LED Işık, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Flood Işığı, LED Sokak Işığı, Güneş Enerjili LED Işık, Güneş Enerjili Sokak Işığı, LED Stadyum Işığı, LED Panel Işığı, LED Tüp Işığı, LED Ray Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Rayborn Lighting Industry Co., Ltd 2008 yılında kuruldu. Yüksek teknoloji üretim firmamız ve aydınlatma ürünlerinin araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına tek bir durmadan hizmet veren bir aydınlatma çözümü sağlayıcıyız.
Açık Alan Işıkları, LED / Güneş Sokak Işıkları, LED / Güneş Bahçe Işıkları, Güneş Sütun Duvar Işıkları, LED / Güneş Avlu Işıkları, LED / Güneş Spot / Sel Işığı, Güneş Sistemi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Fabrikamız (Season Tech Limited ve Season Solar Lighting Co. Limited) Mayıs'tan itibaren çeşitli LED dış mekan lambaları ve Solar LED lambalar sunar. 2008, dış mekan LED ışıkları, dış mekan güneş ışıkları ve farklı alan aydınlatma ürünleri için iç mekan LED ışıklarından 15 yıl Aydınlatma ürün üretim deneyimiyle çok çeşitli taleplerinizi karşılayabilecek iç mekan LED ışıklarına kadar çeşitlilik gösterir. Ayrıca, kaliteli ham madde ve bileşen malzeme tedariki ile dış mekan lambaları ve Güneş LED lambaları için 4 üretim hatımız, güncel kalite kontrol tesislerimiz ve iyi eğitimli becerikli çalışanlarımız vardır. Ayrıca, teknik bir AR-GE ekibi ve tam donanımlı laboratuarla fabrikamız verimli ve günlük üretim kalite kontrolü sağlayan yeni ürünler de üretebiliyor ve her sezon 3--4 yeni ürün piyasaya sürüyoruz.
Manyetik LED Ray Aydınlatması, LED Ampul LED Mısır Işığı, LED Spot Işığı LED Sarkan Işık, LED Spot Işığı LED Ray Işığı, LED Sensör Işığı Yüksek Tavan LED Yüksek Tavan Işığı, PAR20 PAR30 PAR38 LED Spot Işığı, LED İç Mekan Dış Mekan Aydınlatması, LED Dış Mekan Aydınlatması, LED Sokak Işığı LED Yüksek Direk Işığı, LED Flood Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen'de bulunan Shenzhen Focus Lighting Co., Ltd., 2010 yılında kurulmuştur ve 10 yıllık deneyimle 2200 metre kare alana sahiptir.
Yiyecek Kamyonu Arabası/Treyleri/Vanı/Karavan Tekerleği, Fırın Ekipmanları, Fırın Makinesi, Dönme Fırını, Buz Pul Makinesi, Buz Küpü Makinesi, Buz Bloğu Makinesi, Buz Tüpü Makinesi, Buz Buharlaştırıcı, Buz Makinesi
Ülke/Bölge:
Shanghai, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shanghai Jingyao Industrial Co., Ltd. Şangay, Çin'de bulunmaktadır.
Songtaocraft 2013 yılında kuruldu ve kıdemli sanat ve el sanatları sanatçısı Bay Liang Song tarafından kuruldu. Guangzhou'daki simülasyon teknolojisine benzersiz estetik entegre eden ilk üreticiden biriyiz. Amacımız dünyayı güzelleştirmek ve hayatı iyileştirmek için mükemmel el işi üretmek...
Çin'de profesyonel bir el işi bıçağı ve kılıç üreticisi olan Showhigh çatal bıçak takımı, 2013'de kuruluşundan bu yana müşterilerimiz için üstün kalitede kılıçlar ve bıçaklar üretmeye çalışıyor. Genellikle samuray kılıçları, fantezi kılıçları, film kılıçları, animasyon kılıçları, fantezi bıçağı, bıçak, el işi payandaları, avcılık bıçağı, baltalar ve diğer araçları oluşturun.
