner Ev
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Oscar Building Materials Co., Ltd., çok çeşitli alüminyum alaşım ürünleri konusunda uzmanlaşmış, yüksek kaliteli yapı malzemelerinin lider üreticisi ve tedarikçisidir. Şirket kuruluşundan bu yana hızla büyüyerek ürün yeniliğine olan güçlü bir bağlılığa, olağanüstü müşteri hizmetlerine ve uluslararası kalite standartlarına olan bağlılığa sahip oldu. Yıllar içinde Foshan Oscar Yapı Malzemeleri, mükemmelliğe olan bağlılığından ve hem konut hem de ticari müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayabilmelerinden dolayı sağlam bir itibar kazanmıştır.
Alüminyum Kapılar, Alüminyum Pencereler, Alüminyum Özel Dolaplar, Alüminyum Özel Gardıroplar, Alüminyum İç Kapılar, Giriş Güvenlik Kapıları, Akıllı Ev Çözümü, OEM/ODM, Tek Durak Hizmeti, Ortak Danışmanlık
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Geliştiricilere, üreticilere, yüklenicilere, bayilere, dağıtımcılara hizmet veren Çin'in önde gelen doğrudan Kaynak üretim Fabrikası, ve konut projesi sahipleri.
Xiamen egret New Energy Technology Co., Ltd., Çin'in Xiamen şehrinin güzel kıyı kentinde yer alır. Yeni enerji ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim, satış ve servis alanlarında uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Mevcut iş alanları üç büyük işletmeyi kapsayıyor: Solar fotovoltaik braketler, fotovoltaik güç istasyonu EPC ve temizleme sistemleri. Müşterilere birinci sınıf fotovoltaik sistem çözümleri sunmak için çalışmaktadır. Şirketin yüksek güvenilirlik ve düşük maliyet gibi avantajlara sahip kendi fabrikası var. Şirketin misyonu fotovoltaik braketlerin lider tedarikçisi olmak ve müşterilere kapsamlı tasarım ve hizmetler sunmaktır. Şirketin, ayarlanabilir braketler ve sabit braketler dahil olmak üzere bir dizi fotovoltaik braket aksesuarı üretmeye adanmış profesyonel bir AR-GE ekibi ve yönetim ekibi vardır. Şirket güneş enerjili fotovoltaik braket üretimine ve sıcak daldırma galvanizleme işlemine odaklanıyor. Şirket çevre dostu üretim ekipmanları sunuyor ve çelik sıcak DIP galvanizleme işleme ve güneş fotovoltaik braketler konusunda uzmanlaşmış çok sayıda fotovoltaik braket üretim hattına sahip. Şirketin ürün yelpazesinde çeşitli güneş enerjili fotovoltaik braket aksesuarları, ayarlanabilir fotovoltaik braketler ve sabit fotovoltaik braketler yer alıyor. Şirket, müşterilere yüksek kaliteli ürün ve hizmetler sunarak öncelikle dürüstlük ve müşteri değerlerine bağlı kalır. Şirketin müşterileri tüm dünyada. Xiamen Bailu New Energy Technology Co., Ltd., güneş enerjili fotovoltaik braketlerin üretiminde mükemmel teknik özelliklere ve zengin deneyime sahiptir. Şirket, ürünlerinin ve hizmetlerinin en yüksek kalitede olmasını ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için teknolojik yeniliklere, ürün geliştirmeye, üretim kapasitesine ve kalite yönetimine odaklanır. Yenilenebilir enerji ve sürdürülebilirlik üzerinde giderek artan bir önem taşıyan Xiamen Bailu New Energy Technology Co., Ltd., dünya genelindeki müşterilere yüksek kaliteli güneş fotovoltaik braketler sunmayı taahhüt ediyor. Şirketin üretim süreçleri çevre dostu ve verimlidir, bu da onu güneş enerjisi çözümlerini uygulamak isteyen işletmeler, devlet kurumları ve bireyler için ideal bir ortak haline getirir.
