Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-right2u t2 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Daha Fazla
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
2u t2 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

2u t210+ fabrikalar doğrulandı

Nanjing Barway Technology Co., Ltd.

20 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Barkod Yazıcı, Barkod Tarayıcı, Barkod Veri Toplayıcı, Termal Transfer Şeridi, Kendinden Yapışkan Etiket, POS Terminali, Termal Yazıcı, Etiket Kağıdı
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nanjing Barway Technology Co., Ltd, 2007 yılında kurulan bir sistem entegratörlüğü. 15 yıldır RFID uygulama yönetimi yazılımı, POS terminali, barkod ve RFID donanım entegrasyonu geliştirme konusunda uzmanlaştık. Ayrıca barkod sarf malzemelerinin (yapışkan etiketler, termal aktarma şeridi vb.) satış ve servisiyle ilgileniyoruz.

Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co., Ltd.

12 yıl
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Ampul, Enerji Tasarruflu Ampul, LED Panel Işık, LED Tüp, LED Projektör
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jiangmen Gepsen Lighting Electric Co. Ltd, JIANGMEN City, Guangdong Province, Çin'i bulur. Uygun kara, deniz ve hava taşımacılığına sahip olduğu yerlerde.

NANJING AMADA INSTRUMENT CO., LIMITED.

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Mikroskop, Büyüteç, Mikroskop Kamerası, Astronomik Kamera, Stereo Mikroskop, Biyolojik Mikroskop, Binoküler Mikroskop, Trinoküler Mikroskop, Okul Mikroskobu, Mikroskop Aksesuarları
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Şirket Profili:
Nanjing City Jiangsu Eyaleti Çin'de bulunan AMADA INSTRUMENT Co., çeşitli Mikroskop ve aksesuarların satış ve servisi konusunda uzmanlaşmış bir kuruluştur.

Wecent Technology Co.,Ltd

4.3
Ana Ürünler:
Sunucular, SSD HDD, Anahtar, Stok
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Wecent, DELL, HPE gibi markalar için temsilci olarak görev yapan bir satış şirketidir. Şirket, yüksek performanslı, yüksek güvenilirliğe sahip sunucu ürünleri ve çözümleri sağlamaya odaklanır. 2019 yılında kurulan ve merkezi Shenzhen'de bulunan Wecent, sürekli yenilik ve ürün performansını, güvenilirliği ve satış sonrası hizmeti geliştirmeye adanmış, son derece yetenekli ve deneyimli bir mühendislik satış profesyonelleri ekibine sahiptir.

Shenzhen Ruoxi Technology Co., Ltd.

10 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
IP Kamerası, Ağ Video Kaydedici, Video Interkom, Poe Anahtarı, Kamera Braketi, Yangın Alarmı, Akıllı Hesaplama, Yazılım, Erişim Kontrolü ve Zaman Devam Takibi, Depolama
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Shenzhen Ruoxi Technology Company Ltd., on yıllık sektör uzmanlığıyla gelişmiş güvenlik çözümleri alanında güvenilir bir liderdir. Shenzhen'de bulunan Guangdong, Çin'in teknolojik yenilik ve donanım üretimi merkezi - çok çeşitli üst düzey PTZ kameralar ve en son güvenlik teknolojileri dahil olmak üzere POE (Power over Ethernet) mühendislik ürünlerinde uzmanlaştık. 750 metrekarelik tesisimiz, olağanüstü kalite ve verimli üretim sağlamak için akıllı ekipman ve yalın ilkelerden yararlanan en son üretim özellikleriyle donatılmıştır.

Guangzhou Samqing Trading Co., Ltd

4.9
Ana Ürünler:
Sunucu İş İstasyonu, Sunucu Aksesuarları, Ağ Anahtarı, Ağ Yönlendirici, Ağ Güvenliği, Ağ Kablosu, Masaüstü Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Guangzhou Samqing Trading Co., Ltd., veri merkezi altyapı ürünlerini ve hizmetlerini entegre eden ve profesyonel çözümler sunan bir şirkettir. Ana işletmemiz sunucu ve iş istasyonu, sunucu aksesuarları, depolama, ağ anahtarları, yönlendiriciler, güvenlik, masaüstü iletişim cihazı, dizüstü bilgisayarlar, ağ modülleri, ağ kabloları, paneller vb.... müşterilere profesyonel, güvenilir ve kapsamlı veri merkezi yapısı çözümleri ve satış sonrası bakım yönetimi sağlar.

Guangzhou strong sound electronic equipment Co., Ltd

10 yıl·4.9
Ana Ürünler:
Konuşmacı, Profesyonel Ses, Amplifikatör, Mikser, Mikrofon, Kamu Adresi Sistemi, Konferans Sistemi
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Güç ve Zıl, Genel Seslendirme Sistemi (PA), Profesyonel Ses Sistemi ve Taşınabilir Hoparlör Serisinin tasarımı ve üretiminde uzmandır. Güç güçlendirme, hoparlör ve PA sistem yönetimi mühendislik kaynakları ile hepsi tek bir çatı altında bulunur. Power & Grace, bu teknolojilerden yararlanarak parçalarının toplamından çok daha iyi performans göstermesini ve dünya çapında ses ve profesyonel ses için cazip çözümler sunmasını sağlar. Güç ve Zıl üretim ve kalite kontrol süreçlerinde ilerliyor. Şirket Guangzhou'da bulunan 8, 000 metre karelik son teknoloji fabrikasında üretim yapıyor. Talep planlama, parça tedariki, operasyonlar ve lojistik, bilgisayar kontrollü sistem ve titiz test ve kontrol gibi tamamlayıcı özellikleri kullanan tesisimiz, sipariş üzerine üretim esnekliği ile tasarlanmıştır ve şirkete hem parça hem de bitmiş ürün envanterini iyi iyi korunan seviyelerde tutarken müşteri ihtiyaçlarına benzersiz bir şekilde yanıt verme olanağı sunar.