2009 yılında kurulan JESLED LED; LED tüp, LED geliştirme ışığı, LED şerit ışık, LED ampul, tavan lambası, bahçe ışığı ve güneş ışığı. 8, 000 metre kare, 100-200 personel tarafından işgal edildi. Yüksek eğitimli operatörler ürünlerin %100 iyi kalitede olmasını sağlar. Profesyonel satış takip etme ve müşterilere dilediğiniz zaman devam etme. Sadece iyi kalitesi ve mükemmel satış sonrası servisi sayesinde JESLED LED, LED aydınlatma alanında büyük bir ününün keyfini çıkarıyor!
Shanghai Tychen Electronic Teknolojisi, 30 yıldan uzun süredir yedek parça üreten profesyonel bir ampul üreticisidir ve LED A ampul ve LED T ampul CKD SKD yedek parçalarıdır.
DEAI AYDINLATMA, LED lambaların hızlı hareket eden ve dinamik üreticisidir. Yıllarca süren geri alma çabalarının ardından, müşterinin gereksinimlerine veya pazar trendlerine göre LED ışıkları tasarlayabilen profesyonel bir Ar-Ge ekibi geliştirdik. Avantaj ürün serimiz şarj edilebilir acil durum LED ampulü, sensör LED ışığı, akıllı LED ışığı, UV LED ışığı, LED tüp ışığı ve LED projektör lambalarıdır. Kalite öncelikli olarak hammaddeler, SKD, bitmiş ürünler ve ambalaj üzerinde sıkı kalite kontrolümüz vardır. Otomatik üretim hatları ve pürüzsüz el yapımı montaj hatlarıyla donatılmış fabrikamız, ayda 1, 000, 000 ampul veya ayda en az 300, 000 LED lamba gibi yüksek kaliteli ürünlerle üretim kapasitesi sağlar. Tüm ürünler, sevk öncesinde yaşlanma testini, Q/C İncelemesini, teknik özellik eşleştirme testini, nakliye titreşim testini geçmelidir. Profesyonel test teknisyenimiz ve gelişmiş test makinelerimiz, ürünlerimizin kalite kontrolünü garanti eder. Ürünlerimizin çoğunda UL, ETL, TUV, FCC, CE, RoHS, BIS, ERP sertifikaları. Müşteri odaklı ve pazar odaklı OEM/ODM hizmeti mevcuttur, profesyonel mühendis ekibimiz güncel teknolojiyi ürün tasarımımıza dahil eder ve müşterilerimiz için güçlü teknik destek ve pazar çözümleri sunar. Sorumluluk ve dürüstlük; temeli, kaliteli ve garantili ürünlerimiz ve satış sonrası hizmet Jiguang Lighting'ı dünya çapındaki müşterilerimiz arasında saygın bir şirket haline getirir. Uzun vadeli bir iş hedefliyiz, Jiguang Lighting'a hoş geldiniz, Çin'den güçlü bir destek olacağız.
2009 Mayıs'ta kurulan Shenzhen Jie Feng Heng Technology Co., Ltd., dönüşüm ofold aydınlatma projesine, ana çalışan LED floresan lambaya, LED lambaya odaklanır. Orijinal üzerindeki floresan lamba aydınlatma sistemini doğrudan değiştirin, orijinal hattı değiştirmeniz gerekmez. Küresel 60 endüktans tipi elektronik balastın yerini doğrudan alabilir. Örneğin (PHILIPS, çanta, KEYSTONE, Helvar, HUAFENG, PRO, TRIAD, TRIDONIC, VS, ÇANTA, MITSUBISHI, OSRAM, HITACHI, TOSHIBA, SYLVANIA, ACCUPRO, ULTRASAVE, CDL, ESPEN, DEVRE, BAREL, ALL-PRO, Panasonic, Toshiba...)
LEDKE Technology Co., Ltd., 2002 yılında mükemmel LED'ler Teknoloji ve bilgi geçmişine sahip bir ekip tarafından kuruldu. O zamandan bu yana LED ürünlerinin AR-GE ve üretim çalışmalarına adanmıştır. "Dünyamızı Yeşil Işıklarla aydınlatın" felsefesinin yanı sıra şimdi LEDKE Çin'deki yeşil ışık kaynağı endüstrisinin lider tedarikçisi oldu. Ayrıca Çin'in açılış şehri Shenzhen'de AR-GE merkezini merkez noktası yaptı.