Güneş Fotovoltaik Braketi, Yapısal Çelik, Çelik Boru Serisi
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin Wenli New Energy Technology Co., Ltd. 2012 yılında 120 milyon yuan tescilli sermayeyle kurulmuştur. Şirket, Tianjin çelik üretim tabanı Jinghai Daqiuzhuang'da yer alıyor ve 46, 000 metre kare alan kaplıyor. Tianjin limanına sadece 50 kilometre uzaklıktaki kullanışlı bir taşıma konumundan keyif alır. Yaklaşık 190 kayıtlı çalışan var ve fotovoltaik braketlerin araştırma ve geliştirme, tasarım ve üretimi için profesyonel bir ekibe sahip. Otomatik kesitli çelik üretim hatları, C şekilli çelik/U şekilli çelik/Z şekilli çelik/C şekilli çelik şekillendirme, CNC makine kesme, lazer kesme, tam otomatik kesme makineleri, dövme makineleri, otomatik kaynak ve diğer otomatik üretim hatları dahil olmak üzere 80'den fazla üretim hattına sahiptir. Günlük üretim kapasitesi, yıllık 10GW'nin üzerinde toplam üretimle 900 tona ulaşıyor ve 30'den fazla teknik ve hizmet modeli patenti elde etti. Şirket kuruluşundan bu yana, "şeffaf bir şirket olma ve şeffaf iş için iyi bir iş yapma" kurumsal felsefesine her zaman bağlı kalmaktadır. ISO9001 kalite sistemi, ISO14001 çevresel sistem, ISO145001 güvenlik sistemi sertifikasyonunu ve yeşil tedarik zinciri değerlendirme sisteminin tanınmasını geçti ve ayrıca "Emtia Satış Sonrası Hizmet Değerlendirme Sistemi"nin 5 yıldızlı hizmet sertifikasını da geçti. Şirketimizin braket ürünlerinin toplam 8 ana kategorisi, yetkili iç sertifika kuruluşu Electric Energy (Beijing) Certification Center Co., Ltd. Tarafından belgelendirilmiştir. Aynı zamanda, şirketimizin ürünleri de AB sertifikasına sahiptir. Ana ürünlerimiz arasında çelik yapı braketleri, alüminyum alaşım braketler, karport braketleri ve braket aksesuarları, bağlantı elemanları, çelik bölümü, Açılı çelik, kanal çeliği, kare ve dikdörtgen borular, yuvarlak borular ve diğer ürünler. Bunlar fotovoltaik güç üretimi, merkezi ve dağıtılmış güç üretimi, zirai fotovoltaik komplikasyon, balıkçılık fotovoltaik komplikasyon, endüstriyel binalar ve diğer alanlarda yaygın olarak uygulanmaktadır. Şirket ürün kalitesini temel ve akıllı üretim olarak yönelimine alır. Satış ve hizmetleri, dünya genelindeki birçok ülke ve bölgeyi kapsar ve müşterilerden oybirliğiyle övgü almıştır. Birlikte fotovoltaik bir ekosistem kurmak için Tianjin Wenli ile el ele geçelim!
Katlanır Kapı, Hangar Kapıları, Hızlı Kapı, Garaj Kapısı
Ülke/Bölge:
Hunan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Hunan Lianxin Chitai Intelligent Doors and Windows Co., Ltd. 2004 yılında kuruldu. Yirmi yıllık yenilikçi gelişimin ardından, sürekli olarak büyüdü ve pazarda büyük bir gösterimde başarılı oldu. Şimdiye kadar şirket çok çalışıyor ve mükemmellik için çalışıyor, daha güçlü ve daha güçlü bir şekilde büyüyor ve çok yönlü bir anonim şirket haline geldi.
Alüminyum Döküm ve İşleme Parçaları, Motor Blok Gövdesi, Jeneratör Döküm Parçaları, Şasi Taşıyıcı, Alt Çerçeve, Motosiklet Parçaları, Robot Parçaları
Ülke/Bölge:
Chongqing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
1972 yılında kurulan Sanxia Machinery'dan gelen Huizheng Machinery (bundan böyle "Hz" olarak anılacaktır), Çin'in güneybatısındaki Chongqing'de otomotiv komponentlerinin ilk üretim kaşiflerinden biri olan 2007 yılında kuruldu. Hz; otomotiv, Havacılık, Robotlar, Yeni Enerji vb. alanlarında onlarca yıl sürdürülebilir üretim ve kararlılıkla alüminyum hassas döküm (Otomatik Yüksek Basınçlı Döküm, Düşük Basınçlı Döküm ve kalıcı Yerçekimi Döküm, yüksek hassasiyetli CNC işleme + montaj dahil) üretimi ve satışları için Ar-Ge'ye bağlıdır,
Alüminyum dışa açılan pencere, Alüminyum tilt-turn pencere, Alüminyum awning pencere, Katlanır pencere, Kayar pencere, Güneş odası, Antika pencere, Açılır pencere, Elektrikli kaldırma pencere, Sabit güneşlik
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hebei Zhifa Doors and Windows Co., Ltd., konut ve ticari uygulamalar için yüksek kaliteli pencere ve kapı üreticisi ve dağıtımcılarından biridir. Ürünlerimiz üstün kalitesi, enerji verimliliği ve estetik çekiciliği ile tanınır.
