Ana sayfaarrow-rightÇin fabrika indeksiarrow-right25w t3 fabrikaarrow-righttedarikçi listesi
Filtre
Kategori
Daha Fazla
Yönetim Sertifikası
Daha Fazla
Ar-Ge Kapasitesi
Yıllık Gelir
Çalışan Sayısı
İl ve Bölge
Daha Fazla
25w t3 hakkında
  • Teknolojik Yenilik
  • Güvenilir Tedarik Zincirleri
  • Önemli Üretim Yetenekleri

25w t320+ fabrikalar doğrulandı

Dongguan Brightek Printer Co., Ltd.

8 yıl·5.0
·Üretici/Fabrika
Ana Ürünler:
Termal Yazıcı, Mini Yazıcı, Barkod Yazıcı, POS Yazıcı, Taşınabilir Yazıcı
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Brightek 1998 yılında kuruldu. Mikro yazıcı ve birbiriyle ilişkili ürünlerin araştırılması, tasarımı, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmış yüksek teknoloji firmaıdır. Merkez ofisi, Şangay bilgi sektörü üssü (Brilliant International), zhong guan cun Beijing'de yer alır ve önemli Bilim ve Teknoloji Parkı'nda yer alır. Güney'te Baidu'ya, Kuzey'de Lenovo'ya karşı. Ayrıca Pekin, Şangay, Hangzhou, Shenzhen, Guangzhou ve Çin'deki diğer büyük şehirlerde doğrudan satış hizmeti ağımız bulunmaktadır. Mikro yazıcının üretim kapasitesi yılda 500, 000 üniteden fazla ve esnek üretim kapasitesi 1000, 000 birimdir. Genel iş ölçeği, sektörü ön plana çıkarabiliyor ve yerli ve yabancı müşterilere yönelik artan talebi tam olarak karşılayabiliyor.

Ellins Optoelectronics Co., Limited

5.0
Ana Ürünler:
Güneş Sokak Lambası, Güneş Bahçe Lambası, LED Sokak Lambası, LED Yüksek Tavan Lambası, LED Proje Lambası, Güneş Proje Lambası, LED Lineer Lambası, LED Bahçe Lambası
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ellins Optoelectronics Co., Ltd, 2010 yılında güçlü Ar-Ge kapasitesi, profesyonel teknik ekibi ve sektördeki zengin deneyimiyle, her yıl müşterilerin beklentilerinin ötesinde yeni ürünler satışa sunarak sektör trendine liderlik ediyoruz.

Tungwille Industry Development Co., Ltd

4.9
·Üretici/Fabrika ve Ticaret Şirketi
Ana Ürünler:
LED Işık, LED Profilleri, Alüminyum Ekstrüzyon Profili, Plastik Ekstrüzyon, PC Kapağı, Kablo ve Tel
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Tungwille Industry Development Co., Ltd, 2008 yılında HK'da kurulmuştur. Merkezi, Shenzhen'de bulunmaktadır. Alüminyum LED Profilleri, PC dağıtıcılar, LED Silicone Flex Tüpler ve her türlü aydınlatma sistemine uyum sağlamak için müşterinin özelliklerine göre üretilen her türlü Özel üretim Çalçılı LED Şerit Işık Ürünleri alanında lider bir profesyonel üreticidir ve tedarikçidir. Ana ürünlerimiz arasında Silicone Flex tüpleri, Yüzey LED Profilleri, Gömme LED Profilleri, Askıda LED Profilleri, Köşe LED profilleri, Trimless LED Profiles (Trimless LED Profilleri), Stair LED Profiles (Stair LED Profilleri), Wall LED Profiles (Duvar LED Profilleri) ve LED Profiles Accessories (LED Profilleri Aksesuarları) 2019 yılının başında, şirketin gelişimiyle birlikte Tungwille, COB LED şerit üreten yeni bir üretim hattı yatırımı yaptı ve tek bir LED şerit ışık çözümü hizmeti sağlıyordu.

Hangzhou Pumpkin Electric Appliance Co., Ltd.

Ana Ürünler:
LED Ampul, LED Lamba, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Panel Işık, LED Tüp Işık, LED Projektör, LED Sokak Işığı, LED Güneş Işığı, LED Filament, LED Batten Işığı
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Hangzhou pumpkin Electric Appliance Co., Ltd., 2009 yılında, Zhejiang eyaletinin Çin Hangzhou şehrinde kuruldu. Profesyonel LED ve CFL üreticisi olarak fabrikamız 30000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır ve 500'den fazla çalışanı vardır ve ayda 2.5 milyon BILGISAYAR üretiyor.

