Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightdeğişken t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
değişken t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

değişken t210+ fabrikalar doğrulandı

Quanzhou Jinjiang Minnan Min Machinery Equipment Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Forklift Parçası, Elektrikli Forklift Parçası, Direksiyon Aksı Montajı, Park Freni Balatası, King Pin Kiti, Direksiyon Kolları, Pin Direksiyon Bağlantı Çubuğu Onarım Kiti, Kombinasyon Anahtarı, Forklift, Aks Arka Rotor Tekerlek Fren Davlumbazı
Ülke/Bölge:
Fujian, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Quanzhou Jinjiang Minnanmin Makine Ekipmanları Co., Ltd. 20 yıldır forklift parçalarının üretiminde uzmanlaşmaktadır. Genel merkezi Quanzhou City'de bulunan bu şirket, forklift parçalarının araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına adanmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Şirketimiz kuruluşundan bu yana her zaman müşteri ihtiyaçlarına uygun hareket etmiş ve yurt içi ve uluslararası müşteriler için yüksek kaliteli ve güvenilir forklift parçaları sağlamaktadır.

Hongtai Office Accessories Ltd

5.0
Ana Ürünler:
Toner Kartuşu, Tambur Ünitesi, Geliştirici Ünitesi, Fuser Montaj Ünitesi, Temizleme Ünitesi, Fuser Film Kılıfı, OPC Tamburu, Temizleme Bıçağı, Transfer Kayışı, Basınç Rulmanı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirkete Genel Bakış

Golon Manufacturing Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
LED Aydınlatma, LED Yüksek Tavan Aydınlatması, LED Sokak Aydınlatması, Güneş Enerjili LED Sokak Aydınlatması, Yüksek Direk LED Stadyum Aydınlatması, LED Çatı Aydınlatması, LED Aydınlatma Fabrikası, LED Fırtına Aydınlatması, UFO LED Yüksek Tavan Aydınlatması
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2010 yılında Shenzhen'de bulunan SGS onaylı ve Çin'in önde gelen LED lamba üreticisi olan Establised. 130-190Lm/W süper parlak, yüksek kaliteli LED ışıklar üretin. Giriş gerilimi 120 V, 220 V, 230 V, 277 V, 347 V, 480V seçenekleri. 1 V/PWM/direnç/Dali kısılabilir; PIR/Motions/Fotosel sensör seçenekleri.

Tianjin Yitejia Steel Sales Co., Ltd.

16 yıl
Ana Ürünler:
Paslanmaz Çelik Levha, Çelik Levha, Alaşım Çelik, Alüminyum Alaşımı, Bakır Alaşımı, Galvanizli Çelik Levha, İnconel Malzeme, Bakır Boru, Paslanmaz Çelik Çubuk, Paslanmaz Çelik Boru
Ülke/Bölge:
Tianjin, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tianjin Yitejia Steel Sales Co., Ltd. Paslanmaz Çelik Ürünler ve alüminyum Ürünler konusunda profesyoneliz ve 20 yıldan fazla deneyime sahibiz. Şirketimiz Çin'in Tianjin şehrinde yer alır. SGS ve BV onaylıyız.

FOSHAN M&W FURNITURE LIMITED COMPANY

5.0
Ana Ürünler:
Ofis Mobilyası, Ofis Masası, Ofis Bölmesi, Ofis Çalışma İstasyonu, Cam Bölme Duvarı, Dosya Dolapları, Konferans Masası, Yönetici Masası, Ofis Kübik, Ofis Sandalyesi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
M&W, ofis iş istasyonu serisi ve ofis bölümleri serisinde uzmanlaşmış bir şirkettir. 80, 000 metre karenin üzerinde bir alanı kapsar. 30 yıllık geliştirme ile 800'den fazla kişinin yer almasıyla ofis mobilyaları üretim şirketi haline geldik. Şu anda her ay dünya çapında yaklaşık 8, 000 metrekarelik ofis iş istasyonu ve bölümleri sunuyoruz. Ürünlerimiz ABD, İngiltere, Almanya, Suudi Arabistan, Japonya ve diğer ülkelerde çok popülerdir. Ayrıca, müşterilerimizin satışları artırmalarına ve daha fazla pazarda faaliyet göstermelerine yardımcı olmak için her ay yeni ürünler tasarlayan 40'den fazla kişiden oluşan bir tasarım ekibimiz de var. Geçtiğimiz 30 yıl içinde ürün geliştirme, proje tasarımı, üretim, kurulum, yüksek kaliteli ofis üretme becerisine odaklandığımız gözlemlendi. hizmetler bir arada. Makul fiyatlara üstün kaliteli ürünler, hızlı teslimat ve yüksek güvenilirlik sağlamaya gayret ediyoruz. Amacımız sağlıklı, modern, çevre dostu ve verimli bir şekilde, bir arada bir ortam yaratmaktır. Şimdi M&W sadece bir üretici değil, aynı zamanda bir düşünürdür. Modern trend ofisini keşfederken, M&W sıcak ofis alanı üretmeye adanmış. Müşterilerin saygın dünya markası olmak için ofis alt sağlık hizmetlerini serbest bırakın.