Zeyi Aluminium Co., Ltd., 2003 yılında kurulmuş profesyonel bir alüminyum ekstrüzyon profili ve alüminyum pencere ve kapı fabrikasıdır. Pekin ve Tianjin limanından 150 kilometre uzaklıktaki Hebei Eyaleti, Renqiu City'de bulunuyoruz. Şirketimiz, 50 profesyonel ve teknik mühendis dahil 338 çalışana sahiptir ve 20, 000 metrekareden fazla alanı kapsar. Alüminyum profil fabrikamızda sekiz ekstrüzyon üretim hattı vardır ve yıllık üretim kapasitesi 20 bin tona ulaşır. İnşaat profilleri, dekoratif profiller, endüstriyel profiller konusunda uzmanlaştık ve O E M ve O D M hizmeti sağlayabiliyoruz. Cam ve kapı alüminyum profilleri en çok üretilir. Gelişmiş anodize atölye, toz kaplama atölyesi, elektroforez atölyesi ve ahşap tanecik transfer baskı atölyesi bulunmaktadır. Farklı yüzeyler müşteri talebini karşılayabilir. Cam ve kapı işleme atölyemiz, cam ve kapı, sürgülü cam ve kapı, katlanır cam ve kapı gibi birçok cam ve kapı sistemi yapabilir. I S O 9 0 0 1 kalite sistem sertifikası ile yetkin hale geldik. Verimli satış ekibimiz, rekabetçi fiyat avantajı, istikrarlı üretim ve teslimat süresi dünyanın dört bir yanından birçok müşteri çekmiştir. Güneydoğu Asya, Afrika, Avrupa, Orta Doğu ve Güney Amerika'ya ihracat yaptık. Şirketimiz, "müşterinin üstün, prestij vaat edilen, kalite garantili, profesyonel hizmet" politikasının ne olduğu konusunda ısrar ediyor. Yurt dışı müşterilerle uzun vadeli bir kazan-kazan işi kurmak için sabırsızlanıyoruz.
PVC Profilleri; UPVC Profilleri, Alüminyum Profilleri; Pencere Sistemleri, Kapı Sistemleri, PVC Reçinesi, PVC Katkı Malzemeleri, Pencereler ve Kapılar için Donanım, PVC Ekstrüzyon Teknik Hizmeti
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangsu Haitec Profile Technology Co., Ltd Mart 2001'te kuruldu. Şirket kuruluşundan bu yana, Çin'deki pencere endüstrisindeki az sayıdaki kapsamlı işletmeden biri olan PVC reçine malzemeleri, PVC ve alüminyum profillerden tamamlanmış pencere ve kapı sistemlerine kadar üretime odaklanmıştır. Yirmi yılı aşkın süredir yenilikçiliği teşvik ederek sürdürülebilir üretim yöntemleri takip ederek ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunarak zaman geçirdik.
Perde Duvar, Pencere, Cephe, Alüminyum Kaplama, Metal İşleri, Saksı Kutusu, Çelik Yapı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
CAS Fall Co., Ltd, 16000 m2'lik kendi atölyesi, 5000 m2'lik depolama alanı ve 800 m2'lik ofisine sahiptir ve toplam 180 çalışanı vardır. CAS, yüksek kaliteyi korurken performans, güvenilirlik, dayanıklılık ve estetik sınırlarını zorlamaya odaklanır. Konsept tasarım çizimleri - malzeme-üretim-teslimat gibi müşterilerimize tek bir çözüm sunmayı taahhüt ediyoruz ve müşterilerimizin güvenini olağanüstü kalitemiz ve özenli hizmetimiz ile kazanıyoruz.