Shenzhen Led Home Opto-Electronics Co., Ltd.

10 yıl·5.0
Ana Ürünler:
LED esnek şerit ve aksesuarlar
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
ODM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
LED Home Technology Co., Ltd, 300'den fazla model LED profili ve 200'den fazla model LED şeridi ile Çin'deki LED ekstrüzyon profili ve LED şeridi konusunda en büyük ve en hızlı büyüyen tedarikçidir. Teklifimiz; konut aydınlatması, ticari aydınlatma ve dekoratif aydınlatma vb. için alüminyum profiller, LED şeritler ve doğrusal ışıklar içerir.

Jinan Zunkai Materials Co., Ltd.

11 yıl·5.0
·Ticari Şirket
Ana Ürünler:
Çatı Levhası, Galvanizli Çelik, Galvalum Çelik, Çelik Plaka, PPGI, H Kiriş, Açı Çelik, Paslanmaz Çelik, Sıcak Çelik Bobin, Soğuk Çelik Bobin, Silikon Çelik
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Jinan Zunkai Materials Co., Ltd, Jinan Zunkai Group'a aittir. Jinan Zunkai Group, 2008 yılında beş şube şirketi ile kurulmuş ve iyi finanse edilmektedir. Yıllık satışlarımız yaklaşık bir milyar, yaklaşık 300, 000 ton çelik.

Nanjing Metalli Industrial Co., Ltd.

5.0
Ana Ürünler:
Damgalama, Derin Çekme, Alüminyum Döküm, Alüminyum Ekstrüzyon, Sıvı Soğutma Plakası, Sac Metal, CNC İşleme, Donanım, Isı Değiştirici
Ülke/Bölge:
Jiangsu, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Nanjing Metalli'ye hoş geldiniz!

Shandong Tianqu Cooling Technology Co., Ltd.

7 yıl
Ana Ürünler:
Su Kaynağı Isı Pompası, Paketli Çatı Ünitesi, Hava İşleme Ünitesi, Hava Kaynağı Isı Pompası, Fan Bobini Ünitesi, Su Soğutmalı Soğutucu, Hava Soğutmalı Soğutucu, Hassas Hava Koşullandırma Yakın Kontrol Ünitesi, Merkezi Hava Koşullandırıcı, Hava Koşullandırma
Ülke/Bölge:
Shandong, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
China Tianqu Group gayrimenkul geliştirme, alüminyum üretimi, merkezi klima üretimi, büyük oteller ve lojistik unsurlarını bir araya getiren büyük bir grup kuruluşudur. 2020 Ocak'ta Çin Tianqu Group, 2006 yılında kurulan ve 19 ülke üzerinden 60 yıldan fazla ihracat deneyimine sahip Shandong LARK Central Klima Co., Ltd'yi devraldı. Fabrika artık Shandong Tianqu Cooling Technology Co., Ltd olarak biliniyor, ama önceki BÜTÜN LARK personel bizimle kaldı.

Hangzhou Sunlux Electric Co., Ltd.

Ana Ürünler:
T8 LED Tüp Işık, LED Acil Ampul, LED Projeksiyon Işığı, LED Panel Işığı, LED Spot Işığı, Enerji Tasarruflu Lamba, LED Aydınlatma, Asfalt Şingıl, LED Kanepe, LED Sandalye
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
SUNLUX ELECTRIC, güçlü finansal ve teknik desteği olan yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur; araştırma, CFL ve LED lambaların ve vb. geliştirilmesi ve üretimi, 100'den fazla personel, 5'den fazla mühendis ve QC yöneticisi ve bu aydınlatma endüstrisinde faaliyet gösteren bazı gelişmiş otomatik makineler. Şimdiye kadar her ay 2 milyon BILGISAYAR tedarik edebiliyoruz.

Ningbo Die Casting Man Energy Co., Ltd.

