Bayrak, Afiş, Araç Bayrağı, Ulusal Bayrak, El Sallama Bayrağı, Reklam Bayrağı, Noel Süsleme Afişi, Penant Spor Şalı, Bahçe Bayrağı, Plaj Tüy Bayrağı
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Linyi Aozhan Import and Export Company Limited, 14 yıldan uzun süredir profesyonel bir bayrak üreticisi. Gelişmiş bir üretim hattımız ve deneyimli tasarım ve ihracat ekibimiz var. Biz Linyi City, Shandong bölgesinde bulunuyoruz.
LED Stadyum Işığı, LED Yüksek Tavan Işığı, LED Sokak Işığı, LED Sel Işığı, PAR30/PAR38/AR111 LED Ampul, T5/ T8 LED Tüp, Güneş Enerjili LED Sel Işığı, Güneş Enerjili LED Sokak Işığı, LED Yüksek Direk Işığı, Stadyum Sel Işığı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SHENZHEN Hilight Technology Co., Ltd ve LUOHE Hilight Technology Co., Ltd 2010 ve 2015 yıllarında kuruldu. ISO9001 ve ISO14001'e kadar onay alarak Çin'in Shenzhen şehit satış şirketleriyle ihracat odaklı bir üretim kuruluşumuz oluyoruz. Üretim ve ticaret konusunda 10 yıldan fazla profesyonel deneyime sahibiz. Müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla çok çeşitli yüksek kaliteli ürünler sunabiliyoruz.
LED Aydınlatma, LED Panel Aydınlatma, LED El Feneri, Güneş Enerjili Flood Aydınlatma, Güneş Enerjili Sokak Aydınlatması, LED Sokak Aydınlatması, Kamp Aydınlatması, LED Ampul, Ticari Aydınlatma, Mühendislik Aydınlatması
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Biz, bilimsel araştırma ve üretimle uğraşan yüksek teknoloji ürünü bir şirketiz. Yeni nesil LED Aydınlatma ürünlerinin teknik desteği ve servisi.
LED SMD Çip Işık Kaynağı, UV Işık Lambası Modülü, LED Araç Farı, Yüksek Güçlü COB LED Aydınlatma Kaynağı İç Mekan, Dış Mekan LED Lambası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Genellikle iç ve dış mekan aydınlatmasında, projektörlerde, sahne ışıklarında, tıbbi ekipmanlarda, ultraviyole sterilizasyonunda, genel olarak kullanılan LED lamba boncukları, COB, SMD, UV ışık kaynağı satışları ve özelleştirilmiş müşteri lambası tasarımı, Dezenfektio
LED Tüp Işık, LED Tavan Işığı, LED Panel Işığı, Mıknatıslı Ray Işığı, Yüksek Tavan Işığı, Sokak Işığı, Sel Işığı, Güneş Işığı, Tavan Vantilatörü
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
2014 yılında kurulan Zhongshan Aier Lighting Technology Co., Ltd., LED ürünleri geliştirme, tasarlama, üretme, satma ve profesyonel aydınlatma mühendisliği çözümleri ve entegre hizmetler sağlama konularında uzmanlaşmış uluslararası bir fotoelektrik teknolojisi endüstrisi şirketidir.
2010 yılında kurulan Guangzhou Dongsui Auto Accessories Co., Ltd, Amerikan Yarı Otomatik Kamyon Koruyucu, Kamyonet Devrilme Çubukları, Bull Bar, Step Bar, çamurluk Bayrakları, Avukat Bayrakları, Tonneau Kapak ve Çatı Rafı vs. Fabrikamız Guangzhou'nun Baiyun ilçesinde, Baiyun Havaalanı'nın yakınında yer alır.