Biz, Grand LED Vision Limited 2000 yılından bu yana profesyonel bir LED aydınlatma ürünleri geliştiricisi, üreticisi ve satıcısı. Ürün geliştirme konusunda teknik ekiple deneyim kazandık, müşteri ile iyi bir uyum için satış ekibini ve üretim ve kalite kontrolü için gelişmiş ekipmanları tercih ettik.
Center Light Technology Limited 2008 yılında kuruldu ve bu yatırımlara şu yatırımlarla katkıda bulunduk: Arama Grubu ve LightingPower Grubu, özellikle konut ışıkları ve Ticari ışıklar için Yüksek güçlü LED ışıklar geliştirme ve üretme konusunda uzmanlaştık:
Guangzhou Yuekai Optoelectronics Technology Co., Ltd. Otomotiv aydınlatma ürünlerinin geliştirilmesini, üretimini ve satışını entegre eden profesyonel bir üreticidir. Genellikle LED otomotiv ampullerinden oluşan eksiksiz bir ürün yelpazesi üretir. Süper parlak beyaz ışık, mavi ışık, kırmızı ışık, yüksek güç ve diğer üst düzey LED ışıkları vardır. Ürün Avantajları: Daha fazla Model (T5/T8/T10/T11/T15/S25/T20/T25...) SMD yama lamba çubuğu\PVC esnek ışık çubuğu, oda lambası, değiştirilmiş lamba, LED ampul, fren dönüş sinyali, Sis lambası, Gündüz sürüş lambaları, çalışma lambaları, dekoratif lambalar vb. birçok farklı ürün ekipmanı, ayrıca uzun yıllardır LED endüstrisinde görev alan eski çalışanlar ve mühendislik teknisyenleri. Bilimsel yönetim ve yılların üretim deneyimiyle, mükemmel kalite yarattık ve Güney Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve diğer bölgeler, müşteriler tarafından derin bir şekilde tanınır ve iyi bir itibar kazanmıştır. Jiancheng'in "dürüstlük tabanlı, önce kalite, önce müşteri" iş felsefesi, mükemmel kalite ve rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize sürekli hizmet vereceğiz. Şirketimiz (fabrikamız) çeşitli elektronik ürün geliştirme ve örnek işleme işlemleri gerçekleştiriyor Danışmanlık ve iş görüşmesi için aramaya hoş geldiniz, teşekkürler!
Shenzhen Lite Technology Limited 2007 yılında kuruldu. Benzersiz tasarıma, yüksek lümene ve LED tüpler, LED ampuller, LED Projektörler, LED lambalar, LED tezgah üstü ışıklar gibi üstün kaliteye sahip şirket ürünleri, LED Panel lambaları, LED Spot lambalar, LED Test Cihazları vb. Shenzhen Lite, özellikle LED Tüpü ile Avrupa ve Amerika'da iyi tanınmaktadır.
Sun Lighting Technology Co., Ltd., güç LED aydınlatmasının araştırılması, tasarımı, araştırılması, üretimi ve pazarlanması konularında uzman, yüksek teknoloji ürünü bir şirkettir. Şirketimizde, pazarın farklı ihtiyaçlarını karşılamak üzere en yeni ürünler geliştirmek için özel LED teknolojisine sahip aktif bir profesyonel mühendislik ekibi bulunmaktadır. Bu arada, müşterilerin taleplerine göre özelleştirebiliriz.
2006'de kurulan WinWell iç mekan LED lambalarında Ar-Ge ve üretim ile uğraşmaktadır. Pazar odaklı politikamızla profesyonel mühendislerimiz her zaman LED teknolojisi ve yüksek teknoloji ürünleri alanında önde yer almaktaydı WinWell ilk olarak LED iç mekan ışıkları optik ve yapı geliştirme ve
Emperor LightOptoelectronics Co., Ltd, LED ışık kaynağı ve LED aydınlatma tasarımı, üretimi, pazarlaması ve servisi konularında uzmanlaşmış lider bir LED ışık kaynağı ve LED aydınlatma üreticisidir.