6 yıl
Ana Ürünler:
Sokak Lambası, Döküm
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Ningbo Die casting Man Energy Co., Ltd, sokak aydınlatması ve kalıp döküm üretiminde zengin bir deneyime sahiptir ve tasarım, üretim ve satışlara entegre bir üretim hizmeti fabrikasıdır. Destekleyici üretim ekipmanı; kalıp döküm enjeksiyon makineleri, CNC, toz kaplama atölyesi, montaj hattı ve test ekipmanlarını içerir. Şirket, işleme, özelleştirme, OEM ve ODM, montaj, test vb. özelliklerini destekler. Aynı zamanda eksiksiz bir ürün araştırma ve geliştirme ekibine, olgun bir üretim sürecine ve bilimsel kalite yönetim sistemine sahiptir.

Foshan Eightbond Aluminum Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Isı Emici, Isı Soğutucu, Alüminyum Isı Emici, Alüminyum Ekstrüzyon, Alüminyum Profil, Alüminyum Isı Soğutucu, Alüminyum Ekstrüzyon, Alüminyum LED Konut, Radyatör, CNC İşleme
Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
FOSHAN EIGHTBOND ALÜMINYUM Co., Ltd

Ningbo Refue Machinery Spare Parts Co., Ltd.

Ana Ürünler:
Kova Dişi, Zemin Temas Araçları, Dozer Ripper Dişleri, Ekskavatör Kova Dişleri, Kaydırıcı Steer Kova Dişleri, Traktör Kova Dişleri, Yükleyici Kova Dişleri, Kova Dişleri Kaydırıcı Steer, Traktör Yükleyici Kova Dişleri
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Örnek Hizmet:
Numune Mevcut
Şirket Profili:
Şirketimiz Ningbo Refue Machinery Spare Parts Co., Ltd, ağır ekipmanlar için farklı türde yedek parçalar tedarik ediyor, yurt içi ve yurt dışı müşterilerin yüksek kaliteli ve makul fiyatlı ürünlerden duyduğu memnuniyeti karşılamaya çalışıyor.

Unique Led Lighting Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Shenzhen Çin'de bulunan 2012 yılında, Shenzhen havaalanına 15 km uzaklıktaki benzersiz LED Aydınlatma, 3000 metrekarelik fabrika binaları ve 60'den fazla çalışanıyla kurulmuştur.

Hangzhou Lin'an Edisun Electronics Co., Ltd.

5.0
Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2000 yılında kurulan profesyonel bir aydınlatma şirketidir ve Enerji Tasarruflu Lamba (ESL, CFL), LED lamba tasarımı, araştırma ve geliştirme konularında uzmanlaşmıştır. Şirket, küresel ışık kaynağı pazarının geliştirilmesine ve hizmetine adanmıştır. Ürün geliştirme teknolojisi ve mükemmel satış ekibi ile entegre ve etkili işletim ve üretim yönetim sistemi ile güncellenmiştir. Şirket, çok sayıda uluslararası müşterinin OEM tedarikçisi oldu.

Hubei Derun Lighting Appliance Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Hubei, China
Şirket Profili:
Şirketimiz, 10 yıldan uzun süre önce lamba üretmeye başladığımızdan beri Profesyonel, Uluslararası ve Standart iş modelinde faaliyet gösteriyordu.

Fujian Minneng Lighting Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Fujian, China
Şirket Profili:
2003 yılında kurulan M&N grubunun iki aydınlatma yan kuruluşu vardır; bu şirketler Minneng Lighting Technology Co. Ltd. Ve Huacheng Lighting Co. Enerji tasarrufu sağlayan lambalar konusunda uzman profesyonel bir üreticidir. Kapsamlı ürün serimiz U tipi, Spiral, Glob, Torpedo ve GU fincan lambaları, verimli kompakt floresan ve LED ışık kaynağı ile kapsar. Ürettiğimiz ürünlerin uygun fiyata yüksek kaliteli bir ürün olmasını sağlamak için her zaman elimizden geleni yapıyoruz. M&N'nin deneyimli Ar-Ge merkezi her ay 10'den fazla yeni ürün geliştirmektedir ve tüm M&N lambaları CE, FCC, SAA ve RoHS dahil olmak üzere uluslararası standartlara uygundur.

