Tarım Dronları ve Aksesuarları, Yeni Enerji Araçları Güç Pilleri, Otomotiv Elektronik Ürünleri, Dış Mekan Enerji Depolama Güç Kaynağı, Enerji Depolama Pili, Taşınabilir Çok Fonksiyonlu Acil Durum Jump Starter
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Foshan Hongbo New Energy Technology Co., Ltd., yüksek büyüme hızına sahip üç endüstrinin kesişim noktasında yer alan dinamik bir kuruluştur: Düşük irtifada ekonomi, tarım insansız hava araçları ve yeni enerji. Daha büyük Körfez bölgesinde bir üretim merkezi olan Foshan'da stratejik olarak bulunan şirket, sürdürülebilir tarımda yeniliği teşvik etmek için gelişmiş pil teknolojisi ve endüstriyel zincir entegrasyonunda bölgesel güçlü yönlerden faydalanıyor.
Tarım dronu, Yangın söndürme dronu, Devriye dronu, Taşımacılık dronu
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shandong UNID Intelligent Technology Co., Ltd. 35, bitki koruma drone'larına, tarım insansız hava araçları, teftiş insansız hava araçları, güvenlik insansız hava araçları, kurtarma insansız hava araçları, Drone drone drone'lar, tarım makineleri aksesuarları üretim ve işleme alanında uzmanlaşmış şirket, eksiksiz ve bilimsel bir kalite yönetim sistemi ve ülke çapında profesyonel bir drone servis ve satış ağına sahiptir. Şirketin şu anda faaliyet alanı, insansız hava aracı sektörü için uygulama çözümlerini, insansız hava aracı için tesis koruma hizmetlerini, insansız hava aracı için otomatik kontrol yazılımının geliştirilmesini, uçak teknik bakım desteğini ve insansız hava aracı için eğitimi kapsar.
Shenzhen NEREUS 2019 yılında kuruldu ve elektronik hız kontrol cihazları (ESC), uçuş kontrol cihazları, motorlar, servolar, video aktarım sistemleri ve kamera modülleri dahil yüksek performanslı uzaktan kumandalı oyuncak bileşenlerinin üretiminde uzmanlaştı. Yenilikçi bir ruhla araştırma ve geliştirmeye büyük önem veriyor ve ürünlerimize yapay zeka destekli denge ve düşük gecikme süreli iletim gibi gelişmiş teknolojileri entegre ederek en son teknoloji çözümleri sunmayı amaçlıyoruz. Profesyonel ekibimiz, uzay mühendisliği ve hassas üretim alanında onlarca yıllık deneyime sahip sektör gazilerinden oluşur ve her bileşenin katı standartları karşılamasını sağlar.
Shenzhen Yaojing Technology Co., Ltd., küresel talebi ve birinci sınıf yeni ürünleri karşılamak için çalışan profesyonel bir dış ticaret kuruluşudur. Uluslararası ticarette yılların deneyimiyle, küresel pazar trendlerini destekleyen çok çeşitli sıcak satış ve en yeni ürünleri tedarik etme, dağıtma ve tedarik etme konusunda uzmanlaştık.
Delta Kanat İnsansız Hava Aracı, Dikey İniş Kalkış İnsansız Hava Aracı, Sabit Kanat İnsansız Hava Aracı, Tarım İnsansız Hava Aracı, Tarım Drone'u, Teslimat İnsansız Hava Aracı, Yük İnsansız Hava Aracı, FPV İnsansız Hava Aracı, İnsansız Hava Aracı Pili, İnsansız Hava Aracı Aksesuarları
Hongfei İnsansız Hava Aracı, Tarım İnsansız Hava Araçları, Tarım İnsansız Hava Aracı, Tarım İnsansız Hava Aracı Spreyleyici, Temizlik İnsansız Hava Aracı, Teslimat İnsansız Hava Aracı, Yangın Söndürme İnsansız Hava Aracı, Kargo İnsansız Hava Aracı, Gözetleme İnsansız Hava Aracı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nanjing Hongfei Technology Co., Ltd., insansız hava aracı sektöründe profesyonellik ve yenilikçiliğin bir paraşütçüsidir. Yıllar boyunca uzmanlığımız ve mükemmelliğe olan bağlılığımız sayesinde Çin'de kendimizi en üst düzey varlık olarak sağlam bir şekilde kurduk.
İnsansız Hava Aracı, İnsansız Hava Aracı Aksesuarları, FPV, İHA, Motor, Pil, Kamera, Video İletimi, Pervane Kanadı, Uçuş Kontrol Sistemi
Ülke/Bölge:
Beijing, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Şirket Profili:
2022 yılında kurulan Nenggou (Beijing) Technology Co., Ltd., Çin'in gelişmiş üretim sektörünün avantajlarından yararlanır. İnsansız hava araçları (UAV'ler) ve aksesuarları, elektrikli iki tekerlekli, elektrikli üç tekerlekli, fotovoltaik ve enerji depolama gibi yeni enerji ürünleriyle şirket, tedarik zincirini derinden entegre ediyor ve finans, sigorta, sigorta ve ve navlun iletme.