HEBEI XINNUO ROLL FORMING MACHINE CO., LTD.

14 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Rulo Şekillendirme Makinesi; Purlin Şekillendirme Makinesi; Sandviç Panel Üretim Hattı; Zemin Deck Rulo Şekillendirme Makinesi; Kepenk Kapı Şekillendirme Makinesi
Ülke/Bölge:
Hebei, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz farklı türde ürünler sağlamaktadır. Yüksek kalite ve uygun fiyat. Sorgularınızı almaktan mutluluk duyuyoruz ve en kısa sürede tekrar geleceğiz. Yönetim için "önce kalite, önce hizmet, sürekli gelişim ve müşterileri karşılamak için yenilik" ve kalite hedefi olarak "sıfır hata, sıfır şikayet" ilkesine bağlı kalırız.

Ningbo Sunle Lighting Electric Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Dış Mekan Işığı, LED Sel Işığı, Sokak Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sel Işığı, LED Panel Işığı, Yüksek Basınçlı Sodyum Ampuller, Yüksek Basınçlı Metal Halid Lambası, Ateşleyici, Balast
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Sunle Lighting Electric Co., Ltd., ışık kaynağı ve elektrik ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi için çalışan profesyonel bir anonim şirkettir. Ningbo Fenghua Xikou Industrial Park'ta bulunan şirket, 14, 000 metre karelik inşaat alanı, Ningbo Havaalanı ve Beilun Limanı'na 20 kilometre uzaklıktaki 5, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve kolay ulaşımı ve şık bir ortamı vardır.

Shandong Chengda Machinery Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Yağ Tankı Yarı Römorku, Dökme Yarı Römorku, Alçak Yatak Yarı Römorku, Çimento Yarı Römorku, Çit Yarı Römorku, Konteyner İskelet Römorku, Düz Yarı Römorku, Yan Dökme Yarı Römorku, Dökme Kamyon, Traktör Kamyonu
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014'den bu yana Çin'den uluslararası pazarlardaki deneyimiyle farklı türde yarı römorklar üreten bir üretim şirketi olan Chengda Machinery. <o: P>

Jiujiang Yongxin Can Equipment Co., Ltd.

21 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
Teneke Levha Kesici, Teneke Kutu Kaynağı, Teneke Kutu Gövde Şekillendirme Makinesi, Yarı Otomatik Teneke Kutu Kenar Kapatma Makinesi, Otomatik Teneke Kutu Kenar Kapatma Makinesi
Ülke/Bölge:
Jiangxi, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangxi bölgesindeki Jiujiang Yongxin CAN Equipment Co., Ltd, Jiiangxi'deki Jiujiang City'de yer alır ve çeşitli teneke kutu üretim makineleri, otomatik teneke kutu üretim hattı ve yarı otomatik teneke kutu üretim hattı konusunda uzmanlaşmıştır.

Catcast Technology Co., Ltd. (Chengdu)

10 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Modülatör, Kodlayıcı, IP Geçidi, IRD, Optik Verici, EDFA, IPTV Sistem Sunucusu, Set Üstü Cihaz
Ülke/Bölge:
Sichuan, China
Şirket Profili:
CatCast Technology Co., Ltd., Çin'in Chengdu, CATV, IPTV ve fiber optik aktarım ekipmanları için 20 yıldan uzun süredir araştırma, üretim, satış ve mühendislik hizmetleri alanında uzmanlaşmıştır.

Ledoux Lighting Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2002'den bu yana Ticari Aydınlatma Üretimi alanında 20 yılı aşkın deneyim yaşatan Ledoux, profesyonel ticari aydınlatma geliştirmekte ve üretmektedir ve yeniliklerin peşinden koşmaya ve ideal üst düzey ticari aydınlatma çözümleri sunmaya devam etmektedir. Ana ürün yelpazemiz LED iz ışığını, LED gömme ışığı, LED tavan lambası, LED duvar lambası vb. kapsar. Hızlı bir şekilde tamamlanabilen ve kapsamlı kalite kontrolü sağlayan eksiksiz bir işleme ekipmanı sistemimiz vardır.

Fuzhou Ace Opto Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Fujian, China
Şirket Profili:
FUZHOU ACE OPTO Co., Ltd, 2016 yılında kuruldu. Bu, LED aydınlatma ürünleri şirketinin profesyonel üreticisi ve pazarlamacısı.

Dongguan Kong Lighting Technology Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Kong Lighting Technology Limited, Hong Kong'da ve Çin'in Dongguan kentindeki fabrikamızda yer alır. Ürünlerimiz arasında LED şerit ışık, LED bileşeni ve LED dekoratif aydınlatma ürünleri bulunmaktadır. Orijinal ekipman üreticisi (OEM) ve Orijinal tasarım üreticisi (ODM) ürün servisi sunuyoruz. Ekibimiz aydınlatma ürünü alanında 30 yılı aşkın deneyime sahiptir ve 10 yılı aşkın LED teknolojisi deneyimine sahiptir. Kong Aydınlatma, Ar-Ge, üretim ve Satış Departmanında yüzlerce personele yayılmaktadır. Amacımız size daha iyi teknoloji, ürün kalitesi ve müşteri hizmetleri sunmaktır.