Hangzhou Jingjie Electric Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
2003 yılında kurulan Hangzhou Jingjie Electric Co., Ltd., enerji tasarruflu lamba ve LED lamba konusunda uzmanlaşmış bir fabrika. Çin'deki enerji tasarruflu lambanın en büyük üretim üslerinden biri olan Linan şehrinde bulunuyoruz. Son on yıllık gelişmeyle GEM, aydınlatma alanında iyi bir itibara sahip olduğunu kanıtladı ve aydınlatma sektöründe profesyonel bir rol oynuyor. Quality First, şirketimizin motto üretmesi ve kaliteli, ünlü bir marka yaratması, kredi yoluyla pazar geliştirmesi, yönetimin faydalarını artırması yönetim stratejimiz. Bu yönetim düşüncesine bağlı olarak ürünlerimizin çoğu için CE, RoHS, CNS sertifikaları aldık ve ISO9001 kalite yönetim sistemini geçtik. Ayrıca TUV tarafından güvenilir Global Manufactory olarak denetlenmiş ve bir GMC sertifikası bulunmaktadır.

Haoshiguang Kaitai Lighting Factory

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Biz (Guzhen Haoshiguang Kaitai Aydınlatma üreticisi) 9 yıldır ışık alanında uzmanlaşıyoruz. Deneyimli teknik ve yönetim personeli istihdam ediyoruz, çeşitli Hi-Q ışıkları tedarik ediyoruz. Yıllık üretim kapasitemiz 10 milyon kapasiteye ulaşmaktadır. Müşterilerimize iyi kalite ve ucuz fiyat sunmak bizim onur ve sorumluluğumuzdur.

Thlinkpower New Energy Technology Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
Stratejik olarak Çin'in Ningbo bölgesinde bulunan üç gelişmiş üretim merkezi ile güneş enerjisi çözümlerinde dünya lideriyiz. Ekibimiz, enerji depolama alanında 10 yılı aşkın deneyime sahip 150'den fazla uzmandan oluşan bir Ar-Ge ekibi ve küresel karbon tarafsızlığı hedeflerini derinlemesine anlayan 550'den fazla yetenekli çalışandan oluşur.

Zhongshan Guzhen Xiaocaimi Lighting Factary

Ülke/Bölge:
Guangdong, China
Şirket Profili:
Çin'in ünlü lamba şehri Guzhen'de yer almıştı. Zhongshan Guzhen Xiaocaimi Lighting Factory, enerji tasarruflu aydınlatma ürünlerinin AR-GE, üretim ve satışını entegre eden ve yüksek kaliteli ürünler üretmekten sorumlu uzman bir üreticidir. Artık 2U, 3U, 4U, yarım spiral, tam spiral, küre lamba ve her tür tüp. Ayrıca birçok yeni ürün geliştiriyoruz.

Lin'an CaiWang Lighting Electrical Co., Ltd.

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM/ODM Servisi
Şirket Profili:
LIN'AN CAIWANG AYDINLATMA ELEKTRIK şirketi Co., Ltd 20 Nisan 2006'de kuruldu. Araştırma, Geliştirme ve üretim Enerji Tasarruflu lambalar ve LED lambalarla ilgilidir. Spiral serisi, U tipi serisi, Çiçek şekilli serisi, Mum serisi, ampul serisi, Yeni Kompakt seri, Reflektörler ve diğer birçok tasarım.

Hangzhou Comax Electric Appliance Co., Ltd

Ülke/Bölge:
Zhejiang, China
R&D Kapasite:
OEM Hizmeti
Şirket Profili:
Comax Electric Appliance Co., Ltd, en iyi 100 özel gruba -- CNC Grubuna güvenen yüksek teknoloji firmaıdır. Güçlü finansal ve teknik desteği ile CFL ve LED lambaların ve vs. Araştırmaları, geliştirilmesi ve üretimi ile ilgili olarak sunulan aydınlatmaya tamamen bağlıyız. 500'den fazla işimiz ve bu aydınlatma endüstrisinde 20'den fazla mühendimiz var. Ürünlerimiz şunları içerir: 2U serisi, 3U serisi, 4U serisi, Spiral serisi ve yüksek güç serisi vb. tüm CFL/Enerji tasarruflu lamba serileri; Spot lamba, Aşağı Işık, Tüp Işığı, Tavan lambası, panel ışığı ve Sokak Işığı gibi iç ve dış mekan LED aydınlatması. Her zaman en son teknolojiyi arayıp proses kontrol standardını sıkı bir şekilde tutuyoruz. Tüm ürünlerimiz CE, RoHS, CQC, SGS, UL gibi uluslararası standartlara ulaşır...