Shenzhen Hammysonic Electron Co., Ltd., Ar-Ge, üretim ve satışları içeren yüksek teknoloji kuruluşudur. 2005 yılında kurulan Şenzhen Çin'de bulunan tesis, 10000 metrekareden fazla bir fabrikayla ve 300 vasıflı adamla birlikte kurulmuştur. Hammysonic iki ana iş birimine sahiptir: Multimedya bilgisayar kulaklığı ve yüksek güçlü LED aydınlatma.
Shenzhen'in önde gelen LED ışık üreticilerinden biri olan Chlik Electronics Technology Co., Ltd, potansiyel müşterilerimize LED tüp\Spot lamba\PAR Light\Module ve olağanüstü AR&D ekibimize dayanan sokak lambası gibi her türlü LED ışığı sağlama şansı arıyor. yetenekli çalışanlar ve mükemmel satış personeli.
Şirketimiz temel olarak orta ve üst düzey ürünler üretmektedir. Daha da fazlası, bizi yüksek kaliteli malzemelerle sunmak için Amerika CREE şirketi ile uzun vadeli bir işbirliği sözleşmesi imzaladık. Başlıca pazarlama ürünleri şunlardır: 30 W CREE LED yüksek cumbalı lamba, 10-250W LED projektör, 28-200W CREE LED sokak lambası, 100-500W CREE LED kanopi ışığı, 42-180W CREE LED tünel lambası, 200W-300W CREE LED yüksek direkli lamba, LED elektronik uyumlu floresan lamba ve diğer... Şirketimiz, profesyonel bir araştırma ve sınırlı üretim yükümlülüğü Merkezi Hong Kong'da bulunan. Ve Shenzhen GTL Aydınlatma Teknolojisi Co., Ltd üretim üssü olarak
Starlight Technology (Çin) Limited, LED aydınlatma tasarımı, üretimi, satışı ve servisi konularında uzman lider bir üreticidir. Starlight Technology (Çin) Limited yüksek teknoloji teknolojisinde uygulanmıştır ve yüksek kaliteli ürünler sunmayı amaçlamaktadır.
Dongguan Lianzhen Optoelectronics Materials Co., Ltd., 2007 yılında Changping Town, Dongguan City, Guangdong Province, Çin'de kuruldu ve "Dünya Fabrikası" olarak bilinen Çin, çeşitli malzemelerin tasarım, araştırma ve geliştirme, üretim ve satışlarını entegre eden yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.
Fonta Illumination Equipment CO.Ltd Ningbo Haishu Ağustos 2008'de Çin'in Zhejiang Eyaleti Ningbo sahil kasabasında kuruldu. Şirketimiz enerji tasarrufu ve çevre koruması göz önünde bulundurularak bir dizi LED aydınlatma ekipmanı üretmektedir. Çin Halk Cumhuriyeti fikri Mülkiyet Hakları Enstitüsü tarafından yetkilendirilen üç patentimiz vardır. Grubumuz profesyonel ve kıdemli bir araştırma ekibi içerir ve bu nedenle müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre pratik ve kişiselleştirilmiş ürünler sunabiliriz.
Eski Odilon Electronics Factory olan Shenzhen Ocean Electronics Co., Ltd., 2004 yılında Londra, Shenzhen şehri Guangdong'da kuruldu. SMD LED ışık kaynaklarının AR-GE'ye ve yarı iletken aydınlatma uygulama ürünlerinden faydalanmaya odaklanan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur. Okyanus altı yıllık sıkı bir çalışma geçiriyor ve ADL markası da çok ünlü ve itibar kazanıyor.
Shenzhen Aidawson Electrical Co., Ltd; LED tüp ışığı, LED ampul, LED spot ışığı, LED gömme ışık, LED panel ışığı, LED duvar lambası, LED şerit ışık, LED projektör, LED zemin lambası, LED duvar yıkayıcı ışığı vb. ev, eğlence, ofis, ticari vb. ortamlarda aydınlatma ve dekorasyon olarak yaygın olarak kullanılır.