Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightciss t20 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
ciss t20 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

ciss t207 fabrikalar doğrulandı

Jiaxing Baichuan Printer Technology Co., Ltd.

22 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Pigment Mürekkep, Tekstil Mürekkep, Sublimasyon Mürekkep, Mürekkep Püskürtme Mürekkep, Boya Mürekkep, Sanat Kağıdı Mürekkep
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Baichuan Printer Technology Co., Ltd., yazıcı mürekkebi ve sarf malzemeleri üzerinde AR-GE, üretim ve satış konularında uzmanlaşmış bir Tayvan şirketidir. Bu alanda 12 yılı aşkın deneyime sahip olan profesyonel ve bilgili teknisyenlerden oluşan bir ekibimiz ve yüksek verimliliğe sahip iyi eğitimli çalışanlarımız var. Şirketimiz gelişmiş tesislere, bağımsız Ar-Ge laboratuvarına, hassas cihazlara ve verimli montaj hatlarına sahiptir.

Zhuhai Nature Toner Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Toner Kartuşu, Mürekkep Kartuşu, Yenileme Mürekkep Şişesi, Toner Tozu, Çip, Lazer Kartuşu
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nature Toner Co., Ltd, profesyonel bir ISO9001 sertifikalı yazıcı tüketim malzemesi üreticisidir ve 2008 adresinde kurulmuştur. Zhuhai City, Nature Toner Co., Ltd tesislerinde üretim, araştırma ve yurt dışı pazarlara yüksek kaliteli yazıcı sarf malzemeleri satışı üzerinde durulmuştur. Artık lazer toner kartuşu, mürekkep püskürtmeli kartuş, toner tozu ve parçaları, toplu mürekkep ve CISS tüketim ürünleri de dahil.

Shenzhen Fullcolor Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
SHENZHEN FULLCOLOR TECHNOLOGY Co., Ltd, profesyonel bir yazıcı sarf malzemesi üreticisidir ve tedarikçisidir. Ana ürünler arasında CISS, uyumlu Mürekkep Kartuşu, Toplu Mürekkep, Fotoğraf Kağıdı, Toner Kartuşu, Vb. Ürün eşitliğini sağlıyoruz ve mükemmel satış sonrası hizmetlerimiz var, bu nedenle müşterilerin övgülerini ve inançlarını kazandık.

Shenzhen Colorsun Digital Technology Company

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Şirketimiz mürekkep püskürtmeli yazıcı için çeşitli medyanların üretimi ve Epson, Canon, HP ve Lexmark yazıcı için sürekli mürekkep besleme sistemi (CISS) ve yeniden doldurulabilir mürekkep kartuşu konusunda uzmandır. Ve diğer çevre birim ürünleri: ARC yonga, Epson Chip Resetter; Epson Auto Reset Chip; HP, Resetter, yazıcı mürekkebi, su aktarım mürekkebi, Süblimasyonlu mürekkep, boya ve pigment mürekkep. Ve ısı aktarım makinesi (Mug ısı baskı makinesi, plaka ısı baskı makinesi, hat ısı baskı makinesi ve Plain ısı baskı makinesi). ), süblimasyonlu CISS, diğer ürünler için ısı baskı kağıdı, HP/ENCAD dekoderi vb.

Dongguan Wanniansheng Precision Moulding Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Dongguan Wanniansheng Precision Molding Limited, 1973 yılından beri Hong Kong'da kurulan tamamen mülkiyetinde olan bir Manyetik Enterprises Ltd. Yan kuruluşudur. Mürekkep püskürtmeli kartuşlar, lazer tonerler ve mürekkep, toner tozu, karbon şeritleri gibi diğer sarf malzemeleri gibi yazıcı sarf malzemelerini kırk yıldır üretiyoruz. 2001 yılında Şangay'da gelişmiş bir mürekkep püskürtmeli mürekkep geliştirme ve üretim tesisine yatırım yaptık. mürekkep püskürtmeli kartuş üretiminde ikinci rekabet avantajını elde ettik. 2003 yılında, HP, Lexmark tipi yazıcılar için uyumlu yazıcı kafaları geliştirme ve üretme konusunda Tayvan öncüleriyle el ele çalışarak üçüncü rekabet gücünü de ekledik. Bu yıl, Samsung, Olivetti, Philips, Telecom, Lenovo, DELL ve Novajet modelleri de mevcuttur. Hedef pazarlar da başlıca çıkarlarımızdan biridir. Rimage, Primeria, Microboards CD/DVD baskı kartuşları, Pitney Bowes, Francotyp Postalia damga tipi kartuşlar ve geniş formatlı yazıcılar, baskı kafaları, çipler ve sarf malzemeleri gibi yedek parçalar da en iyi fiyata sunulmaktadır. Ayrıca HP, Canon, Epson, brother modelleri.

Shenzhen Shenxiangyu Technology Co.,Ltd.

Ana Ürünler:
Baskı Başlığı, Mürekkep Başlığı, Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Parçaları, Ana Kart
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2000 yılında tescil edilen Shenzhen Shenxiangyu Technology Co., Ltd, yazıcı sarf malzemelerinin ve aksesuarlarının üretimi ve satışına yönelik entegre bir kuruluştur. Çin'in Shenzhen bölgesinde bulunan şirket, üretim yönetiminde ve becerikli satış ekibinde bir dizi gelişmiş deneyim geliştirmiştir. Profesyonel teknik ve mükemmel satış moduna dayanan Shenxiangyu, ofis sarf malzemeleri alanındaki en rekabetçi şirketlerden biri oldu.

FullColor Technology Limited

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Dongguan Fullcolor Office Supplies Co., Ltd., 2009 yılında, mürekkep püskürtmeli yazıcılar ve yazıcı sarf malzemeleri sağlama konusunda uzmanlaşmış ve mürekkep püskürtmeli baskı sektöründe yaklaşık 10 yıllık ürün satışı ve satış sonrası deneyimi sunmaktadır.