Döküm silindiri, soğuk haddeleme tesisi, haddeleme silindiri
Ülke/Bölge:
Henan, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Paike Group 2005 yılında kuruldu ve üretim, tasarım ve ticareti entegre eden profesyonel bir tedarikçi. Şirket çok çeşitli döküm ve haddeleme fabrikalarını, soğuk Rollig fabrikalarını, alüminyum folyo haddeleme fabrikalarını, dilimleme makinelerini, gerilim düzeltme ve düzleştirme makinelerini ve çeşitli metal işleme ekipmanlarını tedarik ediyor.
Ticari Aydınlatma, Dış Mekan Aydınlatması, Güneş Enerjili Ürünler, LED Aydınlatma Armatürleri, LED Lineer Işıklar, LED Şeritler, LED Sokak Işıkları, LED Projektörler, Aydınlatma Armatürleri
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Zhongshan City'de bulunan Zhongshan Artilighting Lamp Company Limited
AQBP Grubu (YIFAN ve AQBP), Ağustos 2013'de Hefei Feidong Ekonomik Kalkınma Bölgesi'nde kuruldu. Marka yetkisi ve katı kalite kontrol sistemi, yurt içi ve yabancı müşterilere eksiksiz JAC yolcu arabası aksesuarları sağlamak için mükemmel kurumsal ekip. Şirket temel markasını "AQBP" şekillendirmeye çalışıyor, iç ve dış pazarlarda mükemmel ürünler sunuyor ve pazardaki müşteriler tarafından tanınıyor ve takdir ediliyor!
1992 yılında kurulan Hangzhou Yoya Electrical Co., Ltd., çeşitli donanım boru hatları ve ilgili bağlantı parçaları arama ve üretme konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir üreticidir.
Rise-Lite, LED aydınlatma ürünlerinin lider yenilikçi ve üreticisidir. Geleneksel ışık sisteminin ideal yerine geçen dış mekan LED kanopi ışıkları, LED sokak lambaları ve LED ayakkabı kutusu ışığı, LED büyüme ışığı vb. gibi üstün kaliteyi sunuyoruz.
Daha önce medeni Doğu Tüp Fabrikası olarak bilinen Zhejiang Anan Lighting Co., Ltd. 1999 yılında kuruldu ve araştırma, geliştirme, üretim ve satışları entegre eden düz floresan tüplerin üreticisidir. 23 mu'luk bir arazi alanına sahip olan işimizin atölyeleri 10, 000 m2'ye kadar. Ayrıca Jiangxi, Anhui, Fujian ve Zhejiang'ın yönetim kurulu üzerindeki trafik de verimli, bu nedenle Ningbo limanlarına ulaşmak sadece 6 saat, Şangay limanlarına ulaşmak ise yaklaşık 7 saat sürüyor.
Shenzhen Jingfucai Optoelectronics Technology Co., Ltd., merkezi güzel bir çevre, kuyu yönetimi, beşinci Sanayi Bölgesi'nin modernizasyonu, Longhua'da, Chongqing, Zhejiang ve bir şube ve üretim merkezi kurmak için diğer yerlerde bulunan 2003 yılında kuruldu. Crystal optik sistem, Ltd'nin ana kuruluşları olan LED optoelektronik ürünler geliştirmek için muhteşem bir aydınlatmadır (Hong Kong) Co. LED aydınlatma sektöründe yıllarca üretim ve satış deneyimi yaşadık.
Shenzhen Wanjia Lighting Co., Ltd., 2008 başlarında kurulan yüksek teknolojili bir LED aydınlatma üreticisidir. LED ürünlerinin tasarımı, geliştirilmesi, üretimi konusunda uzmanlaştık.
Uluslararası sınırlardaki endüstriyel alüminyum profil tasarım konsepti ve Çin'in yerel alüminyum profili ve aksesuarlarıyla bir araya gelen Shanghai JINLV ALÜMINYUM ALAŞIM ÜRÜN Co., Ltd, endüstriyel otomasyon için yüksek kaliteli endüstriyel alüminyum profil ve aksesuar ürünleri sağlamayı taahhüt ederek, müşterilere alüminyum profil tasarımı, hassas işleme, Şu