Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-rightblb t10 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
blb t10 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

blb t104 fabrikalar doğrulandı

Haining Xushi Bulb Factory

Ana Ürünler:
LED Lamba, Sürüngen Isı Lambası, Ampul, Kızılötesi Lamba, Kablo Teli, PVC Etiket
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Haining Xushi bulb Facory, 2013 yılında elektrik ışık kaynağı ürünlerinin üretimi, pazarlama araştırması ve geliştirilmesi üzerine odaklanarak kurulmuş, profesyonel bir üretim ve satış ekibimiz var. Her türlü elektrik ışığı kaynağı ürünü Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ihraç edilmektedir.

Zhejiang Anm Lighting Electronic Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
1993 yılında kurulan Zhejiang anM Lighting Electronic Co., Ltd., kendi kendine ithalat/ihracat haklarıyla yetkilendirilmiş profesyonel bir elektrik aydınlığı üreticisidir.

Haining XinGuangYuan Lighting Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Merkezi Çin'in Haining kentinde bulunan Xin Guang Yuan (New Lights) Linghting Technology Co., Ltd., aydınlatma sektöründe 20 yıllık sağlam deneyimle kurulmuş büyük bir OEM fabrikasıdır. LED ürünlerinin lider yerli üreticisi olan Yeni lambalar, yüksek güç verimliliği ve optimize edilmiş enerji tüketimi ile yapılandırılmış yeşil aydınlatma ısılarını piyasaya sürdü. En yüksek kaliteli ürünler ve AR-GE çalışmaları konusundaki taahhütlerimizden güç alan ürünlerimiz LED tüpler, LED filament ampuller, Edison ampuller, LED panel lambaları ve floresan tüplerde geniş bir kapsama sahiptir.

Zhuji Fluorescent Lamp Factory

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Zhuji Floresan Lamba Fabrikası, T4/T5 Yüksek verimli Floresan lambalar T8/T9/T10/T12 Floresan lamba, ışık bağlantı parçası vb.'nin Çin'de üretilmesinde faaliyet gösteren ünlü bir üretim şirketidir. 1980'de bile kuruldu.