Hefei Chenpai International Trade Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Vida Anahtarı, Matkap Ucu Seti, Araç Lastık Şişirici, Vida Anahtarı Seti, Bahçe Aletleri Seti, Araç Buzdolabı, Kompresör Buzdolabı, Megafon, Tırnak Lambası, Sprey Tabancası
Ülke/Bölge:
Anhui, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Hefei chenpai International trade Co., Ltd, çoğunlukla uçak fırçası kompresörü, hava fırçası kompresörü, tornavida Seti, tornavida Seti, kek aletleri üretmektedir, Otomobil buzdolabı ve küçük dondurucu kompresörü taşınabilir soğutucu, bu ürünler

Beijing Yuanshengyuan Technology Co., Ltd.

12 yıl·5.0
Ana Ürünler:
Bilgisayar, Mikroçip, Sunucu, Dizüstü bilgisayar, Tablet, Bilgisayar yazılımı, Donanım ve ekipman
Ülke/Bölge:
Beijing, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Beijing Yuanshengyuan Technology Co., Ltd. Bağımsız araştırma ve geliştirme, satış ve hizmet entegrasyonu sağlayan yüksek teknoloji kuruluşudur. Genel merkezi ve AR-GE üssü Pekin'deki scenic Zhongguancun Science and Technology Park'ta yer alır. Şirketin satış ağı tüm ülkeyi, güçlü teknolojiyi ve araştırma ve geliştirme gücünü kapsıyor ve hükümet tarafından tanınan "yüksek teknoloji şirketi" olmaya kararlı.

Ningbo Weidan Electronics Co., Ltd.

Ana Ürünler:
AV Kablosu, Ağ Kablosu, Güç Kordonu, Ağ Aksesuarları, WiFi Ürünleri, Bilgisayar Kablosu, Teller ve Kablo Demetleri, Sensör Kablosu, Su Geçirmez Kablo, Araç Tesisat Kiti
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
NINGBO WEIDAN ELECTRONICS Co., Ltd., Çin'in en büyük modern limanı ve tanınmış ihracat üretim merkezi Ningbo'da yer alır.

Lin'an Lituo Electronics Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Şirketimiz 2001 yılında kuruldu ve Tayvan bölgesinden 11 otomatik üretim hattı ithal etti (yuvarlak uçlu ekstraksiyon makineleri, kravat teli makineleri, otomatik sızdırmazlık makineleri, Otomatik toz boya makineleri, bilgisayar analiz sistemleri ve optik algılama sistemleri gibi). Şirketimiz 25, 000 metrekarelik bir alanı kapsar ve 30 teknik personel dahil 1000'den fazla çalışanı vardır. Yıllık 80 milyon hafif spiral tüp üretim kapasitesine sahibiz.

Linan Huashang Electric Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
LIN'an Huashang Electric Co., Ltd., 2007 yılında kurulmuş olup, LIN'an City, Zhejiang Province of China'de yer almaktadır. CFL ve LED lamba pazarında lider bir grup olarak büyük boyutlu fabrikalara sahibiz. Üretimin ana gücü olan 50 üst düzey AR-GE mühendisi de dahil olmak üzere 650 işçi şirketimize katıldı. Şu anda her 000 gün 50'den fazla CFL ve LED lamba kapasitesine sahibiz.

Hubei Derun Lighting Appliance Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Hubei, China
Şirket Profili:
Şirketimiz, 10 yıldan uzun süre önce lamba üretmeye başladığımızdan beri Profesyonel, Uluslararası ve Standart iş modelinde faaliyet gösteriyordu.

Zhejiang Xingdu Electrical Appliance Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
2008 yılında kurulan ve 300'den fazla çalışanı bulunan Zhejiang Xingdu Electrical Co., Ltd, enerji tasarruflu lambalar ve donanım ürünleri üreten bir profesyoneldir.

Ningbo Daxie Development Zone Weiheng Lighting Electrical Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
Ningbo Daxie geliştirme bölgesi Weiheng aydınlatma elektrik şirketi Co., Ltd 1998 yılında bulunmuş ve Ningbo City'nin Daxie Development Zone bölgesinde yer almıştı. Şimdi 300'den fazla çalışanımız ve 10000 adet ölçüm fabrika sahibiz.

Shenzhen Junuo Electronics Co., Ltd.

5.0
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Şubat 2005'de kurulan Shenzhen Junuo Electronic Company, DVB-T2, ISDB-T, ATSC, DVB-S2, Android TV kutusu ve diğer. Dikkatli ve kapsamlı araştırmamız, hassas üretim sürecimiz, iyi niyetle pazara yönelik üretim ve operasyonumuz sayesinde hem yurt içinde hem de yurt dışında iyi bir itibarın tadını çıkarıyoruz.

E-Fine Industrial Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
Şirket Profili:
E-FINE, Ningbo-Çin'de bulunan ve enerji tasarrufu lambası, LED lamba, halojen tasarruf lambası ve diğer aydınlatma ürünleri konusunda uzman bir üretici ve uluslararası ticari markadır. Özellikle LED'de, büyük avantajlarımızdan biridir. Kendimizi her zaman üretim kalitesine adadık ve müşterilere en iyi çözümleri sunduk. Bu arada, yeni ürünlerimizde yeniliklere de odaklanıyoruz ve müşterilerimize sürekli olarak iyi sürprizler sunuyoruz.