Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-right5u t3 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
5u t3 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

5u t35 fabrikalar doğrulandı

Shouguang Yamazon Home Materials Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Ahşap Mobilya, Ahşap Kiriş, Glulam Kiriş, Gardırop, Ahşap Plywood Kirişler, Alüminyum Alaşım, Ahşap Sütun, Ağaç Evler, Ata Binme Engelleri, Alüminyum Araç Pedalları
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shouguang Yamazon Home Materials Co., Ltd; mobilya, ahşap spor ekipmanı ve alüminyum işleme konularında uzmanlaşmış üretim odaklı bir kuruluştur. Şirket Aobaisen Furniture Co., Ltd. Ve Xiangpeng Metal Processing Co., Ltd.'den oluşmaktadır. Mobilya ürünlerimiz gardırop, yatak, kahve masası, şarap dolabı, dolaplar, ahşap kontrplak kirişler, ahşap sütunlar, kütük kabinler, binicilik atlama direkleri, binicilik engellerin çitleri, Vb. alüminyum alaşımlı mekanik kollar, motor kapakları, araç pedalları, kapı ve pencere için alüminyum profiller gibi alüminyum malzemeler. Şirketimiz ayrıca çeşitli ODM ve OEM ürün işleme hizmetleri de üstlenir. Tasarım çizimlerinize göre çeşitli ahşap ve alüminyum ürün türlerini işleyebiliriz. Ayrıca resimlerinize göre çizimler tasarlayabilir ve ihtiyacınız olan nitelikli ürünleri üretebiliriz. İhtiyacınız olan ürünlerle ilgili fiyat teklifi almak için bize gelmekten memnuniyet duyarız ve size en iyi hizmeti sunacağız.

Lin'an Lituo Electronics Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Şirketimiz 2001 yılında kuruldu ve Tayvan bölgesinden 11 otomatik üretim hattı ithal etti (yuvarlak uçlu ekstraksiyon makineleri, kravat teli makineleri, otomatik sızdırmazlık makineleri, Otomatik toz boya makineleri, bilgisayar analiz sistemleri ve optik algılama sistemleri gibi). Şirketimiz 25, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve 30 teknik personel dahil 1000'den fazla çalışanı vardır. Yıllık 80 milyon hafif spiral tüp üretim kapasitesine sahibiz.

Fujian Xinshi Lighting Co.,Ltd

Ülke/Bölge:
Fujian, China
Şirket Profili:
Fujian Xinshi Lighting Co., Ltd, enerji tasarruflu aydınlatma ürünlerinin üretimi, dağıtımı ve üretimi konusunda uzman özel bir yüksek teknoloji kuruluşudur. Fujian Xinshi Group'un yan kuruluşlarından biri.

E-Fine Industrial Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
E-FINE, Ningbo-Çin'de bulunan ve enerji tasarrufu lambası, LED lamba, halojen tasarruf lambası ve diğer aydınlatma ürünleri konusunda uzman bir üretici ve uluslararası ticari markadır. Özellikle LED'de, büyük avantajlarımızdan biridir. Kendimizi her zaman üretim kalitesine adadık ve müşterilere en iyi çözümleri sunduk. Bu arada, yeni ürünlerimizde yeniliklere de odaklanıyoruz ve müşterilerimize sürekli olarak iyi sürprizler sunuyoruz.

Zhejiang Ruixiang Lighting Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Zhejiang Ruixiang Lighting Limited Company 1993 yılında bulundu. Kaihua sanayi parkında yer alan ve qiantangjiang kaynağı olarak adlandırılan bir nehrin yanında, yeşil tepeler ve berrak suların bulunduğu güzel bir ortamda trafiğe kolayca erişilebilir. Şirketimizin amacı "kalite en yüksek seviyededir. Yeni fikirler oluşturmak teşvik edilir. Dürüst ve dürüst olmak gerekirse, "yıllardır miras kaldığımız" ilk şey. Yalnızca iç yönetimi optimize etmekle kalmayıp aynı zamanda teknik oluşturma işlemini uygulama gücünü de artırıyoruz. Tüm personelin çabalarıyla, şirket içinde şu anda 6300 metrekarelik standart fabrika binası var. Birinci sınıf dairesel boru üretim ekipmanına sahiptir. Evdeki birinci sınıf bilimsel araştırmacılar. Üretim kapasitesi yılda 100 milyon düz lamba ve 5 milyon dairesel lambadır.