Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-righttanı bilgisayarı t30 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
tanı bilgisayarı t30 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

tanı bilgisayarı t307 fabrikalar doğrulandı

Qingdao Dadong Automation Technology Co., Ltd.

14 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Üretim ve İşleme Makineleri
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
DARDONTECH, AR-GE konusunda uzman olan ve sac levha endüstrisi için her türlü CNC makine aletini üreten bir Ulusal Yüksek Teknoloji kuruluşudur. Delme, bükme, lazer kesme ve kesme işlemleri de vardır. Şirket, küresel müşteriler için en uygun çözümü sunmayı amaçlıyor ve her zaman verimliliği artırmaya ve müşterinin işlem maliyetini düşürmeye odaklanıyor. Yıllar süren gelişmeyle DARDONTECH Markası, yüksek kalite ve yüksek verimliliğin bir ifadesi haline gelir. Bu hız, satış öncesi ve satış sonrası hizmet mekanizması, ses itibarının bir diğer unsurudur. Çalışanlarımızın mükemmel ürün kalitesi ve tutkusu nedeniyle DARDONTECH, sac levha makine sektöründe mucizeler yaratmayı devam ediyor

CHINA GTL TOOLS LIMITED

Ana Ürünler:
Elektrikli Aletler, Güç Aletleri, Kablosuz Aletler, Cench Aletleri, Bahçe Aletleri, Gand Aletleri, Otomobil Aletleri, Araç Aletleri, Hidrolik Aletler
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2005 yılında kurulan fabrikamız, Çin'in bahçe aletleri geliştirme ve üretme konusunda uzmanlaşmış en profesyonel işletmelerden biridir. Gelişmiş teknoloji, becerikli üretim ve elektrikli ve benzinli bahçe aletlerinin mükemmel kalitesi ile olağanüstü bir itibar kazanıyoruz. Güçlü AR-GE kapasitesi, tam üretkenlik kapasitesi ve OEM kapasitesi ile müşterilere üstün ürünler ve en iyi hizmeti sunabiliyoruz!

Wuxi Chengshunda Automobile Technology Co., Ltd.

9 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Test Tezgahı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wuxi Chengshunda Automobile Technology Co., Ltd., 2013 yılında 117 numaralı Xinzhuang Road, Zhutang Town Wuxi City, Jiangsu Province, Çin'de kuruldu. Şangay ve Wuxi yüksek hızlı tren istasyonuna yakın. Dizel motor yakıt sistemi ekipmanlarının test ve bakım işlemlerinin AR-GE üretim ve satış hizmetleri alanında faaliyet gösteren yüksek teknoloji firmamız. Jiamiao, çeşitli ticari araç sektörü için kapsamlı ve kompakt servis sağlamayı amaçlıyor. Üstün yetenek ekibinin ve

Guangzhou Lety Medical Limited

5.0
Ana Ürünler:
Endoskop, Ultrason Cihazı, Kulak Burun Boğaz Diş Göz, Veteriner Ürünleri, Laboratuvar Cihazı, Kişisel Koruyucu, Acil Operasyon Dezenfeksiyon Ürünü, Göz Hastalıkları Diş İşitme Ürünü, Hastane Tedarik Tıbbi Tüketim Malzemeleri, Rehabilitasyon Fizyoterapi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Lety şirketi Çin'de profesyonel lider bir tıp tedarikçisidir. Müşteriye tek adımlı bir satış modeli sunmaya kendimizi adadık. Müşteri hizmetlerine ve memnuniyetine büyük önem veriyor ve müşterilerin tek bir duraktan satın alma işlemi gerçekleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Vizyonumuz, dünya çapında sağlık sistemi seviyesini iyileştirmek için birinci sınıf ürün ve hizmetler sağlamaktır.

Xiamen Stick Industry Co., Ltd.

20 yıl
Ana Ürünler:
Döküm, Kalıp, Çinko Döküm, Alüminyum Döküm, Plastik Parçalar, İşlenmiş Parçalar, Prototip, Damga Parçaları, Plastik Enjeksiyon Kalıplama Parçaları, Kauçuk Kalıplama Parçaları
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Başarımızı sağlamanın en iyi yolunun müşterilerimize zamanında ve uygun bir fiyata tutarlı kalite sağlamak olduğuna inanıyoruz.

Shenzhen Leagend Optoelectronics Co., Ltd.

5.0
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2005 yılında kurulan Shenzhen Leagend Optoelectronics Co. Ltd., sektörde önemli bir konuma sahip olan ve pazarda geniş bir tanınma elde eden test teknolojisinin araştırılması ve geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmış yüksek teknoloji firmaıdır.